Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
RIP...

Szerencsétlen, ilyen fiatalon...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Végül is mindegy hány hero van a pályán, a lényeg, hogy az ellennél is hasonló mennyiség legyen.
Errõl nincs mit lehúzni, mert az olcsósága miatt nem sok embert zavar. Inkább megdöbbentõ, hogy itt az amcsi kampány a vCoHból ingyen.
Alapból hiába van gránátjuk, ha nincs rá muni, hogy dobjam. Csak kifejleszteni nem kell már.

rá megyek a letöltésre és onnan nem tom mit kell csinálni
grebber

Next PC upgrade: 2022

PsyhoApu
Érdekes ez az online. Vannak jó dolgai, de egyértelmûen visszalépés az alapjátékhoz képest. Kb húzzunk le még egy bõrt a dologról érzésem van.
Ami érdekes az a hero unit rendszer. Régi szokásomhoz híven a jenkikkel megyek. Trénirozik egy veterán gyalogos rajt. Az elsõ gyalogos rifleman egységként õket gyártom le mindig. Alapból már van gránátjuk, és sticky bomb. Nem kell mondanom, nem kis üzemanyag spórolás az elején. Ha elérik az ötös szintet, akkor már lesz stachel sharge is a zsebükben. Hát mit mondjak kemény brigád. Mondjuk bizonyos szint után lehet, hogy már csak brutális hero egységek fognak a harcmezõn járni. Ami nem feltétlenül jó. Ha jól csinálják akkor ennek a supply rendszer szabhat határt. Mert a különleges egységek fenntartása bizony nyersanyagba kerül. Nekem most nincs túl sok.

http://kutyuszoba.blog.hu/

helló van magyarosítás a játékhoz?
Kopiati
Amin én csak mosolygok, hogy a coh online hangmérnöke elaludt a keverõ pulton, mert van menüben olyan amikor masíroznak, meg tank hang, és van amikor HELIKOPTER hang hallatszik...(tudom akkor már létezett helikopter, de nem igazán a második világháború fegyvere....)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Én gondoltam hogy próbálnak elõre fele fejlödni de ez visszafele fejlödés játéktechnikailag, akik komolyabban játszottak COH-al azoknak felejtös szerintem. Inkább a COH2-be kellene energiát tenni nem az Onlineba vagy esetleg egy jó játékott supporttal mégjobbá tenni pár abból igaz nem sok pénz jön.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

engem nem a mikrotranzakciós szar zavar, hanem ez a hõsös meg upgrades faszság :\ szerintem ennek a dolognak köze nincs a CoH szériához :\

Néztem én is a COH Onlinet hát sajnos a Relic már ezt fogja eröltetni ezt a mikrotrazakciós irányt ami szerintem a balanceon ami eddig sem volt valami fényes, csak rontott. Viccosztályt csináltak ebbõl a nagyon jó játékból, ez lesz a Dawn of war széria sorosa is.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Semennyire, csak ha érdekel a Staghound az M8 helyett, a Kangaroo és a Geshützwagen. A kampány része felejthetõ.

ha megvan a CoH és CoH😮F akkor mennyire éri meg megvenni a Tales of Valort? 😄

Nálam késõ estére fog lejönni.

?????
Nem tudjátok , hol tudnék beszerezni egy Tales of Valor-t
Kopiati
Vannak benne jó ötletek, fõleg az új blitzkrieg-es rakéta tüzéres, bedobós tetszik, van egy késleltetett második hulláma... 3ból kétszer engem ért 😄 mondjuk mindháromszor a bedobás után át tudtunk törni nagyon erõs... de sokkal casual-abb lett az eredetinél,

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Tesóm teszteli, lesz majd cikk, én hozzá nem nyúlok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kopiati
Company of Heroes Open Beta, nem érdekel senkit rajtam kívül? Mert csak magamat láttam BP cseten😄

FSpofon
steamen 1000ft a coh + 1. kieg
3500 mindkettõvel

Arab money

Mi is járunk úgy 3v3 4v4 hogy vesztésre áll a ellenfél kilép 1 vagy 2 ember aztán a gép meg megnyeri nekik a mecset. Normális játéknál ilyen kor megállnak egyhelyben az egységek, de ez itt vicc hogy még gyárt is.

