8857
-
HunZsoci #7370 Hector 52 kill az szép, ha verseny ha nem, egy Snipernek^^ Amúgy WM Sniper vet3 on azért másfélszer gyorsabban lő mint US, szóval igazán nagy kill számokat WM sniperrel lehet elérni, egységnyi idő alatt pont 1.5 x annyit kb. enyim US volt 44el, az se rossz^^ Wm snipert ráadásul egy vet3 ast bekombózód a terror egyik ability-jével, nevét hirtelen nem tudom, de a lényeg az hogy reloadot nagyon csökkenti, ott a Wm vet3 sniper ami amugy is gyorsan lő már egy lövés egy embert, kb. 4 sec alatt lelő egy full osztag 6 fős Rangert mnt a szart, azt vicces így nézni^^. Csak ugye tényleg egy kicsit is normálisabb ellenfél, aki nem CSAK Britten/PE-n szocializálódott-tud Snipert rendesen használni, egy ilyet megcsinálsz, és azonnal le fog conter snipe-olni. Mi a 44 killes sniperes meccsünkön azzal nyertünk Orobertoék ellen, hogy nem léptek rá, neked az 52 killt sikerült összehozni, az is nekik valszinü nagyon nagyban benne volt hogy kikaptak, ilyet nem szabad hagyni... Egy sniper elkezd idegesítő lenni, ha agresszivan használja a player, ez viszont igy sebezhetővé teszi. Ha viszont vigyáz rá a gazdi, okosan körültekintően használja, akkor meg soha nem jön össze ennyi kill, mert csak nagyon jó és biztonságos pozícióbol használja. Ez örök dillemám mikor hozok Snipert, hogy taktikusan, vagy Rambóba toljam vele, ha érzem hogy sniper használatba gyenge az ellenfelem, akkor merek bekockáztatni Rambó style-t általában, jó sniperes ember ellen ez halál. -
Fifus #7369 Csak bétával nézhető, bocs. 11 perc alatt lenyomtak, mint usát Ango-n. Persze a patch-hoz lehet, hogy semmi köze. -
Fifus #7368 Az új PE ellenem -
Fifus #7367 2.601-es volt. A sniperek életben tartásához az ellenfél is hozzájárul. -
Oddball29 #7366 Ez beta, vagy 2.601? Patch után nehezebb lesz életben tartani a snipereket. -
Fifus #7365 Azért van egy-két finomság, lásd a képeket #7315-től. Így már nem veszik oda olyan könnyen a ketten. Minden gép erősebb lett, inf ht jobban suppressol, Hotchkiss pontosabb.
Az is biztos, hogy van olyan szint, ami alatt nem sokat érnek ezek a dolgok. -
Kotomicuki #7364
Pedig a pro-k - tehát nem én - a #7278 óta, meg előtte is már, erről fejtik ki a véleményüket - ami számomra tanulságos - és ők mintha másként látnák ezt...
Más: Az alapjátékban is korlátozott az erőforrások mértéke - ott, nagyon régen(v2.5) mintha értem volna el ilyet...?!
A Blitz-nél 3600-l megáll a manpower, 600-l a muni és 350-l(?) a fuel - a 2.5x-n, az első 3v3 pálya bugos - pedig nékem, amúgy tetszene - , nem tudok nyerni, így rácsodálkozhattam erre a jelenségre [Ismét???](a Jagdpanther 200 fuel-ba kerül és így nem tudom sorozatban gyártani )! -
Cefre #7363 ki szeretném próbálni de már megyek aludni majd máskor .mit javitottak a játékba mert a skrimis meccset próbálltam de semmi válltozás -
Fifus #7362 Csak a bétás multi-gameken kívül máshoz nem bírsz csatlakozni, illetve se kampány, se tutorial. Meguntam, hogy fél óra, míg valaki csatlakozik, nem látom, hogy nagyon pörgetnék mások se. Egy hete még pár pro-t láttam. Ha ki akarod próbálni, írj és játszhatunk. -
Fifus #7361 Nagyon jó kis csata volt, a vet3-as sniper az agyamra ment, megölhetetlen, mint a vet3-as panther...
