8857
  • Apa27
    Szia Bekefi7!

Sajnos az ünnepek és a család lefoglalnak, de egyszer lenne kedved velem együtt CoH-ozni? :-)
    Nyomhatnánk Skype-on, vagy MSN-en a beszédet...
    Nem gondolok semmi extrára, csak amikor van időd és kedved (no meg nekem is!!!), akkor megkeresnénk egymást, csinálnánk egy pályát ( Te a Britekkel én az Amcsikkal) bevárnánk magunk ellen pár játékost és nyomulhatnánk :-)
    Biztos tudnék mit Tőled tanulni :-)
    Ha van kedved a [email protected] az e-mail címem. Oda nyugodtan írhatsz!!!

Én (főleg az unokatesóm miatt) az Amcsikkal szoktam lenni. De a Britekkel is, ha nyomulunk multiban, de csak 1v1 -ben nem.
    A Németekkel is jó lenne játszani, csak időm nincs őket kitapasztalni.
    A PE meg szinte nem is ismerem :-(
  • Apa27
    Először is Fel kell nyomnod a CoH-ot 2.601-re. EREDETIVEL MERT KELL A NET KAPCSOLAT!!! MERT HA EREDETI, AKKOR MAGÁTOL CSINÁL MINDENT, HA FELTÖRT, AKKOR NEM TUDOM HOGYAN KELL CSINÁLNI... Aztán leszedni az EASTERN FRONT-ot, aztán hagyni hogy feltelepítse a frissítéseket (ez teljesen autómatikusan történik!!!) Akkor kapsz egy vadonatúj indító ikont és már játszhatsz is a CoH eme fajtájával. Az eredeti marad, mindent lehet, mint a másikkal, csak az Amcsik, Britek mellé kapsz Szovjeteket is! :-) :-D
    A Campaing cuccosok az azt jelenti, hogy va-e a Szovjeteknek kampány része? Mert ha ez a kérdésed, akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert nincs!
    http://www.moddb.com/mods/coheastern-front

Ezt olvasd el :-)
  • bandesz933
    Az Eastern frontban van az oroszoknak campaing cuccosuk? meg miért nem tudok lenni skirmishben oroszokkal, Fel kell patchelni a játékot?
    mert most csak a sima ToV 2.500 van meg??
  • bekefi7
    Hail! Természetesen eredetivel nyomom, már kb. másfél éve. Eleinte sima 2v2-t toltam, de ugyebár ott a relic szeró sorsolja neked a társad. Ez néha előny, volt már olyan amikor a bázisomat is leverték, de a szövetségesem onnan megnyerte a meccset. De olyan is volt h a teammate nem tudta, hogyan kell pontot foglalni. Vagy ha tudta is, nem használta ki a játék ezen opcióját.
    Ezek után elkezdtem nyomni 1v1-et. Miért britekkel? Azért mert eredetileg Wehrmacht-al játszottam,de minden jött-ment brit player elpáholt. Amikor ráuntam, elkezdtem britekkel nyomni és megtetszettek.
    Már egész jól megy velük, habár még kell azért gyakorlás, kb. 340. vagyok velük 1v1-be; ennél azért szebb helyet szeretnék magamnak.
    Kedvenc unit? Ilyenem nem nagyon van nekem. Talán a cromwell, jól aprítja a gyalogságot; de szeretem a kommandósokat is, habár a játék vége felé már gyorsan döglenek, azért végig hasznosak maradnak. De kimondottan kedvenc nincs, magát a népet szeretem.
  • Apa27
    Szia Bekefi7! Bocsi! Rosszul írtam az imént a neved! Még egyszer bocsi :-(
  • Apa27
    Szia Breki! :-) Britek? Én is szeretek velük lenni, de csak akkor, ha az unokatesóm az Amcsikkal van... Nekem magában nagyon "lassú fejlesztésűeknek" tűnnek. Nem leszólom, mert ha kiforrja magát, akkor a védelem és a támadás is baromi erős tőlük!!! Eredetivel nyomod, vagy tört verzióval?
    Vannak haverjaid akikkel nyomulsz, vagy egyedül szeretsz/ szoktál játszani?
    Miért a Britek a kedvenceid? Kedvenc egységed közülük/tőlük?
  • bekefi7
    Szevasz Apa27!
    Klán-ügyileg nem foglak tudni felvilágosítani, nem vagyok benne, habár ha jól tudom, kifejezetten coh-os magyar klán már nem nagyon van.
    Ami az Eastern Front-ot illeti, szerintem iszonyat jó lett, de lévén én inkább multizni szeretek ezért nem játszok vele. Úgyis a briteket favorizálom és velük játszok több-kevesebb sikerrel.
  • Apa27
    Sziasztok! Van itt köztetek olyan, aki KLÁN-ban is tag?
    Hogyan működnek ezek a KLÁN társaságok?

