Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Penetration is the chance to do full damage. This is the base value "
A penetration a(z) (páncél)átütést jelenti. Tehát sikeres találat esetén jön egy átütés teszt, ami eldönti, hogy mekkora mértékben ütötte át a lövedék a páncélzatot, mennyire sérült a jármû.
Ez az armor penetration érték 0 és 1 között van megadva, de alapvetõen százalékban kell érteni. 0.25=25%.
Szvsz a lenti azt jelenti, hogy 25%-kal csökken az esélye a motort ér sikeres találat esetén a páncélátütésnek.
Ez gondolom a vet szinttel kapcsolatban merült fel?
Mondjuk nem sok páncél lehet rajta. 😊
ui: pár dolog van róla itt: http://picly.us/coh/basics/penetration.html
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"25% Decreased Received Penetration"
A remény országában soha nincs tél.
Mit ér egy honlap látogatók nélkül? 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Köszi a felajánlást! Mélek mentek. 😊
Na ilyenkor látom, hogy nem volt kidobott idõ megcsinálni az oldalt. Ilyen sok, lelkes cikkíróval biztos minõségi anyag kerül majd fel rá.
Én is nagyon szeretem a Company of Heroest és nagyon megörültem amikor egyik barátom mondta hogy készül végre egy magyar fun oldal.
Ha végre van egy ilyen kezdeményezés én is szeretnék benne segíteni. Nemtudom miben lehetne de például a játékban szereplõ jármûvek, egységek leírását történelmi hátterét szivesen megcsinálnám de minden mást is amiben tudok szivesen segitenék.
Nem vagyok ám nagy eresztés, usa a fõsereg, PE-t kedvelem, írj idõpontot estékre és megoldható.
Abszolút nem kell pro-nak lenned. Ha jó az olvasókád angolból már sokat tudsz segíteni a gamereplay-es cikkek lefordításával. Vagy épp egységismertetõk írásával is nagyban elõre tudod mozdítani az oldalt,
Privát ment.
Privát megy. 😊
Írtam privátot.
every_body_tells_a_story
Az a célom, hogy ismét fellendítsük a CoH õrületet, amihez szeretnék minél több infót megadni a játékosoknak, valamint folyamatos versenyszervezéssel fenntartani az aktív játékosok számát.
Elsõsorban a tartalmi elemek megírásához keresek segítséget!
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Annyira azért nem vészes a helyzet. Vannak itt szerethetõ hõsök pl: gránát dobáló motoros, tápos MG. Mivel a strafing run-t mi sem szeressük, ezért igyekszünk muníció fölényben játszani. Eddig 40/15 win/loss arányt hoztzam össze, mely persze a jó csapatmunkának köszönhetõ elsõsorban. Elején egyértelmû az amcsi fölény, de egál esetén az idõ a németeknek dolgozik keményen.
De a ranger tápos, off map tápos az infnél, és tényleg tápos a strafing run is airborne-nál. Pedig még csak 14-es vagyok.
Azért játszok vele, mert mégiscsak élõ ellen meccselek, nem rontom a rangomat, ha vesztek, márpedig 9-8 win-loss arányom van.
Mostmár gyakorlatilag minden meccsen idegbajt kapok ettõl a játéktól, leírom kicsit bõvebben, h miért.
Minden egyes amcsi a tetves riflemanokat fejleszti, aminek hála a volksok legfejlebb lõtáblának jók. De sebaj majd fejlesztem az mg-ket, gondoltam én buta. CSAKHOGY! Ezeknek a tetveknek megszámlálhatatlan mg counterjük van, kezdve a heroic chargos riflékkel amik bármilyen védelmem keresztül rohannak és ha nincs is idejük kinyírni az mg-t, attól még egy gránátot simán benyomnak a hátsójukba és veszteségnél hazafutnak. Aztán ott van a rambó dzsipp ami még szereli is magát ha éppen nem lövik. Ez utóbbi nem csak az mg-k de a piok és a nem coverben lévõ volksoknak is közellensége. Aztán ott van a unit camouflage, amivel egy egész lángszórós ezredet betelíphetsz szerencsétlen wm mögé. Na és nem feledkezzünk meg az inf off-map bombázásáról ( asszem a howi shot-ot helyettesíti) ami fél percen át bombázza a képernyõd felét. A strifing run-t már meg se említem. A dolgot még jobban megszépítí, hogyha voltál olyan retardált min én, h defensivre mentél. Mert akkor még csak esélyed sincs, h egy iloyen armageddon elõl esetleg megmentsd a hadseregedet a bunkerspam miatt. Lehet, h én vagyok csak n00b; bár ahogy láttam fórumokat ott is hasonlókat írtak. Na, mind1; nekem ennyi volt a coho.
Popcap, manpower van bõven, mégis szürke az ikonja, és ezt írja ki.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
http://kutyuszoba.blog.hu/
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amin kiakadtam hogy benne van az alap játék kampánya is. Akkor mi a faszért adtunk ki annak idején pénzt érte ha most meg kidobják full ingyen?