Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zoli105: az sg.hu és a CoH topic egyaránt nem támogatja a warezt. Kérlek, az ilyen jellegû kommenteket a jövõben mellõzd!
Köszönöm!
Jogtiszta CoH verziók bagóért kaphatóak akciósan a steamrõl, illetve a the hutról.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
a másik meg, hogy a verzióm(ToV felrakása után) 2.0.0.1, és nem enged pecselni, mer a soronkövetkezõ patch a 2100-2200, az elõttevaló meg a 1.71-2100ig. Mit tegyek?
Talán van Anthology valahol
Honnan , vagy Hogyan tudnék beszerezni egy ToV-ot ???
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Ez diákmunkával is 2 óra meló. Ami idõt rászántok a crackvadászatra, bénázásra, annyi idõ alatt már megszerezhettétek volna az árát. És akkor mehetnétek normálisan online játszani.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
2. Meg is válaszoltad miért nem megy fel.
1:Az Eastern Front melyik játék modja?(alapé vagy az Opposing fronté esetleg a Tales of Valoré!?)
2 Nekem az alap is meg van de csak 1.71-ig tudom felpatchelni a 2.101 már nem engedi rárakni miért!?(igaz nem eredeti a játék!:S)
Patcheket pedig a relic letöltési oldalán találod, amikor utoljára néztem leírások is voltak hozzá, de ha nem is ott, máshol biztos van részletes leírás a tartalmukról
2. És az Eastern Front-tot h szerzek?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
sry
http://www.akciofigura.hu
Az Onlineban nincsenek britek, ahogy Panzer Elite sem.
Már jópár régi CoH-s arc átjött Zsocikát is sikerült átcsábítani és kezdi igen élvezni , pedig elején igen fújogott hogy csak a CoH csak az kell neki 😛
Nincsenek BO-k minden játék más, nem kell kapkodni 100-as Cpm-et tolni.
Sajnos nem volt olyan reklámja meg nem annyira felkapott de azért elég sok magyar van, de jó lenne még több.
Olcsó kis játék 8k és olyan multi élményt ad amit még nem láttatok.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Az alapjáték tartalmazza az US és WM frakciókat.
Miért játszanál úgy hogy magasabb szinten nehezebb? Ezt nem értem, fõleg, hogy elõbb-utóbb neked is hiper embereid lesznek nem a képességtõl függ...lvl 15 tõl élvezhetõ, fõleg haverokkal...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
a hero unit akkor fejlõdik ha öl...a megoldás szerintem sejted mi..
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
elõre is köszönöm!