Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ott regeljek? mert mindig visszadob,hogy bannolva van már....
Hector Troy
Ha van neted akkor regelni kell, ha nincs akkor csak hagyd bent az eredeti lemezt az olvasóban.

every_body_tells_a_story

sziasztok!
most tettem fel a tales of valor-t és nem tudok vele játszani,mert a menü elõtt bejön a relic online login-os ablak és nem tok továbblépni,gondolom a multi miatt,de én nem akarok multizni..
vagy regelni is kell ahhoz h sima single-be nyomjam?
segítsetek légyszi!
Na most elméletileg jó nem patcheltem és most müxik a crack de a 3 campböl csak 2 látok a 3 dik az zárolt remélem azt is megtudom oldani.
A hostot nem irtam át lehúztam a netet.
Köszi a segítséget.
oxonom
Helló!
nem tudom mit kell beálitani a blitzkrieg -mod hoz segitesz ?
mindig error-t dob ki!
legujabb patch -van fent a játékhoz és a modhozis.

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

bajgunar
regedit-be beírta magát rendesen a game?
host-okat letiltottad?

másra naon nem emléxek.
Am megéri megvenni, eredetibe net-en felülmúlhatatlan.
Sziasztok!
Coh OF most szedtem le de nem tudom elindítani tudom hogy régi game de még nem játszottam vele.
Vissza olvastam de a leírtak alapján sem megy (patch+crack de utána hibaüzenet ha meg DTpro vel csinálom nem tudja bemoutolni az mds filét)
Ha még valki emlékszik rá hogyan csinálta írja már le.
Köszönöm
Na megy ez. 😊
Én játszottam a Blitz-zel, és nagyon jó kis mod!

A kérdésedre a válasz mod technikai support-járól:
"It doesn't matter if he has Gold Edition of CoH or if any of you guys have CoH, OF or Tov Or multiple of them. BK will work with any combination (only the enwest patch for the game is needed). I only have CoH & ToV and can play with guys that have ToV too. That simply doesn't matter."

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

oxonom
általában

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

oxonom
Helló!
tud valaki segiteni miért nem megy-e Tales OF VALOR-on a blitzkrieg mod
rendesen ?
LINK
és mien patch-kell hozá mert ERROR-ozik áltlában.....

cikasz
Ennek fuss neki még egyszer... oxi? köszcsi oan ari vagy...

http://www.akciofigura.hu

Nem bántásból mondom, de ha majd megtiszteled a fórumitákat azzal, hogy odafigyelsz a mondandód összeszedett, helyes tálalására, akkor majd szánnak idõt a kérdésed megválaszolására.
Én sem vagyok egy nyelvtan zseni, de azért megpróbálok nem viccet csinálni hazám nyelvébõl, illetve vagyok oly igényes, hogy törekszem a hibák elkerülésére - még ha ez nem is sikerül mindig.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

oxonom
Helló!
eröl tud valki véleményt mondani megy-e tales of valor-on ???blitzkrieg
és mien pecs kell hozá mert error-ozik áltlában.....

Quki!

Valószínû úgyanaz a próblémád ami nekem volt!
Eredeti játék, gép rendben, driverek frissek.... mégis kifagyott mikor indítottam a játékot!

Semmi mást ne csinálj mint minden beállítás lehet ULTRA-n, egyet kivéve az árnyék minõség legyen MAGAS az ULTRA helyett. És menni fog!
Próbáld ki mindegyikkel ha tudod és nézd meg hogy semmi különbséget nem fogsz látni a minõségben. MAX a tudatodat piszkálhatja kicsit 😊
Meg vannak nyitva a portok, vagy portforward-olva vannak.
Nem ugyanaz.

Quki
õ, köszi a választ...visszaolvastam, majd megpróbálom én is h visszaveszem az árnyékminõségét

viszont, haverommal játszanánk multiban, de mikor egymáshoz csatlakoznánk akkor ezzel visszadob a játék: nat negotiation blablabla...
na már most , elõtte ment a játék és azóta nem történt semmi...router van , de a portok meg vannak nyitva...sõt , mind a ketten tudunk másokhoz csatlakozni....szerintetek?:S router lenne a probléma?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Sziasztok,

Eddig ugy játszottunk, hogy nálam xp a haveromnál win 7 volt.
A lan hamachin ment és mukodott bár csak akkor látszott a játék ha én csináltam. Most nálam is win 7 van. A hamachin látjuk egymást pingelni is tudjuk egymást, de a játékon belul nem találjuk a masikat😞

