Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valahol egy jó egységleírás, olyan amilyen anno a gamereplayson volt a ToV-ról?
Ma különösen vicces volt, level 8-as Blitz ként összerakott a gép egy level 18 Inf-el("Even Match, ugye, a gép szerint), én csak Stormokat és off map stugot tudok használni, míg õ percenként lõtte a bázisomat off map doktrine artilleryvel, és közben támadott a feltápolt rangerjeivel. Nem kicsit imbalance a játék.
Alapból érdekes ez, hogy most így az ember oldalt és doktrínát választ, aztán hacsak nem indít másik karaktert, akkor ezzel fog játszani mindíg.
Míg ugye a ToV-ban az ember két oldalon, négy nemzet közül, tizenkét doktína közül választ, ráadásul a játékbeli helyzethez alkalmazkodva, ami sok taktikai lehetõséget adott a játéknak. Na ezt a változatosságot sikerült teljesen kiölniük a készítõknek a játékból.
lenne pár kérdésem a company of heroes-el kapcsolatban.
1. hogy tudok multiplayer-ezni?...csak mer win7-em van és nem enged fel egy patchet
2. kb. 20x raktam már fel a coh opposing frontot és lehet az,hogy ez miatt,hogy lassabb lesz a game,mer úgy látom ,hogy lassabban tölti be a fõmenüt(kb. 30mp...igaz max grafon, 2x élsimítással)
elõre is köszi a segítséget. 😊
Le kell tesztelni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A briteket agresszívan használd, vágd el az ellenség pontjait, a PE fuel nélkül nem sokáig bírja. Általában egy idõ után kétségbe esik, és kinyíratja magát, mert te jól bekempelsz a fuel potjaira.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
A remény országában soha nincs tél.
De ha akarsz építhetsz 17 fontos tankelhárító ágyút is a bázisod közelébe, ez valamivel nagyobb területet lefed, de vigyázni kell ha hoz infantryt az ellen. Ezt én annyira nem preferálom, de ugyanúgy használ.
Miután elhárult a közvetlen fenyegetés techelhetsz tovább cromwell-re, vagy amit én szeretek, hogy royal engeneers-re mész és behívsz churchill-t. Ez jó a gyalogsága ellen is, és ha benyomod a képességét akkor nagy pusztítást tud csinálni.
Na, én ezeket a taktikákat ismerem, de ha valaki tud mást is majd beírja.
Am meg ha régebbi moncsid van, és megy pl 100-120 Hz-en, akkor adhatsz olyan parancsot is, HA nem hajlandó elindulni Dx10 alatt a game, és visszaváltja a felbontást, h : -novsync
Amúgy ez a vSync kikapcsolása is, mert alapból be van kapcsolva, és menu-ben meg nem lehet állítani.
De ha PL újabb monitorod van (flat, tft, ami 60Hz-es) és ugyanúgy nem hajlandó elindulni a megadott felbontáson Dx10-ben akkor a -refresh 60 parancsot is megadhatod neki.
Nekem pl az volt anno hogy a CRT-n nem ment 100 Hz-en Dx10-be, csak azzal a parancsal. Aztán vettem egy 23" led-est ami 60Hz-es, és állandóan az 59Hz-et erõltette a gaem.
Nah ezekkel a parancsokkal rá tudtam venni, h Full HD-ba (1920x1080) menjen Dx10-be.
A lényege hogy ablakban fut a játékunk ha ezt adjuk meg a parancsikon céljának:
"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -window
Aztán ne legyen videó az elején:
"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev -unlock_all_missions -nomovies"
2p_angoville farms.2010-10-14.21-31-32.rec
Továbbra is arra leszek kívánxsi, hogy ha belép a CoHO cash a képbe- ami a béta alatt nincs még- hogyan változtatja meg a balance-ot. Ugye ezek a hõsök nem állandóan, mindörökké tartanak, hanem idõközönként venni kell neki Charge-ot, nem tudom, mit jelent, lényeg, hogy egyre vörösödik az ikon a barakkon, míg szerintem el nem tûnik! És ha van elég supply(amit a játék alatti XP-re ad), vagy CoHO cash, akkor játékban lehet tartani a vettezõdött herot, egyébként vehetsz újra drága unitot a shop-ban. Egy skilled rifle majdnem 3000 supply, az 6-8 online game ára, vagy hamarabb meglehet, és olcsóbb is lesz valódi pénzzel. Nos, szerintem ezután lesz majd imbalance, mert hiába jó a level kettõnk közt, ha az ellen pénzért éltben tarthatja könnyedén a hosszú játékok során szerzett magas szintû herokat. Nem beszélve arról, hogy talán még játék nélkül is megveheti õket.
