Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen értetlenül állok az ilyen árak elõtt. Hogy lehet az, hogy az Anthology mindenhol minimum fele annyiba kerül, mint a ToV, amikor sokkal több tartalom van benne?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

bajgunar
Sry, most nézem jelenleg nincs raktáron, de írj nekik, hogy neked kéne ha lesz.
A másiknál meg egy van csak. Gyorsan rendeld meg azt.
bajgunar
Egy angol font (GDP) 333Ft, így kb ~ 1700Ft a game + a szállítás.
Ez elég olcsó.
Nállunk mikor fog ennyibe kerülni? (átlag a 8k).
PFf.
Azt elvárják, h nem warezolj, torrent-ezz. <#boxer><#violent>
Nem tudsz véletlenül valakitõl leolcsózott CoH anthologyt? (game.co.uk -n anno 5 font volt de lekéstem róla >.>😉

Ez engem is érdekelne. Azért adtam el az én alap+OF-omat, hogy ToV-ra váltsak, de ennek az utóbbi idõben eléggé felment az ára.
A Gamersgate-en volt 50%-os akció, de sajna pont lekéstem róla.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mike0013
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Tales of Valort hol lehet viszonylag olcsón megszerezni? (külföld is jó)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

A tellert jól benéztem.

Ha tudod, hogy van MTHT-je, akkor 2 fire up-os ranger seperc kiszedi. De 2 gyalognál többet nem szabad egy csoportban tartani és különösen pe ellen érdemes folyton mozgatni õket.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hector Troy
A 2 AT édes kevés, fõleg ha van neki Mortal HT-je. Az elsõ dolog ami égni fog, az nem a mozgó ranger blobod, hanem a hátulról lövöldözõ AT gunjaid, fõleg ha párducot véd. A rangerek meg csak akkor érnek majd valamit, ha sikerül megkerülniük a tankot. Ja, és mire beszállítasz 2-2 engit, az at gunjaidba, addigra már vagy fut, vagy nincs sereged.
Az egyetlen dolog ami jó párduc ellen, ha el sem jut odáig. Mondjuk 12-es szintû PE játékost, én sem gondoltam komolyan hogy meg tudom akadályozni ebben. <#szomoru2>

every_body_tells_a_story

Pedig ranger-el vagy sticky-s rifle-vel megtámogatott 2 at nekem általában megfogja, csak elõször a kíséretét kell lekaszálni, ha van neki. PE-nél igazából én is a MTHT-tól tartok, sokszor azon áll vagy bukik a csata, hogy sikerül-e kilõni valahogy.Én szinte kizárólag armor-t játszok PE ellen.

Így néz ki a team, ha mozdulok, akkor általában az egész brancs megy. Elég brutális tud lenni egy ilyen támadás.

2x2 rifle, párokban mozgatva (irányítási rendszerem miatt ilyen)vagy 1x2 rifle+1x2 ranger

2-3x flame engi, elõfordul köztük minesweeper-es is.

2xAT gun

1-2xquad/m8, inkább Quad hívõ vagyok, mert ATHT általában nem bírja kilõni, ha javítom közben és tudok vele kinn erõsíteni.

1sniper/mg

Ez az alap, többi inkább csak extra. Tank/howitzer/Calliope

A PE gyenge hidd el. 😊 A Parduc csapatot meg lehet elõzni olyan dolgokkal amik könnyen zavarba hozzák a PE playert. Ilyen 2-3 csipás, gyors airborne behozatal, valamint rengeteg akna. Ezekkel ha idõben jönnek nem nagyon tud mit kezdeni a PE. A gyalogosai drágák és nem is igazán jók. USel ellenük játszva Airborne a legjobb, de Armor is jó lehet. Inf az jobb a WM ellen mert õk hajlamosabbak arra, hogy beássák magukat. A PE egyáltalán nem nagy szám frakció inkább 2v2 supportba erõs SZVSZ. De a strafe ott is földbe döngöli. Nem egy meccsem ment el egy szarul bekapott strafe-en.
Teller mine us-sel?
Párduc vs huvi&arti?
Na ne... 😊

Hector Troy
Szóval, az 1000 MP, nem ár két párducért, az meg csak idõ kérdése, hogy (nem noob)! PE player mikor hozza ki, te meg védekezhetsz, hogy mire kilövöd õket, hozza a másik kettõt. És bárki bármit okoskodik, a PE egyáltalán nem inba, ha jó játékos hajtja, legalább brit szint, de lehet usa is. Legfejebb nehezebb betanulni mint a többit. Bár a brit se leányálom.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
2 panther, mögötte egy mortar ht, és a pantherek mellett 2 PZ, egy puskás, egy assaultos, ja és luft inf, folyamatosan javítja a panthert. Nekem 3 osztag tommis ranger, 2 at gun, egy ht reinforcenak, egy t17, hogy lestunnolja a párducot.
Szóval én sem tárt karokkal vártam, de a ranger blobot a tüzes mortar gyorsan felszámolta, inf ht-t a pantherek lõtték szét, T17 csak lesett, az at-k magukra maradtak, szóval 2*280 Mp mínusz, plusz a halott rangerek, plussz az inf ht, a t17 meg túlélte, hurrá. Neki az egyik panthernak lehelet élete maradt, de nem tudtam szétlõni, ugyanis (be nem következett) halála elõtt kb. 2x pattant róla le az at sell. Infjei futottak, meg a luft squad halt meg. Másik párduc kb. sértetlen maradt. Nekem mínusz ~1000 MP, neki mínusz 100, nem is beszélve, hogy befoglalta az ott található pontokat. Párduc repi, azt go megint, míg be nem írom hogy gg.

