21171
LCD - Plazma
  • PyRex
    ;) peace
    én már tudom, hogy a bravia a legjobb, de te is lehetnél picit tapintatosabb, amikor a többi márkáról van szó. De most komolyan, gonold el, hogy valakinek van 270 ezer forintja, ami nem 350, meg nem 400, és akar egy 32 collos LCD-t. Mondjuk kinézett valamit (ami nem sony ugye ennyi pénzért) és beleszeretett, már elképzelte vele az életét :)))))) és még utoljára bejön ide, hogy egy kis bíztatást kapjon. És mittudomén megkérdezi, hogy mi a vélemény a samsung lcd tv-ről. Ezután kb. ilyen reakciókat kap: "Samsung MICSODA?" :)))))))))

Kész, padló :))
  • cloud.strife
    Teljesen igazad van, csak már a tököm tele az ilyen fórumozóktól, akik idenéznek, azt se tudják mi van itt és beleszólnak....
  • PyRex
    na ezt nem kéne, mondjuk azt sem amire válaszoltál...
  • cloud.strife
    Némmá Te is itt vagy?

Jajaja, menj csak..... LOL ;)
  • cloud.strife
    Jó megoldás lehet, de sztem jelentsd be as szolgáltatódnál, hogy nem megfelelő a jel és ha rendesek akkor kicserélik a hozzád legközelebbi erősítőt és javulhat a dolog. Te fizetsz érte, csinálják meg! :)

Inkább a romlás helyén kell javítani, monthogy a rossz jelet erősíteni, azt ugyanis nehezebb.
  • cloud.strife
    DÍVÍBÍ!! Nem érted? :)

A Samsung sztem is jó az árához képest, kivétel az R széria.
  • Malbeth
    Szevasztok!
    Lenne egy technikai kérdésem! Tegnap az egyik áruházban láttam egy kis kütyüt (4500ft-ért),ami állítolagosan arra jó,hogy az antenna jelet felerősítve jobb minőségű képet adjon 2db tv-készüléknek...
    A kérdésem az lenne,hogy ez valóban működhet-e???
    Nekem nagyon jó lenne,mert nincs csillagpontos hálozat,és bizony a tv műsorok képe elég ramaty...
    Köszi!
  • quack
    köszi, ezt majd akkor meglesem
    (pesti vagyok, mi az a dvb? :D)
    samsungot azert mondtam jonak mert arahoz kepest igenis jo, legalabbis messze van a kinai fosoktol...
  • PyRex
    Ettől függetlenül sokban egyetértek vele, de nem mindenben. Még mindig azt hiszem, hogy az átlagember, átlagfelhasználás során marhára nem fogja a teljesítmlnyben tapasztalni és kihasználni a Bravia csaknem 50-150 ezres árfölényét, mert egyszerűen nem veszi észre, hogy annyival jobb lenne a képminősége. Ez a helyzet. Amúgy multkor láttam külön-külön DVD lejátszóról rákötve egymás mellett egy LG és egy Bravia LCD tv-t. Nagyságuk ugyanakkora volt, felbontásuk is. Valóban szebb volt a Bravia képe, de nem annyival, mint amennyivel drágább volt :)

Viszont az megdöbbentett, hogy ha rendes távolságról néztem a Sony 720p-s 3LCD-s projektoros TV-jét, akkor elég rendesen verte a gyengébb-átlagos LCD TV-k képminőségét...
  • desigo
    jaja
  • PyRex
    csak ő nem a véleményét írja le, hanem TÉNYKÉNT közöl dolgokat :)
  • Csacsi
    Miért, azért mert leírja a véleményét? Miért baj, ha neki a Sony jobban tetszik, és lehet, hogy ért is hozzá. Én Samsung párti vagyok, ezért is vettem Samsungot, de ettől függetlenül tiszteletben tartom az Ő véleményét.

Tudod, szabad ország, szabad jogok:))
  • t698hh3
    Eddig olvasgattam ezt a forumot, de beloled mostmar nagyon elegem van!
  • cloud.strife
    "de viszont szeretnek jo markajut, mondjuk samsungot..."

