8857
-
magyargyerek #6953 Nem tudja valaki hogyan kell berakni a COHO-ba a hős egységet mert nekem nem megy? -
Oddball29 #6952 Aki EF-et játszik, az küldjön már egy accot, mert a régi sajátom nem tudtam új rendszer után életre pofozni. -
#6951 egyértelmű :D -
CAC #6950 Vágom én, de olyan kifejlett kis magas labda volt, hogy nem volt szívem kihagyni. :) -
#6949 Jogos :D -
#6948 Vagyis nem azt hittem hanem úgy olvastam elöször.. :) -
#6947 Félreolvastam. Azt hittem azt irod, hogy a második legjobb vh-s rts :)
sry
-
CAC #6946 Tudod amelyik 1914-től 18-ig tartott. :P :) -
#6945 Melyik az első? -
Quent1n #6944 Így van. A patchekkel együtt lejött a ToV is mindenkinek csak a kód kellett. A ToV sztem a játéktörténelem egyik legnagyobb lehúzása. -
#6943 Amúgy begyűjtöttem ezt a minden idők legjobb második világháborús RTS gammát. Először megvettem a Gold Editiont, majd később a ToV-t. Viszont az tényleg egy vicc, hogy TOV-nak a cd kulcsát kellett beírnom a főmenüben, oda, ami lakat alatt volt. Semmit sem kellett telepíteni. Most akkor a GOLD tartalmazta eleve a TOV-ot, csak egy kód kelllett a feloldásához? -
bgabor #6942 Az COH Online-al nem teszel egy próbát? -
HunZsoci #6941 Tényleg nagyon jó és öltletes játék ez a R.U.S.E. vitán felül, élvezném is, csak behalt a gépem, most szünetel a dolog míg intézek egy másikat:(, Coh al nem lehet amugy a Ruse-t összehasonlítani, de mindkettő kategóriája legjobbja az tény, csípem őket, bár Coh ból egy életre túlcsordultam szerintem, bár ha lenne balance, lehet visszatudnék térni ide is jó szájízezl, bár Relicet ismerve ez nem igen fenyeget^^ -
bgabor #6940 Azért ugye annyira nem vagy magyargyerek, hogy a briteket nem tudod megkülönböztetni az amerikaiaktól.
Az Onlineban nincsenek britek, ahogy Panzer Elite sem. -
KingPunisher #6939 Gyertek toljatok R.U.S.E-t. Iszonyat jó játék nem igen kell microzni sem tiszta stratégia az egész.
Már jópár régi CoH-s arc átjött Zsocikát is sikerült átcsábítani és kezdi igen élvezni , pedig elején igen fújogott hogy csak a CoH csak az kell neki :P
Nincsenek BO-k minden játék más, nem kell kapkodni 100-as Cpm-et tolni.
Sajnos nem volt olyan reklámja meg nem annyira felkapott de azért elég sok magyar van, de jó lenne még több.
Olcsó kis játék 8k és olyan multi élményt ad amit még nem láttatok.
-
magyargyerek #6938 Na én is kipróbáltam COH Online-t.3 napig töltötte azt a nagy 6 vagy 9 giga, nem is tudom mekkora fájt. A sebzés az valami elbaltázott lett. A német gumikerekes Skzf vagy mi a neve olyan erős lett hogy kilödözte a Shermanjaimat:-( Ez egyáltalán nem valósághű. Ja ha átmegyek az Oppositingomba ott meg ugyanez a jármű szinte csak gyalogság támogatásra jó, tank ellen hasznavehetetlen volt. Aztán mivel hogy brittekkel vagyok itt is, ezért ha német bunkert épít az ellen én alig tudom azt elpusztítani. de ha én csinálom ugyazazt ő egy szakasz katonával letarolja. Egyébbiránt lehet pénzért egységeket vásárolni mert van olyan menűpont. Viszont a hangulat az jó. A 3 vs 3 csatákan nagyon bírtam. Amikor egymást kisegítve rohamozunk, vagy védekezünk az nagyon imádom. de az erőegyensújt nagyon elkúrták. Van már 2 hősöm de még nem jöttem rá hogy kell berakni a játékba. 7 Lv-nél tartok, akár vesztek akár nyerek megy felfelé. Nyilván nyerésnél többet ad. -
CAC #6937 Szeva!
Az alapjáték tartalmazza az US és WM frakciókat. -
#6936 Hát a level nem jelent semmit, a tudás a lényeg ami mögötte van, kb 15ös szinttől főleg nem tűnik fel a dolog, de addig sem szokott annyira nagyon kicseszni az automatch, mondjuk ha 1v1-et játszol ott igen, ezért játszanak ott kevesen, mert ott a legvéresebb a balansz hézag... játsz 4v4-et ott a változó csapatok kompenzálja a részleges előnyt-hátrányt.
