21171
LCD - Plazma
-
#996 Hozzáteszem a V-snek antennáról is sokkal-sokkal szebb képe van, tudom mer itt a boltba egymás mellett az U, az S, meg a V is, meg másból ugye az T, meg a R... na azok broáfosak... :(
A DVB-T tuner, meg bentvan mindegyikben, amit sztem budán már lehet fogni, de ezt nem tudom pontosan, nem ott lakom... :( :)Klubmédia -
#995 Ha nincs pénz "luxustermékre" akkor még szép, hogy xar..... :) -
#994 Nyugika, ez ilyenek úgyis eltűnnek idővel, mikor már nem is lesz CRT... :D -
#993 TE láttál már LCD-t? vagy TE is forumokos vagy? Egy 100.000-es CRTnél sokkal jobb képe van még a legszarabb LCDnek is. -
#992 Mióta kitalálták. :D -
#991 ok köszi mindkettotoknek a gyors valaszt, akkor ezt a v-t megvarom inkabb, nem olyan surgos, es Budan lakok szal ha valamikor lesz nagyobb korben iptv akkor az lesz itt is (legalabbis nagyon ajnalom :]) -
#990 Mióta szar az LCD képe?! LOÁL! -
#989 Rohadt sokat fog esni az áruk. -
#988 Ugyanúgy vannak képcsövesek, sőt olcsók.
LCD-nek szar a képe, plazma drága aminek jó a felbontása.
Még várni kell egy kicsit, hogy fejlődjön a téma.
Egyébként a képcsövesek távolról sem gagyik, sőt máig annak van a legjobb képe. Szvsz egy 100 hz-es tv-vel ilyen árban sokkal jobban lehet járni, mint egy olcsóbb digit panellel, amire ráadásul ha rádugot a kábel tv-t, felfordul a gyomrod is. -
#987 én nem héjpolom (ejj de hülye szó. ki volt az a marha aki elkezdte terjsewzteni? Martin?)
Csak szebbek a színek! Jobban élnek!
a V2000ben van egy színjavító technológia amivel a piros meg a zöld színek sokkal élethűbbek! Mezei TV adásnál mindegy, HD-nál fenomenális! Ha a környékeden lesz előrelátható időn belül IP-TV akko V2000-t vegyél. Ha nem, akkor elég az S2000 mivel 6 év múlva úgyis lecseréled. -
#986 na mivel ennyire hájpoljátok a sony-t ezert korulneztem ott is es ket versenyzot talaltam:
KDL-32V2000
KDL-32S2010
namarmost a V az egy 100assal dragabb, miben jobb?
egy olyan fel ev alatt kb mennyivel csokkenhet az aruk? 50k?
ja es most mar sokadszorra, tokre megvagyok kavarodva ezzel a hd-vel kapcsolatban :D tehat ami "hd-előkészített" az miben jobb/rosszabb a "hd-felbontasu" tv-nel?
illetve egy kis off: ezek a bluray/hddvd olvasok felismerik es lejatszak a dvd-t is (term. dvd minosegben)? es azoknak az ara a mostani "lol" kategoriabol (300k) mikor fog csokkeni varhatoan magyar halandok szamara is elerheto arba? 2 ev? -
#985 Nem e? :)
Ezt szajkózom már mióta, dehát pár embernek üvegszeme van.... :( -
#984 Philips 9830-rol van valakinek tapasztalata? 32 inchesben. Vay a Philips 9967-rol? -
#983 nem azért mert TE monodd, hanem mert így van csak hogy tisztában legyünk a tényekkel -
#982 A Bravia Engine az mit takar? Én PC-s monitornak is használnám, erre megfelelne egy ilyen U-s Bravia (D-Sub-on keresztül meghajtva megy-e natív felbontásban? -
#981 Hát szvsz már kapni sem lehet. Gyártani meg már régóta nem gyártják. :( -
#980 Mondom én!! :) -
CsőKujts #979 Thx! Csak még annyi, hogy nem gyártanak, vagy már nem is lehet kapni? -
#978 az utóbbi időben egyre több SAmsung tévét néztem meg. ÉS sajnos megint meg kell erősítenem ezt a vihaer Felhőt.
Konkrétan nem a kép élességgel meg részletességgel van baj a Samo tévéknél, hanem színekkel. Ha mentek TV-t venni tudjátok mit vigyetek magatokkal? Utolsó Szamuráj DVD-t. Én egyszerüen sírvafakadtam majdnem mikor először megláttam! Olyna fakó és élletelen színeket régen láttam. Aki konzolozik az meg a Shadow of The Colossust PS2-re. Aki X360as az meg a PRoject Gotham Racing3-at. NA és nézze meg a különbséget. kéééész gyerek! KÉÉÉSZ!Szóval a szemednek hidjetek, ne a reklámnak meg a bolti ajánlásoknak. -
#977 Uff!
Nos nincs benne Bravia Engine 1200:1 a kontraszt, viszont PC pip van benne, képre az S-es szebb, a V-s sokkal szebb term. A Samsung R szériánál szebb képe van. DVB tuner is van benne. -
#976 Az U szériáról mit kell tudni? Mármint pl. a V-hez vagy S-hez képest miben más? -
#975 Jó képcsövest már nem gyártanak, tehát marad az utóbbi.