:)) Ez tetszik!! :)

Szóval 250e-ért kapsz már egy új Sony Bravia KDL26S2...-t 3 féle színből választhatsz és benne van a DVB, amit pesten és a balcsin már tudsz is használni.
  • quack
    Üdv!
    250khuf körül milyen hdtv-t ajánlotok? a meret nem fontos annyira, mert nem nappaliba kene, de viszont szeretnek jo markajut, mondjuk samsungot, neadjisten sony-t...lehet egyaltalan kapni ilyen arban olyat ami tud 720p-t?
    Egy tv ara milyen idokoznkent esik? (fu de hulyen fogalmaztam ezt meg, remelem ertheto)
    ja es kicsit nyugatabbra (ausztria, nemeto.) mennyivel olcsobb egy ilyen moka (mar ha olcsobb)?
  • PyRex
    Na megnéztem a 82cm-es S-es Bravia-t - elég brutál. Aztán megnéztem a 106cm-es 3LCD-s projektoros Sony-t is, az is naon fasza. a projektorosnak természetesen annyira nem szép a képe, de egy átlag lcd-hez képest szebb. És a 720p miatt gyönyörű. Nemtom melyiket válasszam :)
  • Csacsi
    Most, hogy megvan a tv. Dvd-ez tudtok vmi fasza kábelt ajánlani? Amivel szebb a kép? Így sincs gond, de gontoltam kihozom a mximumot, és nem nagyon értek hozzá.
  • Csacsi
    Hát ezaz, hogy nincs ilyen kábelem, csak Tv-m :)
  • desigo
    Lényeg,hogy neked már van:)
  • Csacsi
    akkor komponens....nekem mind1 :)

SZal olyan 5 ágú :DD a lényeg, hogy értek hozzá :D
  • Sir Quno Jedi
    komponens, mert a kompozit a legrosszabb megoldás
  • Csacsi
    Ma hozom, el a Tv-t. Már csak egy rohadt kompozit kábelt kéne találnom a ps2-höz :)
  • Csacsi
    Igen...mákom volt.....pont találkoztam hevrral, szóba elegyedtünk...és szóba jött...hogy most vett ilyen Tv-t. Felhívta haverját és mondta, hogy van pont még 1...

Úgyhogy összejött a dolog.

Már csak hétfőig kell várnom....
  • Sir Quno Jedi
    Az kjó ár!
  • Csacsi
    Már késő....találtam R51-es samsungot....240-ért....asszem annyiért pont jó lesz az nekem. :)
  • cloud.strife
    De gyárt, csak szerény véleményem szerint, ha vki LCD-t vesz, akkor vagy a Samsung T szériát vegye 32"-ban ugye 280e körül, vagy Sony Bravia S sorozatot 32"-ban ugye 370e körül. Nincs értelme Samsung R72-es szériát venni 340e-ért.
    Ugye logikus..... :)
  • Csacsi
    Tudom, nálad a samsung nem csinál LCD-t :)
  • cloud.strife
    Ja, 320-340, de ennyiért már LCD tv-t is lehet venni!! :)
  • Sir Quno Jedi
    Hacsakúgynem. Én az enyémet 170eHUF-ért vettem Csömörön az év elején, mikor 220-230eHUF volt mindenhol.
  • Csacsi
    Hát jah....csak ilyen helyeken kb 320.000 Ft. Akkor már inkább rádobok még 20.000-t aztán akkor lesz belőle r71
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm. Ja, mert volt év első negyedében egy típusváltás. Azért érdemes körbehívogatni pl. az Auchan-okat, ott láttam egy a rakatot belőle Csömörön. Esteleg tudják, hogy hova adták le, ha leadták egyáltalán.
  • cloud.strife
    Már nincs, csak az új. Az 350e nálunk.
  • Csacsi
    Hívtam őket, de azt mondták nincsenm és már nem is lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Én most is a 26"-es verziójáról netezek éppen! :D
  • Sir Quno Jedi
    avplanet
  • Csacsi
    Igen...de itt nem lehet kapni...megnéztem az olcsóbbat.hu oldalon, és ahol 299.400-ért van hírdetve...ott már elfogoyott...és nem tudnak rendelni...pedig én csak ilyen Tv-t akarok. Annyira tetszik. Vettem egyett kéz alatt....de volt benne egy feket csík....visszavittem, még szerencs, hogy visszavették...azóta boltban keresem, de sehol nincs... :(
  • Sir Quno Jedi
    Az jóak, nekem egy LE26R51 vanik, az is jóak.
  • Csacsi
    Cloud.

Nálatok van ilyen Tv?

Samsung LE32R51.

Ha van, akkor mennyibe kerül?
  • cloud.strife
    Igen! :)
  • q13579
    De ez a 0% THMN az összes ilyen üzletre vonatkozik?