-
Cefre #7360 hello letöltöttem a steamon keresztül a beta patch-ot elinditom de nem válltozott semmi rajta olyan mint az alap -
#7359 CAC amúgy jó hogy 110 VP-nél amikor 2 db náluk volt, rád kellett írnom, hogy jó lenne foglalni még egyet, hamár arra flangáltál (ott fent). -
#7358 ÁÁÁÁÁ Zsoci, tudom nem verseny, nem is azért csináltam, de megjegyezném, hogy imént 52 killt ejtett egyik wm sniperem egy brutál jó gamében, Oroberto és Fuifus ellenében. Ja és túlélte a háborút, úgy hogy Fifus 2 db howitzerrel sz*patott.Orobi meg brittel volt, szóval...
Legalább Cac velem volt, PE-ként. -
Fifus #7357 Snipert küldesz sniper ellen. -
Ebola #7356 Ez a counter-sniperkedés mit takar, hogyan kell csinálni? -
Kotomicuki #7355
Blitzkrieg Mod 3.0
Nem aprózták el a fiúk: 1-200MB-s "javító-csomag" helyett egy több, mint 1 GB-s, új verzió... (persze, már 10k az azt letöltők száma)
További meghitt, békés, lőporfüstös golyózáport és "sikeres" aknakeresést Mindenkinek - Kapni jó, de adni még jobb! -
HunZsoci #7354 Mi Orobival fent vagyunk, jó playereket várunk kis háborúzáshoz! -
#7353 8 ra megint gyertek, de már félek, ha Zsoci gyakorol... -
#7352 Sztem lassú a procim. Intel Core2 2.2Ghz. -
Oddball29 #7351 Azt meg hogy? Az én gépem se egy etwas, de azért elberreg. -
HunZsoci #7350 Minden nap, egészen január 3-ig leszek fixen, most lesz rá időm és megint tudok végre élvezettel játszani, ma mostantól vagyok, most értem haza, tegnap is jókat játszottunk Cac, Oroberto, Hector, Fifus, még egy magyar srác és én, várunk szeretettel! Január 3 után is tervezem hogy fogok játszani, csak akkor már kevesebb időm lesz, minden nap nem érek már majd rá, de a patch amit láttam visszahozta az érdeklődésemet, addig is gyakorolgatok:D -
NovaTerra #7349 Zsoci, ha mondazs egy fix időpontot mikor vagy fent, akkor rászánom magam és felrakom a játékot. -
#7348 LOL. Nekem 4v4-et be se töltene a gépem véges időn belül. -
Oddball29 #7347 4v4-ben nekem is előfordul, hogy összeomlik. -
#7346 EF nekem gyakran összeomlik a játék közepén... -
Oddball29 #7345 Ruszki moddal 2v2 vagy 3v3-at partizni nincs valakinek kedve? Ha tesztelni akarok, akkor vagy valami gyanútlan kezdő jön, vagy valami gizda. -
#7344 Oké, ezt mind aláírom, de amennyi replayt néztem ezen a mapon 1 WM & 1 PE, vagy 2WM, vagy 2 PE, beverték a 2 US-t, vagy 2 britet is, de még a 1US és 1 britet is lenyomták, nagyon ritkán, talán 1 repit láttam a sok közül amikor a szövetséges csapat nyert. Először azért raktam be a Duclairt,mert az a legkevésbé imba pálya 2 v 2 ben, attól féltem, hogy a railsen mindig a németek fognak nyerni, ehhez képest pont az ellenkezője jött be.
Egyébként meg a sima győzelmünkhöz nem volt elég csak a a brit jelenléte, kellett Oroberto skillje is, mert ha én lettem volna a brit, talán még vesztettünk volna is.
Szumma szummárum, este nagyon szívesen várlak brittel, majd meglátjuk jól betudtok-e települgetni.
Haverod, a WM-es, meg úgy beáldozta az első MG-jét, hogy nem hittem a szememnek.