Ti melyik Frakciókkal szoktatok játszani?
    Csak Skirmish vagy 1v1-est is szoktatok játszani?
    Mit szóltok az EASTERN FRONT-hoz? Szerintem nagyon jó lett :-)
  • Kotomicuki
    Szerintem mindenképp!
    Ahogy írja, először a v2.00, majd a v2.00->v2.50 uprage, azután a v2.50->v2.52 uprage kell.
    Hogy tovább bonyolítsák a dolgot, a fejlesztők ígértek még egy update-t Karácsony előttre, amiben tovább nyirbálják a már meglevő dolgokat (Def. Dok. WM elveszíti pl. a nehéz-harckocsigyárát - keine Párduc), meg tesznek bele pár hasznos kiegészítést is (majd mindenki tud majd mindenkinek xp-t pumpálni).

Ezen a mod-dal, a ToV-z viszonyítva, a mennyiség nő - a választható egységek fajtáinak a száma és azok bevetési darabszáma is - , részemről a kikupálódott PE miatt cuppantam rá, mert végre olyan dolgai is lehetnek, amiket az OF-ToV-ból hiányoltam - persze e miatt már majdnem egy kaptafának érződik az összes dok. és frakció, de csak majdnem, mert ha alaposabban átnézzük, akkor... , de majd meglátod a saját szemeddel is, hogy megérte - több tízezer felhasználó nem tévedhet. :)
  • v1r2sd3n4
    És megéri letölteni ?????????
  • v1r2sd3n4
    És megéri letölteni
  • Kotomicuki
    Na, akkor máris többet tudsz, mint én! :))
    Nálam a net-elérés sebessége az első számú akadályozó tényező ebben.

#7238, v1r2sd3n4:
    A Blitzkrieg e tekintetben meggyezik az EF-l: különálló mod.
  • v1r2sd3n4
    A Blitzkrieg mod beépül a játékba , vagy külön van mint az Eastern Front ??????
  • bandesz933
    Én haverommal szoktam tolni a sima companyval a Ttungle progival :D
  • Kotomicuki
    Uff!
    -t a Hamachiból
    Noob vagyok, de azért nem ennyire! :D

De ha eredeti a játékod, akkor simán mennie kellene a "társkeresésnek", amibe viszont a modok bezavarhatnak, ha azokat kevesebben játsszák, mint az alapot...
  • Kotomicuki
    "
    ZombieMod isn't complete yet. We have released a fun little "beta" for fans to enjoy. This is the Christmas Beta, which can be found in our downloads section. It comes with an installer, so just point to your Company of Heroes directory and tell it to install. It's that simple.
    "

Ezek után nem csodálkozom, hogy még el sem akar indulni, hiszen még nincs teljesen készen, csak demózzák/demóznák azt.
    Szerintem várnod kéne vele, amíg beérik, és ha mindenképpen modokat akarsz, akkor az Eastern Front-t (1.2) és a Blitzkrieg 2.52-t javasolnám helyette.

