21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Philips jó, Csamcsung nem jó, Pana még gyerekcipőben, Sony ár/érték arányban a legjobb. Röviden... :
  • Nexxuss

desigo: az LCD az LCD. Azt tudod mi. a 3 LCD, pedig LCD kivetítéses televiziló.
  • Sir Quno Jedi
    A hármas szám?!! [tippel]
  • desigo
    Mi a különbség az LCD és a 3LCD között?
  • insel
    Véleményeket,tapasztalatokat kérnék az alábbi LCD TV-kről: Philips 32PF5321, Samsung LE32R71, Panasonic TX32LX60. Ìrdekelne mit szóltok hozzá! Köszi a segítséget.
  • Nexxuss
    igen emlékezetből. De nem a színekre gondoltam, hanem egyszerűen a kép élességre. Nem értettem a dolgot elhiheted nekem :D
  • cloud.strife
    Egyszerre néztétek a 2 tv-n, vagy emlékezetből néztétek (gyanítom az utóbbi:), + mindkét TV ugyanúgy volt beállítva? Mert bármikor bejössz hozzám, össze tudom lőni neked a Csamcsungot, meg a Sony-t, simán veri a Sony sima S-e is a legkomolyabb Csamcsungot!! :( (persze azt már csak hajszállal:) na de a legkomolyabbat, az alap veri, kicsit égő!! :)
  • Nexxuss
    sIma S26 azért nem a legjobb.

de vazeg Cloud mostmiafaszvan? N92vel néztük a Gladiátort meg az Advent Childrent. És csúnyább volt mint Samsungon! Nem volt elég éles a kép! most akkormivan?!?!?!
  • cloud.strife
    Annál olcsóbb a Sony KLV-S26A10, sőt az új KDL-26S2000 is 279e nálunk, abba + DVB tuner is van jah és nem kóreai. :)
  • BBird
    Nekem 270e -t mondtak. De avplanetnél most 259e -t láttam.
  • cloud.strife
    Az ár jó, bár gyanúsan olcsó (nehogy németből hozott javított cuccot vegyél:( )
    De sztem a 6m kevés lesz, rohadt nagy tud lenni az a TV otthon. A boltban minden TV kicsinek tűnik, de higgy nekem, rengeteg olyan vásárlóm volt már, aki otthon döbbent rá, hogy mekkora hodályt vett!! :(

Szal sztem ennyiért inkább egy 82-es S-es Bravia LCD-t vegyél, az kicsivel nagyobb mint egy 82-es CRT és azért a rendes LCD veri a 3LCD-st.
  • cloud.strife
    Sztem annyiért felejtős.... :(
  • desigo
    igazad van sry
    a tv alatt benéztem a Sanyo akciós árát...
  • Rosep
    Szerintem meg 400 de mindegy... (nézd meg jobban!)

Katt ide: arukereso
  • desigo
    Ez LCD Projektoros. katt
    Az meg milyen?

amúgy 360:)
  • Rosep
    Cloud (és a többiek)!
    Sony KDF-E50A11-et vehetnék br. 370-ért (teljesen tiszta forrás). Jó ár most ez érte?
    Néztem a képét... Hát csak ámultam és bámultam. 6m-ről kéne néznem otthon (a boltban nem tudtam ilyen távolságról megnézni), szerintetek így is jó lenne?Mondjuk ahhoz képest, hogy először egy 82-es Samsung SlimFit-et akartam venni, majd LCD-t..., most ennél kötöttem ki. :)
  • Nexxuss
    B mint black.

26R71 240 körül van
  • cloud.strife
    Mennyi most aza 26R71?
  • Cat #618
    http://www.sg.hu/cikkek/44376/megugrott_az_lcd_es_plazmatevek_kereslete

• BBird
    No és az R71 és R72 közt van különbség? Mert árban ha nem is sok, de azért van. Meg ezeket a B, BX jelzéseket sem értem (pl.: T51B) Itt is van különbség T51 és T51B -nél?
  • Nexxuss
    MErt a photo hall szar :D

a 2000:1 , 3000:1 meg 5000:1 az digit kontrasszt. tehát "mű"kontraszt.
    inkább r71et veyél mint T51et!!a T51 lebutított rendesen azért occsó.
  • BBird
    Üdv!

Érdekelne, hogy miért olvasok 1-2 helyen más adatokat bizonyos Samsung LCD tv -kről, főleg a kontrasztot tekintve.
    Photohall -nál például azt írják az LE32T51 -hez, hogy 2000:1 -hez, de tudtommal csak 800:1.
    Vagy az újdonságnak kiírt: LE26R72BX -hez 5000:1 -hez írtak, de a samsung honlapján 1000:1 van. Más honlapon pedig 3000:1. :-)

Egyébként most egy 26R71 -en gondolkozom, csak a műszaki adatokon kívül túl sokat nem tudok róla. Pl. hogy mennyivel jobb egy LE32T51 -nél (mikor árban majdnem azonosak).
  • cloud.strife
    Naja!

