21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Még a retek klub se jó rajta, tulajdonképpen semmi se jó ezekbe a CslimFitt Norbi Csamcsungokba. :)))
  • cloud.strife
    Olvass Ember!! :)

Nekem is Trinitron CRT-m volt mostanáig, és akkor mi van? Szép rajta a gyári DVD film, csak mikor betolsz a helyére egy jó LCD-t és a 100x megnézett kedvenc DVD filmemet újra megnézem rajta.... hááát bokafosós a téma! :)

Egyébként rengeteg vevőm volt, van, aki úgy jön be, hogy az Ő 2-4-6-8 éves tv-jén gyönyörű a kép ám még, csak mér szeretne egy újat, oszt amikor otthon kicseréli akkor jön rá, hogy ja, nem is volt olyan jó az a régi.
    Sokadjára mondom: tapasztalat, teszt és viszonyítási alap nélkül senki sem tud objektív véleményt mondani (nekem se) egy-egy tv-ről.
    Mindemellett a Panád biztos jó képet ad.
  • Sir Quno Jedi
    Mostan a csamcsung simfitről beszélünk. Rengeteg gyermekbetegsége van még a technológiának és melleslges túl drága a minőségéhez képest. Lehet a retek klub SD adása jó lesz rajta, de másra nemigen alkalmas.
  • Punker
    ez f@szság én 2 éve 14k körül vette a 100 Hz-es Pana-t és nem sz@r átlagos 72-es TV jelenleg DVD-t nézzni tökéletesen megfelel nekem.
  • Sir Quno Jedi
    Ami ráadásul szar is!
  • cloud.strife
    Thja. :)
  • cloud.strife
    Uhh nem máá, egy átlagembernek van 150-180e forintja egy képcsöves tv-re? LOL
  • cloud.strife
    Nem az sarkos Te!! :)
    Hanem ez a Plazma vs. LCD, szerinted jobb a plazma képe? :(
  • Punker
    dolgozok rajta :)
  • Sir Quno Jedi
    Az meg alapítson terrorkibucot és döntse meg a magyar államot! :D Máshogy nem menekül...
  • Punker
    én se szeretem a sarcot de nem tud mindenki trükközni.
  • Sir Quno Jedi
    Nos az új csúcstech-et nem szokták nagyon és ha igen, akkor sem szeretem a +20%áfát, nagykerben meg nem akcióznak úgy... :D
  • Punker
    1 hónap és kezdődik a VB mindnehol akciózni fognak mindent, én a TV-m az EB alatt vettem :)
  • Csacsi
    Az átlagembernek csak erre van pénze. Nincs most 350.000 forintom lcd-re, vagy plazmáéra ekkora méretben. És hhát nem is kell, ha lesz egy ilyen.
  • Sir Quno Jedi
    Váze! Haverom mostan volt a Macrodában és van nekik 1920*1080p-s 40" Philips-ük jó árban!!! Olyan 5-600 körül mondta a srác. Hmmm. Az egész jó ár, pár hónap és 4-500 körül már érdemes beszerezni egyet (nyami).
  • DJ Bee18
    :DDD
  • DJ Bee18
    bruttó árak gondolom
  • gergod
    Sarkos??? Én így látom... persze nem sony, dehát ami ebben a topikban nem sony, az csak vacak lehet. Tudom én...
  • cloud.strife
    KLV-S40A10 520e, előző modell
    KDL-40S2000,2010,2020 650e
    KDL-40V2000 még nincs. várhatóan 750e körül

Azmeg hogy melyik ajánlott pénztárcafüggő. :) A régi S40 megéri, az új jobb lett + DVB tuner, az új V-s meg a speckó panellel állítólag űberfaja. :)
  • cloud.strife
    Bizony!! Csak az ...... egyenlőre. :)
  • cloud.strife
    Isten mentsen ettől!! :( Csakis rossz választás. :(
  • Sir Quno Jedi
    Vazeg, SONY-ból csak a 46"-es batárból van X-es 1920*1080p-s idehaza?!!
  • Alien
    Lcd tv-k közül igazából az LG és a Sony között vaciláltunk, és végül is az LG mellett döntöttünk, remélem jól :) Design is tetszik, a kép is tetszik, úgyhogy megvagyunk vele elégedve. Sony képe is nagyon tetszett, gyönyörű volt az is, de végül is ez az LG lett a befutó :)
  • Alien
    Hát igen mi is rájöttünk, hogy nem a legjobb vétel volt, de szerencsére sikerült kicserélni arra az LCD Tv-re amit írtam :)
  • DJ Bee18
    ja és melyik ajánlott? :)
  • DJ Bee18
    Valaki össze tudná nekem foglalni a 40"-es Sonyk típusait, erősorrend és kb áraikat. Mert ez V meg S teljesen megkavar :)
  • Csacsi
    Bocsi. erről a tv-ről lenne szó.
  • Csacsi
    Sziasztok. Bár nem plazma, és nem is LCD, de nem tudja vki, hogy lehet-e már kapni? Illetve mekkore lesz aa mérete (magasság/szélesság/mélység).

Előre is köszi.
  • DJ Bee18
    És miért csak LG?

csak kérdezem, nekem is van gy 20"-os LG :)
  • cloud.strife
    Húú ez így azér elég sarkos nem?
  • gergod
    Nem bántásként, de az a plazma elég gagyi.... Az LG 42PX4R már nem vibrál és a szinei is szépek, igaz nem tv-zek rajta, de ez csak az adások hiánya miatt van... És szebb képe van, mint a földszinten lévő LG lcd-nek...
  • Alien
    "A boltban minden TV kicsinek tűnik, de higgy nekem, rengeteg olyan vásárlóm volt már, aki otthon döbbent rá, hogy mekkora hodályt vett!! :("

Mi most pont ugyanígy jártunk, vettünk egy 107 cm-es plazma tv-t ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Elég gyenge tuneregység lehetett rajta, mert egy csomó adó rossz minőségben jött rajta hiába finomhangoltam rajta. A szinek nem voltak a legjobbak, nem azt adta amit vártunk. De kicseréltük egy 82 cm-es LCD TV-re, hát ég és föld :) Minden tekintetben veri a plazmát. Szinek, képminőség, design, semmi hangja nincs (ellentétben a plazmával), tökéletesen áll a kép, nem vibrál (ellentétben a plazmával ahol időnként láttuk, hogy vmi nem stimmel), kevesebbet fogyaszt (a zárójeles részt mostmár kitaláljátok szerintem:D) Úgyhogy nagyon megvagyunk elégedve. Egyébként a plazma az LG 42PX3RVA-ZC modellje volt, amire pedig kicseréltük LCD TV-re
  • Nexxuss
    kérdem énis :D mitől? én úgy tuttom a CRT vagy DLP a három izzós. technology.
  • Sir Quno Jedi
    Mitől is...
  • Nexxuss
    3 szín az igaz. De akkor a CRT mitől CTR és a DLP mitől DLP :P
  • Sir Quno Jedi
    Mer ugye három szín van...
  • Nexxuss
    a vetítés technikája. pontosan én sem tudom. De kitudja :D lehet egyszerre 3 mini LCD képet világít meg :D:D:D
  • desigo
    Tudom ezekkel tisztában vagyok.
    Csak volt egy tv aminek a leírásában volt,hogy 3LCDs

katt

ez elírás?vagy mitől 3 lcd?
  • Nexxuss
    a projektor jelenti a kivetítést. 3 fajta kivetítés van:
    LCD, CRT és DLP
  • desigo
    Milyen az az lcd kivetítéses?
    Az akkor nem projectoros lenne?