Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként általában egyszerû: letöltöd, feltelepíted, a saját ikonjával indítod.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként van 5 és 7 fontért is. Az szállítási költséggel is kevesebb, mint 8-9k.
Nézd meg Bajgunar #6480-es hsz-ét!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ár (bruttó): 8.690Ft
Már majdnem emberi az ára! Várható volt hogy beesik az ára így hogy ingyenessé akarják tenni az online részt!
Minden jót
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Royal artillery+air usa
2v2 rails
Robi: Hát igen, ez a pálya tényleg németeknek fekszik nagyon, ugye riflemanek flankre vannak kitalálva a játék elején, ezen a pályán meg nincs sok variáció, egy két mg + sniper, vagy motor, aztán futhatnak vissza 10 percen át. Addig meg lehúzzák a területeket, és szép lassan bedarálnak.
Majd ha látok valami értelmes repit, linkelem.
every_body_tells_a_story
Mostanában többször is elõfordult, hogy elején sikerült a riflemen-ekkel jól megszívni magam xp-vel, aztán nagyon szétcsapni a PE gyalogság között.
www.itechforces.com/pampog/ul_rec/southsturzusape.rec
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Ha nem hiszed, járj utána 125 Ammo kell a legyártásához, és kb fél perc.
"Életemben nem csaltam még egy Online játékban sem!!! Még a Single részeknél sem könnyítettem magamon csalásokkal! Kifejezetten gyûlölöm és utálom azokat, akik megkeserítik a nem csalók játékát. Nem fél éve cod-ozok, coh-ozok, és css-ozok. De már kezdem gyûlölni mindent a SOK csaló miatt!"
Ha meg ezt sem hiszed, a jó öreg Quentin barátomat megkérdezheted.
Õ is ezen a tényálláson van.
Csipesz

http://community.companyofheroesgame.com/support
Egybõl lelõtték. De ez a gyerek nem azt a doctrinát választotta.
Az meg h megkerülöm vele a házat, meg visszafele is kacsázok összevissza, érdekesen lekövette.
Am meg ha te is ki-be kapcsolgatod a replay-ben a fog -ot, nem látható a sniper game alatt. De õ mégis követte. Vagy csak real -ben bug-zik be?
Sztem nem.
Azóta sose érhetõ el a gyerek chat -ben. Gondolom gyorsan törölte ezt az acc-ot.
Nem lehet, hogy az okozza a hibát, hogy az ellen kijelöli célpontnak a még látható snipert, és akkor mikor a sniper eltûnik, követi? Bug miatt?
Szerintem nem csaló a gyerek, ahhoz túl szarul játszott, csupán egy "szokásos" coh bugról van szó. Youtubeon már láttam ilyet, csak stug csinálta ugyanezt.
every_body_tells_a_story
vagy ha itt jobb:
XXXXMADMANXXXX2 a csaló! <#levele>#levele>
Én vok a N3wPr0f1le nevû. <#hamm>#hamm>
Kb 21-22. perc környékén lesz az eset a pálya közepén, amikor átküldöm a snipert a "folyón". És megkerülöm vele a házat.
lessétek meg, azt hogy láthatta másként? ha nem csalással!?
Merthogy azzal se lehet felfedni a teljes térképet. Két dolgot tudnak:
-Kijeleztetni az ellenfél termelési/fejlesztési üzeneteit (ultra decryption)
- A letett három rádióadó által alkotott háromszögben lévõ ellenséges jármûveket megjeleníteni a térképen (Radio triangulation)
-mehet rá az EN_2500 to 2501_Patch
-aztán a EN_2501 to 2502_Patch
-aztán a EN_2502 to 2600_Patch
-végül a EN_2600_2601_Patch
Ennyi.
Am meg gyorsabb ha leszeded a patch-eket és külön elmented, ha netán ujra kell rakni, nem kell letölteni. 😄
Ha IGAZI Cheater -be akadok, aki szemmel láthatóan leköveti Brit -ként a Sniper -emet, ugy hogy "tank" -osnak ment, nem "radar" -osnak, vagyis használja a fog of war cheat -et, amivel mindent lát.
Ezt nem 1x játszotta el egy game alatt. Akkor azt hova lehetne küldeni a relic-nek? Esetleg van -e értelme elküldeni foglalkoznak -e vele?
Amelyik dinoszauruszról beszélt Hector Troy , az nem a Velociraptor , ha nem a Compsognathus .<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
http://www.moddb.com/mods/coheastern-front
Nem tudom, tört verzióval is megy-e. De miért is ne...