Mindenesetre ez az ismertetõjeled. WSC-vel kezdést az elmúlt egy évben még nem láttam, fõleg profitól.

Hector Troy
Csakis kicsi pályán kezdek egy engivel, így már az elején nagy elõnyhöz juttat, fõleg WM ellen.
És a Riflesquad ugye gyorsabban cappel is, szóval szerintem ezen a pályán bõven jobb mint a szokásos 2 engi start.
A WSC nyitás sem rossz, persze akkor kell a 2 engi, hanem 3, csak azt túlontúl kockázatosnak tartom.

every_body_tells_a_story

Nekem még mindig fura az egy engie-s kezdésed, próbáltad a hagyományos nyitást is?

Hector Troy
Parádé volt mindenesetre, köszi.
Amúgy a vet 2-3 PE gyalogságot kinyírni, fõleg ha blobban vannak, szerintem a legnehezebb a játékban (PE panthergroupot leszámítva).

every_body_tells_a_story

Elnéztem, tényleg a társad lógott meg, és ez a szitu csak növeli érdemeid, mert az AI rendszeresen halálba küldte az AT gunokat, mg-ket, nem hinném még a hardot se...

Két PE ellen zajlott a küzdelem, az egyik a meccs felénél valóban kiszállt, a másik meg az összes épületet felhúzta. Egy AC nem csinál nyarat, mint láttuk már párszor, a hetzer spam a sok inffel viszont sokáig uralta a közepet.

Ami erejét jól mutatja, hogy Te egy barakkal és egy supply upgraddel, illetve infantry doktrinával is el tudtál lavírozni. Több különbözõ off map groupod volt, így wsc biztos nem kellett volna, volt mg-d, mortarod, és jól is jött mindkettõ. M10-zel lõttél ki Jagdpanthert, Panthert AT gun segítséggel. Off map arty nem volt túl sikeres, nem miatta hullottak a vet2-3-as pg-k.

Mégis a meccs nagy részében õk voltak fölényben, és a végjáték is parádés adok-kapok volt, alig 5 pontra a gyõzelemtõl is percekig húzta még a srác.

Remek volt, gratulálok.

Jó a link. Te jó ég, másfél mega a fájl. Nemsokára meglesem.

Hector Troy
http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=817ac7f51360807642240be8c996701f

ha ez sem jó akkor valószínû azért mert eltördelte a link sorait

every_body_tells_a_story

Hector Troy

every_body_tells_a_story

Hector Troy
"EPIC game - PE fail.rec", inkább ezt skubizd meg. Ahol kilépett a társam, az volt a demográfiai mélypontom. Ezt a játékot tényleg nem hiszem el, hogy Al-al megnyertük. És a dezertõr még wint is kapott utána.<#zavart1>
Amúgy tényleg nem tudok PE-vel játszani, de ilyet bukni egyik néppel sem tudnék.
Legyen mentségükre felhozva, hogy az Al legalább szeret cappelni. <#nemtudom>. Mákvirágra feltöltve, köszi.
Ilyenkor milyen Al-t kaptam, hardot vagy expertet?

every_body_tells_a_story

Mákvirág ugyanolyan jó ám, megnézném.

Hector Troy
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, hol a pampogggggggg?!!! Nem tudom feltölteni sehova.

Most játszottam egy Classic 2v2-t AM-et, Rails and Metalon, egy ügyes (lv 9) PE és jó (lv 10) WM játékos ellen, velem egy (lv 6) amcsi volt, én (lv 10) ami.
WM gyerek t1-t4, PE meg természetesen a PZ4-et erõltette, mortal HT-vel, inf massal.
Ha majd sikerül feltölteni pampog.com-ra hectorrr.rec néven várom az építõ kritikákat. Egyébként nyertünk, amit még most sem hiszek el.<#vigyor3>

every_body_tells_a_story

grebber
Tudom ,de ki az aki nem? Csak VGA teszt miatt akarom látni.

