21171
LCD - Plazma
-
#596 hát de a Giga már 59990 :D
Én nem PEsti Euronicsra gondolok amúgy :D Nagykanizsaira :D Na mindegy a lényeg, hogy majd mondjad hgoy mennyiért érdemes megvennia cumót ha odakerülokök. mondjuk most vizsgaidőszak, most tuti nem veszek, nyárra meg minek, szal leht megvárom aszeptembert és talán akkor tudok venni egy v2000t-Kiváncsi vagyok erre a Bravia EX-re! -
#595 Nemtom, sajna pest kicsit gyöpösödött e tekintetben, nálunk a régi S-es 349-el futott ki, akkor a Euronics 380-ért adta, sőt most is annyiért van nekik Győrben. Abból én is tudnék látványos 30ezres engedményt adni! :) Nekik ez az üzletpolitikájuk. Etikátlan, szemét banda. Elhitetik az emberrel, hogy olcsók, amit hirdetnek az nincs. Ha megmár bementél hozzájuk, akkor simán átvágják az agyadat és asziszed olcsón vásároltál. Dolgoztam náluk annó.
PSP ára meg nem hiszem, hogy rossz lenne árban, csak mert most69e + adunk mellé egy választható gammát (ami ugye minimum 9-10e). -
#594 namégeccer :D Mondj egy márkaboltot. Hát a Westendes márkabolt pl.: 30-40 ezerrel drágább! az S32 még mindig 400 körül van! PSP is még mindig qrva drága náluk. Akkor hol érdemes venni? Emmnyivel szarbab az Euronics ára? Hát én anno a Panasonic TX-es 4:+as tévéjét vettem náluk. 140-re volt írva. 100-110 lett a vége. -
#593 Az, hogy le tudod csippenteni az áfa-t az a Te dolgod, csak ne ilyen udvarokba, meg ExtremeD, stb helyeken vegyed. Az Euronics meg sose adja annyiért a Sony-t mint egy márkabolt. -
#592 hogyhogy hivalatos heylen? nekem az Euronics kontaktom van. eLvileg le tudom csippenteni az áfát -
#591 1.5Millió, már lehet rendelni, 5 féle színű kávája van. Győnyőrű egy darab, bár bekapcsolva még nem láttam. :( -
#590 Most akkor melyiknek mennyi? Az új S-es 32"-os 379e. Hivatalos. Bruttó.
A V-s kb egy hónap, de sztem 2 hét mulva a Sony márkaboltok már kapnak belőle. :) -
#589 Én azért ugyanannyi pénzért, de még kicsit drágábban is, de hivatalos helyről vennék egy ilyen értékű cuccot! -
#588 Elsősorban egy régebbi Philips gyári teszt DVD-m van, tesztábrákkal, tesztképekkel, nagyonjól tömörített tesztvideókkal, + most ugye van egy linux alapú PC-nk HD anyaggal, amit egy HD box-al elosztunk 4, ill 8 felé. Így amin van HDMI csati, azt azonos jelforrással, azon minőségben le tudjuk tesztelni.
+ gyári dvd filmek. :) -
#587 aztakurva!így könnyű az 1080p :p menniy lehet az ára? :D -
#586 Itt is van Bravia S2010 -
#585 V mikor jön? Én nyár véégre ruházok be egyre. 400 alatt akarok maradani, mert fél milkóból az egész cuccot meg szeretném úszni. Egy házimozival. Vagy legalább egy jó DVvel amin van HDMi meg egy jó erősítővel. :D
ÉS akkro most ennek menniy az ára? És menni áfa nélkül? (protkós vagyok oszt elvleg occsóban kapom :D -
OlsenSAJT #584 Mik a kedvenc /preferált teszt anyagaid? -
#583 Jaja, egy fos. :( -
#582 UPC nálatok is tetves dekódert használtat? az amúgy is sz@r minőségű adást az még tovább rontja :( -
#581 Nos. Amit idáig észrevettem:
nagyban fejlődtek a képbeállítások, úgymint fehér, fekete, színerősítés, Mpeg szűrő, gamma beállítások.
Az Mpeg szűrő jól működik pl UPC direct műsoroknál, ahol sima LCD tv-n meg lehet számolni a négyzeteket a gagyi tömörítés miatt, ez a funkció 2 lépésben tünteti el azt tökéletesen. Term. ez a képminőséget javítja és rontja is, hisz az arcok pl kicsit mosottabbak lesznek tőle. Nekem otthon (bocsi fiúk, én már vettem is egy 32S2010 kékesfeketét:) a UPC-n a közepes beállítás tökéletes lett. :)
A sokféle egyéb beállítás mellett azokat a különbségeket az új Sony, Samsung TV-ken (Samsungból a jóval drágább 32R71-hez képest) ugyanúgy észrevettem, mint azt a csatolt képek amiket küldtem megmutattak. Szürketartományban, sebességben, fehérségben, feketeségben, élességben seholsincs az új Samsung (legalábbis a Bravia-khoz képest). Egyből észrevehető, hogy hiába egy a panel, a mögöttes félvezetők, a megvilágítás, a képjavító elektronika mind alulmarad. Egy példa, ha a Sony-n is és a Samsungon is bekapcsoljuk a dinamikus kép funkciót (mondjuk a Sony-nál ezt Gamma-nak hívják) és pl egy filmet elkezdünk nézni, akkor ugye a főcímnél a fekete képre jöbbek fel a feliratok, akkor a Samsung elkezdi mozgatni a kontrasztot, ha feljön egy fehér felirat akkot leveszi, ha eltűnik ráadja, ezzel korrigálva a gyenge fekete színét. Ha ezt a funkciót kikapcsolom, akkor meg fakó a kép a fehérje jó, de a fekete nem fekete. További érdekesség az folyó szín. Azaz nem a Duna színe, hanem több erős szín egybefolyása, illetve a rosszabb bőrszín. Sajna nem adja vissza a ráncokat, pattanásokat, anyajegyeket az arcon, kissé mosottá váltak a részletek.
