LCD - Plazma
-
De fel tudom fogni, de te meg azt fogd fel, hogy szubjektív. Hangfalaknál is adott kategóriában valaki ezt, valaki azt hallja szebben szólni. Nem azt mondom, hogy rossz képe van a Sony-knak, csak azt, hogy nem egyértelműen a legszebbek. Vagy hozzád bárki bemegy LCD tv-t vásárolni, mondjuk az összes ember látja is, hogy szebb a Sony képe? Kötve hiszem. Te lehet, hogy így látod és a te szempontodból igazad is van.
"egy Csamcsungot, vagy más B kategóriás xart "
Na ez az a másik dolog, ami részben független ettől: folyamatosan "SZAR"-ozol mindent (ami nem Sony) és nekem igazán ettől van herótom. Még ha igaz is, hogy a Sony jobb, akkor sem kéne ilyen stílusban. Én pl. ritkán vezetek, de akkor viszont egy elég jó autót (nem írom le, hogy mit, mert nem vagyok olyan, mint te). De ettől még baromira nem szarozom le a többi autót, nemtom ez a stílus mire jó, de nem véletlen, hogy aki ide benéz, az el is menekül.
Jön valaki, akinek mondjuk rohadtul nincs pénze braviára és meg akar tudni valamit mondjuk egy olcsó samsungról és akkor jössz te és leszarfosozod neki és jössz újra a Sony imádatoddal. Szerinted az illető mit fog gondolni? Ő úgysem fog Sony-t venni, mert drágább és esetleg nem engedheti meg magának. Ő csak egy Samsungra volt kíváncsi NEM ARRA, HOGY A 1,5x annyiba kerülő bravia jobb-e, hanem pl. arra, hogy annak, amit kinézett, mik a paraméterei.
De látom túl magas ez, hogy megértsd. Így mindenkit csak elrettentesz az LCD vásárlástól. Vagy a te boltodba csak olyanok járnak, akik csak Sony-t vesznek? Egyáltalán minek árulsz más "szarokat"??
Ááá, tudod mit? Hagyjuk, ne is válaszolj. Értelmetlen a vita, egyikőnk sem fogja tudni meggyőzni a másikat.