Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jogos!

Zoli105: az sg.hu és a CoH topic egyaránt nem támogatja a warezt. Kérlek, az ilyen jellegû kommenteket a jövõben mellõzd!
Köszönöm!

Jogtiszta CoH verziók bagóért kaphatóak akciósan a steamrõl, illetve a the hutról.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

CAC sztem moderálhatsz most itt vastagon. 😊
nem kotekedni kell de tobb szemszog van amit beleirhatnak egy jatekba te eszleny....
Feltettem at Eastern Front patchet, fel is frissítette magát, de skirmishbe(v mibe) nem engedi h a szovjetekkel vagy ellenük legyek. Ott van egy vörös lakat. Mit tudok tenni ellen?

a másik meg, hogy a verzióm(ToV felrakása után) 2.0.0.1, és nem enged pecselni, mer a soronkövetkezõ patch a 2100-2200, az elõttevaló meg a 1.71-2100ig. Mit tegyek?
Történet érdekel? LOL! Tanulj történelmet! Ez warez topic lett?
Rendben.
Talán van Anthology valahol
Nem Tudtok Segíteni ???
Honnan , vagy Hogyan tudnék beszerezni egy ToV-ot ???
<#confused><#confused><#confused><#confused><#confused>
Tûzfal programról hallottál már, aminek az a feladata, hogy megátolja azon programok internetre menését, amit beállítasz neki?

Feltettem at Eastern Front patchet, fel is frissítette magát, de skirmishbe(v mibe) nem engedi h a szovjetekkel vagy ellenük legyek. Ott van egy vörös lakat
de en nem online ba szeretnek engem csak a tortenet erdekel ennyi online nak ott az mmorpg...
Gyerekek hagyjuk a cracket, amikor már egy 1000-ért megkapni az alapjátékot!
Ez diákmunkával is 2 óra meló. Ami idõt rászántok a crackvadászatra, bénázásra, annyi idõ alatt már megszerezhettétek volna az árát. És akkor mehetnétek normálisan online játszani.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

fifus ne pofakat vagj mar mond azt hogy nemtudod...
<#wilting>

vagy nemtudja valaki hogy lehet relicet megbénitani hogy ne kapcsolodjak?
<#wilting>

hello en felpatcheltam 2.3 ig és van egy offline patch de keri a cdt es mar crackeltem valaki kitudna dobni egy linket?
Hát persze, én barom meg kiadtam rá majd húszezret.

ööö és ha megvan crackelve a játék akkor fel lehet rá nyomni a patcheket!??

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Oké rájöttem mi volt a baj ! nem crackeltem de a crak mappa is jól elvolt dugva 5 perc alatt találtam meg!<#falbav><#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mascarun
Szedd le innen!
A bannerban is ott vannak a javítások.
Feltelepíted manuálisan azt kész!

Leszedem a Coh😮p felteszem erre nem tudok vele játszani mert egy rohadt patchet akar leszedni ! De leszedni és hibát észlel!!!pfff

Köszi ,ez gáz!:S (és ha akkor crackelem mikor felettem rá a patcheket , akkor mûködni fog!?)

1. Az Eastern Front csak a legutóbbi patch-csel kompatibilis, a 2.601-gyel, a játék neve ilyen szempontból mindegy.

2. Meg is válaszoltad miért nem megy fel.

Üdv mindenkinek lenne egy két kérdésem a játékhoz!
1:Az Eastern Front melyik játék modja?(alapé vagy az Opposing fronté esetleg a Tales of Valoré!?)
2 Nekem az alap is meg van de csak 1.71-ig tudom felpatchelni a 2.101 már nem engedi rárakni miért!?(igaz nem eredeti a játék!:S)

Az egy mod a CoH-hoz, szóval ingyen letöltheted, keress rá a zinterneten 😊

Patcheket pedig a relic letöltési oldalán találod, amikor utoljára néztem leírások is voltak hozzá, de ha nem is ott, máshol biztos van részletes leírás a tartalmukról

1.és mit tudnak a peccsek? csak annyi h lehet neten tolni, vagy van más értéke?

2. És az Eastern Front-tot h szerzek?
Eastern Front nevû modban.

Van olyan company of heroes, amibe a ruszkik is benne vannak?
Replay

Segítsetek !!!!!
Kérlek mondjátok, mit csináljak ilyen esetekben
Mintha windowsban áthuznál egy ikont.
Nem tudja valaki hogyan kell berakni a COHO-ba a hõs egységet mert nekem nem megy?

Aki EF-et játszik, az küldjön már egy accot, mert a régi sajátom nem tudtam új rendszer után életre pofozni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

cikasz
egyértelmû 😄

http://www.akciofigura.hu

Vágom én, de olyan kifejlett kis magas labda volt, hogy nem volt szívem kihagyni. 😊

Prince23
Jogos 😄

cikasz
Vagyis nem azt hittem hanem úgy olvastam elöször.. 😊

cikasz
Félreolvastam. Azt hittem azt irod, hogy a második legjobb vh-s rts 😊
sry

Tudod amelyik 1914-tõl 18-ig tartott. 😛 😊

cikasz
Melyik az elsõ?

