Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Penetration
Penetration is the chance to do full damage. This is the base value "

A penetration a(z) (páncél)átütést jelenti. Tehát sikeres találat esetén jön egy átütés teszt, ami eldönti, hogy mekkora mértékben ütötte át a lövedék a páncélzatot, mennyire sérült a jármû.
Ez az armor penetration érték 0 és 1 között van megadva, de alapvetõen százalékban kell érteni. 0.25=25%.
Szvsz a lenti azt jelenti, hogy 25%-kal csökken az esélye a motort ér sikeres találat esetén a páncélátütésnek.
Ez gondolom a vet szinttel kapcsolatban merült fel?

Mondjuk nem sok páncél lehet rajta. 😊

ui: pár dolog van róla itt: http://picly.us/coh/basics/penetration.html

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Éppen a motorról írom az ismertetõt, de megtudná vki mondani mi ez:
"25% Decreased Received Penetration"

A remény országában soha nincs tél.

😄
Mit ér egy honlap látogatók nélkül? 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mascarun
Én mivel lusta vagyok és nem értek semmihez csak annyit ígérhetek hogy lelkes olvasótok leszek!<#nemtudom>

Hali!

Köszi a felajánlást! Mélek mentek. 😊

Na ilyenkor látom, hogy nem volt kidobott idõ megcsinálni az oldalt. Ilyen sok, lelkes cikkíróval biztos minõségi anyag kerül majd fel rá.

Hello!
Én is nagyon szeretem a Company of Heroest és nagyon megörültem amikor egyik barátom mondta hogy készül végre egy magyar fun oldal.
Ha végre van egy ilyen kezdeményezés én is szeretnék benne segíteni. Nemtudom miben lehetne de például a játékban szereplõ jármûvek, egységek leírását történelmi hátterét szivesen megcsinálnám de minden mást is amiben tudok szivesen segitenék.
Persze, én hozom a kamerákat, ahogy szoktuk...

Nem vagyok ám nagy eresztés, usa a fõsereg, PE-t kedvelem, írj idõpontot estékre és megoldható.

Fúúúj! 😄

Fifus! Van kedved vmikor tolni egyet? Jó régen játszottunk.

Köszi!

Abszolút nem kell pro-nak lenned. Ha jó az olvasókád angolból már sokat tudsz segíteni a gamereplay-es cikkek lefordításával. Vagy épp egységismertetõk írásával is nagyban elõre tudod mozdítani az oldalt,

Ne hülyéskedj bekefi6, én nem a vagyok pro, CAC lelkes aktív játszópajtásokat keres.

Lévén nem vagyok pro nem hinném, hogy túl sokat tudnék segíteni, de ha van vmi akkor csak szólj CAC; állok rendelkezésedre. Ha másra nem, legfeljebb tesztalanynak stratégiákhoz. 😉

Ohóó. Ilyenkor örvend piciny szívem! 😊
Privát ment.

Természetesen én is segítek, aztán megmondod, mit tartasz ebbõl hasznosnak.

Húdejóhúdejó!
Privát megy. 😊

Szívesen segítek én is. Van idõm most bõven egy darabig😊

Köszi, hogy jelentkeztél!
Írtam privátot.

Hector Troy
Szívesen segítek, bár mostanában nem vagyok vmi aktív player (heti 1-2 meccs). Mibõl lehet választani?

every_body_tells_a_story

Srácok cikkírókat keresek a Company of Heroes fansite-hoz! Az oldal klánoldalnak indult, de idõvel a banda szétszéledt, így feltehetõen át lesz nevezve az oldal.

Az a célom, hogy ismét fellendítsük a CoH õrületet, amihez szeretnék minél több infót megadni a játékosoknak, valamint folyamatos versenyszervezéssel fenntartani az aktív játékosok számát.

Elsõsorban a tartalmi elemek megírásához keresek segítséget!

A Gladiator riflemen elég gyakran esik, konkrétan nekem elõzõ betaban is kihullott, meg haverjaimnak is és igencsak táp😄

A weapons utility rifleman nem gladiator, talán a skilled rifleman, most tettem be a barakkba másodiknak, illetve az M8 herora leszek kíváncsi, hogy bírja?