Miért játszanál úgy hogy magasabb szinten nehezebb? Ezt nem értem, főleg, hogy előbb-utóbb neked is hiper embereid lesznek nem a képességtől függ...lvl 15 től élvezhető, főleg haverokkal... -
#6935 Ha jól játszol, és szerencséd van akkor a meccs végén kapsz jutalomba, ha nem ott a bolt... de arra nem kell pazalni...
a hero unit akkor fejlődik ha öl...a megoldás szerintem sejted mi.. -
ricsike #6934 halli lenne egy kérdésem... nekem meg van a CoH Opposing Fronts eredetiben (kaptam a videókártyámhoz még régen) most feltettem fel patch-em 2.601 van fent ami már a tales of valor kiegészitésé. Én multin játszom és ki vagyok akadva hogy nem tudok Amerikával és a másik német néppel lenni + egy csomó dolog van ami le van zárva, ez azért van mert meg kell vennem a ToV-t? vagy valami más oka van?
előre is köszönöm! -
bgabor #6933 Azt mondja már meg valaki, hogy új hero unitokhoz hogy juthatok? Van egy szerm spéci volks herom, de nem lettek új képességei egyáltalán. Hogy fejlődnek ezek, és hogyan lehet új hőst szerezni?
Nincs valahol egy jó egységleírás, olyan amilyen anno a gamereplayson volt a ToV-ról? -
bgabor #6932 Játszogttam a COH Onlineal, hát nemtudom hogyan gondolták ezt a kedves készítők. Minél magasabb szintű valaki ugyebár, annál több doktrína képességet használhat és annál több bónuszt kap, plusz fejletteb hősökkel operál. Nem fordítva kellene ennek lennie, és a kezdőnek kedvezni, és a profit nehezebb helyzetbe hozni?
Ma különösen vicces volt, level 8-as Blitz ként összerakott a gép egy level 18 Inf-el("Even Match, ugye, a gép szerint), én csak Stormokat és off map stugot tudok használni, míg ő percenként lőtte a bázisomat off map doktrine artilleryvel, és közben támadott a feltápolt rangerjeivel. Nem kicsit imbalance a játék.
Alapból érdekes ez, hogy most így az ember oldalt és doktrínát választ, aztán hacsak nem indít másik karaktert, akkor ezzel fog játszani mindíg.
Míg ugye a ToV-ban az ember két oldalon, négy nemzet közül, tizenkét doktína közül választ, ráadásul a játékbeli helyzethez alkalmazkodva, ami sok taktikai lehetőséget adott a játéknak. Na ezt a változatosságot sikerült teljesen kiölniük a készítőknek a játékból.
-
#6931 Sziasztok!!! Tudom nem ide kellene írnom , de olyan problémám van a játékkal(Company of Heroes /alap/), feltelepítettem Windows7-re, (régebben fent volt rajta,és rendesen működött) és nem jeleníti meg az egeret!!! mit csináljak vele???vagyis a Kurzort nem jeleníti meg !! Pedig itt igencsak kellene a kurzor -
end966 #6930 csá all.
lenne pár kérdésem a company of heroes-el kapcsolatban.
1. hogy tudok multiplayer-ezni?...csak mer win7-em van és nem enged fel egy patchet
2. kb. 20x raktam már fel a coh opposing frontot és lehet az,hogy ez miatt,hogy lassabb lesz a game,mer úgy látom ,hogy lassabban tölti be a főmenüt(kb. 30mp...igaz max grafon, 2x élsimítással)
előre is köszi a segítséget. :) -
CAC #6929 Most fejből nem tudom, tán 3 cp a commando, 2 cp a tetrarch. Nem tűnik teljesíthetetlennek az 5 cp 8 perc alatt.
Le kell tesztelni. -
NovaTerra #6928 Olyan hamar szerintem nincs elég pont tetrach behívásához. -
NovaTerra #6927 Biztos nem volt olyan magas. CoH-ban sok az üres járat: foglalás, fedezékben állás. -
CAC #6926 Kettő Tetrach -lehetőség szerint Kicsi Jani átalakítóval, és volt PIV, nincs PIV. Ha jön a gyalogság, mehet ugyanabból a doktrinából a commmado. -
#6925 A legjobb taktika ha el sem jut odáig.