Így van. A patchekkel együtt lejött a ToV is mindenkinek csak a kód kellett. A ToV sztem a játéktörténelem egyik legnagyobb lehúzása.
Prince23
Amúgy begyûjtöttem ezt a minden idõk legjobb második világháborús RTS gammát. Elõször megvettem a Gold Editiont, majd késõbb a ToV-t. Viszont az tényleg egy vicc, hogy TOV-nak a cd kulcsát kellett beírnom a fõmenüben, oda, ami lakat alatt volt. Semmit sem kellett telepíteni. Most akkor a GOLD tartalmazta eleve a TOV-ot, csak egy kód kelllett a feloldásához?

Az COH Online-al nem teszel egy próbát?

Tényleg nagyon jó és öltletes játék ez a R.U.S.E. vitán felül, élvezném is, csak behalt a gépem, most szünetel a dolog míg intézek egy másikat😞, Coh al nem lehet amugy a Ruse-t összehasonlítani, de mindkettõ kategóriája legjobbja az tény, csípem õket, bár Coh ból egy életre túlcsordultam szerintem, bár ha lenne balance, lehet visszatudnék térni ide is jó szájízezl, bár Relicet ismerve ez nem igen fenyeget^^
Azért ugye annyira nem vagy magyargyerek, hogy a briteket nem tudod megkülönböztetni az amerikaiaktól. <#whatever>

Az Onlineban nincsenek britek, ahogy Panzer Elite sem.

Gyertek toljatok R.U.S.E-t. Iszonyat jó játék nem igen kell microzni sem tiszta stratégia az egész.
Már jópár régi CoH-s arc átjött Zsocikát is sikerült átcsábítani és kezdi igen élvezni , pedig elején igen fújogott hogy csak a CoH csak az kell neki 😛
Nincsenek BO-k minden játék más, nem kell kapkodni 100-as Cpm-et tolni.
Sajnos nem volt olyan reklámja meg nem annyira felkapott de azért elég sok magyar van, de jó lenne még több.
Olcsó kis játék 8k és olyan multi élményt ad amit még nem láttatok.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Na én is kipróbáltam COH Online-t.3 napig töltötte azt a nagy 6 vagy 9 giga, nem is tudom mekkora fájt. A sebzés az valami elbaltázott lett. A német gumikerekes Skzf vagy mi a neve olyan erõs lett hogy kilödözte a Shermanjaimat:-( Ez egyáltalán nem valósághû. Ja ha átmegyek az Oppositingomba ott meg ugyanez a jármû szinte csak gyalogság támogatásra jó, tank ellen hasznavehetetlen volt. Aztán mivel hogy brittekkel vagyok itt is, ezért ha német bunkert épít az ellen én alig tudom azt elpusztítani. de ha én csinálom ugyazazt õ egy szakasz katonával letarolja. Egyébbiránt lehet pénzért egységeket vásárolni mert van olyan menûpont. Viszont a hangulat az jó. A 3 vs 3 csatákan nagyon bírtam. Amikor egymást kisegítve rohamozunk, vagy védekezünk az nagyon imádom. de az erõegyensújt nagyon elkúrták. Van már 2 hõsöm de még nem jöttem rá hogy kell berakni a játékba. 7 Lv-nél tartok, akár vesztek akár nyerek megy felfelé. Nyilván nyerésnél többet ad.

Szeva!

Az alapjáték tartalmazza az US és WM frakciókat.

Kopiati
Hát a level nem jelent semmit, a tudás a lényeg ami mögötte van, kb 15ös szinttõl fõleg nem tûnik fel a dolog, de addig sem szokott annyira nagyon kicseszni az automatch, mondjuk ha 1v1-et játszol ott igen, ezért játszanak ott kevesen, mert ott a legvéresebb a balansz hézag... játsz 4v4-et ott a változó csapatok kompenzálja a részleges elõnyt-hátrányt.

Miért játszanál úgy hogy magasabb szinten nehezebb? Ezt nem értem, fõleg, hogy elõbb-utóbb neked is hiper embereid lesznek nem a képességtõl függ...lvl 15 tõl élvezhetõ, fõleg haverokkal...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Ha jól játszol, és szerencséd van akkor a meccs végén kapsz jutalomba, ha nem ott a bolt... de arra nem kell pazalni...
a hero unit akkor fejlõdik ha öl...a megoldás szerintem sejted mi..

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

halli lenne egy kérdésem... nekem meg van a CoH Opposing Fronts eredetiben (kaptam a videókártyámhoz még régen) most feltettem fel patch-em 2.601 van fent ami már a tales of valor kiegészitésé. Én multin játszom és ki vagyok akadva hogy nem tudok Amerikával és a másik német néppel lenni + egy csomó dolog van ami le van zárva, ez azért van mert meg kell vennem a ToV-t? vagy valami más oka van?
elõre is köszönöm!