21171
LCD - Plazma
-
#436 Amúgy nemtom mér sarkosítasz ennyire, lazíts egy kicsit és olvass vissza. -
#435 "Ááá, tudod mit? Hagyjuk, ne is válaszolj. Értelmetlen a vita, egyikőnk sem fogja tudni meggyőzni a másikat."
Sztem se.... :) -
#434 De fel tudom fogni, de te meg azt fogd fel, hogy szubjektív. Hangfalaknál is adott kategóriában valaki ezt, valaki azt hallja szebben szólni. Nem azt mondom, hogy rossz képe van a Sony-knak, csak azt, hogy nem egyértelműen a legszebbek. Vagy hozzád bárki bemegy LCD tv-t vásárolni, mondjuk az összes ember látja is, hogy szebb a Sony képe? Kötve hiszem. Te lehet, hogy így látod és a te szempontodból igazad is van.
"egy Csamcsungot, vagy más B kategóriás xart "
Na ez az a másik dolog, ami részben független ettől: folyamatosan "SZAR"-ozol mindent (ami nem Sony) és nekem igazán ettől van herótom. Még ha igaz is, hogy a Sony jobb, akkor sem kéne ilyen stílusban. Én pl. ritkán vezetek, de akkor viszont egy elég jó autót (nem írom le, hogy mit, mert nem vagyok olyan, mint te). De ettől még baromira nem szarozom le a többi autót, nemtom ez a stílus mire jó, de nem véletlen, hogy aki ide benéz, az el is menekül.
Jön valaki, akinek mondjuk rohadtul nincs pénze braviára és meg akar tudni valamit mondjuk egy olcsó samsungról és akkor jössz te és leszarfosozod neki és jössz újra a Sony imádatoddal. Szerinted az illető mit fog gondolni? Ő úgysem fog Sony-t venni, mert drágább és esetleg nem engedheti meg magának. Ő csak egy Samsungra volt kíváncsi NEM ARRA, HOGY A 1,5x annyiba kerülő bravia jobb-e, hanem pl. arra, hogy annak, amit kinézett, mik a paraméterei.
De látom túl magas ez, hogy megértsd. Így mindenkit csak elrettentesz az LCD vásárlástól. Vagy a te boltodba csak olyanok járnak, akik csak Sony-t vesznek? Egyáltalán minek árulsz más "szarokat"??
Ááá, tudod mit? Hagyjuk, ne is válaszolj. Értelmetlen a vita, egyikőnk sem fogja tudni meggyőzni a másikat. -
#433 "De nehogymár egy év alatt hirtelen a világ legJOBB gyártójává lépett elő."
Az a baj, hogy belebonyolódsz itt ebbe az ki a legjobb kérdésbe. Szted pl a Sony, vagy Panasonic egy éve egy fos, xar, gyártó volt? Nemááá.
Én az eladási adatokat + egy info írtam, az én szemem amikor becsattogok dolgozni ide és ránézek a 4 márka LCD-jére, akkor nem az eladási adatokat nézem, hanem azt (amit te sohasem fogsz látni, max ha eljössz hozzánk) hogy a Sony Bravia LCD-knek SZEBB A KÉPE. Még az R-es, még az M-es Csamcsungéhoz képest is. Ha Te ezt nem tudod felfogni, akkor nyugodtan kötekedj csak és vegyél egy Csamcsungot, vagy más B kategóriás xart és nézzed.
Részemről ennyi.
U.i.: egy Suzuki 2milla, egy Merci 6milla. -
#432 Nem filozofáltam, hanem rávilágítottam a hibás szemléletedre. Egy éve még nem a Sony volt az első, most az. Lehet, hogy jövőre megint nem lesz az. De nehogymár egy év alatt hirtelen a világ legJOBB gyártójává lépett elő. Még egyszer leírom: nem mindig az eladási adatok mutatják meg azt, hogy mi a jó és mi a nem jó. Az meg, hogy neked melyiknek a képe tetszik, az lehet teljesen szubjektív is. -
#431 tudom 20kiló? :D nemsemmi :D Azt nem bírná el a monitorom :D széttörne szgény IBM LCD alatta :D
mikro jön ki az új sorozat Bravia? És árról lehet valami tudni? -
#430 Ész érveket várok, nem filozofálást.... :( LOL -
#429 Én is szeretlek... :)
20kilós képen nem sokat látnátok belőle... :( -
#428 Milyen ész érveket? Olyanokat, amilyeneket pl. Te mondasz??? Bárki bejön ide és elkezd dícsérni egy másik márkát azt egyből leugatod, a márkát lefikázod. A Sony - ha jól tudom - nem rég lépett az első helyre az LCD piacon. JELENLEG valóban a legtöbbet adja el. De ez könnyen változhat. És nem mindenből az a legjobb, amiből a legtöbbet adják el. Ugye Suzukiból többet adnak el, mint Mercedes-ből. Nem folytatom, de tényleg kiábrándítóan unalmas vagy. Folyamatosan kötözködsz mindenkivel, aki a Sony-n kívül másra is jót mer mondani... -
#427 hát persze mert lúzer vagyvaldd be hgoy nem is igaz :D -
#426 Thja!! :))