Amúgy csak a gép ellen tudok játszani - különböző okokból kifolyólag - , de a ToV óta ez is eléggé zombi tud lenni néha (az OF még teljesen jó volt ebből a szempontból - is).
    A warezt itt sem szeretik, így nem írhatom le neked, hogy keress crack-t, mini-iso-t és Hamatchi-t hozzá a Google-n!

#7233, v1r2sd3n4:
    No, abban sem én leszek a szakértő! (A Briteké abszolút nem tudott megfogni - a tüzér viszont igen - , az USA-l meg inkább a gyalogost preferálom.) :(
  • bandesz933
    Köszi! megpróbálom újratenni :D am ti egymással játszotok? megmondanád mien modon? mert én a zombit szeretném kipróbálni :) és mien progival játszotok?
  • v1r2sd3n4
    Tudtok valami jó Armor Company-s taktikát ?????
  • Kotomicuki
    Huh, nálam ilyesmit nem csinált soha sem, legfeljebb a "lemezellenőrzési" hiányosságok és a magas grafikai (és egyéb) memóriatúlterhelés miatti leállások voltak.
    Szerintem át kéne nézni a kezdetektől, hogy valóban az odaillő dolog lett e a megfelelő helyen végrehajtva. Ha ment az alapjáték, akkor a nagyobb, nevesebb modokkal sem lehetne probléma - elviekben.

Blitz 2.52:
    Az angolokkal a vég kezdete előtt állok: Egy Sd.Kfz. 234/1 és az Ostwind leradírozza a térkép felém eső harmadában az utolsó, 4 fős(!!!) PIAT-os egységemet is - ezzel megszűnik minden páncélelhárítási lehetőségem - , a 4.2"-s aknavető vajmi keveset érő "támogatása" mellett, miközben az "ék" gyalogságom menekül a következő 234/1 és a StuG IV L\48 elöl, a WM HQ közeléből - OW motorját az utolsó találat kiüti. Ekkor - hül'e fejemmel - még egy PIAT-ot gyártatok, majd csak utána a 17 fontost - a gyártójárművet - hál' Istennek - a (ex)HQ-mhoz általa használt, középső felvonulási útjától távolabb helyeztem el, így az onnan nem "látható". A sérült és az ép 234-s, a StuG támogatása mellett, elkezdi felszámolni az üres bázisom géppuskafészkeit, mire a 17 fontos elkészül. A PIAT felderít neki, jelentős veszteség mellett, de hátulról-oldalról 1-1 lövéssel megvan a 3 gaz támadó, majd a PIAT feltöltése után az OW is: veteződik is szépen az ATG.
    Közben a feltöltendő gyalogságot alig elvétve csapódnak be az első Nebel találatok, amit az utolsó, még ép, utászegységem lerohan a térkép közepén - a fedező félraj gyalogságot 50%-s veszteséggel felszámolva.
    Ezalatt végre települ a 3. jármű is, és megkezdődhet a "mezei" Cromwell-gyártás. Mindkét, 6 főre feltöltött gyalogos egység megkapja mindkét Bren-jét (az alap mesterlövészkedés mellett így már igazi hentesekké válva). A lángszórós utász elfoglalja a PAK38-t, amit a szélen sunnyogtatott volna fel, és ezzel az erővel bekúszok a bázisvédelme mögé (+ a 4.2"-s és az addig a főbázist biztosító Bren Carrier-l) - az ATG középen fedez, az elfoglalt Nebel-l és egy utászrajjal.
    A gyalogságot ugyan még megtudják futamítani - a PAK elveszik, mert a 2. Nebel-t nem sikerült elsőre kiütni - , de a Cromy és az erősen sérült Bren kitart, majd befut a C. társa és a középső, fedező-csoport, amivel 5 percen belül győzelemmel zárhatok...
    [3vs3 pályán 1vs1-t játszva, easy ellen]
  • bandesz933
    köszi! felpatcheltem, de ki ír egy errort ! :
    RelicCOH.exe-belépési pont nem található

