8857
  • Hector Troy
    Ja, 40 fuel egy MT HT-ért, amit 20 méterről leszed egy BAR blob, amíg 3x megfordul saját tengelye körül mire elindul(na).
  • bgabor
    Úgy látom hogy ez a patch a fő problémán, az irreálisan magas üzemanyagárú fejlesztéseken nem segített.
  • Fifus
    Panzer Elite

* Panzer Elite Grenadiers with panzerschrecks will no longer drop Wehrmacht schrecks when killed
    * Panzer Elite Panzerschreck accuracy vs moving M8 Armored Car increased from 0.7 to 0.9
    * Panzer Elite Armored Car accuracy vs garrison cover increased from 0.4 to 0.45
    * Panzer Elite Armored Car HP increased from 220 to 260
    * Panzer Elite Armored Car detection radius reduced from 9 to 0
    * Hotchkiss accuracy vs infantry increased from 0.5 to 0.6
    * Hotchkiss' Stuka upgrade munitions cost decreased from 150 to 100
    * Kettenkrad sight radius increased from 35 to 55
    * Luftwaffe reinforce time reduced from 15s to 7s
    * Fix a bug where the Hetzer had increased veterancy requirements. Now matches standard tank values.
    * Panzer IV Stubby now has a targeting priority of light vehicles, then infantry, then tanks.
    * Infantry Halftrack damage vs light cover increased from 0.75 to 0.8
    * Munitions Halftrack can now reinforce units
    * Schwimmwagen sight radius increased from 35 to 55
    * Marder III accuracy vs tp_vehicle_allies_57mm_towed_gun changed from 0.65 to 0.2
    * Anti-Tank Halftrack accuracy vs tp_vehicles_allies_m8_greyhound increased from 1 to 1.05

Rajtam ez még nem segített. A muni ht reinforce-a bizonyára fontos volt, cseppnyi AC erősítés, cseppnyi hotchkiss. PG továbbra is csak blobban erős, távolról, viszont amcsi engie-t lassan felhozzák egy PG szintjére.
    Ha valaki mást is lát, segíthetne.
  • CAC
    Egy jó tapasz ismét a régi fényébe emelné a játékot. Reméljük a legjobbakat!

Látom sokat írtatok. Sajnos rengeteg melóm van, így nem tudom mindet átolvasni. Ha valaki úgy érzi, hogy a fórumszabályzatba ütköző komment született, legyen oly kedves, és privátozzon rám a moderálás véget!

Köszönöm!
  • Sheltem
    Énis visszatérek ha jön a patch :)
  • HunZsoci
    Ha kijön normálisan, a nagyjábóli ésszerűsítésekkel, akkor én is. Ez a világ legjobb koncepciójú RTS e, csak balance kell neki...
  • oroberto
    Na ha kijön a patch visszatérek.
  • Hector Troy
    Felcserélték a vet2, vet3-mat, ugrott az elite armour könnyű pínzírt.
  • CAC
    Miért, mi történt a piospammal?
  • Hector Troy
    Meg azt nem értem mit kell ezen tesztelgetni. 3 éve tudjuk, hogy ezeket javítani kéne, nem kell még 2 hónapot tologatni, bekaphatják...
  • Hector Troy
    Legjobban a roo lebutításának örülök, na meg a piospam végének. Azért a strafing run kaphatott volna egy 1.5-2 sec-es delayt, na persze még nem kizárt hogy egyszer majd azt is javítják, de jók ezek, valóban.
  • Oddball29
    Szerintem ugyanabból az anyagból dolgoztak, mint az EF modder team, ugyanis a változtatások cirka 70 százaléka, ami nem orosz vonatkozású, az az Eastern frontban már hónapok óta ilyen.
  • Fifus
    Na, mi ez? Már szedem is...
  • v1r2sd3n4
    Az Eastern Front Patch mikor jön ki ????
  • Halesz89
    Azt a lemezeshez csinálják, csak javitásokat balancet változtatnak, itt egy előző hír hogy világos legyen, mert abba amit belinkeltél szó se esik a coho-rol. Tess a másik ami világosan leirja:

We plan to release an update for Company of Heroes Online tomorrow during our maintenance window. The update focuses on bug and balance fixes, with the intention of not introducing high risk changes or features before we all go off to celebrate the holidays. Full release notes will be posted tomorrow as the maintenance period is completed.