TIPP????

köszi

L
bajgunar
Nah ma toltam a game-t, elsõ játékban az elsõ 5 percben így sikerült a brit-et megfognom egy engineer-el:
Rapidshare British
Deposit British
Addat British
Ha érdekel vkit, töltse le, nézzem meg.
Pr3d4tor néven voltam, lyon-on, brit a 2-es slot-on, Rush-olt volna.
"Volna" <#mf2><#mf1><#ejnye1>
cikasz
csak KETTÕT kellett volna visszaolvasnod.. lehet, hogy neked is az a probléma...

http://www.akciofigura.hu

Quki
miért van az...hogy felrakom fullra a grafikát...élsimítással mindennel...elindítok egy skirmisht...látom a terepet , nem laggol és egyszer csak beakad a játék és kilép...állandóan ezt csinálja... 😞 mi lehet a gond? szeretnék jó minõségû grafon játszani vele...ja igen, eredetim van...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Örülök, hogy sikerült!
Hasonló jókat!

CAC!

Sikerült megoldani. A linkeket bogaráztam amit küldtél. És annyi a megoldás hogy az árnyék minõséget kell csak Ultra-ról magasra visszatenni.
Ennyi! 😊 Mükõdik is már fut hibátlanul.
A különbség pedig minõségben észre sem vehetõ!

Köszi!
Jó játékot!
V43 1105
Használjatok Tunngle-t ... www.tunngle.net .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hali!

Egyik barátommal szeretnénk LAN módban játszani ám nem találjuk egymást.Hamachi verziónk megegyezik.ToV és EF van feltelepítve 2.601 verzió.Tipp?

Sziasztok!

Én megnéztem a COH onlinet betát. LOL!! Van US vs Wermacht. Mindengyik doktrinához van egy tábornok játékmenet ugyanaz, CP nem használhatsz, de csak kapsz tapasztalati pontot szintet lépsz ami alapján kapsz a doktrinából képességeket, + fejleszetheted õket techtree módszerrel hatóidõ növelés stb drágábbak a dokrinák pl. 100 muni a for the fatherland. Kapsz erõsebb unitokat amiket be tudsz rakni a hadseregbe. Kb ennyi egyelõre, a LOL az hogy összerak egy lvl38-al akinek mindene van doktrinába neked meg semmid mega unbalance.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Nézz körül itt vagy itt.

Van bõven! 85 Gb szabad.

Nem csinálja a játék eleje óta. Az elsõ (amcsi) kampány 7. pályájától kezdte csak. Azért nem értem.
Drivert frissítettem meg minden. Passz!
Van elég hely a vinyón?

Én is néztem, hogy a COH onlineban csak a két eredeti frakció lesz elérhetõ, a britek és a PE nem. Hát tényleg elég lusta bagázs.

Sziasztok!

Valaki tud segíteni mit tudok tenni az alábbi esetben?

Amikor új küldetést tölt be, sokszor kidob a játék, és az alábbi üzit írja ki:

"Failed to create dump file. Error:183"

A játék közben nem fagy ki soha, henm mikor tölti be a küldetést!
Felvettelek.

EF-bõl kinn van az 1.22-es verzió. A szovjet ladder és AM is mûködik már, de ha sima game-el jelentkezel be, akkor amerikaiként jelzi õket.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Oksa, megkereslek, de mostantól kevesebb idõm lesz, mert úgy néz ki, lesz új melóm. Munkanélküliként meg eddig eljátszogattam meg írogattam....

Hector Troy
Mi az hogy nincs meg az eredeti team? Ez nem Agyarországon készült, hogy nem voltak bejelentve. LOL. Ilyen kifogást, ne vicceljenek. Legfeljebb sz@rnak rá. De, hogy ne tudnák megoldani, áhhhh.... Az meg, hogy a coh online a 2006-os cohra épül, az megint csak nem semmi. Lusta egy bagázs, pedig a cohhal nem sz@rt alkottak, de úgy látszik kutyából nem lesz szalonna...

every_body_tells_a_story

Ebben lehet valami mert ha jól láttam, az oldalon lehet bele rakják az EF-et.Meg irták is nekik hogy jó lenne.