Az eljárás belépési pontja (?Shutdown@ModIndterface@@QAEXXZ) nem található a DLL-ben ( ModManager.dll)

ez miért? :D
  • Kotomicuki
    A Blitz' 2.52-t "teszteltem" mostanság - az EF-t jobban kell butítani, mint ezt, hogy kiakadás-mentes legyen, legalábbis nálam - és egész érdekes henteknek lehettem így tanúja.
    Az 1.2-z képest átrendeződött kissé, de alapjaiban maradt a sok egységet felvonultató, 175 popcap-s vérfürdő. Ez utóbbi talán a "legfájóbb", hiszen az alapjátékban is gondot okozott már nekem az egységek felügyelete, irányítása, egy - elég hamar elérhető - szint után, így még az easy fokozatú ellenfelek is meg tudnak izzasztani - persze, mindenki piros belőlük, tehát lehet több ellenfél együttes/felváltva-érkező fellépése is ez az effekt. (Nagy gondom, hogy az ellen már az első 5 perctől gyalogsági fölényben van -> nagyok a veszteségeim (is); és mire felállnék a fronton, addigra jönnek a járműveik, mire ezekre válaszolni tudok, már a tankjai, rohamlövegei -> mindig ütemkésésben vagyok, amit számomra képtelenség behozni. Nem olcsó semmi sem és mintha külön-külön számolná az egyes csapattagok "bevételeit" is a gép - de nem 'tok rájönni hogyan/miért ("teljesítmény" alapján?) - , lehet, hogy ezért is...?!)
    Az AI, sajnos, itt is rosszalkodik, mint a ToV-ban, néhány pályán különösen. Ilyenkor csak kézi irányítással tudom mozgásra, harcra ösztökélni a "társakat", ami akár végzetes is lehet -> mind megindul a kijelölt ponthoz, de így a pálya 3/4-e fedezet nélkül marad és a továbbiakban is nekem kell irányítani a "tömeget", mert a célpont elérése után csak az arra járókkal hajlandó(ak) harcba bocsátkozni, egészen a végkifejletig - igaz, hogy az erejük 10-20%-t ezek után is önállóan használják, de ez néha/gyakran kevés a hátország biztosításához. Nagy előrelépés a ToV-z képest, hogy foglalni-visszafoglalni viszont nem restek az egységeik!
    Végre a valóságnak jobban megfelelő a fegyverek viselkedése, így nem illúzió romboló, hogy a Shörmi oldalát eltaláló, L\48-sból kilőtt ("sima") lövedék gyakran végzetes tud lenni - M8-ra már szemből is áll ue - , az egyensúlyt pedig az árakkal szépen helyrehozzák -> 2000MP, x fuel és 30pop a Vadásztigris. A JagdPz. IV L\70 viselkedése szintén valósághű: a futóműnek és az erőátvitelnek-meghajtásnak eleve, külön-külön is túlsúlyos fegyver és páncél hatására a legkisebb (oldalsó, v. engi-flame) találattól mozgásképtelen lesz -> itt a pirosló motorral szimulálva az állandó láncledobási-kényszerben szenvedőt. :)

