Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült megoldani, de valami cheat nincs a játékhoz?
Köszi a segítséget, de letöltöttem az eastern front modot, de nem indul el. Azt írja ki hogy Hiba: Cannot Locate File: Relic COH.exe
Biztos lesz egy readme fájl a csomagban.
Egyébként általában egyszerû: letöltöd, feltelepíted, a saját ikonjával indítod.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Valaki jönne Eastern Front-ra innen? Online.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

uánanéztem azt írták hogy a GRANDE Mod v1.4.0-ben sok új egység van, de hogy kell feltelepíteni?
Sziasztok! Van olyan mod amely skirmish módban több új egységet ad mindegyik országnak?
Registered/sector artillery beméri az álcázott snipert? Láttam egy repet, ahol kettõt is seggbe lõttek ilyennel, hogy nem volt körülötte más egység.

Az a fura, hogy az Anthology mindenhol olcsóbb, mint a ToV, pedig több stuff van benne.
Egyébként van 5 és 7 fontért is. Az szállítási költséggel is kevesebb, mint 8-9k.
Nézd meg Bajgunar #6480-es hsz-ét!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hector Troy
3e körülért lenne reális az ant.

every_body_tells_a_story

Drága. A Steamen is 46 euró amibõl csak a ToV 35. Sok. Az egész pakk kb. 6-7 ezerért lenne reális szerintem.
mascarun
Company of Heroes Anthology (Games for Windows)

Ár (bruttó): 8.690Ft

Már majdnem emberi az ára! Várható volt hogy beesik az ára így hogy ingyenessé akarják tenni az online részt!

Köszönöm szépen srácok, sikerült!
Minden jót

Mi is arty + airbornba gondolkozunk ezen a pályán. Köszi a repet majd meglesem.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Itt pont fordítva, szövik jönnek fel, de a végén csak behúzták õket...Pedig felmorzsolásban jól álltak és az erõik is intakt maradtak.

Royal artillery+air usa

2v2 rails

Hector Troy
Mintaszerû szép játék, grat!
Robi: Hát igen, ez a pálya tényleg németeknek fekszik nagyon, ugye riflemanek flankre vannak kitalálva a játék elején, ezen a pályán meg nincs sok variáció, egy két mg + sniper, vagy motor, aztán futhatnak vissza 10 percen át. Addig meg lehúzzák a területeket, és szép lassan bedarálnak.
Majd ha látok valami értelmes repit, linkelem.

every_body_tells_a_story

Na, kis mozi. USA vs PE, south Sturzdorf kezdés. Armor vs Scorched Earth. Mortar Halftrack, 2x Panther Battlegroup, vet3 Quad, Sector Artillery, Pershing. Esélytelenek nyugalmával kezdtem el, mert temettek már be abilty spam-el északról...

Mostanában többször is elõfordult, hogy elején sikerült a riflemen-ekkel jól megszívni magam xp-vel, aztán nagyon szétcsapni a PE gyalogság között.

www.itechforces.com/pampog/ul_rec/southsturzusape.rec

Szívesen várnék tippeket replayokat, hogy 2v2 Rail mapon szövetségessel (Brit+US) mi a legjobb taktika mert eddig mindig elvéreztunk 100 VP alatt a vége fele. Mivel nem noobok vagyunk kezdem úgy érezni, hogy ez a map nagyon fekszik a németeknek, föleg Defens doktrinának.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

www.pampog.com

Replayt hova tudnék feltölteni? Nem nemzetközi.

Egyet kell értsek 😊
bajgunar
Ha nincs az ellenfél látómezejében, amikor leállítod valahol, akkor kb fél perc után "ilyen" láthatatlan lesz!
Ha nem hiszed, járj utána 125 Ammo kell a legyártásához, és kb fél perc.

"Életemben nem csaltam még egy Online játékban sem!!! Még a Single részeknél sem könnyítettem magamon csalásokkal! Kifejezetten gyûlölöm és utálom azokat, akik megkeserítik a nem csalók játékát. Nem fél éve cod-ozok, coh-ozok, és css-ozok. De már kezdem gyûlölni mindent a SOK csaló miatt!"
Ha meg ezt sem hiszed, a jó öreg Quentin barátomat megkérdezheted.
Õ is ezen a tényálláson van.
Csipesz
mi számit nálla fedezéknek ?.... és kb mennyi idö mig láthatatlan lesz?

cover=fedezék

miben áll ??😊 ezt nem is tudtam LOL =)

A góliátnak ugyanolyan képessége van, mint a PE Fallschirmjager-eknek. Ha egy ideig coverban áll, láthatatlan lesz.

A góliát láthatatlan de mozgás közbe könnyen ki lehet szúrni. Nem csalás próbáld ki!😉
Ha jól emlékszem ha belépsz a átékba akkor ott a news-ban volt nemrég egy hír. Kifejezetten kérik a csaló rec-ek beküldését. Valami map hack-rõl van benne szó.
és a láthatatlan GOLIÁT azt hoooogy ????? 😊 te játékodbol mentettem ki a képet !

