8857
-
v1r2sd3n4 #7040 De akkor , hogy indítsak ???? -
v1r2sd3n4 #7039 Rendben , megpróbál ezeket be tartani -
#7038 Az első 3 percben feleslegesen bedaráltattad egy engi, és rifleman squad-odat, utána kiléptem.
Pár axióma a cohban:
-Teljes csapatot soha nem veszthetünk.
-Olyan harcba ahol esélytelen számunkra a kedvező kimenetel nem megyünk bele. (Amúgy a PE ezt használja ki a játék elején, ha elkezdesz PG-Rifle csatát vívni amikor még gyenge vagy.)
-PE ellen 2 v 2-ben nem játszunk 2 armor company-t.
-Nem pazaroljuk se az olcsó engi-t, sem mást, max. ha eléred a pop-cap-et, ami normális játék során szinte lehetetlen.
-At US. a legerősebb frakció, a PE a leggyengébb, szóval 2 US vs. 2 PE ...
Nagyjából ennyi. Amíg ezeket nem tartod be, nézegethetsz expert repiket, nem fogsz tudni nyerni.
Böngészgesd a ht fórumot, ott elég részletesen vannak taglalva stratégiák, főleg US és PE. -
szilie23 #7037 Más játék nem csinálja csak ez,és ha felveszem magasabbra a grafikát,esetleg hosszabb csatározások folynak akkor jön elő ez a probléma
Egyébként én RAM-hiányra gyanakodok -
Fifus #7036 Nézzetek meg, legyetek oly szívesek, pár profi 2v2, 1v1 replayt, ezt a high resources dolgot meg szerintem egyelőre hanyagoljátok, magas labda az ellenfélnek. Amúgy nagyon alapvető gondjaitok vannak, de kitartó gyakorlással, és információszerzéssel orvosolható. -
v1r2sd3n4 #7035 Legutóbbi csatámatITT,lehet letölteni.
Amúgy ez csak Amerikaiakkal szokott történni , Britekkel le tudom őket győzni, de az USA-val egyszerűen képtelen vagyok.
-
v1r2sd3n4 #7034 Nem tudtok valami taktikát PE ellen ????
Egyszerűen nem értem ,már a csata kezdetekor elönyben vannak.
Segítsetek
-
#7033 És ha kicsit feljebb veszed a grafikát akkor újra jelentkeznek ezek a hibák?Mert az érdekes lenne! Akkor lehet hogy van valami furfangos vírus/féreg a gépeden.
Más játék is csinált már ilyet? -
NovaTerra #7032 Próbáld ki! -
szilie23 #7031 Na most ott áll a helyzet,hogy a TEMP mappát,kipucoltam a játékot letöröltem minden maradványával együtt,végigfuttattam a Ccleanert újraraktam,levittem minimum grafikára és most úgy néz ki működik -
pusó #7030 Azt szeretném kérdezni hogy tört TOV-al lehet multizni vagy ne is kinlóggyak vele? -
Arnosos #7029 hello, valaki segitene? jatekban azt irja h nekem a 2,500 patch van fent, azaz Tales of valor, az is van meg de mikor updatelni akarom 2,501re akkor kiirja a patch h nekem 2,001 es patch van , hivatalas oldalon nincs is ilyen patch, ienkor mit kene csinaljak?
-
CAC #7028 Annyinak elégnek kell lennie. Ettől függetlenül a hibaüzenet ezt jelenti. -
#7027 akaríts ki innen amit lehet!
C:\Documents and Settings\"username"\Local Settings\Temp -
szilie23 #7026 Azt elfelejtettem mondani:csak az újabb patchek felrakása után van ez és a nagyobb pályákon -
szilie23 #7025 Hát én ezt nem értem.67,5 Gb nem elég neki?
A másik:valamikor pedig előjön a Relic problémaüzenetküldője azzal,hogy a játék összeomlott -
CAC #7024 Nincs elég hely a vinyódon. Törölj minden felesleges fájlt. -
szilie23 #7023 Sziasztok!
Az a problémám,hogy eredeti alap játékkal 2.601-ig felpatchelve a játék leáll és valami ehhez hasonló jelenik meg:Please verify that there is enough space in your TEMP folder -
CAC #7022 Sir, yes sir! :)
Nem tudom mennyire korrekt egy másik fórumot ajánlani, de Hectornak tökéletesen igaza van.
