Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis, ha egy játék, aminek szebb a grafja, új a sztorija(de folyatatólagos az elsõét viszi tovább, és szuper!!!), meg átdolgozott komolyabb multija-és battlenet 2.0 ja van, akkor tényleg ugyan az a játék^^, de azért gondold ezt a mondatot végig mégegyszer^^, persze alapokhoz nem nyúltak, nagyon helyesen, ami jó volt, azt megtartották, pl. nincs Vp-és a vele járó campelés, bárhova építkezhetsz a mapon, nem tudod elején hogy hol van az ellenfeled egy 1v1 ben, van benne építkezés, nem úgy mint a Dow2 ben, rush-base rape az elején, mert nem véd meg 5-6 percig a bázisvédelmed ettõl mint Coh ban stb stb, ez egy igazi régivágású RTS. ÉS jó.
Coh al nem lehet és nem is akarom összehasonlítani, maga nemében Top mindkettõ. Ki kell próbálni, ha mást nem, legalább a kampányát, mert annyira jó a történet, mintha egy jó könyvet olvasnál.
Gl Hf.
Magyar bajnokságra gondoltam, azt elfelejtettem leírni. Ha nincs akkor kellene szervezni egyet.
Sok sikert a megmaradtaknak, és jó szórakozást a játékhoz!
Azért megkérdezhetném hányas szintû vagy, hogy már bajnokságon jár az eszed?
every_body_tells_a_story
Valaki tud CoH bajnokságról? Szivesen részt vennék egy ilyenen. Mi lenne a szerveznénk egyet?
Modot akarok készíteni, mert nagyon idegesít, hogy a poplimit miatt alig van katonám. Arra gondoltam, hogy az egységek pop.értékeit nullára állítom az .rgd fájlokban, és ez majd megoldja a problémám, aztán elindítottam a játékot és ugyan úgy számolja õket, nem tudom már, mit kezdjek vele és nagyon idegesít:S Valakinek sikerült már ezt megoldania? Tudom, hogy vannak ilyen vagy hasonló modok a neten, de mind1ikben van valami plusz, ami nekem nem kell, csak az említett dolgot akarom kikapcsolni meg esetleg lassú öngyógyulást beállítani.
Akinek vannak pozitív tapasztalatai saját készítésû modokkal, az felvehetne MSNre...
Köszi😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Késõbb jött viszont a humi is.
every_body_tells_a_story
Ja és lv 10-es PE player volt, szóval nem voltam még smurf sem. A legidegesítõbb pedig az volt, hogy folyamatosan booby trappolta be a pontjaimat. Kb. két teljes oszatag és számtalan emberemet nyírta ki ezzel az olcsó kis szarral.
Azt írjátok már meg, mi lett volna ha m8 greyhounddal próbálok cappelni?! Tolatgatni kellett volna, hogy egy pontnál ne robbanjon fel az m8?
every_body_tells_a_story
Igazából nem gond, csak felesleges, és idõpazarlás. Ugyanis a ToV-ban bent van a CoH és OF is. Ha esetleg a CoH és OF kampány kell, akkor elég megadni ezek serialját. Ha nem mozgat a kampány, akkor pedig nem is kell ezzel foglalkozni.
Én kipróbáltam anno az EF-et, és csak akkor találkoztam az általad említett lakatos frakció hibával, amikor az alapjáték ikonjával indítottam a játékot. Nekem jogtisztán volt meg, így lehet, hogy a crackelés valamelyik folyamata okozza a hibát.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Igazából nem tudom, mindig feltelepítettem a Cohot és Tovot amikor éppen játszani volt kedvem.Szerinted ez lehet a probléma?
1. Az EF-nek saját indítóikonja van
2. Minek rakod a CoH-ra a ToV-ot? Miért nem csak Tov-ot telepítesz?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Felraktam az alap Cohot-majd a ToV és rá az Eastern Frontot.Belépek a játékba és nem enged játszani skrimishben az oroszokkal.Nemzetiség kiválasztásánál egy piros lakat van mellettük.Tudja vki miért, illetve ,hogyan lehet játszhatóvá tenni?
ui.:játék tört, ToV van crackelve és nincs feltelepítve semmilyen patch, mert ha vmien patchet rakok fel akkor utánna mindig további patchet kér, hiába rakom fel az összes létezõ patchet, nem jó.
Köszönöm
ki ismeri a Blitzkrieg-moddot ?
kelene info pl:
mien patch kell neki ?
mert sokat fagy !
akinek nincs meg link:
http://www.moddb.com/mods/blitzkrieg<#violent>#violent>
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
Live now, sleep later.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
tököm kivan már az egész opposing fronts al
nem hiszem el hogy nem tudja magát felpatchelni pedig a játék eredeti
rendesen a játékon belül elindítom a letöltést aztán mikor kilép h telepítse hibaüzenettel kidob (the patch maybe corrupt....)
konkrétan mikor 2101-rõl 2201 re frissítek
segítsetek légyszi ha tud vki vmit
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Így is elvesztették, de furi.
Ezt már kezdem unni kicsit és is, h ha már bukásra áll az ellen, kihuzza a net-kábelt, vagy beizzít valamien csalást!
Fog off, drophack, stb...
Lassab kezdhetnék BAN-olni az illegálisan multizó köcsögöket Relic-ék!
Futni fog mint a kés a vajon.
Banneren van egy MAGYAR F.A.Q. ott minden infot megtalálsz, ha mégsem írj nyugodtan.
Ki kéne valahogy emelni a FAQ-t a banneren, pirossal, vagy dupla méret, vagy akármi, mert tényleg nem nagyon szembeötlõ így.
every_body_tells_a_story
windows 7 alatt futni fog a játék? kellenek e hozzá patch-ek?
elõre is köszi aki válaszol!
Nem is kell, hogy hidas pálya legyen, vmelyik gyökér folyton bepróbálkozik.
Mi az a sok ki zászló a golfpályán wazzzze?<#wilting>#wilting>
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Haverommal 1v1-ezünk, csak többen jobb lenne.
Vagy hol lehet szervert csinálni, joinolni netre, nem eredeti játékkal?
every_body_tells_a_story
a cél igy néz ki, nekem az i-re van telepitve :
"I:\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev -nomovies -mod GRANDE_SP
http://www.akciofigura.hu
-dev -nomovies -mod GRANDE_SP mappa nem érvényes. Ellenõrizze ohgy a mappa létezik-e, és az elérési út helyes.
Ha meg a célt írom át akkor meg azt írja ki hogy a megadott név érvénytelen.
ird az inditóparancsba ezt : -dev -nomovies -mod GRANDE_SP
http://www.akciofigura.hu
Megvettem a opposing fronts- ot! Másnak sem volt a tokban kis füzet vagy valami a DVD-n kívül vagy csak én jártam így?