21171
LCD - Plazma
-
#556 és a kék?:D nekem az a gyengém :D Hát most annyira nem vagyok szaki de az van írva a mostani V-hez hogy Wega Engine képjavító rendszer. Az Sné meg nincs. Azé ócsóbb. De most végülis elmondtad hogy Bravia Engine van :D Szal ez akko jobb :D Csak jöjjön be a biznisz nyáron. Veszek egy cép nagyot :D -
#555 A V-sbe egy teljesen új, saját panel lesz, a háttérfényt babrálták meg a jólbevált, trinitronban alkalmazott foszforos technológiával. A mély színekbe nyúl bele ez a tech, főleg a mélyebb zöld és a mélyebb piros lett űberfaja. :) -
#554 A Wega alatt mit értesz? Mivelhogy az már nincs?
Bravia Engine lesz bennük, minél nagyobb széria annál komolyabb Engine. -
#553 öööö és árszabásásról az új Vnek? van valami? Sesbe nem raknak bele WEGA-t? :D -
#552 Na megjöttem a Sony-tól. :)
Sokkal okossabb nem lettem. :(
Sajna X-es nem volt kiállítva!
Viszont az új S-es, főleg a V-s! Azbesztmebaszta!!! :))) -
#551 akkor meg jó :D -
#550 nem kell egyszerre sokat :) -
#549 nem azt hogy nem lehet. hanem az hogy beég:D nincs értelme. LCDn jobb. -
#548 akkor légyszi áruld el, hogy mitől nem lehet egy 1024*768-as plazmán netezni? Mert én most pont azt csinálom, és nekem bejön. -
#547 de nem -
#546 de. -
#545 Nem. -
#544 1024*768 még elmegy egy ideig....
Meghát monitornak akkor használj Apple cinema displayt 30 colosat. Ahhoz képest bármelyik lcd vacak... -
#543 plazmán is lehet jól "monitorozni" -
#542 DE az "csak" TV-zni jó, ez meg kiváló megamonitor alap. -
Cat #541 szerintem nem azonos áron, hanem azonos képernyőméretnél kellene nézni...
azonos áron másfélszer akkora plazmatévét kapsz, mint LCDt vehetnél. -
#540 Árban jobb az LCD. Mezei felhasználó már 300.000ft kap király kis 32" LCD-t. De egy igazán jó plazma ami esetleg HD ready még mindig fél milla fölött van. -
OlsenSAJT #539 És kevésbé melegszik (az LCD)... -
#538 Ja és kevsebbet fogyaszt és halkabb, már ha valakit érdekel. -
#537 Mert általában jobb az LCD felbontása, jobban kíméli a szemet, nem ég ki/be olyan hamar, sorolhatnánk... Azonos áron term. -
mc #536 Sziasztok!
Én is szeretnék tv-t venni és nem értem miért tartják itt többen jobbnak az lcd-t, mint a plazmát, sztem az lcd gyors mozgásoknál elég vacak. A Samsung PS-42P5H-t néztem ki, érdekelne mit szóltok hozzá, előre is kösz. -
#535 valaki kérdezte hogyha valami jó akkor miért nem automata? hét szerintem azért nem mert szar adás esetén ezek a képjavítok nem segítenek. Csak jó jel esetén. Ha bekapcsolod a digitális zajcsökkentést, akkor rosszabb lesz a kép Tvnél. -
#534 Nem tudod szebbre belőni Dni ide vagy oda, nekem se sikerült, + az szép világ lenne, ha egy 65 éves bácsika vesz egy tv-t és Dni-t kéne állítgatnia.
-
#533 dni egy ...... -
#532 Tudodmit? Mindkettő szar, sőt semmi se jó! :) -
norboka #531 Köszi a gyors választ
Így már könnyebb dönteni -
#530 má csak azt kéne tunni, hogy mivan akkor ha a DNIE be van lőve :D mondjuk az tény hgoy az S32 most már ócsóbb mint a M51. :D
most má csak egy olyan kéne hogy V32 Vs M51+61+DNIE :D -
#529 köszke -
#528 baszod Te olvassá már :d előbb mondott komponenst. De mondtad hogy kompozit szar :D És arra megint komoponens :D -
#527 :))
nexxus, norboka email ment. -
#526 Privibe, vagy az emailomra. -
#525 Ember olvass! :) Kompozit a fos, a komponens az jó. Érdekes jemenség , hogy sok esetben egy RGB Scart-os vezérlés szebb képet ad mint a progressive (komponens). Ez mondjuk márkaé term dvd lejátszó függő. -
norboka #524 Sziasztok!
Szia Cloud.Elküldenéd akkor azokat a képeket.mond meg hova adjam meg az emilemet
Köszi -
OlsenSAJT #523 Én téged? Dehogy! :)
Én a húst rendesen átsütve szeretem, sületlenül nem. :D :D -
#522 nem szabad LCDt komponensen hajtani? mekkora marhaság ez? Svideon meg Scarton sosem lesz olyan képe mint komponensen. -
#521 Jajaja azt akartam írni, nemá vaze leveszed a fejemet, nyugilegyen! :)
-
OlsenSAJT #520 Olvass már figyelmesebben: komponens bemeneten van a gond. -
#519 A megoldást leírtad, nem szabad sima kompoziton hajtani egy LCD-t. :) -
#518 miért lenne hülye? nem egyformák az igényeink, van aki számítógépre, házra, vagy autóra költ többet, mint amit gondolnánk pénzügyi helyzetéről. Őt ráadásul nem is ismerjük. Lehet hogy a 3. számú vendégszobájába veszi a TV-t, mert ott még nincs :DDDD -
OlsenSAJT #517 Komponens bemeneten van ez.
S-videón majdnem tökéletes, RGB-scarton hibátlan.
Mondjuk mindez 3 különböző DVD játékossal.