Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Errõl nincs mit lehúzni, mert az olcsósága miatt nem sok embert zavar. Inkább megdöbbentõ, hogy itt az amcsi kampány a vCoHból ingyen.
Alapból hiába van gránátjuk, ha nincs rá muni, hogy dobjam. Csak kifejleszteni nem kell már.
Next PC upgrade: 2022
Ami érdekes az a hero unit rendszer. Régi szokásomhoz híven a jenkikkel megyek. Trénirozik egy veterán gyalogos rajt. Az elsõ gyalogos rifleman egységként õket gyártom le mindig. Alapból már van gránátjuk, és sticky bomb. Nem kell mondanom, nem kis üzemanyag spórolás az elején. Ha elérik az ötös szintet, akkor már lesz stachel sharge is a zsebükben. Hát mit mondjak kemény brigád. Mondjuk bizonyos szint után lehet, hogy már csak brutális hero egységek fognak a harcmezõn járni. Ami nem feltétlenül jó. Ha jól csinálják akkor ennek a supply rendszer szabhat határt. Mert a különleges egységek fenntartása bizony nyersanyagba kerül. Nekem most nincs túl sok.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És a Riflesquad ugye gyorsabban cappel is, szóval szerintem ezen a pályán bõven jobb mint a szokásos 2 engi start.
A WSC nyitás sem rossz, persze akkor kell a 2 engi, hanem 3, csak azt túlontúl kockázatosnak tartom.
every_body_tells_a_story
Amúgy a vet 2-3 PE gyalogságot kinyírni, fõleg ha blobban vannak, szerintem a legnehezebb a játékban (PE panthergroupot leszámítva).
every_body_tells_a_story
Ami erejét jól mutatja, hogy Te egy barakkal és egy supply upgraddel, illetve infantry doktrinával is el tudtál lavírozni. Több különbözõ off map groupod volt, így wsc biztos nem kellett volna, volt mg-d, mortarod, és jól is jött mindkettõ. M10-zel lõttél ki Jagdpanthert, Panthert AT gun segítséggel. Off map arty nem volt túl sikeres, nem miatta hullottak a vet2-3-as pg-k.
Mégis a meccs nagy részében õk voltak fölényben, és a végjáték is parádés adok-kapok volt, alig 5 pontra a gyõzelemtõl is percekig húzta még a srác.
Remek volt, gratulálok.
ha ez sem jó akkor valószínû azért mert eltördelte a link sorait
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
Amúgy tényleg nem tudok PE-vel játszani, de ilyet bukni egyik néppel sem tudnék.
Legyen mentségükre felhozva, hogy az Al legalább szeret cappelni. <#nemtudom>#nemtudom>. Mákvirágra feltöltve, köszi.
Ilyenkor milyen Al-t kaptam, hardot vagy expertet?
every_body_tells_a_story
Most játszottam egy Classic 2v2-t AM-et, Rails and Metalon, egy ügyes (lv 9) PE és jó (lv 10) WM játékos ellen, velem egy (lv 6) amcsi volt, én (lv 10) ami.
WM gyerek t1-t4, PE meg természetesen a PZ4-et erõltette, mortal HT-vel, inf massal.
Ha majd sikerül feltölteni pampog.com-ra hectorrr.rec néven várom az építõ kritikákat. Egyébként nyertünk, amit még most sem hiszek el.<#vigyor3>#vigyor3>
every_body_tells_a_story
Am Full HD-ban, 2x élsímításnál nagyon többet már észre sem veszel, max 4x, de magasabbra meg már teljesen felesleges. Ellentétben rohadtul visszafogja a sebességet, terheli a vga-t. 16x éls. 1024 -en még elmegy, de 1920-ra sztem értelmetlen. És élvezetesebb nem ~30fps-el nyomni egy game-t. Fõleg coh-nál meg max a hq szélgerendáján látod az él recézettségét, amit meg 2x-essel már el is tüntetsz.
Sztem felesleges, elég oda a 2x-es.
Jó játékot.
Csipesz
Csak szerkezd át a játék kapcsolóját (parancsikon/tulajdonságok/cél)
C:/xxx/Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync
A refresh 60 parancs arra jó, hogy ha netán elszállt már a game-ed és ujból indítod a játékot (én pl full hd-ban 1920, dx10, minden max, ultra/high de a játék vagy error-t dob, vagy fekete a kép és nem jön be, vagy a monitorra olyan refresh-t tol, amit a moncsid nem bír.
Nekem pl olyat csinált full hd-ban, h a monitorra 30!!! Hz-et küldött dx10-be! (Samsung XL2370 led 60Hz). Ezzel a kapcsolóval egybõl indult dx10-be full-hd, 60Hz-en.
A FIX 60 FPS-t, pedig a novsync kapcsoló orvosolja!
Ugyanis akármien game-t ha elindítasz, és ha be van kapcsolva a játékban a vsync opció akkor a monitorod miatt (Pl mint enyém, ami 60Hz-es) a játék max 60 FPS -el megy, mert a vsync = a képrfissítéssel. Ez kicsit szebb képet eredményez, mert nem láthatók képszakadások mozgás közben, de a játék csak fix max 60Fps -el fog menni.
Ebben a játékban ezt nem tudod kikapcsolni, csak ha szerkeszted az indítási kapcsolóját a játéknak, ezzel a parancsal.
És máris a benchmark- ban is a max fpx 178 (nekem) és az avarage 58 lesz.
Fontos hogy a cél: xy így nézzen ki a végén, különben ha nincs jól beírva, nem fog mûködni. Macskaköröm után space- xxx
Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync
Remélem tudtam segíteni és érthetõen leírtam!
Sok sikert, és jó játékot.
Látom neked nvidia-d van. Lehet, hogy ott hibás a driver, ati-nál mûködik rendesen.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
Mert vga driverben nincs bekapcsolva a játékban sincs.Mégis bármit bárhogy állítok 60 fps a max.
Nem a játék miatt mert lehet játszani nem akad nem ezzel van a baj hanem vga tesztet csinálok ezért lenne jó!
Next PC upgrade: 2022
a játék eredeti !
és most sikerült belöni a beálitásokat kellet ///high///-re álitani
mindkét gépen
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
Nem lehet, hogy tört játékkal próbálkozol?
Egyébként mi a pontos hibaüzenet?
Vagy felcrackeled, akkor nyilván nem lesz multi, vagy megvszed pár ezer ft-ért.
Ha az elsõt választod ne írd ide hogy "azt meg hogy kell" mert nem foglalkozunk tört játékkal a fórumon.
every_body_tells_a_story
ha játszottál a blitz-el akkor ird le nekem pontosan mit raktál fel: patch-et ?
én felraktam a legujabbat és rá a blitz 2.0---és a v2.5x to 2.52 update
elöre is köszi.