De szerintem ezt a témát meghagyhatnánk a saját fórumában, oda már régóta nem írt érdemben senki.
Ha igen, az vegyen fel pls xfire-re:h1szab1
Köszi
A gond ott kezdödik ha ugyanolyan tudás szinten van mint te vagy esetleg tapasztaltabb akkor már esélyed sincs.
Neki van minden jó magas szintje miatt neked meg szinte semmid.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Wermachtal:
1. piospam
2. 2 Pak (gamereplay.org van leírás rólla) motor-> MG->sniper->2 PAK ált én ezt használtam Terror doktrinábval de a Blizt is jó.
3. motor spam
PE: (PEhez annyira nem értek.)
AC+2 Mardel+tank hunter
kezdésnek 2 ketten + SE doktrina, lényeg gyors foglalás csapdákkal.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Ma rakott csak be olyan meccsekbe, ahol már nekem is gyanús volt a dolog.
1.: nyerésre állunk. 1 kivételével minden vic.point a mienk. Egyszer csak vagy egy tucat német páncélos tûnik fel a semmibõl úgy, hogy már be voltak szorulva a map sarkába. Nuku-nafta effekt. Legázoltak minket.
2.: Alig kezdõdik el a csata, elfoglalunk egy rakás pontot és csak védekeznünk kéne. Építgetünk-építgetünk és megint: Tigris, Párduc és a végén egy Király Tigris masírozik át. Nekünk még motor-pool se jött össze. Eltelt idõ: 6 kerek perc.
Én azt tanácsolom, hogy ne szervezz versenyt, hanem inkább csatlakozz a mi kis gárdánkhoz. Jobban jár a közösség egy profi oldallal, ahol minden megtalálható, mint több félkésszel.
A versenyszervezés nálunk is tervbe van véve, mi több biztos, hogy lesz. Hogy legyen tétje a dolognak nyeremények is lesznek, ami majd motiválja a játékosokat, hogy ne tünedezzenek el.
Ehhez fel fogom venni a kapcsolatot a THQ-val a szponzorálás véget, így CoH, OF, ToV serialok, valamint CoHo-ban felhasználható virtuális pénznyeremények lesznek majd a díjak között.
Az Eastern Front már az éjjel letöltöttem otthon telepítésre vár. Aztán lejött a Blitzkrieg mod is az is próba lesz. És most kaptam kedvet az COHonline játékhoz is. Írjatok minden érdekel ami ebben a témában szóba jöhet.
Bajnokságot jó ötletnek tartom Quentin de én már egyszer próbálkoztam vele régebben egy SG bajnolsággal és nem jól sült ezért megosztanám a tapasztaltaim.
Elöször is alig tudtam 10 embert összeszedni innen COH forumból stb. Mindenki jelentkezhetett az alap ötlet az volt, hogy mindenki játszott mindenkivel ezt meg is csináltam és emailben mentek a párok minden héten. 1 hét volt 1 forduló. Pontrendszer volt.
Sok ember eltunt 1-2 játék elcsusztak a fordulók és a végén kb összeborult az egész volt pár komoly ember aki komolyan vette és lejátszotta az összes fordulót de nem lehetett reális eredményt hirdetni.
Lényeg a lényeg, elöször is csak komoly megbizható emberekkel szabad elkezdeni. Nem szabad túlbonyolitani, szerintem kieséses rendszer kell vigaszággal max 16 fõvel de a 8 elég lehet, kell valamilyen szint határ is szerintem hogy elvezetes játékok legyenek. Ilyen feltételekkel látok benne fantáziát.
