21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=639

Én napi 9 órát mozgok ezek közt a cuccok között (vagy 15 éve), így "kicsit" tönn rálátásom van ezen a téren. Egy T-s vagy egy M-es Samsung ha megszakad"sz" :) sem tud olyan képminőséget mint egy bármilyen Bravia, sem olyat mint egy Philips, sem olyat mint egy Sharp. Ez tény, smmit nem jelent, hogy pl Te egy "hülyék boltjában" aszthiszed tesztelsz. Honnan tudod, hogy melyikbe hányadik osztású AV, antenna jel megy? Sehonnan. Ha én itt a saját boltomban a Samsungot akarom épp eladni (merthogy a kutya sem akarja elvinni a Sony mellől, akkor a Samsungba nyomok egy progressive jelet, a Sony-ba meg egy kompozitot 3 másik LCD tv-n átlőve. Na erre varj gombot!! :)))

Légyszi ne hirdesd az igét, ha nem vagy hívő!! :))
  • Sir Quno Jedi
    Film módban ráadásul csökkenti az élességet alapbeálításon! Na úgy érdekes összehasonlítani őket...
  • Nexxuss
    a UPC elvileg a Directen novembertől igér HD-t. Hát reménykedjünk :D
    Miért Pana? Mert élnek a színei, valamint LCD terén még nem csináltak sok mindent, de azis jó (persze nem a legjobb de első próbálkozások között a legjobb).

Én Sony S-t nem vennék. Akkor inkább Samsung M. Viszont ha van több lovettád akkor esetleg a Bravia Wvel próbálkoznék a helyedben. Mondjuk ismerjük azért el a Bravia nem hozta azért azt amit vártak tőle! Én a reklám alapján valami csodára vártam. De az azért nem jött össze...

amúgy story: benn voltam a Mediaban. Egymás melett volt S Bravia meg M51es meg R51es Samsung. Odamegyek nekiállom buzerálni. Erre beszól a csávó hogy ne piszkáljam őket mert ezek úgy vannak beállítva ahogy kell, hogy a legjobb képet adják. Hűha mondom. Akkor bocsi. Sony kontraszt ezerrel. elég jó színek. Vibrál a fehér. a csaj fexik egy ágyon dögös. Ejj mondom akkor mégis csak S Bravia? Erre mikor elment a csóka azért ránéztem. a Brvaia fullra fel volt húzva. Kontraxt maxon stb. a Samsungok meg a default film módban voltak (kontraszt és fényerő alacsonyan stb.). na lebüttyköltem azért :D És a DNIenek köszönhetően sokkal szebb volt a képe mint a Bravinak. Most már csak abban reménykedem hogy összekadaok ilyen szituban egy V vagy W Braviaval :D Akkor tudok majd dfönteni igazán :D
    ja é mondjaotk olyan netes oldalt ahol tesztelnek LCDket!
  • cloud.strife
    Nincs HD adás, csak földi digitális sugárzás (DVB-T). Ez viszont alkalmas lesz (a nagy sávszélesség miatt) HD adás közvetítésére. A foci VB 1080i-be lesz, egyenlőre a Premiere német adásán. Azon már most mennek a HD filmek, csak olyan beltéri kell hozzá, meg előfizetés. :((
  • cloud.strife
    "Ki melyiket ajánlja a következők közül "
    Ez kérdés? :))
  • PyRex
    Nem is mondtam :)
  • OlsenSAJT
    Oké, nálunk csak SD.
    http://www.ahrt.hu/hu/szolgaltatasok/tv_digitalis.php#GYIK

No, akkor mostmár inkább gondolkozzatok el a lenti kérdésemen... :)
    Pliz!
  • guardian hero
    Az csak digitális műsorszórás, de ettől még SD. (szvsz)
  • OlsenSAJT
    Szerintem van, az Antenna Hungária által (DVB-T, vagy miaszösz?).
  • Punker
    HomályosDarabos? az van :)
  • CSOCSO
    magyarorszagon van HD adas?
  • OlsenSAJT
    Esetleg még Samsung LE-32R51 336-ért... (?)
  • OlsenSAJT
    Kieg.:
    Az én legjobb áraim: Sony (320), LG (338), Samsung (391)
  • OlsenSAJT
    Ma eladom a régi képcsöves tévém.
    Ki melyiket ajánlja a következők közül és mennyiért tud legolcsóbban hozzáférhetőséget?

- SONY KLV-S32A10
    - LG 32LX2R
    - SAMSUNG LE-32M61B

(Sony-t tudnék a legolcsóbban, az LG mellett a Faroudja chip szólhatna, a Samsung mellett pedig az állítólagosan bivaly - bár a hivatalos honlap jóval kevesebbet ír - kontraszt arány.)
  • cloud.strife
    Plazmába igen. Másba nem.
  • cloud.strife
    Hát télleg nem éri meg az M-es Samsung széria. A T-s megéri.