Pedig 1v1-ben sokkal komolyabb gondot tudnak okozni az általad említett skillek. Pl 3v3, 4v4 ben a strafe csak warning smoke nélkül használható, mivel itt már mindenképp a képernyõ távolabbik felétõl jön a gép, és rossz esetben kb 2 év mire odaér. Arról nem is beszélve, hogy minél nagyobb a map, annál nehezebb elvágni, beszorítani stb. az Axis csapatot az elején és minél tovább tart a játék, annál nehezebb dolga lesz az Alliednak. A játék nem imba, csak mindkét oldalon vannak rendkívül erõs skillek, hõsök stb., amelyek akár egy szerencsésebb mozdulattal végleg eldönthetik a meccs kimenetelét. Pl: két egyenlõ tudású játékos kerül szembe 1v1-ben. Axis kihoz egy MG-t ,te kihozol egy gladiator rifleman squadot, és 1 gránáttal megölöd (mindezt pár perc után). Erre CoH-ban eddig nem volt lehetõség ,hogy ekkora elõnyre tegyen szert valaki ilyen hamar.

Azóta volt kettõ peccs.

Én már az elején mondtam hogy egy unbalance viccosztály a COHo.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Jó magam szeretem a COHO-t, ráadásul wm-ként. Esetek többségében 4v4-t vagy 3v3-at szoktunk nyomni cimbikkel ranked meccseken. Én lennék a legkisebb a 25-ös szintemmel. (Favoritunk 50-es)
Annyira azért nem vészes a helyzet. Vannak itt szerethetõ hõsök pl: gránát dobáló motoros, tápos MG. Mivel a strafing run-t mi sem szeressük, ezért igyekszünk muníció fölényben játszani. Eddig 40/15 win/loss arányt hoztzam össze, mely persze a jó csapatmunkának köszönhetõ elsõsorban. Elején egyértelmû az amcsi fölény, de egál esetén az idõ a németeknek dolgozik keményen.
Akkor ezek szerint csak én látom így, mondjuk én elsõsorban nem 1v1-ben éreztem hanem 2v2-ben meg afölött. Mindenesetre ha nálam rutinosabb játékos szerint meg van a balance akkor adok még egy esélyt a dolognak.

Axisnak is ugyanúgy megvannak az erõsségei.

Ekkora különbséget nem tapasztaltam, három hero-m van: engie, rifle, mg, akikkel minden meccsen játszom. Ezek közül a rifle 5-ös már, de így se túl tápos, az engie-t nem bírom 2-es szintre juttatni, pio-k lazán ölik, még capping közben is.

De a ranger tápos, off map tápos az infnél, és tényleg tápos a strafing run is airborne-nál. Pedig még csak 14-es vagyok.

Azért játszok vele, mert mégiscsak élõ ellen meccselek, nem rontom a rangomat, ha vesztek, márpedig 9-8 win-loss arányom van.

Kipróbáltam ezt a sokat emlegetett coho-t. Az elején még egészen tettszett a játék, aztán az idõ elõrehaladtával kezdett egyre unszimpatikusabb lenni.
Mostmár gyakorlatilag minden meccsen idegbajt kapok ettõl a játéktól, leírom kicsit bõvebben, h miért.
Minden egyes amcsi a tetves riflemanokat fejleszti, aminek hála a volksok legfejlebb lõtáblának jók. De sebaj majd fejlesztem az mg-ket, gondoltam én buta. CSAKHOGY! Ezeknek a tetveknek megszámlálhatatlan mg counterjük van, kezdve a heroic chargos riflékkel amik bármilyen védelmem keresztül rohannak és ha nincs is idejük kinyírni az mg-t, attól még egy gránátot simán benyomnak a hátsójukba és veszteségnél hazafutnak. Aztán ott van a rambó dzsipp ami még szereli is magát ha éppen nem lövik. Ez utóbbi nem csak az mg-k de a piok és a nem coverben lévõ volksoknak is közellensége. Aztán ott van a unit camouflage, amivel egy egész lángszórós ezredet betelíphetsz szerencsétlen wm mögé. Na és nem feledkezzünk meg az inf off-map bombázásáról ( asszem a howi shot-ot helyettesíti) ami fél percen át bombázza a képernyõd felét. A strifing run-t már meg se említem. A dolgot még jobban megszépítí, hogyha voltál olyan retardált min én, h defensivre mentél. Mert akkor még csak esélyed sincs, h egy iloyen armageddon elõl esetleg megmentsd a hadseregedet a bunkerspam miatt. Lehet, h én vagyok csak n00b; bár ahogy láttam fórumokat ott is hasonlókat írtak. Na, mind1; nekem ennyi volt a coho.

