LCD - Plazma
  • Iwant2Belive
    Hát én nem ezen a véleményen vagyok:)
    Nemrég vettem egy Samsung LCD-tv, no nem csúcskategóriásat persze...
    Nekem teljesen más (jobb) élményt nyújt mint a képcsöves társai. Szerintem az LCD egyetlen hátránya (ami engem néha érint) az, hogy közelről nézve mondjuk 1.5-2m belül nézve valóban -mondjuk ki- csúnya a képe, homályos, kissé kockás. Ha azonban az ember a megfelelő távolságról nézi a készüléket (mondjuk egy 26colos TV-nél 2m+) ezek a szarságok egyszerűen eltűnnek, a kontraszt és a színek brutális minőségüek egy képcsöves TVhez képest. Ami engem ledöbbentett az főleg a világos színek hatása, sárga, fehér és társai. Összehasonlíthatatlan a CRT-s Tvkkel. Érdemes beszerezni a jobb fajta kábeleket és antennazsinórt (én is ezeket hajkurászom mostanság), hogy kihozzuk belőle a lehető legjobbat de megéri. Ráadásul ha valaki nextgen konzolban -is- gondolkodik nincs is sok alternatívája, csak ezek a TV-k, hiszen ott meg aztán tényleg szembetűnő a külömbség. Szerintem a legtöbb ember akkor alakul ki negatív vélenye az LCD - Plazma Tv-kröl mikor szembesülnek egy rosszul beállitott szar antennával futó készülékkel valamelyik multi müszaki polcain amit 50 cm-röl néznek.
    Ez szigorúan magánvélemény volt.