21171
LCD - Plazma
  • PyRex
    Meglátom, most az a gáz, hogy EVA fronton lehet, hogy megszivatják a vállalkozókat (így engem is), akkor pedig TV-t tuti nem veszek :(
  • cloud.strife
    Igen!

Esetleg egy pici SG kedvezményt tudok adni! :)
  • PyRex
    Nálatok akkor 379e?
  • cloud.strife
    Az V kb 15%-al szebb képet ad, mint az S, sztem nem éri meg a V a + 100-150e különbséget.
    A 348e akkor jó ár, ha teljesen hivatalos helyen veszed. A Sony márkaboltokban 379e, de júni-júli-ban 3 év hivatalos Sony garanciát adunk, + ha kell ingyenhitelt, pl 10 x 37.999.-

Bocs a reklámért... :)
  • PyRex
    De az S-es mennyivel rosszabb, mint a V-s?
    És a 32 collos S-es BRAVIA-ért 348e az jó ár?
  • cloud.strife
    Sztem is maradj az igazi LCD-nél, a 3LCD akkor jó, ha olcsón szeretnél nagy kéátlót! :)
  • Csacsi
    SAMSUNG LE32R51.

Már nem érdekes. Megvan a befektetőm....úgyhogy ha minden jól megy, 1 hét múlva meg lesz a kicsike, de még használni csak 1 hónap múlva lesz az új helyen, mert a jelenlegi helyen nem tudnám hová tenni :))
  • desigo
    majd én megveszem és nézem:)