Egyenlőre ennyi. Megyek, mer viszik a Bravia-kat mint a cukrot!! :)))))
-
#580 hírek -
OlsenSAJT #579 Nexxuss: Nem téged kérdeztelek, a megadott válaszaid természetesen trivialitások voltak.
A mélyebb értékelést (ami érdekelne) türelmesen kivárom... -
#578 remélem is! :d
miben lesz más az S2000 meg a V2000??? Bravia Engine? -
#577 Köszi!
Mélyebb értékelés később! :) -
#576 Az új S-es Bravia képe szebb mint a mostani V-s.
Valamint kérdeztem korábban hgoy mekkora TV van 379ért
ésa válasz: S32V2000,2010,2020
tehát a 82 centis verzió. a három szám meg a színt takarja :D -
OlsenSAJT #575 Ezt fejtsd ki bővebben kérlek, ha lehetséges. -
#574 akkor 2010 kell :D:D -
#573 Szín. A 2000 az antracit, a 2010 kékes-fekete, a 2020 a sima ezüst.
Van mindegyik! :) -
#572 Első benyomás:
Az új S-es veri a régi V-st!! :)
Term a 32S2000, 2010, 2020 379e. -
OlsenSAJT #571 Mi a különbség az S2000 és S2010 között?
-
#570 és mekkorrábna lesz ennyi? :D 32 remélem! V mikor jön?!?! -
#569 Holnap jön a boltba az új Sony S-es széria! :) 379e indulóáron. -
#568 ebbe most szépen beletenyereltél :DD -
ikke #567 valoszinü "leesett" darab, de valamennyire bolti is... ))
mpl, köszi az infot. ezekszernit a lényegi különbség a panelban van. ez a 72-es mit takar? -
#566 Teneked fingod nincs erről ugye? :)
A 60% majdnem megvan pl a 27T 189e, illetve a 26M 279e között is, de nézhetném a 32", vagy a 40" modelleket is. -
mpl #565 Cloud:
Akkor a te logikádból kiindulva az _ugyanolyan típusú_ fehér külsejű TV azért kerül többe a fekete színűnél, mert többet tud? :DDD
A Samsung is ugyanolyan, mint a többi cég: ott húzza le az embereket, ahol csak tudja. Most például többek közt a designon is. Ezen kívül az árkülönbség lehet amiatt is, hogy például néhány hónap eltéréssel jelentek meg, vagy még az azonos alapú panelek között is lehet MINIMÁLIS különbség a tulajdonságok között.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi lennék, hogy azt a 60% árkülönbséget honnan veszed? -
#564 "Nem akarlak megbántani, de amihez nem értesz, abban a témában miért okoskodsz?"
Ezt én is mondhatnám, szted a design miatt van 30-60%-os árdifi mi? LOL -
mpl #563 Cloud:
Nem akarlak megbántani, de amihez nem értesz, abban a témában miért okoskodsz?
A Samsung típusának betűjelei. Pl: LE-26R72-B
L - LCD
E - Európa
26 - Képernyő átmérő (colban)
R - Design
72 - Panel
B - szín (black - fekete)
A T, R, M betűk a különböző designstílusokat jelölik. Ezek olasz városokról kapták a nevüket.
T - Torino
R - Rome
M - Milano -
#562 bolti cucc, vagy lesett vhonnan? -
ikke #561 igen Mo-n én se talátam ilyen tipust, adatlapja alapján a kontrasztban jobb a 27T51B-nél de csak ennyi különbséget láttam igy. persze majd jol megnézem müködés közben is, hogy milyen a képe.
-
#560 A Samsung-nál a T sorozat az alap (lebutított), az R sorozat a kicsit fejlettebb, az M sorozat pedíg a csúcs. Utóbbi sorozat kapott Eisa díjat is (bár nekem az semmit se mond) és ez van egy szinten a Sony jelenlegi S szériájával. 26R72-őt még nem láttam (még nem volt a boltba sem), ennek utánajárok, de gyanítom, hogy nem bolti ajánlatod van, hanem vmilyen kamionról leesett és így ez a típus nem mo-i. :(
Ne támogassuk a feketepiacot! :)
cloud -
ikke #559 sziasztok
tv vásárlás elött állo friss hus vagyok )) kaptam egy elég jonak tünö ajánlatot 26''-os lcd tv-re, nem nem Sony))hanem Samsung. probáltam utánna olvasgatni a dolgoknak (pl ezt a forumot is iygekeztem átolvasni) de szeretném a segitséteket kérni.
szoval zsir uj lenne a tv, tipusa LE-26R72B. láttam hiogy itt a 27T51B-röl már esett szo.
Samsungnál mi különbség az R, M, T sorozatok között, azaz ez az R sorozat milyennek számit? illetve még az is érdekelne hogy a 72B mit jelöl pl a 51B-vel szemben?
elöre is kösz a segitséget, bocs ha tul mazsola a kérdés -
#558 ááááá olyan vagy bazeg mint egy általános iskolai haverom :D:D jót röhögtem most :D nem ákosnak hívnak véletlen? :D:D -
#557 nem kifejezetten a plazma tv-kről volt benne szó, hanem 5 különböző dolgot mutattak be, hogy hogy készül
tegnap 19:00 Hogyan csinálják?
Abban meg igazad van, hogy nem Spektrum, hanem Discovery Channel :D