We have also been at work on a balance update for the Company of Heroes retail game for release in the New Year. We will be inviting the public to participate in a beta test of this update, so please stay tuned for more information on how retail Company of Heroes players can get involved.
  • bgabor
    Már nemcsak négyet lehet, a legutóbbi patchben hatra lett növelve, így már mindegyik commanderből lehet egy neked.
  • NeBby
    De , egész biztos hogy COHO-ról van szó
  • NeBby
    Hát , coho newsletteren volt...
  • v1r2sd3n4
    Hát hogy ha kijön a patch , akkor remélem megváltoztatják azt ,hogy nem csak 4 commander-t lehessen csinálni , meg a nevekben a betűk számát jó lenne ha 5-6 betűvel meg toldanák .
  • bgabor
    Én úgy értelmezem hogy a lemezes változathoz dolgoznak egy patchen, ami mind a három lemezes változatot felpatcheli majd, tehát telepíthető lesz mindháromra.

A COHO-ról nem esik szó.
  • NeBby
    Tegnapi hír:

As previously announced, we have been working on an update for the retail version of our game which includes Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor.

Tehát január elején (mikor vége a betanak) benne lesz mind a 3 rész , tehát a panzer elite és a britek is!
  • bgabor
    Hát, a COHO topicja valamiért halott, úgyhogy nem meglepő hogy a nagy forgalmú COH topikban teszik fel az emberek a kérdéseiket.
  • Fifus
    Most itt már csak az Online-ról lesz szó?
  • sötétfaló
    Vagy is a "többihez" találtam,a rangerrel van a bajom.
  • sötétfaló
    Hali.Olyat szeretnék kérdezni,hogy a ranger hőst lehet-e valamivel tápolni?
    Mert nem találtam hozzá semmit,mint pl a többi egységhez,örülnék ha valaki segítene ebben,előre is köszi.
  • Oddball29
    Amit eddig olvastam a beta-ról, több változtatás is az EF utolsó verziójára emlékeztet.
  • bgabor
    Azt nem tudni. De a briteket várom én is. Kellenének már új céltárgyak az amerikaiak helyett. :D
  • Zoli105
    De a PE-t meg a Briteket mikor teszik be!?:D(PE a kedvencem szerintem nem rossz:D)
  • oroberto
    wow új patch !!!!???? mi a manó.
  • bgabor
    Tök ingyenes, és csak a COHOs arcok játszanak együtt, mivel a régi COH(vCOH) és a COHO sok tekintetben eltér egymástól. Van lehetőség arra hogy pénzért gyorsabban fejlődjenek a karaktered vagy a hőseid valamivel, de ez nemigen befolyásolja a játékegyensúlyt.

Van benne skirmish, sőt az alap COH amerikai hadjárata is, lehet benne gép ellen játszani bármilyen felállásban.(négyfajta képességű AI van, akik láthatóan okosabbak a régi COH-os társaiknál, és bárhová berakhatod őket.) Van benne 1v1,2v2,3v3 és 4v4 is.

A doktrínák mások, többféle van és sokkal erősebbek, és mind aktív, nincsenek passzív képességek. Cserébe már a karaktered megalkotásakor ki kell választanod, milyen doktrínát indítasz. Max öt doktína képességed lehet(amiket önmagukban is tovább lehet fejleszteni), amik a karaktered fejlődésével válnak elérhetővé, kazdetben csak kettőt használhatsz(Pl:Armornál a Calliopet és Pershinget választod)

Vannak ezenkívül hősök, akik olyanok mint a hagyományos egységek csak sok mindenben különböznek tőlük. Ők a harcok során fejlődnek, és megszerzett tudásukat továbbviszik a következő játékokra.
    Vannak ezen kívül army itemek(kártyák), amiket használva valamelyik fajta egységed bónuszt kap. (pl:plusz 16% életerő az össszes PanzerIV-esednek, vagy a kedvencem, panzerfaust képesség az összes Pioneernek)
    A hősök és az amery itemek idővel "lemerülnek", ilyenkor az úgynevezett Supplyból lehet újratölteni őket, amiből minden meccs után kapsz egy bizonyos mennyiséget, függetlenül arról hogy nyertél e vagy vesztettél.