Mivel a magyar szakirodalma elég sovány ezen modnak, így az angolt kell(ene) bújnom, amin még néha én is felröhögök, mert olyat olvasok pl., hogy a "vérAmcsik" továbbra is kifogásolják a PE +1 fős csapaterősítését - amit csak az épületekben gyártható, összesen 4 egysége kaphat meg, a térképszélről hívható elitek végig fix 6 fősek maradnak - , és ennek eltörlését szorgalmaznák (itt is a legdrágábbak egyike a PE gyalogság, mind előállítás ügyileg: alap PG 390MP, Assaultgr. 450MP, ATPG 490MP - WM utász 180MP -, mind erősítés terén 34MP, 39MP - WM 17MP (37MP a WM PzGr (2.), nem a Volksgrenadier(1.) - , ráadásul már csak az alap PG tud építeni(bázisépületeket) és javítani), míg a BAR-l, "zsírzópréssel" (x2-3(? - mert 1-1 BAR v. .30-s mellé mehet még a 2 zsírzóprés)) és .30-sal ellátható, uú 240MP-be kerülő, 6 fős gyalogságát rendben találják, amit potom 24MP-ért/db-ja föl is lehet tölteni (180MP az utász, 360MP a Ranger és 450MP az AT Heavy Inf.; briteknél 360MP az utász és 480MP a gyalogság) - + alap PG már csak G43-l és a használatához munit igénykő PzFaust-l upregelhető, valamint a #7219-n, Quent1n által róluk leírtak uú megállják a helyüket.
  • CAC
    Hát barátom...több mint egy éve nem játszottam. Kettőnk közül szerintem nem Neked kell majd felhozni a skillt. :)
  • Hector Troy
    LOOOOL, jól teszed, legalább lesz egy plusz hetem felhozni a skilleket. Mindenesetre 8 körül felnézek msnre, hátha ráér valaki gamelni. Üdv. néktek!
  • CAC
    Sajna mégsem lesz jó. Ordenáré ivásban fogok pár óra múlva részt venni. :)
    De holnap 1000%, hogy rá fogok érni, tekintetbe véve, hogy csak a gép előtti zombuláshoz lesz érkezésem. ...bár mintha azt mondtad volna, hogy péntek/szombat este érsz csak rá.
  • Hector Troy
    katt a nevemre, ott megtalálod az msn címem. Robi, Fifus, meg a többiek is nyugodtan vegyenek fel, ezt csak a játék kedvéért hoztam létre.
    Szerintem negyed kilenckor fent leszek, akkor megbeszélhetjük a részleteket.
  • CAC
    Benne vagyok! De nem találom a profil neved. :)
    Ventri, msn chat, vagy egyéb kommunikáció?
  • Hector Troy
    Ma este game!! Fél 9 az jó neked meg Robinak?
  • CAC
    Igen ám, de ezért kapsz kőkemény 3 embert. Ráadásul az rfc sem túl olcsó.
  • bekefi7
    "Azért a PE alap gyalogsága drágának nem mondható, 255MP. A volks 280, a Rifleman 270. A brité meg 450 ha jól emlékszem."

De a reinforce meg 45, az már határozottan drága. A brit is-nek is csak 35.
  • bgabor
    Azért a PE alap gyalogsága drágának nem mondható, 255MP. A volks 280, a Rifleman 270. A brité meg 450 ha jól emlékszem.
  • Fifus
    A srác valóban fura volt, hogy motor poolt se épített.

PE-vel valóban igen nehéz, párszor már megbeszéltük. Mégis a 10-12 feletti PE playerek igen jó játékerővel bírnak, tán ott érik be a PE frakció ismerete, csak ritka tőlük a repi, hát még a tanítható repi.
  • Quent1n
    A PE-el az a baj, hogy rengeteg a gyenge pontja. Az Armored Car-okat green cover-ből lehet BAR-al fogni. A csipa helyrehozhatatlan károkat okozhat a PE gyalogságnak. A strafe szétkeni őket, sokszor még ha 4fő/osztag vannak akkor is. A recoilles veszélyes mindenre ami nem ember még a PIV infre is. A két Párduc jól jöhet de odáig el kell jutni. Az alap inf nagyon drága, lassan foglal, házban gyenge, G43 nélkül házon kívül se túl izmos, lassan épít... szóval... És akkor egy brit "rapid" artyról nem is szóltam ami a füsttel egy időben esik rád...