every_body_tells_a_story

Nem vagyok Zsoci, de ha PE panther group-ig eljut, neked is lenned kéne legalább egy upgradelt sörminek, de lehet nyilván kettõ is. AT gunt csak az pörgeti, ami közel van hozzá, hagyd távol õket, szerintem jól sebez és mocsok messzirõl, csak kell ranger vagy airborne, ami látótávot ad neki.

Jó az M10 is, de AT nem kerül fuel-ba. Esetleg ott van még a teller mine, és a Pershing. Panther a howitzert se szereti, és az off map howit se, láttam pár repit. Nem mondom, hogy egy jó mikrójú játékos nem tud nehézséget okozni, de elvileg nem érhet felkészületlenül.

Hector Troy
Egyszerûen nem bírok a panther grouppal pze ellen. At gunokat simán megpörgeti, sticky bombra nem reagál, rangerek, ha nem hátba kapják akkor minimálisat sebeznek, ha pze eljut a panther groupig, nekem lõttek. Ma 2x kaptam ki így. Airborne-nal kellett volna lennem valószínûleg... Ja az m10 se jó, mivel ugye egyszerre jön kettõ, és hiába kapom hátba az egyiket, a másik 2 lövéssel szétkapja. <#conf>

every_body_tells_a_story

Ragamofi
Sziasztok!
2 kérdésem lenne amelyek a következõk:
-Miért van az hogy patchelni akarom a játékot és hibaüzenetet ir ki!!????
-Nem tudtok valami trainert,esetleg csalást vagy cheat modot 1.00-hoz????

Origin: Brandter55

company of heroes simán ! ! !
2v2 vagy 3v3 emberek jelentkezését várjuk xfire:kriss9212 hamacsival lan-ba gamelünk haverommal. jó lenne még legalább 2 player
mike0013
ezt nem igazán értem😊 ha megpróbálom hozzáadni (Add product), akkor meg kiírja, hogy ez már egy másik profilhoz van hozzárendelve és nem engedi:S

a levelezés meg annyi volt, hogy elõször küldték õk, hogy az OF kulcsát átrakták egy másik játék profiljára, aztán írtam nekik, hogy ilyen mi történik, erre küldtek megint egy emailt, amiben az alap kulcsát is átrakták a profiljára... és belépve a játékba meg kiírta, hogy "Your account has been banned, please contact...", írtam is nekik, amit megadtak email-t és most jelenleg várok a válaszra:s

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

formatuq
3x lehet kulcsot tarsitani.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Ilyenkor célszerû mellékelni a full levelezést, hogy jobban megértsük a problémát. Egyébként igen érdekes a gondod. Játékokat boltba vetted?
Próbálj meg a magyarosítás készítõihez fordulni õk igazán kompetensek a témában.
mike0013
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy eredetiben van meg a játék (sima + OF) és kaptam egy olyan emailt a relictõl, hogy egy másik accounthoz átrakták az OF cd-kulcsomat! Nem nagyon tudtam mit csinálni, írtam a relicnek ma, erre most kapok egy másik emailt, hogy az alap cd-kulcsát is átrakták egy másik accounthoz és bannoltak:S Most mit tudok ilyenkor csinálni? Volt már valakinek hasonló? Köszi elõre is

Kijött a teszt magyarítás a tales of valorhoz feltettem a játékot és olyan problémám van hogy nem mûködik csak ablakos módban nem tudom miért tud erre valaki valamilyen megoldást?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ragamofi

Ragamofi
Itt a kép

Ragamofi
Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám :S:Fel akartam patchelni a játékot 1.00-ról 1.4-re ment minden szépen és kiirt egy hibaüzenetet a patchba!Utána meg el akarom inditani a játékot és kiir egy Platform.dll hibát!!!!Vki help!!

AM-ben 18as szint? Az top 10 kb. 😊 Egyébként meg a Relic Online rendszerét sose zavarja, ha nincs a szintednek megfelelõ játékos...

Hector Troy
Egyéni. Bár én csak 8-9-es szinten vagyok, ha 18-as szintû vagy lehet tényleg nem talál senkit.<#zavart1>

every_body_tells_a_story

Mostanában automatch nekem elég lassan talál ellenfelet. És utóbbi 3 napban az van hogy eljut a 3. fázisig beadja a hangot is és nem történik semmi. Minden gomb szürke lesz nem tudok kilépni sem, és bár meddig várok úgy marad.