Hector Troy
EF bug: "Unable to perform actions" amikor paratroopereket dobatnék le.
Popcap, manpower van bõven, mégis szürke az ikonja, és ezt írja ki.

every_body_tells_a_story

Csak nem merek vele rankedet játszani, mert nagyon szaggat, épphogy lenyomtam egy normál wm AI-t, idegesítõ volt. Pedig el bírnám viselni, ha lenne egy olyan gép, amin rendesen fut.

Hector Troy
Köszönöm hogy fáradtál miattam.

every_body_tells_a_story

Helyesbítenem kell, kipróbáltam, totál mûködik. Telepítsd egészséggel.

Régóta nem néztem, egy régi laptopon van, ToV lemezzel indítom, replayt nézni elegendõ.

Hector Troy
IP-t ellenõriz vagy mi? Vagy honnan tudja, hogy másik gépen van, ha a felh. név meg jelszó + cd kulcsok stimmelnek?!

every_body_tells_a_story

Nem tiltják le, csak nem tudsz bejelentkezni. Tapasztalat.

Hector Troy
Ugye ha egy másik gépre is felrakom az eredeti játékom, akkor nem tiltják le a cd kulcsom (persze egy idõben csak az egyik géprõl jelentkezem be)?!

every_body_tells_a_story

Engem is érdekelne ,hogy milyen csalás van a játékban. A sima CoH ban volt cheat, de replayekben elég könnyû volt észrevenni (sõt, legtöbbször már játék közben feltûnt). Mivel itt nincs replay, ezért ha van vmi cheat, akkor az elég kellemetlen lesz. Mondjuk én eddig nem találkoztam olyannal ,akinél ez a gyanú felmerült volna.

PsyhoApu
Egyszerû a dolog. Ha belépsz a játékba automatikusan berak egy szobába. Nem igazán jegyzi még meg azt, hol voltál korábban.

http://kutyuszoba.blog.hu/

BP szoba tele van külföldivel, nem is értem.

Van már magyar klán az online-ba?😊 Ritkán futok össze magyarokkal, nem lenne nagy baj ha lenne 😊
Kicsit részletezhetnéd, hogy mibõl gondolod, hogy csaló bárki is. Mi volt a jelenség?

sztm azért van mert beta,és nincs védelem,vagy nem tom de már sajna találkoztam vele... :S

Csaló???? Hogyan? Ilyen korán?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

elég sok játékot ingyenessé tesznek,egy idö után.. nem mai darab ha asztvesszük ez sem.. de van némi igazság abban is amit mondasz.. bár engem nem ez zavar😊

mascarun
Én még csak most telepítettem fel és a kiképzést csinálgattam!
Amin kiakadtam hogy benne van az alap játék kampánya is. Akkor mi a faszért adtunk ki annak idején pénzt érte ha most meg kidobják full ingyen?

bár nemtom kinek tetszik😄 személy szerint nekem nem,aki magasabb szintü vagy aki pénzt áldoz rá elönyre tesz szert.. meg sajna sok a csalo is

már jo,volt egy komolyabb frissités.. gondolom kicsit tulterhelt lett 😄

a coh online-t sem tudom letölteni újra, leléptek a készítõk?
mi van itt hogy a hivatalos oldal nem jön be? coh.com