Support elvileg itt

http://community.companyofheroesgame.com/support

bajgunar
Háromszögön belül nekem felfedezte a snipert is.
Egybõl lelõtték. De ez a gyerek nem azt a doctrinát választotta.
Az meg h megkerülöm vele a házat, meg visszafele is kacsázok összevissza, érdekesen lekövette.
Am meg ha te is ki-be kapcsolgatod a replay-ben a fog -ot, nem látható a sniper game alatt. De õ mégis követte. Vagy csak real -ben bug-zik be?
Sztem nem.
Azóta sose érhetõ el a gyerek chat -ben. Gondolom gyorsan törölte ezt az acc-ot.
Háromszögön belül se fedezõdik fel a sniper, se más gyalogság. Csak jármûveket jelez.

Nem lehet, hogy az okozza a hibát, hogy az ellen kijelöli célpontnak a még látható snipert, és akkor mikor a sniper eltûnik, követi? Bug miatt?

Hector Troy
<#nevetes1> Nagyon komoly volt, tényleg lekövette a churchil a snipert.
Szerintem nem csaló a gyerek, ahhoz túl szarul játszott, csupán egy "szokásos" coh bugról van szó. Youtubeon már láttam ilyet, csak stug csinálta ugyanezt.

every_body_tells_a_story

bajgunar
XXXXMADMANXXXX2 a cheater! <#violent>
vagy ha itt jobb:
XXXXMADMANXXXX2 a csaló! <#levele>
Én vok a N3wPr0f1le nevû. <#hamm>
Kb 21-22. perc környékén lesz az eset a pálya közepén, amikor átküldöm a snipert a "folyón". És megkerülöm vele a házat.
lessétek meg, azt hogy láthatta másként? ha nem csalással!?
bajgunar
Igen a "radaros" a Royal Comm. akarta jelentene (gyengébbek megérthetése végett). Azt tudom és tisztába is vok vele, hogy akkor is hogy, s mit láthat az ellenfél. És akkor is, ha felfedõdik a háromszögön belül a sniper, azt én is észreveszem, más lesz a színe, meg mindenki lõ rá. Itt nem lõtt senki, se az mg fészek, se az engineer ek, csak követte a tankkal, körbe körbe microztam a ház körül, az meg jött utánam. Ha esetleg érdekel valakit, feldobom mindjárt valahova.
Ez a "radarosnak ment" a Royal Commandos doktrínát akarja jelenteni?
Merthogy azzal se lehet felfedni a teljes térképet. Két dolgot tudnak:
-Kijeleztetni az ellenfél termelési/fejlesztési üzeneteit (ultra decryption)
- A letett három rádióadó által alkotott háromszögben lévõ ellenséges jármûveket megjeleníteni a térképen (Radio triangulation)

-Felrakod a TOV-ot
-mehet rá az EN_2500 to 2501_Patch
-aztán a EN_2501 to 2502_Patch
-aztán a EN_2502 to 2600_Patch
-végül a EN_2600_2601_Patch

Ennyi.

van egy email cím majd megnézem ha gondolod én 1x küldtem oda drophacket de a további lépésekrõl nem tudok nem kaptam visszajelzõ emailt.

bajgunar
Érdemes a TOV -ot, és azt patch -elni, kevesebbet szed le.
Am meg gyorsabb ha leszeded a patch-eket és külön elmented, ha netán ujra kell rakni, nem kell letölteni. 😄

Ha IGAZI Cheater -be akadok, aki szemmel láthatóan leköveti Brit -ként a Sniper -emet, ugy hogy "tank" -osnak ment, nem "radar" -osnak, vagyis használja a fog of war cheat -et, amivel mindent lát.
Ezt nem 1x játszotta el egy game alatt. Akkor azt hova lehetne küldeni a relic-nek? Esetleg van -e értelme elküldeni foglalkoznak -e vele?
Régen telepítettem de ha jól emlékszem az összes kell.

értem.viszont elkezdtem letölteni, és akkor látom ,hogy 2.601-nek 2.600 kell, majd annak 2.502 és így tovább.szóval lekéne töltenem vagy 15 patchet?😊vagy érdemesebb felrakni az OPF és a TOW??

Ha te mondod. 😄

bgabor !!!
Amelyik dinoszauruszról beszélt Hector Troy , az nem a Velociraptor , ha nem a Compsognathus .<#crazya><#crazya>
Akkor az lesz az. Alapjátékot frissíteni kell EF telepítés elõtt 2.601-re

Elvileg natúr.Nem tettem fel semmilyen patchet, csak ami EF-hez tartozott.

Az magában nem hibaüzenet, hanem azt jelzi, hogy megfelel a legfrissebbnek a verziód. Az alapjátékod patchelt vagy natúr?

Sikerült feltelepítenem az 1.1.1.1. patchet, és most nincs Tallózás, viszont még mindig Eastern Front Mod is up to date. hiba üzenetet dob ki!

Felratkam az 1.1.1.0-as patchet is, akkor viszont nem észleli a játékot.Rákkattintok EF-luncher.exe-re és Tallózás jön be....amúgy win7-et használok.Vmi tipp??

Letöltöttem az alábbi patchet, feltelepítettem.Sajnos még mindig nem indul a játék.Kis kiugró ablak megváltozott, viszont ha Play-re kattintok az alábbi hiba üzenetet kapom:"Eastern Front Mod is up to date."

Hopp, az 1.04 akart lenni, de már 1.10 van.

http://www.moddb.com/mods/coheastern-front

Nem tudom, tört verzióval is megy-e. De miért is ne...

Hector Troy
AAAAAAAAAZZZZZZAZZZZZZZZZZZ!<#taps><#taps><#taps><#taps>

every_body_tells_a_story