Imitt van a CoH fansite fóruma. Több opció van, mint itt (fájlcsatolás, szerkesztés, stb). Ráadásul a cikkíróknak hála már sok anyag is van fent, úgyhogy tessék jönni, és véleményezni! -
#7021 Írtam a ht-re amcsi fórumba, tessék szépen válaszolni, és átszokni oda!! -
kiscsavo96 #7020 Hali.Valaki tud egy jo kis magyaritast? -
Quent1n #7019 Használt nem használt aki több ezer sikeres üzlet után van, csak nem ver már át. :) Plusz most direkt olyat néztem ami bontatlan. -
CAC #7018 Szerintem is sok érte. A vaterás cuccoknál meg -ahogy láttam-, ami olcsó, az már használt.
Persze ez alapvetően nem nagy gond, de a Hut-ban 11 fontért kipostázzák a játékot. 75%-os leárazás van. Én a héten megrendelem. -
Quent1n #7017 10k az talán egy picit sok :) Plusz én olyan cégtől ami csak skype-on meg ICQ-n (:D) elérhető, nem nagyon vennék semmit neten, de ez csak magánvélemény. :)
szilie23: Én a helyedben berendelném vateráról mondjuk tőle: http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/company_of_heroes_anthology_uj_bontatlan_183976832.html Ennyi pénzért ajándék.
-
#7016 Tales of Valor-t én drágállom pedig nekem csak az az egy hiányzik közülök... -
magyargyerek #7015 megrendelhető -
Fifus #7014 Talán ez is az lehet a borítóból és az árából ítélve. -
szilie23 #7013 Találtam Anthology kiadást:Company of Heroes:Anthology -
szilie23 #7012 Köszönöm a válaszokat!
Akkor marad az anthology verzió. :) -
Quent1n #7011 Nem bizony. ToV-od csak ToV kulcsal lesz. :)
Ha a ToV-ot veszed meg akkor multiban mindent megkapsz. 4frakció minden játékmód + minden frakciónak 2 új egység. Viszont a Campaign-be csak a ToV rész lesz elérhető sajnos. Vagy el kell döntened mi kell jobban vagy érdemes lenne vadásznod egy Anthology kiadást mondjuk vaterán.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=company+of+heroes&td=on&c=0
-
szilie23 #7010 És multiplayerben sem lesz elérhető a ToV tartalma?
Másik kérdés:Ha a ToV-ot veszem meg az tartalmazza mind a három játékot? -
Quent1n #7009 Ha patcheled, bár a ToV tartalma is meg lesz neked, azokat használni csak ToV kulccsal fogod tudni. Ettől függetlenül az alap kulccsal is fog menni a játék természetesen. Szép is lenne ha frissítések után lehalna és csak a kieg. kulccsával menne. -
Quent1n #7008 A megoldás, meg kell venni! Ez mindenre gyógyír és hasítani fog a game. Warezkérdéseket pedig tessék feltenni a warez-sitekon, ahonnan a játékot beszerezted. Hidd el meg fogják mondani mi a teendő. -
szilie23 #7007 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha megvan az eredeti alap játék és felpatchelem 2.601-re akkor jó az alap játék Cd-kulcsa vagy Tales of Valor kulcs kell hozzá? -
Zoli105 #7006 Nálam is ez a probléma van!:S de nálam a Opposing Frontstal vagyok így!:)
Szóval ha valaki elmondaná hogyan is kell felpatchelni a nem eredeti Op-t azt megköszönném !
Amúgy CAC elnézést kérek nem volt szándékom semmit sem reklámozni, amúgy meg a Tov-t megveszem eredetiben a másik kettőt meg leszedtem hogy képben legyek a történetével!:) -
Dave8814 #7005 És ezt h sikerült elérned? mert én ha becrackelem a ToV-t, akkor már nem engedi pechelni, mer azt írja ki, h ismeretlen a verziószám. Ha meg a patchek feltevése után crackelek akkor meg az a baja, h vmi dll fájl hiányzik... -
#7004 van -
Dave8814 #7003 Van valaki, akinek nem eredeti a játéka, és sikerült felpecselnie a Tales of Valort, ugy h fut is, és működik az orosz front is? -
bgabor #7002 Természetesen, mint minden játéknál, először felrakod az összes részt, és utána kezdesz el patchelni. -
v1r2sd3n4 #7001 Ha felraktam az OF-ot , és minden patchet feltelepítettem , és utána rakom fel a ToV-ot , akkor ugye nem kell megint az összes patchet fel telepíteni ???