Ez egyéni szoc probléma vagy másnál is elõfordul?
Üdv!
sima coh-ba szívesen mennék én és a haverom lan-ozni másokkal 2v2 vagy 3v3 is lehet (és mi sima hamacsival szoktunk gamelni) akir érdekel vegyen fel xfire-re:kriss9212
Gyerekek! Ki kell próbálni oszt kész! Majd x hónap játékélmény után mindenki eldönti, hogy jó e vagy sem. Aztán vagy vált, vagy marad a jó régi CoHnál. Ennyi.

Kopiati
Szerintem, hogy kezd divatba jönni az MMORTS, úgy most a Relic sem akar lemaradni a hullámról, siker lesz (már látom a túlterhelt szervereket😊), de az a testre szabható egységek, háááát az volt a szép az eredetiben, hogy olyan mint a sakk, vagy a kõ-papír-olló, de itt jön az utász mg42vel azt leoszt egy riflemant...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hector Troy
1. Nincs Brit és PZE.
2. Ahhoz, hogy ne csak infeket gyárthass, fel kell fejlõdni, sokáig csak gyalogsággal lehetsz.
3. Egyelõre elég lownak tûnik, a "régi" cohba belepiszkáltak, tipikus relic mentalitás. (TOV)

every_body_tells_a_story

Sztem ez rókabõr. Ugyan azt a játékot (grafika,fizika,pályák egységek) eladják mégegyszer annyi különbséggel hogy most fejlõdnek a seregek és tovább viheted õket. Ha akarod vehetsz nekik majd lézer pisztolyt is ha van elég pénzed. Mivel ingyenes kipróbálom, mivel sok pénzért sokkal erõsebb lehetsz nálam nem lesz hosszúéletû.
Kopiati
hááááááát nekem így, hogy láttam ez milyen mozgás közben csak több kétségem támadt😞 jól néz ki, de ez sajnos megint a pénzeseket honorálja majd a tehetséggel szemben...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nekem friss win 7 van fenn (kb 10 napos) és friss driver is éppen ezért de kiakad minden maxon és kicsit fura is, nem lassú hanem fura picit az irányítás is, sztem kevés az fps.
Marad a rendes coh is, annyi bukó van a dologban, hogy így nem lesz EF ranked automatch és egy rendes balance patch-re is várni kell még.

Ez két külön játék..
Persze hogy alap CoH megdöglik , és nem fog tudni versenyezni egy olyan játékkal amihez van support sokkal több játékos stb..., nos ez már borítékolható..
Szóval a válasz: a pénzedért azt kaptad hogy EDDIG is játszhattál online.
Ha elmész moziba ott sem viheted haza 1500ft-ért a vásznat, csak a 2 ora élményt..
Igy kell nézni.. én megvettem dow2-t eddig 20k-ba van nekem de ha elosztom az 1000 ora játékkal akkor 20 forint jut egy orára..
Még ha nyakadba kolbászt kötsz hogy kutya játszon veled az is többe van..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

mascarun
Amit eddig használtunk relic es cucc az megmarad vagy most minden online mod erre a CoHOnline-ra fog korlátozódni?
Tehát most mi akik megvettük a játékot hogy a neten játszhassunk teljesen feleslegesen tettük?

Hapi: Amint lejjebb irtam, legfrissebb driverrel Ultra beállítással simán fut folyamatosan, nem szaggat kicsit sem. A driver frissités elõtt én is éreztem hogy nem folyamatosan fut, és ki is fagyott, de azóta nincs gond! És a beállítást sem kellett lejjebb vennem!

Nekem eddig soha nem lépett ki, de nem is használtam maxon. Amikor maxon megy nekem, kicsit érzem hogy nem elég folyamatos, és hát ki is fagy, ez tuti hogy program vagy driver hiba, nem melegedés. Melegedésre nem adja fel a debug ablakot, hanem kikapcsolna gép.
Legújabb driver van fenn ráadásul.
Tedd automatikus beállításra és azon picit még húzhatsz és szépen fog futni DX10-ben.
Valaki tud esetleg fix dátumot a Tales of Valor magyarításra???
Hali mindenki!

Végigtoltam az elsõ kampány 4. pályát (ez volt a kritikus itt mindig kifagyott valamelyik tank felrobbanásánál), úgy hogy direkt ráálltam a robbanásokra, ráközelítettem, meg minden és hibátlanul futott a játék! A beállításokat ultra-n hagytam, csak a drivereket frissítettem, úgy néz ki ez volt csak a gond!

Köszön mindenkinek a tippeket! És jó játékot! 😊 😊 😊
Feltettem a legfrissebb drivereket, este tesztelem a játékot, és jelentek, hogy megoldódott-e a probléma!