Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A másiknál meg egy van csak. Gyorsan rendeld meg azt.
Ez elég olcsó.
Nállunk mikor fog ennyibe kerülni? (átlag a 8k).
PFf.
Azt elvárják, h nem warezolj, torrent-ezz. <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
A Gamersgate-en volt 50%-os akció, de sajna pont lekéstem róla.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az egyetlen dolog ami jó párduc ellen, ha el sem jut odáig. Mondjuk 12-es szintû PE játékost, én sem gondoltam komolyan hogy meg tudom akadályozni ebben. <#szomoru2>#szomoru2>
every_body_tells_a_story
Így néz ki a team, ha mozdulok, akkor általában az egész brancs megy. Elég brutális tud lenni egy ilyen támadás.
2x2 rifle, párokban mozgatva (irányítási rendszerem miatt ilyen)vagy 1x2 rifle+1x2 ranger
2-3x flame engi, elõfordul köztük minesweeper-es is.
2xAT gun
1-2xquad/m8, inkább Quad hívõ vagyok, mert ATHT általában nem bírja kilõni, ha javítom közben és tudok vele kinn erõsíteni.
1sniper/mg
Ez az alap, többi inkább csak extra. Tank/howitzer/Calliope
Párduc vs huvi&arti?
Na ne... 😊
every_body_tells_a_story
Szóval én sem tárt karokkal vártam, de a ranger blobot a tüzes mortar gyorsan felszámolta, inf ht-t a pantherek lõtték szét, T17 csak lesett, az at-k magukra maradtak, szóval 2*280 Mp mínusz, plusz a halott rangerek, plussz az inf ht, a t17 meg túlélte, hurrá. Neki az egyik panthernak lehelet élete maradt, de nem tudtam szétlõni, ugyanis (be nem következett) halála elõtt kb. 2x pattant róla le az at sell. Infjei futottak, meg a luft squad halt meg. Másik párduc kb. sértetlen maradt. Nekem mínusz ~1000 MP, neki mínusz 100, nem is beszélve, hogy befoglalta az ott található pontokat. Párduc repi, azt go megint, míg be nem írom hogy gg.
every_body_tells_a_story
Jó az M10 is, de AT nem kerül fuel-ba. Esetleg ott van még a teller mine, és a Pershing. Panther a howitzert se szereti, és az off map howit se, láttam pár repit. Nem mondom, hogy egy jó mikrójú játékos nem tud nehézséget okozni, de elvileg nem érhet felkészületlenül.
every_body_tells_a_story
2 kérdésem lenne amelyek a következõk:
-Miért van az hogy patchelni akarom a játékot és hibaüzenetet ir ki!!????
-Nem tudtok valami trainert,esetleg csalást vagy cheat modot 1.00-hoz????
Origin: Brandter55
a levelezés meg annyi volt, hogy elõször küldték õk, hogy az OF kulcsát átrakták egy másik játék profiljára, aztán írtam nekik, hogy ilyen mi történik, erre küldtek megint egy emailt, amiben az alap kulcsát is átrakták a profiljára... és belépve a játékba meg kiírta, hogy "Your account has been banned, please contact...", írtam is nekik, amit megadtak email-t és most jelenleg várok a válaszra:s
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Olyan gondom van, hogy eredetiben van meg a játék (sima + OF) és kaptam egy olyan emailt a relictõl, hogy egy másik accounthoz átrakták az OF cd-kulcsomat! Nem nagyon tudtam mit csinálni, írtam a relicnek ma, erre most kapok egy másik emailt, hogy az alap cd-kulcsát is átrakták egy másik accounthoz és bannoltak:S Most mit tudok ilyenkor csinálni? Volt már valakinek hasonló? Köszi elõre is
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nekem lenne egy problémám :S:Fel akartam patchelni a játékot 1.00-ról 1.4-re ment minden szépen és kiirt egy hibaüzenetet a patchba!Utána meg el akarom inditani a játékot és kiir egy Platform.dll hibát!!!!Vki help!!
Origin: Brandter55
every_body_tells_a_story
Ez egyéni szoc probléma vagy másnál is elõfordul?
sima coh-ba szívesen mennék én és a haverom lan-ozni másokkal 2v2 vagy 3v3 is lehet (és mi sima hamacsival szoktunk gamelni) akir érdekel vegyen fel xfire-re:kriss9212
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
2. Ahhoz, hogy ne csak infeket gyárthass, fel kell fejlõdni, sokáig csak gyalogsággal lehetsz.
3. Egyelõre elég lownak tûnik, a "régi" cohba belepiszkáltak, tipikus relic mentalitás. (TOV)
every_body_tells_a_story
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Persze hogy alap CoH megdöglik , és nem fog tudni versenyezni egy olyan játékkal amihez van support sokkal több játékos stb..., nos ez már borítékolható..
Szóval a válasz: a pénzedért azt kaptad hogy EDDIG is játszhattál online.
Ha elmész moziba ott sem viheted haza 1500ft-ért a vásznat, csak a 2 ora élményt..
Igy kell nézni.. én megvettem dow2-t eddig 20k-ba van nekem de ha elosztom az 1000 ora játékkal akkor 20 forint jut egy orára..
Még ha nyakadba kolbászt kötsz hogy kutya játszon veled az is többe van..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Tehát most mi akik megvettük a játékot hogy a neten játszhassunk teljesen feleslegesen tettük?
Legújabb driver van fenn ráadásul.
Tedd automatikus beállításra és azon picit még húzhatsz és szépen fog futni DX10-ben.
Végigtoltam az elsõ kampány 4. pályát (ez volt a kritikus itt mindig kifagyott valamelyik tank felrobbanásánál), úgy hogy direkt ráálltam a robbanásokra, ráközelítettem, meg minden és hibátlanul futott a játék! A beállításokat ultra-n hagytam, csak a drivereket frissítettem, úgy néz ki ez volt csak a gond!
Köszön mindenkinek a tippeket! És jó játékot! 😊 😊 😊