Ja, és egyszer, az első meccsen INF HT-m majdnem lezúzta Wasilij sniperkédet, de persze hogy a bugos fos jármű mozgása miatt a sniper elfutott... -
HunZsoci #7343 Jah, és mindezt úgy, mondanom sem kell, hogy koca US player vagyok, és a kistársam akivel toltam, neki is fő népe a WM, US el saját bevallása szerint csak ismerkedik, tehát mindketten Axis playerek vagyunk, és 15-20 perc alatt kiszoptunk ellenetek tök simán mikor brit-us ellen játszottunk, nem is volt normális képe a játéknak, tök egysíkú volt, egyszerüen aláztatok... Amikor mi voltunk Allied, akkor bár nyertünk, de végig kiegyensúlyozott volt, én vetted Pershingig kellett menjek, 44killes sniperrel, sok vetted BAR rifle stb, kistársam szintén elment tech végéig, vetted Calliope, valag szintén vetted BAR rifle, és végig izgalmas volt, kiegyensúlyozott. Ha köztünk is lett volna egy Brit, aki tudja használni a brit cigányságokat, megkockáztatom mi is hozzuk 15-20 perc alatt lazán... A mostani balance patchtől azt várom, legalább 1v1 ben helyreáll kicsit a rend, a 2v2 az reménytelen sztem:(, ott marad az, hogy nincs Brit majd még patch után is^^ -
HunZsoci #7342 Azt is mondják az okosok, hogy ha 2v2 ben Brit van, ott minden dől, és giga imba lesz allied pártinak a játék képe. Mi 2 US el csak szűken tudtunk nyerni ellenetek, és ehhez nem kicsit kellett a 44 killes sniperem, aki egy valag critical shottal utolsó embereket ölve több full squadot ölt, teljes weapon teameket tüntetett el(Mg-ket házakból, medicbunkerekből, mortar teameket), ti pedig mikor Alliedet toltatok, Orobi egyszerüen Brit ként beült a jó helyre, amit még mikor 2 en támadtuk játék legelején, akkor is visszavert egyedül a csoda brenCarrierrel, terminátor Inf sectionökkel, Button abuse al ami akárhányszor eltolta szinte a 25munis skillt, egy gépembe került kb Pe ként:(, és onnan hoztátok tök simán 10-15 perc alatt az összes játékot. Ennyit számít sajnos, hogy van e Brit az allied oldalon, 2v2 ben mégdurvább imbát szül mint 1v1ben, pedíg ott se kutya azért... -
#7341 Azt mondják az okosok, hogy a rails and metal egy tipikus németeknek kedvező pálya, ehhez képest mindig a szövetséges csapat nyert.LOL. -
HunZsoci #7340 Nem az a baj, hogy leléptél az első után, vagy az hogy szerinted lehangoló a játékerőd, hanem hogy SZÓ nélkül leléptél, és vissza se toltad az arcod, azt se mondtad hogy bú vagy bá^^ Erre van egy netes szakkifejezés, "ragequit" ezt kultúráltabb emberek nem szeretik:D, én csapattársként most az egyszer megbocsátok neked, de csak mert karácsony van^^. Várunk ma este is:D -
Zoli105 #7339 Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek :D -
Fifus #7338 Lehangoló a játékerőm, 2v2-ben a pályaismeret is hiányzik. Ne haragudjatok, hogy az első után leléptem. -
#7337 8 kor bent leszek a bp.-i chatszobában. NdurancE az accom. Remélem minél többen jöttök! -
Fifus #7336 Egy-két hete. -
Cefre #7335 Hello
A beta patchot mikortól lehet letölteni? -
HunZsoci #7334 Majd játszunk estefelé, én is úgy érek rá kb. HerrSeppDietrich néven fogom tolni. -
#7333 Bocsi, előző hsz-em sztornó, 8-tól vagyok. -
#7332 Zsoci, mikor legyen ma game? Karácsonyozást letudtam, 2-től ráérek. -
HunZsoci #7331 Akkor a LuckyStrike nevű noobot is elverted 3x:D??!
Amugy automatch rendszer meg nem tud kit adni, ha nem játszanak sokan, hozzád legközelebb állót bevágja azt annyi. Vagy ez a rendszer van, vagy nem játszol soha senkivel. Legalább sok helyet nem esel vissza, ha az elsőtöl kapsz ki, ha viszont lenyomod, ugrasz bőven, vedd úgy, a ladder rendszer látott benned potenciált, és megadta a NAGY lehetőséget 3x is, csak basztál vele élni^^
Viccet félretéve, majd ha sokan AM-eznek megint a patch után, reméljük jobb lesz a szórás is.