Sony KDL-26U2000 szeptemberben 0%THM-el megvehető 10x22.999.-ért-.
www.klubmedia.hu
Bocsi a reklámért. :) -
CsőKujts #974 Hali! Van 200 pénzem és nagyon örülnék ha valami hozzáértő megmondaná nekem mivel járok jobban, egy nagy képcsövessel vagy egy kis LCDtv vel. Kösz! -
#973 Üdv!
Friss hír!
Sony KDL-32U2000 DVB-T tuner, szebb kép, mint a Samsung R széria, bolti ára 299e... Hmm faja nem? :) -
#972 Hát nekem néha megfájdul a fejem, ha világít bele a pofámba közelről a 94 centis tévé. Az élmény jobb ezen, mint a régi 50 cm-esen, de arra, hogy egész nap menjen, az volt a jobb. -
#971 Átló kétszereséről lenne jó elvileg. De ha közelebbről nézed, akkor könnyen láthatod a pixeleket, ha kisebb felbontásút veszel.
Azt az 1 métert pedig remélem nem komolyan írtad. :D -
OlsenSAJT #970 Én 2 méterről nézem a 82-es tévémet és kicsinek érzem.
Mások mást mondanak... -
asdf321 #969 hi!
szerintetek egy kisebb szobába, ahol max 1-2 meterre lenne tolem a tv, hany colosat erdemes venni?
ja es mi a különbség az "elsőgenerációs HDTV" és a ne melsőgenerációs HDTV között? :D és honnan tudom hogy melyik az és melyik nem? -
#968 köszi a felvilágosítást -
OlsenSAJT #967 Léteznek (kisebb) 4:3 képarányú LCD-k is, azok biztosan nem.... :p -
#966 Ja. -
#965 Lenne egy banális kérdésem. Az összes LCD tv támogatja a különböző képformátumokat (16:9, 14:9, 4:3), hasonlóan a 16:9-es CRT-hez? -
#964 Jönnek a rossz, gonosz, sötét felhők ..... búúúúúúú..... ssssshhhhhh.....
:)))))
Igazad van, az LG télleg egyre jobb, sokkal jobb mint a csamcsung, de nem is csoda, hisz ott a Philips mögötte és úgy tűnik nemsoká már csak mögötte lesz és ennyi..... :( Sajnálom a márkát.... :(
Ami meg a Bravia-t illeti tényleg a legjobb vétel ebben a 300e/32" feletti kategóriában..... -
#963 Igazából a hasonló árkategóriában (1-200 ezer forinttal drágábban) nem találtam jobbat, vagyis nem láttam különbséget.
Egy Sony nagyon tetszett 1.100.000-ért, persze az nagyobb is, de ennyit most nem szánnék rá :) -
#962 Ebben a kategoriában, ennyiért CSAK EZT szabad megvenni. Ráadásul ebben úgytudom Faroudja deinterlacer van ami neked nagyon jó! :D Egyre jobb LCDket tol piacra az LG. MOst kezd éleződni a verseny mert a Panaszkodik LöCöDö és a Philips LCDk is egyre jobbak!
Hánynom kell, hogy kimondjam, de ha valaki 32-es LCD-t vesz, akkor legjobban s2000-ew Braviaval jár tényleg. Jó dolog az a DVB. (tudom hogy ez 37-es amit írsz, és azért is mondtam, hogy ezt lmeg lehet venni, mert zekenél olcsóbbat vagy ilyen árban ekkorbban jobbat egyhmaar nem fognak csinálni) De majd jön felhő és elküld a p*csába :D -
#961 -
#960 Sziasztok!
Nem értek a témához, de már régóta szeretnék venni egy ilyen tévét. Kinéztem ezt az LCD-t, kíváncsi lennék rá, hogy ez ebben az árkategóriában (350k körül) mennyire számít jónak.
Arra én is kíváncsi lennék, a tegnap hozzászóló zummlencshez hasonlóan, hogy a gyakorlatban mi a különbség az LCD és a plazmatévé között :)
Előre is köszönöm a segítséget. -
#959 A fizikában és a kémiában a plazma ionizált gázt jelent, illetve a negyedik halmazállapotot a szilárd, folyadék és gáz mellett. Az ionizált itt azt jelenti, hogy az anyagot alkotó atomokról egy vagy több elektron leszakad és így a plazma ionok és szabad elektronok keveréke lesz. Az így keletkező elektromos töltés miatt a plazma elektromosan vezetővé válik és az elektromágneses mezőkkel kölcsönhat.
A halmazállapot e negyedik formáját először Sir William Crookes írta le 1879-ben, az elnevezés pedig Irving Langmuir nevéhez fűződik 1928-ban (a vérplazmára emlékeztette).
A látható Világegyetem anyagának 99%-a ebben a halmazállapotban van. A plazma magas hőmérsékleten alakul ki, létrehozásához legalább tízezer kelvint kell elérni. -
zummlencs #958 sziasztok
lenne egy kérdésem.
mégpedig...
mi a különbség a plazma és az lcd között?
az lcdt azt tudom de mi a plazma? -
#957 mondjuk nem vagyok Sony drukker de FElhőnek igaza van. 270ért nincs benne DVB Tuner. Sonyban meg van. Egyelőre mondjuk mindegy:P De ha így nézzüka akkor annyival nem is drágább. IGazából meg tök mindegy. Bemész a botlba és megnézed. ami tetszik megveszed. Ennyi.