A briteket agresszívan használd, vágd el az ellenség pontjait, a PE fuel nélkül nem sokáig bírja. Általában egy idő után kétségbe esik, és kinyíratja magát, mert te jól bekempelsz a fuel potjaira. -
#6924 Ranger mikro Pz4 ellen? Akkor tuti megvolt a 130 CPM. -
NovaTerra #6923 Nyertem. De én amcsival játszottam ellene. A jó ranger mikro volt a kulcs. Meg az, amit nem sok magyar játékostól láttam korábban sajnos. Hogy nem kell megvárni a teljes reinforce-t, mert egy intenzív meccsen nem mindig van rá idő és manpower. Bátran ki kell küldeni, akár egy árva riflement is fogalalni, csak figyelni kell, hogy ne veszítsük el. -
bekefi7 #6922 magyargyerek! Megnéztem a visszajátszásodat, írtam privátba egy-két tanácsot. -
bekefi7 #6921 Sok counter van erre a taktikára. Ha piat-os sapperseket akarsz csinálni akkor fel kell húzni két 90% trenchet közvetlen a bázisod mellé ( ez minden egyes meccsebn megéri csinálni, még akár wm ellen is). Amikor meglátod a tankot retreat, nulla idő alatt befejezed a trecnet és bepattans. Onnantól kezdve nem tudja szétlőni a bázisodat. Ha benyom egy gránátot a gyalogságodnak a trenchbe akkor gyors kipattansz, sebtében befejezed a másikat és beszállsz oda. Ha akarod be is buttolhatod a brenes gyalogsággal a PIV-t és akkor még talán el is tudod pusztítani.
De ha akarsz építhetsz 17 fontos tankelhárító ágyút is a bázisod közelébe, ez valamivel nagyobb területet lefed, de vigyázni kell ha hoz infantryt az ellen. Ezt én annyira nem preferálom, de ugyanúgy használ.
Miután elhárult a közvetlen fenyegetés techelhetsz tovább cromwell-re, vagy amit én szeretek, hogy royal engeneers-re mész és behívsz churchill-t. Ez jó a gyalogsága ellen is, és ha benyomod a képességét akkor nagy pusztítást tud csinálni.
Na, én ezeket a taktikákat ismerem, de ha valaki tud mást is majd beírja. -
#6920 És mi lett a vége? :D -
NovaTerra #6919 Én emlékszem még egy gr-es expert elleni meccsemre, ahol 7. percben már p4-el jött. A replay is fenn van gr-en, csak ugye az már régi verzió. Igazából scoutolni kell állandóan, tudni kell mire megy a másik. -
#6918 Nyomsz egy Alt+TAB -ot és ugyanazt produkálja, mint a -window parancs.
Am meg ha régebbi moncsid van, és megy pl 100-120 Hz-en, akkor adhatsz olyan parancsot is, HA nem hajlandó elindulni Dx10 alatt a game, és visszaváltja a felbontást, h : -novsync
Amúgy ez a vSync kikapcsolása is, mert alapból be van kapcsolva, és menu-ben meg nem lehet állítani.
De ha PL újabb monitorod van (flat, tft, ami 60Hz-es) és ugyanúgy nem hajlandó elindulni a megadott felbontáson Dx10-ben akkor a -refresh 60 parancsot is megadhatod neki.
Nekem pl az volt anno hogy a CRT-n nem ment 100 Hz-en Dx10-be, csak azzal a parancsal. Aztán vettem egy 23" led-est ami 60Hz-es, és állandóan az 59Hz-et erőltette a gaem.
Nah ezekkel a parancsokkal rá tudtam venni, h Full HD-ba (1920x1080) menjen Dx10-be. -
magyargyerek #6917 Mi kellett vola tennem? Brittekkel vagyok.Enginerrel Fejleszteni? 2 osztag? 3? Bejött 2 pIV- el a bázisomra és kész lettem. -
bekefi7 #6916 Bizony létezik, ez a fast PIV tactic. Alapjaiba véve nem nehéz beverni, de ha felkészületlenül ér és rosszul techeltél akkor az egész game-t bukhatod. Én is nagyon benéztem amikor ellenem használták először, de ha már tudatosan számolsz vele és észreveszed az intő jeleket akkor nem lehet nagy baj. -
magyargyerek #6915 Mai első meccsemen nem sok babér termett. Létezik az hogy valaki csak a Panzer 4 -re megy és 9 perc múlva kijön aztán tegyalul engem?
-
magyargyerek #6914 Nem akarok okostojás lenni de találtam egy jó kis kódot hátha valaki nem ismeri.
A lényege hogy ablakban fut a játékunk ha ezt adjuk meg a parancsikon céljának:
"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -window
Aztán ne legyen videó az elején:
"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev -unlock_all_missions -nomovies"