mi a típusa?
  • Nexxuss
    pont így :( :P
  • PyRex
    Én is ettől félek, hogy az akció, csak a focivb miatt van most és amikor elkapkodják a mostani kínálatot, utána megint picit feljebb megy az ára. bár ki tudja... legutóbb hogy volt? :)
  • Csacsi
    Tudom, hogy nagyon jó ár....pont ezért vagyok bajban, mert csak 1 hétig áll nekem ez az ajánlat....és 2 hónap múlva vennék új Tv-t, de félek, hogy akkor már jóval drágábbért kapom meg. Szal kéne találnom egy befektetőt. Hitelt meg nem veszek fel....nem fizetek a szemét banknak, hogy Tv-zhessek :DD
  • PyRex
    jah.
  • Nexxuss
    az már más :D De 200ért az a TV occsó nagyon. NEm mondom hogy ingyé van de majdnem. 200ért ebből 66 centiset kapsz hivatalosan
  • Csacsi
    mert éppen költözöm/felújjítok.....így kicsit drága nekem most akár egy 50.000 Ft-os Tv is :))
  • Nexxuss
    akkor az miért drága? :P:D
  • Csacsi
    82 cm-es. És elméletileg olyan 200.000-220.000 körül jutok hozzá.
  • PyRex
    Mennyi? És mekkora?
  • Csacsi
    Hát én most erre a Tv-re kaptam egy egész jó ajánlatot. És eddig mindenhol dícsérik. szal 90%, hogy ez lesz....már csak a pénzt kéne összeszedni. Kár, hogy ilyen drága.
  • PyRex
    Én meg a 32 collos S-es Bravia LCD és a 42 collos 3LCD-s Projektoros Bravia között vacillálok, de szerintem az első lesz, mert monitorként is használnám...
  • PyRex
    Elmosott a háló képe :))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Csacsi
    Na közben ugrott a kérdés....másik Tv-m lesz. EZ HDMI-s.
  • Nexxuss
    nem lesz semmi gáz :D
  • Csacsi
    Msot, akkor utoljára. Ezek szerint nem lesz gondom a ps3-al? Ennyit akartam tudni. Köszi.
  • Iwant2Belive
    Hát én nem ezen a véleményen vagyok:)
    Nemrég vettem egy Samsung LCD-tv, no nem csúcskategóriásat persze...
    Nekem teljesen más (jobb) élményt nyújt mint a képcsöves társai. Szerintem az LCD egyetlen hátránya (ami engem néha érint) az, hogy közelről nézve mondjuk 1.5-2m belül nézve valóban -mondjuk ki- csúnya a képe, homályos, kissé kockás. Ha azonban az ember a megfelelő távolságról nézi a készüléket (mondjuk egy 26colos TV-nél 2m+) ezek a szarságok egyszerűen eltűnnek, a kontraszt és a színek brutális minőségüek egy képcsöves TVhez képest. Ami engem ledöbbentett az főleg a világos színek hatása, sárga, fehér és társai. Összehasonlíthatatlan a CRT-s Tvkkel. Érdemes beszerezni a jobb fajta kábeleket és antennazsinórt (én is ezeket hajkurászom mostanság), hogy kihozzuk belőle a lehető legjobbat de megéri. Ráadásul ha valaki nextgen konzolban -is- gondolkodik nincs is sok alternatívája, csak ezek a TV-k, hiszen ott meg aztán tényleg szembetűnő a külömbség. Szerintem a legtöbb ember akkor alakul ki negatív vélenye az LCD - Plazma Tv-kröl mikor szembesülnek egy rosszul beállitott szar antennával futó készülékkel valamelyik multi müszaki polcain amit 50 cm-röl néznek.
    Ez szigorúan magánvélemény volt.
  • Malbeth
    Gondolom arra a Sony ügynök srácra gondolsz aki mindíg a Sony Bravia fingfang modelljével jön...!!
    Az az igazság,hogy amikor eldöntöttem,hogy lecserélem a 72-es 100Hz-es tévémet számomra egyértelmű volt,hogy LCD,vagy PLazma,esetleg Projectoros tv-t fogok venni.Mondván a képcsöves TV-k elavult szar,haldokló technológia...,így is fogtam hozzá a keresgéléshez.Hetekig jártam a boltokat (euronics,photohall,elektro pont,tesco,metro,stb.stb.),és furcsán éreztem magam,mert nemtaláltam olyan modellt
    ami megfelelt volna az elvárásaimnak.Ekkor még meg voltam róla győződve,hogy bennem van a hiba.Az LCD képét olyannak láttam,mint dimenziós bélyegeket...,áttetsző,üvegesnek,sokszor bekockásodtak,elmosódtak,a fekete inkább a kékesszürkére hajazott,és a színek is természetellenesen hatottak...
    A Plazmák szintén nem tudtak meggyőzni a fakó színeikkel,elmosódott kontúrjaikkal.Hosszas keresgélés után egyszer csak azon kaptam magam,hogy otthon
    a 'régi' tévém elött ülve leesett az állam,hogy ennek mennyire szép a képe(csak kicsi ugye),mondhatni makulátlan.Még ekkor is azt hittem,hogy én vagyok a hülye,és a szemmemmel van a hiba.Gondoltam megpróbálok utánanézni a dolognak a neten.Találtam is egy cikket aminek a tartalma kb. annyi volt,hogy bizony az LCD,és Plazma tv-k képminősége még mindíg elmarad a képcsöves tévéktől...! Ezen nagyon megrökönyödtem,és elgondolkoztam azon,hogy miért is akarok én 400 ezerFt-ot kiadni egy olyan tévére aminek nem jó a képe???Ekkor kezdtem el a képcsöves tévéket szemügyrevenni a boltokban,és láss csodát...: Valamennyinek csodálatos volt a képe,legyen az Philips,Sony,Panasonic,Samsung,Videoton,vagy JVC.Ezután már nem volt kérdésen milyen technológiát veszek!Végül a Samsung Ws-32z308p SlimFit tv-t választottam,amiről egyébként sok rosszat hallottam itt a neten,de hála istennek egyik rossz vélemény sem bizonyult valósnak!
    Sziasztok!
  • PyRex
    Baria-kból V sorozat a menő? Vagy S? Az X gondolom első körben megfizethetetlen drága lesz...
  • PyRex
    Na közben picit utánaolvastam: alapvetően jókat írnak róla, bár hallottam negatív véleményt is: miszerint olykor "foltos" a kép, illetve zajos a készülék... Még érdekelne a KDF-E50A11 változat is, bár gondolom az mindenben ugyanolyan, mint a kistestvére. :)
  • PyRex
    Sony KDF-E42A11 3LCD Projektoros TV-ről mi a véleményetek? Cloud kolléga? :) Mennyire látszik a képe nappali fényben, milyen a látószöge, mennyire "villog"? Tényleg érdekelne, mert ha jó, akkor lehet, hogy beruháznék egy ilyenre...
  • Nexxuss
    szerintem nemlesz neki megmagyarázva:P
  • guardian hero
    Ne félj, meg lesz neked magyarázva rövidesen, hogy nem is vagy elégedett :).
  • Malbeth
    Most vettem egy 80 cm-es Samsung SimFlit TV-t,és tesztelés képpen megnéztem a King Kongot,és A Gyűrűk Urát...,hát mit mondhatnék??Leesett az állam a csodálatos képminőségtől! Kúúúúrvajóóóó!Egyálltalán nem bántam meg,hogy 200-300 ezer forinttal kevesebbet költöttem el mint amennyit előszőr szántam a tv vásárlásra!De a hosszas LCD,és Plazma tv tanúlmányozás közben rákellett hogy jöjjek,hogy nekem nem jön be a képmínőségük...,így maradtam a képcsöves technológiánál!Lekopogom,eddig nagyon meg vagyok elégedve!!!
  • Nexxuss
    természetsen lesz:P
  • philcollins
    ps3-on nem lesz HDMI csati
  • Nexxuss
    van DVI to HDMI átalakító
  • Iwant2Belive
    Szeritnem ahoz hogy a PS3al magas felbontásban játsz a HD Ready tv-den nem feltétlen szükséges HDMI csatlakozó, de az lehet, hogy javít a képminőségen.

#798 valaki?
  • Csacsi
    igen, de ahhoz kell olyan csatlakozó nem. Elméletileg a ps3-hoz hdmi kell. Nem igazán értek hozzá, azért kérdezek lehet sok hülyeséget.
  • Iwant2Belive
    ha HD Ready akkor HD képet fox látni, ez ilyen egyszerü
  • Csacsi
    Erre rá tudom majd kötni a ps3-at, hogy hd képet kaphassak?

LCD elméletileg hd ready 1366X768

és DVI-D bemenet HDCP támogatással.
  • Iwant2Belive
    nevetséges kérdésem a következö lenne. TV-m és DVD-m között az rca/rca-t érdemes lecserélni scart/scart-ra? úgy tudom jobb minőségű képet produkálhat az utóbbi
  • Iwant2Belive
    köszi a választ mindenesetre