Én úgy ítélem meg a PE-t, hogy míg US-el egy meccsen 70-80%on is tudok győzni addig PE-vel csak a 90-100% az elfogadható (erősebbek ellen 110 is kell és az is kevés lehet..), mert a legkisebb hiba is végzetes lehet (pl. egy kettenkrad v. PG osztag elvesztése az elején). Meg ÉN úgy látom, hogy taktikailag se olyan széles a repertoárjuk. Persze vannak jó dolgaik (hummel, AT HT, Mortar HT stb). De nagyon keményen kell mikrózni velük, és egy-egy olyan mapon ahol a terepadottságok nem megfelelőek (St. Mere Dumont pl.) ez sokszor pokoli feladat. Persze a britek is jobban függenek a mapoktól mint a két alap frakció de azért mégis rugalmasabbak, mert az infjük is lehet brutális erős de a páncélos csapataik is. A PE-nek viszont egyik se kiemelkedő/megfoghatatlan. ToV egységeik meg nevetségesek. Míg egy US kapott egy brutál T17-et addig a PE egy schwimmwagent? ... 1 szó mint 100 rájuk férne egy kis tápolás, persze nem tól sok de valamennyi mindenképp. 1v1-be még nem is annyira vészesek de 2v2 -től fölfele szerintem igen. Szerintem. :)
  • Hector Troy
    Mondjuk ebben elég erősen benne volt az amerikai "noobsága". Ha jól számoltam 3 osztag RF-t vesztett, csak úgy.
  • Fifus
    Egy friss kedvenc, 16-os usa megállítása 2.601-essel nézhető csak, azzal játszotta PE.
  • Kotomicuki
    Ahhoz képest, hogy a v2.300(1?)-l még én is tudtam önállóan sikereket elérni - tudom, ez nem az én dicsőségem volt - , úgy ehhez a v2.601-n már nagyon be kell "segítenie" az ellenfélnek is, mert máskülönben nem megy - tehát ezen siker sem az én érdemem volna, ha volna sikerélményem, mert a gép nem oly jószívű, hogy ilyet megengedjen számomra.
    Ez azért több, mint kellemetlen fordulat, számomra mindenképp - meg az AI is.

[A 2.3 alapjátékában még jó volt az AI szintjeinek beállítása, érezhető különbségekkel, a 2.601 AI-a meg totál káosz, pl.: én PE meg 2 normal-hard WM "összecsapunk" az egyszem easy Amival, aki végig birtokolja a pálya felét-harmadát (azért "csak" ennyit, mert erőn felül teljesítek az egész pályán a "többiek" helyett is, "akik" ritkán foglalnak, leginkább csak futnak az éppen általuk, nemrég fedezet nélkül hagyott ponthoz (persze nem visszafoglalni), ha támadnak, akkor is PAK-l mennek gyalogságra és ilyesmik, miközben az Ami utolsó bakája is az ő egységeitől elvett Panzerschreckkel meg "kézi" MG42-l futkorászik fel-alá), majd 3/4 óra múlva, kemény harcok után, kegyeskedik az ellenfél elhalálozni; ez a történet a 2.3-n ha 15-20 percnél tovább tart, akkor már én is szégyellném magam PE-ként. Mintha a gép arra várna, hogy én játsszak egyedül, a 3 vs. 3 pályát is 1 vs. 1(3)-ként előadva (Ha Amival tolom PE/WM ellen is ue a szitu...). A "rendes" 3 vs. 3, normal-normal-t már le se merem írni, hogy milyen megalázó a "gép" fölénye "ellenünk" a 2.601-n - ami a 2.3-n már nekem sem volt olyan küzdelmes/élvezetes, inkább csak a normal(társak)-hard(ellenfél) ellen. Szerencsére ez a modokban már rendesen működik.
    De ettől eltekintve is érzem, pl. már csak a drágább G43 hatását is, és akkor olyanról nem is szóltam, hogy a PG-imnek már a mezei mérnökök elöl futniuk kell, mert különben jó eséllyel bedarálják őket - ami idáig, a 2.3-n nem volt jellemző - , stb. Ezek összessége pedig már bokszzsák-effektus nálam.]
  • Hector Troy
    "A v2.601-ben a PE már csak a bokszzsák szerepét töltheti be" LOL
    Tény hogy a "leggyengébb" a 4 közül, de azért ilyet nem írnék, pedig nem vagyok nagy játékos.
  • Kotomicuki
    A kiakadó modok problémája megoldva:
    "
    For a more stable gameplay I recommend: DO NOT USE ULTRA TEXTURES. This often causes ctd, irrespective of your used pc hardware!
    "
    Azaz, a textúrák minőségét kell(ett) (elsősorban) butítani, így már minden működik -> ToV maradhat.