Am. fura mert én is úgy éreztem mostanában, hogy túljátszottam magam. Egyszerûen kevés a pálya és már sok újat nem ad a játék. AM-ben nagyjából ott vagyok ahova tartom magam oszt ennyi. Már szinte csak haverokkal tolom a cuccot, sajnos a Relic egyszerûen magára hagyta a cuccot, pedig szvsz még sok lenne benne.
Ha van vkinek kedve tolni én hétközbe ált. 21:00-24:00 ig szoktam játszogatni. Quent1n néven meg lehet találni BP szobába, de akár msn-n en is fel lehet venni, aki kéri annak megadom szívesen. Magyarokkal csak jobb gamleni. 😊
Olvastam alant a CoH lapról, és örülök, hogy lesz belõle valami. Én is csináltam egyet anno, de idõ és lelkesedés hiányában valahogy elapadt a téma. Ellenben az megfordult a fejemben, hogy átalakíthatnám az oldalt egy magyar coh-bajnokság oldalává. Errõl vélemény? A bajnokságba be lehetne szavazni map contest-es mapokat lenne Annihilation és VP is illetve egyéb dolgok. Term. nem egyedül csinálnám. Nos mit szóltok hozzá, lenne rá igény? Min. egy 15-20 fõ kéne hozzá szerintem. A meccsek kihívásos alapon mennének valahogy úgy mint clanbase-en. Tehát ha valaki gyengébbet ver meg kevesebb pontot kap és fordítva. Persze ezt le kéne matekozni. 😊Szezon végén meg rájátszás iesmi, mint egy amcsi pontvadászatban kb. Ez egy ötlet volt most hirtelen 😊 A megvalósításához szerintem rajtam kívül még egy 3-4 ember kéne, hogy megfelelõen le lehessen osztani a feladatokat.
Bgabor! Elsõnek én is beparáztam a BAR láttám, de az csak egy egység és elvileg te is tudsz saját hõst hozni, aminek van megint valami képessége. Mondjuk az volt a rossz, hogy lvl41-est kaptam pedig én csak hetes voltam, így azért neki több egyéni képessége volt. Doktrína választás nekem is hiányzott, mert volt, hogy stromot hívtam volna, volt, hogy defre mentem volna, lényegében nem is tudtam használni a választott terrort, mert hamarabb vége lett a játéknak. De mint írtam már ez is némi taktika eleinte. Tehát némileg rosszabb és jobb, tehát inkább más. Nekem a vcoh frakció tökéletesen elegek. Van valami shop, ahol lehet vásárolni, képességeket, hõsöket, de nem lehet használni, ha nem érsz el egy level szintet. És gondolom játékkal is beszerezhetõek. Ez még béta, azt hiszem😊. Fent hagyom, de nem hiszem, hogy sokat játszanék vele, néha jó lesz felmenni. AZért az sc2 jelenleg jobban bejön, maga a játék is, persze más stílus. Meg ugye ott mindennap van több kupa, profi kommentátorokkal, teljesen más ebben a tekintetben is.
Ezek kívül mi van a fizetõs részekkel, miért kell fizetni? Miben nyilvánul meg ez a mikrotranzakciós baromság? Az utolsó kérdésem, hogy ez most még a béta, vagy már megjelent?
XP-t lehet kapni csak skirmish-sel is, olyankor a hero-k nem vettezõdnek. Sokkal lassabban, de el lehet érni élõ játék nélkül is a 40-es levelt.
Gyakorolni jó vele, feszkó nélkül kattintgatok.
Jah, addig is én a R.U.S.E -al tolom, már meg is vettem origin ban, über király lett az is, nekem nagyon bejön, aki nem tudja mirõl van szó, nézzen utána, nem micro heavy mint a COH/Starcraft2, DE ÜBER jó élmény, ésszel/trükkel/átbaszással kell legyõzni a másikat, addiktív!!!
Szerintem hamarosan küldök egy köremailt a kis csapatnak, hogy egymással is tudjatok kommunikálni. Tiensin pl nagyon jó fordító. Õ biztos nagyobb segítség lesz az ilyenekben, mint én. 😊