21171
LCD - Plazma
-
#516 Mivel kötötted össze? Progressive, RGB-Scart, sima Scart, netán kompozit? -
OlsenSAJT #515 Cloud, akárki más:
KLV-S32A10E-m van, beraktam egy teszt DVD-t és megállapítottam, hogy vízszintesen kicsit félre van csúszva a képe: Az egyik oldalon kilóg egy kicsit az 5%-os Safe area-ból, a másikon viszont úgy 2,5%-nál van.
Hogyan lehetne ezen javítani, úgy hogy mindkét oldalon az 5%-on belül legyen?
Segítséget előre is köszi! -
#514 elsőre nyilván a 720p lesz, hisz a legtöbb film, műsor még olyan felbontásban rögződik. -
#513 ehhh mondjatok akkor linket ahol írnak a panelokról. valami gyakorlatiast.:D -
Rosep #512 Két kérdés:
Ha majd elkezdik sugározni a DVB adásokat itt is, akkor vajh melyik lesz, 720p vagy 1080i?
Ha lesz DVB-C, ez igényel vmi plusz átalakítást a kábelszolgáltatól az user felé. (Mondjuk hogy van hozzá megfelelő tunerem) Értem ezalatt új kábel, szűrő, mittudomén... ilyesmikre gondolok. -
#511 :)))))) -
#510 csak játszik :) -
#509 A gyerek/kutya szerinted micsinál??? Dobál mindenféle szart! Attól meg nem ment meg a falraszerelés... -
#508 Naja. Sztem a fal jó megoldás erre! :) -
#507 e-mail-be pár képet tudok küldeni, a legdurvább különbségeket ki tudom szedni a PDF-ből. -
#506 Őőőő, ha rosszcsontgyerkőcarmada várható, akkor rakjál biztonsági üveglapot az LCD elé, mert a műanyag szűrő baromi sérülékeny és utána kukázhatod ki a francba... -
norboka #505 sziasztok!
Sajna hétvégén nem voltam net közelben,ezért csak most tudom megköszönni a sok segítséget amit adtatok.Valóban nem II-es Golfom van de ettől függetlenül
sajnálok 500e egy tévéért.A sima tv nem jöhet szóba mert vannak kisgyerekeim akik tuti hogy lerángatják,ezért falra rögzíthetőt kell vennem.Azt a tesztet szívesen megnézném "cloud" ha van valamilyen lehetőség írd meg légyszives,még mindig nem tudok egyértelműen dönteni
Köszi mindenkinek -
#504 PL az új V-s SOny-ban egy egészen új, saját panel lesz, vhogy a Trinitron foszforos technológiáját vitték át az LCD-kbe, állítólag brutál képe lesz, most csütörtökön megyünk egy Sony találkozóra, sztem már bemutatják őket, meg az újFullHD-set is remélem. Majd mesélek. :) -
#503 www.sony.hu :)))
A net keresőkben talált infókon kívül nem igazán van más.
Mi mint márkabolt szoktunk kapni sajtóanyagot, de azok pár gyöpösagyú korrupt köcsög újságíró és főszerkesztő miatt nemigazán jutnak el az emberekig. Bezzeg nyugaton, na mindegy. Sőt van egy komolyabb teszt is (a Barcelonai gyárban csinálták), ahol 2 Philips, 2Samsung, egy Sony van teljesen átfogó tesztben. Sajna PDF és 70Mb. Ebből akartam kiollózni, csakhá nem vagyok VIP. :(((
-
#502 hol muttatták és mikor? mert ma nem volt ilyen műsor :P -
#501 ÁÁÁ!!!!
Spektrumon mutatják, hogy hogy készül a plazmatv
Egyik Japó szerelő azt csinálja egyész nap, hogy egy kütyüvel meghallgatja, milyen hangok jönnek belőle (elektromos zajok), meg egy farúddal megkalapálja, hogy nincsenek-e benne elszabadult csavarok -
#500 Cloud tucc nekem valami olyan oldalt mondani ahol van Sony specifikáció? mert össze vissza beszhélnek mindenhol erről a samsung vs. Sonyról. ezért kéne egy oldal ami leírja a technikát. (tehát milyen panel, képjavító stb) -
#499 Én kereskedő vagyok és nem az én pénztárcámból kiindulva abszolute nem hülye aki 500e-ért tv-t vesz, sok tv-t adtam már el 1millió felett... :(
Akinek 500ezre van tv-re annak nem szakadt golf II-se van... :( :) -
#498 102cm -
#497 és ha nekem nem kell autó? mondjuk most ha lenne akkor azt inkább a lakáshitel lefaragására költeném :) -
Cat #496 40 x 2.57 -
Cat #495 szimplán hülye az aki 500ezret költ tévére :) annyiból már autót vehetsz ;) -
#494 40" az hány centi? -
#493 520e-ért kapsz 40" jó LCD-t. Igaz, hogy 20%-al drágább, de 1 év mulva (inkább 5-10) sem lesz elavult. -
#492 Nem is!! :))) -
Cat #491 szerintem vegyél egy 72 centis tévét 70ezerért és egy projektort 250ért
jobban jársz... -
#490 ajajj, mindjárt le-Csamcsungozza valaki :DD -
#489 még nagyobbat?? 110e-ért? Figyelj, ott valami nagyon nem stimmel :DDD Amikor a legtöbb 50 centis LCD-ket többért vesztegetik :DD -
norboka #488 Sziasztok!
Elöszőr vagyok itt ,ugyhogy bocsi ha olyat kérdezek amire már elhangzott a válasz.TV-t szeretnék venni LCD-t v Plazmát.Sokan lehuztátok a plazmákat gyenge képük miatt(az olcsobbakra gondolok kb 400e -ig),ezért inkább LCD-t vénnék ebben az árban.Nekem tetszenek a Samsung tv-k is de sok rosszat hallottam róla.Kis segítséget kérnék a választásban a Ti tapasztalataitok alapján,vagy ha esetleg tud valaki olyan oldalt ahol tesztek vannak de NEM
a gyártók által írt tesztek azt megköszönném
Köszi előre is a segítséget -
#487 Akkor lehet hogy nagyobb!Nem láttam még! -
Cat #486 72cmes plazmatévé nem létezik :) -
#485 Nem csak olcson veszik valahol! -
#484 és lopott? -
#483 Nem tudom pontosan Angliából hozzák azért olyan olcsó! -
#482 annyiért biztos. De milyen a származása? :)) -
#481 megeri -
#480 Jó lenne ha ma válaszolna valaki! -
#479 Lehet hogy tudok szerezni egy 72cm-es képátlójú Philips plazmatv-t 110EFt körül!Teljesen új még!
Szerintetek megéri???????? -
#478 A technikai dolgoghoz annyit értesz, mint én a marskutatáshoz, légyszives maradj a szakmádnál, én se pofázok bele a tiedbe.
Öreg vegyél vissza... Honnan tudod mennyire értek hozzá? Méghogy nincs előítéleted... Meg nem érted, nem a szakmai tudásodat kétlem, csak azt mondtam, hogy azért ne szarozd le a kicsivel olcsóbb készüléket, mert aki olyat vett, marhára nem esik jól neki, főleg akkor, ha csak segítségért jön ide. Mert ahogy mondod, neked ez a szakmád, másnak más, pont ezért ne játszd a fölényeskedőt. Mellesleg akkor nem kurvára mindegy, ha a képét ugyanannak látom? :DDD -
#477 na igen a garancia az jó kérdés. Aztán nehogy za legyen a Sonynál mint a PSP esetében. Pixelhiba nem hiba szal nincs rá garancia :D