21171
LCD - Plazma
  • Nexxuss
    és a kék?:D nekem az a gyengém :D Hát most annyira nem vagyok szaki de az van írva a mostani V-hez hogy Wega Engine képjavító rendszer. Az Sné meg nincs. Azé ócsóbb. De most végülis elmondtad hogy Bravia Engine van :D Szal ez akko jobb :D Csak jöjjön be a biznisz nyáron. Veszek egy cép nagyot :D
  • cloud.strife
    A V-sbe egy teljesen új, saját panel lesz, a háttérfényt babrálták meg a jólbevált, trinitronban alkalmazott foszforos technológiával. A mély színekbe nyúl bele ez a tech, főleg a mélyebb zöld és a mélyebb piros lett űberfaja. :)
  • cloud.strife
    A Wega alatt mit értesz? Mivelhogy az már nincs?
    Bravia Engine lesz bennük, minél nagyobb széria annál komolyabb Engine.
  • Nexxuss
    öööö és árszabásásról az új Vnek? van valami? Sesbe nem raknak bele WEGA-t? :D
  • cloud.strife
    Na megjöttem a Sony-tól. :)

Sokkal okossabb nem lettem. :(
    Sajna X-es nem volt kiállítva!
    Viszont az új S-es, főleg a V-s! Azbesztmebaszta!!! :)))
  • Nexxuss
    akkor meg jó :D
  • gergod
    nem kell egyszerre sokat :)
  • Nexxuss
    nem azt hogy nem lehet. hanem az hogy beég:D nincs értelme. LCDn jobb.
  • gergod
    akkor légyszi áruld el, hogy mitől nem lehet egy 1024*768-as plazmán netezni? Mert én most pont azt csinálom, és nekem bejön.
  • Nexxuss
    de nem
  • gergod
    de.
  • Sir Quno Jedi
    Nem.
  • gergod
    1024*768 még elmegy egy ideig....

Meghát monitornak akkor használj Apple cinema displayt 30 colosat. Ahhoz képest bármelyik lcd vacak...
  • gergod
    plazmán is lehet jól "monitorozni"
  • Sir Quno Jedi
    DE az "csak" TV-zni jó, ez meg kiváló megamonitor alap.
  • Cat #541
    szerintem nem azonos áron, hanem azonos képernyőméretnél kellene nézni...
    azonos áron másfélszer akkora plazmatévét kapsz, mint LCDt vehetnél.
  • Nexxuss
    Árban jobb az LCD. Mezei felhasználó már 300.000ft kap király kis 32" LCD-t. De egy igazán jó plazma ami esetleg HD ready még mindig fél milla fölött van.
  • OlsenSAJT
    És kevésbé melegszik (az LCD)...
  • Sir Quno Jedi
    Ja és kevsebbet fogyaszt és halkabb, már ha valakit érdekel.
  • Sir Quno Jedi
    Mert általában jobb az LCD felbontása, jobban kíméli a szemet, nem ég ki/be olyan hamar, sorolhatnánk... Azonos áron term.
  • mc
    Sziasztok!

Én is szeretnék tv-t venni és nem értem miért tartják itt többen jobbnak az lcd-t, mint a plazmát, sztem az lcd gyors mozgásoknál elég vacak. A Samsung PS-42P5H-t néztem ki, érdekelne mit szóltok hozzá, előre is kösz.
  • Nexxuss
    valaki kérdezte hogyha valami jó akkor miért nem automata? hét szerintem azért nem mert szar adás esetén ezek a képjavítok nem segítenek. Csak jó jel esetén. Ha bekapcsolod a digitális zajcsökkentést, akkor rosszabb lesz a kép Tvnél.
  • cloud.strife
    Nem tudod szebbre belőni Dni ide vagy oda, nekem se sikerült, + az szép világ lenne, ha egy 65 éves bácsika vesz egy tv-t és Dni-t kéne állítgatnia.
  • cloud.strife
    dni egy ......
  • cloud.strife
    Tudodmit? Mindkettő szar, sőt semmi se jó! :)
  • norboka
    Köszi a gyors választ

Így már könnyebb dönteni
  • Nexxuss
    má csak azt kéne tunni, hogy mivan akkor ha a DNIE be van lőve :D mondjuk az tény hgoy az S32 most már ócsóbb mint a M51. :D

most má csak egy olyan kéne hogy V32 Vs M51+61+DNIE :D
  • Nexxuss
    köszke
  • Nexxuss
    baszod Te olvassá már :d előbb mondott komponenst. De mondtad hogy kompozit szar :D És arra megint komoponens :D
  • cloud.strife
    :))

nexxus, norboka email ment.
  • cloud.strife
    Privibe, vagy az emailomra.
  • cloud.strife
    Ember olvass! :) Kompozit a fos, a komponens az jó. Érdekes jemenség , hogy sok esetben egy RGB Scart-os vezérlés szebb képet ad mint a progressive (komponens). Ez mondjuk márkaé term dvd lejátszó függő.
  • norboka
    Sziasztok!
    Szia Cloud.Elküldenéd akkor azokat a képeket.mond meg hova adjam meg az emilemet
    Köszi
  • OlsenSAJT
    Én téged? Dehogy! :)
    Én a húst rendesen átsütve szeretem, sületlenül nem. :D :D
  • Nexxuss
    nem szabad LCDt komponensen hajtani? mekkora marhaság ez? Svideon meg Scarton sosem lesz olyan képe mint komponensen.
  • cloud.strife
    Jajaja azt akartam írni, nemá vaze leveszed a fejemet, nyugilegyen! :)
  • OlsenSAJT
    Olvass már figyelmesebben: komponens bemeneten van a gond.
  • cloud.strife
    A megoldást leírtad, nem szabad sima kompoziton hajtani egy LCD-t. :)
  • DJ Bee18
    miért lenne hülye? nem egyformák az igényeink, van aki számítógépre, házra, vagy autóra költ többet, mint amit gondolnánk pénzügyi helyzetéről. Őt ráadásul nem is ismerjük. Lehet hogy a 3. számú vendégszobájába veszi a TV-t, mert ott még nincs :DDDD
  • OlsenSAJT
    Komponens bemeneten van ez.
    S-videón majdnem tökéletes, RGB-scarton hibátlan.
    Mondjuk mindez 3 különböző DVD játékossal.