A patchekben új funkciókat építenek a játékba, illetve a már meglévő egységeken finomítanak, a játékegyensúly érdekében.
  • Fifus
    A CoHO ingyenes, csak fél nap mire lecsorog,lemezes játékoshoz semmi köze, van benne custom game,1v1-4v4-ig. A doktrínák kicsit mások, táposabbak. A lemezes patchról még nem igazán lehet érdemben beszélni, mivel nincs.
  • Apa27
    Sziasztok!

Mivel én még nem játszottam a CoHO-val, ezért megkérdem, ez teljesen ingyenes? És azok az emberek csak egymás között a z ONLINE- vel nyomulnak, vagy azokkal is, akiknek eredetiben van meg? Skirmish is van benne, vagy csak 1v1?
    Másik kérdésem: láttam képeken, hogy mások a Doktrinák... Mennyivel jobbak, vagy rosszabbak, mint a "hagyományos" CoH-ban?
    Másik!: Milyen Pech-et adnak ki? Az miért lesz jobb, mint az eddigi?
  • bgabor
    Nem hat giga a patch, a COHO launchernél alul kiírt méret és sebesség adatok nem valósak.
    Nálam például jelenleg a teljes COHO mappa 6,7 giga, de már első telepítéskor is hat körül volt, még a patchelések előtt.
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek
    Na ez a patch dolog érdekes a Coho-nál több mint 6 giga , de kérdem én mi van benne hogy ennyit foglal!?:D Lehet leni a PE-vel és a britekkel végre!?:D
  • Kotomicuki
    "
    We have also been at work on a balance update for the Company of Heroes retail game for release in the New Year. We will be inviting the public to participate in a beta test of this update, so please stay tuned for more information on how retail Company of Heroes players can get involved.
    "

Remélhetőleg, nem a hozzám hasonló noobok véleménye lesz majd túlsúlyban és valóban, végre(?), összejön az álomjáték. :))
    Pár bugfix ide is jöhetne még, pl. a lecövekelt flame engit ne akarnák oly mohón megközelíteni a fedezékből, (gép)puskával lövöldöző, "magukra hagyott" gyalogos egységek, akik elöl, amúgy pucolnia kéne az utászoknak, de e helyett, a marhák elégettetik magukat - blitzbe van erre egy 'helyben topi' parancs, de az sem az igazi, a nagy kapkodás közepette...
    (A Blitz mod fejlesztői szerint, a CoH egységek viszonylag kevés, paraméterezhető tulajdonsággal vannak ellátva - részben ezért is oly gyors a gém - , így egy teljes rebuild (2. rész) volna szükséges az élethűbb harcokhoz, egység-viselkedésekhez (AI) - ezzel együtt egy "erőműre" az user-oldali futtatásához...)
  • HunZsoci
    Ha igaz, lehet kicsit visszakalandozok, de egyenlőre még nem tudom elhinni^^. Jó lenne:P, ha így lesz, végetek lesz, lehet a régi ászok visszanéznek, és akkor majd érezheti esetleg mindenki közületek, milyen egy formában lévő Wayne ellen játszani:P haha, nekem volt hozzá szerencsém, és brutál nagy élmény, higyjétek el...
  • Fifus
    Azt a ..., bár amennyi javítás jön az Online-hoz, belefért volna eddig is. Te jó ég, kezdhetünk mindent elölről... Csak legyen igaz, és a jövő év ne 2011. dec. 31.-et jelentsen.
  • bekefi7
  • Oddball29
    Jön az új patch
  • Fifus
    Békefi kolléga nagyon jó.