Amúgy van egy-két tesztképem, két Philips, két Samsung és egy Sony LCD tesztjéről, azér van kül. Csak nem tudom feltölteni ide. :((((( Pedig szívesen megmutatnám... :(
-
#425 így van na végre! különben is. 1978as 4:3 feketefehér videjóton Tv rulz :D -
#424 Vhogy így vagyok vele én is! :)) -
#423 Jogos. :) -
#422 jó lenne már megérteni hogy nincs legjobb gyártó, már nagyon régen nincs, max legjobb termékek vannak, X méretben egyik jobb Y-ban a másik..... -
#421 nekem ugyan nem mert az életben nem veszek samsung-ot különosen nem LCD-t :) -
#420 Az a baj, hogy észérveket nem hallok.. :( -
#419 :)))))
A Samsung többet fizet... :) -
#418 kezdesz unalmassá válni de nagyon.....nem tom mennyit fizet neked a sony de biztos nem keveset ha ennyire kitartasz a hülyeségeid mellett. -
#417 :))))
Naneeeee!! Ez kicsit ilyen összeesküvéselméletnek tűnik.... :))
(suttogva: figyi, ők a legnagyobbak, de neked elmondom a titkot, ők adnak el a legtöbbet, de egy rakás xar amit csinálnak, de én itt magyarországon élő kis porszem a gépezetben, majd megmondom ám nektek, hogy az egész világot átcseszik, mindenkit beoltottak vmi szerrel, hogy sokan azt vegyék, ettől a szertől másként látják a világot, a nyugatiak, akik a legtöbbet veszik is mind hülyék, igénytelenek, mi itt a keleten vagyunk az okosak......., stb, stb)
U.i.: a spanyolviaszt már feltatlálták. -
#416 "Azér a világ legnagyobb LCD gyártó, eladó cége a Sony, mer xar."
Nem. De nem is azért, mert a legjobb... -
#415 Sztem is. -
#414 :)))))
Szakértők???? LOL
Láttad őket???? LOL
Mer a Trinitron xar volt mi? Nebassz.....
Azér a világ legnagyobb LCD gyártó, eladó cége a Sony, mer xar. Thja. Télleg... LOL
Mondom mégegyszer árulom az összes fontos márkát, de vhogy nem ez a tapasztalat. -
#413 hát mert láttam őket. és a szakértők is ezt mondják. most a Braviával tértek vissza a normális TV gyártásra. Pontosabban a következő Bravia sorozattal. -
#412 El vagy tévedve. Olyan penge képet egyik CRT sem produkál, mint a csamcsung LCD-m egy gyári filmmel, D-SUB csatiról, 1xű PC-ről nyomva! -
#411 Ezt honnan veszed? -
#410 Ezt honnan veszed? -
#409 Ha fanatista lennék nem árulnék Csamcsungot, Panát, Philips-et... -
#408 Ezt a "retek SOny-t" Te honnan veszed? -
#407 Pl R51-es Samsung LCD-t a bolti kb 400k-s ar helyett megkapod bizonyos 'helyeken' 250k-ert is ... mondjuk ez igaz a Slim Fitre is, hogy akar 100-130k-ert is hozzajuthatsz max, de ha hosszabb tavban kondolkodsz megvarod az uj Slim Fiteket, vagy veszel ilyen LCD-t ...
En az LCD mellett dontottem, es mar 5. honapja faszanyosan kiszogal :P
(es legalabb a 720p nativban muzsikal rajta, ugy mint a PC is 1360*768-ban, es a HDMI csati sem utolso a sorban) -
#406 Es nem kop ki semmilyen HD kepet nativban :) -
#405 hát ez azért nem ugyanaz a slim fit ami nálunk van. a mienk csak parasztvakítás. Slim fit helyett akkor már R51B-t vegyél. -
#404 Üdv
Elsősorban én is a nextgen consolok miatt szeretnék HD READY Tv-t venni, nemrég olvastam egy cikket ahogy a Samsung SlimFit 30" Widescreen Flat-Tube HDTV-t tartják jó választásnak. A cikk itt található akit érdelek :
Kérdésem az lenne valóban jó e ez a TV HD-ra vagy csak parasztvakítás illetve hol lehetne ezt a fajta készüléket beszerezni M.o.-n?
kösz -
#403 Hát eza Slim Fit azért elég gáz. És nagyon hangos. Énis gondolkodtam ebben de letettem róla.... -
Malbeth #402 Láttam az LCD-k mit produkálnak DVD-vel...,hát siralmas ekkora szarért nem szabad annyi pénzt kifizetni! -
Malbeth #401 Ja ! Amúgy ezt a TV-t láttam már 160 ezer ért is! -
Malbeth #400 Szia Csacsi! Baszki nekem is pont ezen a TV-n akadt meg a szemem!!
Szerintem kurvajó!És ami még nagy előnye ,hogy nem 450.000ft az ára.
Szerintem jó választás lenne! -
#399 Akkor a kérdés továbbra is adott. Milyen Tv-t vegyek. -
#398 Mondom ami tényleg HD! EZ még csak lóköpet... -
#397 Ehhez képest az említett "HD-Ready" Samsung CRT tévének:
- nincs DVI vagy HDMI bemenete
- nem tud 720 soros natív felbontást
Akkor miért tehetik rá a logót??