#7211 bandesz933:
    A mod-k legtöbbje a v2.601-t igényelné, azaz a ToV-t az utolsó patch-l.
    (Egy próbát persze megérhet e nélkül is, csak a textúrák részletességét kell visszavenni és talán már működik úgy is. :) )
    Amúgy a játék könyvtárába teszi be a telepítőjük, ami alapesetben a:
    'C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\'
    Ha nincs telepítőjük, akkor is ide kéne bemásolni a mod mappáját (a benne lévő fájlokkal egyetemben), valamint a *.module (kiterjesztésű) állományát.
    Ezek után már csak a CoH indítóikonját kéne kiegészíteni úgy, ahogy azt a mod ismertetője leírja - a telepítők kreálnak külön indítóikont is (kérésre), így ezzel náluk nem is kell foglalkozni.
  • Kotomicuki
    A PE a lerohanásra lett kitalálva, kezdeti formájában (v2.3 - olcsó és viszonylag kevés fejlesztéssel) valóban erősebb volt, mint a két kezdeti frakció, a drágább és épp ezért vontatott fejlődésével. Ha a júzer eltért, vagy csak hibázott a 'sturm, über alles'-től/-ben, akkor már el is vesztette az egyetlen, számára fölényt hozó elemét a játék(á)nak, mert nem volt olyan széles a választható egységek skálája, mint a "régieknek", hogy a megtorpanásból felállhasson, a változatos kihívásokra eséllyel válaszolhasson - mint noob mondom ezt.
    A v2.601-ben a PE már csak a bokszzsák szerepét töltheti be, hiszen az egyetlen fegyverét is kettétörték: érezhetően megdrágultak a fejlesztések, amivel szépen bedobták a gereblyét a rush közé (+ az új egységek, ha mellette és nem helyette jöttek volna...).
    [A Relic-nél nem tesztelnek kiadás előtt, vagy az open bétát sem ismerik?!]

Az Eastern Front 1.2 nálam nem stabil - 95%-ban a pálya betöltésekor, 4%-ban a betöltött játék elkezdésekor, 1%-ban az ütközet közben akad meg a játék teljesen!
    A Blitzkrieg 1.2-nél ezek az arányok már "jobbak" 60%-10%-30% - pedig ez már nagyjából azt nyújtaná, amit hiányoltam az OF-ban! (Hasonlatosan ahhoz, mint amikor a HoI2-ben nagyobb sebességre váltok az időben és mintha nem bírná a proci a terhelést, csökkentve a sebességet stabillá ismét lesz, de ez meg - ugye - itt nem kipróbálható - E6600@2,8 GHz, az alapjáték mindig gond nélkül, simán fut )
    Most a Blitzkrieg 2.52-t töltöm - a korlátozott mobil-netemmel, megőszülök mellette - , ha ez sem lesz stabilabb, akkor az OF lesz nálam a befutó.
  • v1r2sd3n4
    A COHO Campaign-jában vannak bónusz feladatok ??????
  • bandesz933
    Sziasztok! a modokat hova kell betenni a sima COHBAN?