Szerintem meg kell lennie az eredeti kódoló teamnek, hiszen most hegesztik a COH onlinet.

Hector Troy
Vegyél fel játékban, és játszunk EF-et!! LordLucien a gyakorló accom.
Bárki más is nyugodtan felvehet aki szereti az EF-et!

every_body_tells_a_story

Tankok ellen a fejlesztett tank hunterek tudnak igazán durvák lenni. Nem a PTRD, hanem az antitank gránátok miatt. Egyszer egy mobbal ember ellen szétkaptam három Panthert egymás után. Leteszel velük pár at aknát, vmi közeli közeli susnyásban álcázod, hold fire bekapcsol és szinte bármit szétkapnak, ami gurul egy pillanat alatt.

Mondjuk a sniper-jüket még most sem vágom teljesen, mert azt hiszem csak coverben lehet álcázni, és akkor se mindig mindkettõt.

Hector Troy
A ruszki sniper odabasz azért, náluk abból is több van.<#fejvakaras>
Ha be lehetne szálni azokba a szarokba, a ruszki is egész játszható lenne (ember ellen is).

every_body_tells_a_story

Igen, armor ellen. De inf ellen a Jagdtigernek nagyobbat kell szólnia.

Ha megveszed a fejlesztést az orosz AT-hez, akkor (nem visszamenõleg) négyen lesznek, két kezelõ, két lövész.

Patch elõtt öten voltak.

Hector Troy
Damage:
King Tiger - 165
Jagdtiger - 260

ez ugye tank ellen van?!
Mert emberre a KT sokkal többet sebez, nem igaz?

"Ezért is nagyobb létszámúak az orosz nehézfegyver team-ek." Hát nálam 3 emeber áll a ruszki AT gun mögött.

every_body_tells_a_story

GR-rõl itt az egész.

Health:
King Tiger - 2000 HP
Jagdtiger - 1600 HP

Armour:
King Tiger - Tiger Armour + Received Penetration -20%
Jagdtiger - Jagdpanther Armour

Rotation Rate:
King Tiger - 20
Jagdtiger - 30

Range:
King Tiger - 45
Jagdtiger - 55

Damage:
King Tiger - 165
Jagdtiger - 260

Reload:
King Tiger - 4.5-5.5
Jagdtiger - 9

Kényszerû feature.A modderek ott elakadtak, hogy foglalható nehézfegyvereket tegyenek a játékba, mert állításuk szerint azonnal fagy tõle minden. Kértek segítséget a Relic-tõl, de hol van már az eredeti kódoló team...Ezért is nagyobb létszámúak az orosz nehézfegyver team-ek.

Viszont van "hold fire parancs", ami nagyon kéne az USA verziónál is, hogy ne kezdjenek el minden kósza gyalogra lövöldözni, felfedve ezzel az ágyút. Ígérnek valósághû, hosszabb csövû 57 mm Zisz-2 modellt is.

De ha elveszíted az ágyút, de marad a team-bõl egy ember és újra feltöltöd, akkor új ágyút kapnak.

PsyhoApu
Sajnos még nem tudták ezt a problémát áthidalni a készítõk.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Akkor több mint valószínû, hogy hamarosan megkereslek privátban ez ügyben. 😊

Hector Troy
Köszi, és az hogy a ruszki nem tud még a saját AT gunjába sem <#confused> új emberrel beszállni, az bug, vagy játék balance?!

every_body_tells_a_story

Elvileg 1600 a hp-je (KT-nek 1200) van Jagdpanther armorral és olyan 260-as sebzéssel kb. mint a régi Gwagen). Viszont sokkal lassabban tölt újra.

Hector Troy
A Jagdtigernek vagy a KT-nek van több hp-je? Mert ha ugyanannyi, akkor a KT jobban sebez össz-vissz, meg ugye a jagdnak a rögzített tornya...
Ja és EF-ben az Al is kb. 15x okosabb lett, arról nem is beszélve, hogy a frakciók már simán massolják a t4-es egységeket skirmish közepére.

every_body_tells_a_story

Ha írni kell vmit, abban tán tudok segíteni. Elég gyakorlott publikáló vagyok.

Nem...ugy toltottem le...:S
Emlékeim szerint az elsõt kell választanod (tán retail store), aztán bent kell lennie az eredeti dvdnek, vagy élõ nettel kell rendelkezned.

Eredeti egyébként a ToV?