Amúgy relative nem drága, hisz jó csinálta a Sony, hogy egyel jobbat ugyanannyiért ad. 500e mondjuk nekem is sok, de megéri az árát. (vkinek biztos:)
  • Nexxuss
    Na ja PS3 mellé nem kell :D de mikor lesz PS3? Addig el kell valamivel ütni az időt nem vazze? :D

mondjuk ha nemcsak az EX lesz benne a plusz akkor meg mindegy az egy HDMi, mert spórolok inkább arra. hallom kemény fél milla lesz..ehhh :D
  • cloud.strife
    Az új V-s nem csak a Bravia EX miatt fullos, hanem a teljesen saját WCG-CCFL panelvilágítási technológiája miatt is. Na azzal meg még durvábbak a színek.
    HDMI elosztó meg van.
    PS3 mellé meg nem kell HDMI-s DVD lejátszó. :))
  • Nexxuss
    énis az NS92-t néztem. Asse sok. 58 körül mozog az ára. De sokan inkább a Denont ajánlják. mié vajon?

mondjuk ha Sony DVD-t plusz erősítőt veszek, akkor megspórolok kb 50 ezret. De mondhatjuk azt is, ha Denon DVD+erősítő=Sony DVD+erősítő+Hangfal. ehhhh. Sanszos, hogy bevárom a V-t azért. Kiváncsi vagyok arra a Bravia EX-re.
    Gyakorlatilag a mostani S2000-es az egy frissített V-s ugye?
    Ja és mégegy. Csak egy HDMI csati van az S2000en. Olyan hogy HDMI elosztó nem létezk? abból az apropóból kérdem, hogyha veszek egy HDMI-s DVD akkor hova fogom dugni a jövendőbeli PS3am???
  • cloud.strife
    Melyik kell, szállítom!! :)
  • cloud.strife
    Sony-t tudnék mondani, de minek? Ott nem tudsz vásárolni. :(
  • cloud.strife
    Háát nem.

1. nincs olyan DVD játszó, ami letudná nyomni a HD-s Divx-et (márkásak közt legalábbis).
    2. amit a Sony boltban láttál, az is PC-ről nyomott igazi HD film volt (nem Divx faszság)
  • cloud.strife
    Montam hogy űberfaja!! :)
    Másolt lemezzel élből nem lesz szép TE!! :)

HDMI-s DVD játszó kicsit javít a dolgon, persze a gyári DVD-n csak. Most jön egy új Sony modell, DVP-NS76, kb 39e-ért fogjuk árulni (Sony márkaboltok). Na az megéri. Mondjuk én hiányolnám az SA-CD lejátszást, amit a DVP-NS92-es tud. + az QS.
  • cloud.strife
    Háát, igazábol mindegy, hogy mivel nézed, csak az a fontos hogy ugyanazzal teszteld a TV-ket egymás után. Pl a Wasabi egy nagyon szépen összerakott film, jó tömörítés, stb.

u.i.: Fifth Elements Rulez!! :)
  • cloud.strife
    Uff, az érdekes lenne, 4GB-ot felrakni. :(
  • desigo
    Egy jó kis Bravia engem is érdekelne...
  • Alien
    Sziasztok, nem tudnátok Budapesten Sony illetve LG nagykereskedést mondani? LCD TV-k érdekelnének.
  • OlsenSAJT
    A két kulcsszót már leirtam. A t*rr*ntek köt gyorsan rájuk kell lelj.
  • Nexxuss
    Hát nem TV kérdés de azé megkérdem. Ha én ráérek egy HD-s Divx-et egy lemezre. BEteszem egy olyan DVD játszóba ami le is játsza. Azon a DVD játszón van HDMI kimenet...akkor elvileg HD minőségű lesz a cucc? azon apropóból mondom, ohgy láttam a 24 c. sorozat Hd-s ripjét PCről tolva egy boltban :D
  • gergod
    És honnan szereztél ilyen teszt dvd-t? Vagy mi a kulcsszó, amire rá kéne keresnem? :)
  • Nexxuss
    ááá na bementem a Wsetendes Sony Storeba. Ott is 379. GYÖNGYŐRŰ!!! odabasz!. mondjuk sima DVD-n trágya. Igaz hogy másolt lemezt néztünk. De most akkor hogyisvan ez? Rákötök DVi-on egy laptopot és dögös a kép? hmm....nálunk internet TV lesz szeptembertől. Reménykedem hogy akkor azon már lesz nagyfelbontás. Amúgy mennyit ér egy HDMI-s DVD lejátszó? 60ért már lehet kapni. Van számottevő különbség?
  • OlsenSAJT
    Arra a teszt DVD-dre én is kíváncsi lennék, mondjuk DVE és Avia a birtokomban van amik szépen kihozták az S3210-nél, hogy a komponens bemeneten egy kicsit félre van csúszva a kép...
    Gyári DVD-k közül? Netán valami Superbites csemege, pl. 5. elem? Vagy minek van szerinted kellően jó képe?
  • gergod
    Cloud, feltudnád esetleg valahova rakni ezt a teszt dvd-t? Szeretném vele megnézni az otthoni tvmet. Persze csak ha nem túl nagy gond.
    Igazából ezekre a teszt ábrákra lennék kíváncsi.
    Köszi