Pana a legjobb? Miből gondolod?
  • cloud.strife
    :)))
  • PyRex
    "mégisscak a Pana gyártja a LEGJOBB TVket."

Ajjajj, mit fogsz te ezért Cloud kollégától kapni... :)

Amúgy plazmák között valóban egyértelmű: Viera
  • Nexxuss
    ja és a Bravia tesztjüknél vedd filgyelembe, hogy ki szponzorálja az oldalt...
  • Nexxuss
    elég régi cikk. amúgy tegyél egymás mellés egy S-es Braviat és egy M51et és rájössz hogy nem éri meg. egy W-s Bravia már döfi, de a akkor meg inkább Viera. mégisscak a Pana gyártja a LEGJOBB TVket.
  • cloud.strife
    Ajánlom figyelmetekbe:

www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=639

A többi cikk, teszt között is érdemes olvasgatni!! :)))
  • NOS16
    csa! nem ertek tvk-hez, segitsegeteket szeretnem kerni. ezt a tv-t szeretnem megvenni, csak nemtom mennyire erne meg: KATT IDE
  • Nexxuss
    szasztok!
    Tud valaki olyan oldalt ahol rendes adatok vannak a TVkről és összehasonlítási lehetőség is van? Most akarok majd LCD tévét venni. SAmsung LE32M51B vagy LE32M61B között vacillálok. Most a kettő közőtt árban van jókora különbség. mi a különbség köztük? annyit tok hgoy a 61ben elvileg 5000:1 kontraszt van (mondjuk ezt kétlem de sebaj) az51 ben meg 3000:1hez (ezt is kétlem :D).Tud valaki valami infot a bennük lévő panelről?
  • PyRex
    Jó azért egy dolog, hogy a Sony jó, egy másik meg az, hogy te mindent leszarozol. Ilyen erővel mindenki egy hülye barom, aki nem sony-t vesz igaz? Nemáá, utálom az ilyen hozzáállást. :(
  • OlsenSAJT
    Szóval ha valakinek - érdemi (!) - információja van az kérem ossza meg.

A paraméterei egyáltalán nem mondhatóak rossznak...

http://shop.albacomp.hu/index.phtml?op=home&module=reszletes&termek_id=1537
  • cloud.strife
    Már várom a Tesco Gazdaságos LCD-ket!! :))
  • cloud.strife
    Nemáá Albacomp LCD? LOL :)))))
  • cloud.strife
    Nem elég!! A WC-be mér nincs? :))
  • OlsenSAJT
    Sziasztok!
    Valaki látta már az Albacomp LCD tévéjét? (82-es) Bárki bármi érdemi infóval bír róla? Tegye közzé pliz.
    Köszi előre is!
  • Sir Quno Jedi
    Így is van két TFT moncsim, meg ez a csamcsung LCD TV-m, ez azé má elég?!
  • Sir Quno Jedi
    Há énmegnekem van elég hitelem, oszt inkább csak kp-re vásárlok. Most beruháztam egy LCD-be, nem bántam meg, majd a következőbe lekközelebb.
  • cloud.strife
    599e egy Bravia,
    570-599e egy Csamcsung
    határeset.... vkinek megéri!! :)))
  • guardian hero
    Jól láttam, hogy 82cm fölötti LCD-t nem nagyon éri meg venni még manapság irreálisan magas áruk miatt?
  • cloud.strife
    Mondjuk az is igaz, ha most kellene tv-t vennem azt a 250-300ezret inkább belefizetném egy Bravia-ba oszt nyögném a részletet fél évig, így lenne egy felsőkategóriás LCD-m. :)))
  • cloud.strife
    SZVSZ a Thomson a Csamcsungnál is fosabb (legalábbis amit itthon lehet kapni)
    :((
    "Jelzem jogosan."
    Persze, a Mercit se kell leszólni, mer nem tudjuk megvenni!! :(((((
  • Sir Quno Jedi
    Egyik barátom most vett Hyundai q321-est, a cég nem is gyárt nagyobb LCD-t. SZép, sokat tud, van rajta valós PC felbontásokhoz is jó DVI csati/elektronika is, aránylag jó áron van, de nekem továbbra is a Smasung tetszik jobban, 1xűen mert szabb képe van.
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán, mert egy márnemultrafos 82es LCD-t megkapsz 240 körül (pl Thomson), ha ügyes vagy az alatt, a Bravia pedig "kissé" el van szállva ettől. Jelzem jogosan.
  • cloud.strife
    Ok, nekem is sajna, de sztem 350e, vagy 300e már olymindegy, aki abba a kategóriába gondolkodik.
  • cloud.strife
    Mintahogy szinte az összes plazmába matsushita panel van, mégis egyik xarabb mint a másik már. :((((
  • Sir Quno Jedi
    A SONY jó, de a Bravia messze magasan megfizethetetlen még a magamfajtának is. Én is azt vennék, ha tehetném vazeg! Ez a Smasung is már határesete az én általam elfogadható ár/teljesítmény viszonyszámnak NAGYON.