bajgunar
Élsimítás teljesen lehúzza a sebességet, és sokkal szebb nem lesz 4xes felett.
bajgunar
bajgunar
Nincs mit.
Am Full HD-ban, 2x élsímításnál nagyon többet már észre sem veszel, max 4x, de magasabbra meg már teljesen felesleges. Ellentétben rohadtul visszafogja a sebességet, terheli a vga-t. 16x éls. 1024 -en még elmegy, de 1920-ra sztem értelmetlen. És élvezetesebb nem ~30fps-el nyomni egy game-t. Fõleg coh-nál meg max a hq szélgerendáján látod az él recézettségét, amit meg 2x-essel már el is tüntetsz.
Sztem felesleges, elég oda a 2x-es.
Jó játékot.
Csipesz
grebber
Kösz így már felment 60 fölé!
Full HD,DX10,minden maxon,16X élsimítás:

bajgunar
A MAX 60 FPS -t!!! Nagyon egyszerû kiküszöbölni!
Csak szerkezd át a játék kapcsolóját (parancsikon/tulajdonságok/cél)

C:/xxx/Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync

A refresh 60 parancs arra jó, hogy ha netán elszállt már a game-ed és ujból indítod a játékot (én pl full hd-ban 1920, dx10, minden max, ultra/high de a játék vagy error-t dob, vagy fekete a kép és nem jön be, vagy a monitorra olyan refresh-t tol, amit a moncsid nem bír.
Nekem pl olyat csinált full hd-ban, h a monitorra 30!!! Hz-et küldött dx10-be! (Samsung XL2370 led 60Hz). Ezzel a kapcsolóval egybõl indult dx10-be full-hd, 60Hz-en.

A FIX 60 FPS-t, pedig a novsync kapcsoló orvosolja!
Ugyanis akármien game-t ha elindítasz, és ha be van kapcsolva a játékban a vsync opció akkor a monitorod miatt (Pl mint enyém, ami 60Hz-es) a játék max 60 FPS -el megy, mert a vsync = a képrfissítéssel. Ez kicsit szebb képet eredményez, mert nem láthatók képszakadások mozgás közben, de a játék csak fix max 60Fps -el fog menni.
Ebben a játékban ezt nem tudod kikapcsolni, csak ha szerkeszted az indítási kapcsolóját a játéknak, ezzel a parancsal.
És máris a benchmark- ban is a max fpx 178 (nekem) és az avarage 58 lesz.
Fontos hogy a cél: xy így nézzen ki a végén, különben ha nincs jól beírva, nem fog mûködni. Macskaköröm után space- xxx
Company of Heroes\RelicCOH.exe" -refresh 60 -novsync

Remélem tudtam segíteni és érthetõen leírtam!
Sok sikert, és jó játékot.
Pedig ott kell, a játékban ugyanis nincs rá mód. Tudom, mert én már csináltam ilyen tesztet (most valamiért nem jön be az oldal). 😞
Látom neked nvidia-d van. Lehet, hogy ott hibás a driver, ati-nál mûködik rendesen.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

grebber
Ezzel kezdtem "Mert vga driverben nincs bekapcsolva a játékban sincs."

Ez nem hangzik túl jól. Én a helyedben újraraknám az alapjátékot, esetleg directX-et.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vga driverbõl lehet kikapcsolni. Magyarul várakozás a függõleges frissítésre, angolul vertical refresh opciót kell kikapcsolni.

oxonom
Hibás alkalmazás: reliccoh.exe, verzió: 2.601.0.169, hibás modul: reliccoh.exe, verzió: 2.601.0.169, memóriacím: 0x003ad13e.

További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

grebber
Valaki tudja hol lehet kikapcsolni az "örök 60 fps-t"??

Mert vga driverben nincs bekapcsolva a játékban sincs.Mégis bármit bárhogy állítok 60 fps a max.
Nem a játék miatt mert lehet játszani nem akad nem ezzel van a baj hanem vga tesztet csinálok ezért lenne jó!

oxonom
ˆ CAC-nak
a játék eredeti !
és most sikerült belöni a beálitásokat kellet ///high///-re álitani
mindkét gépen

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

Hú, már nem emlékszem rá. Az tuti, hogy nem volt vele semmi szívás. Leszedtem, felraktam ment.
Nem lehet, hogy tört játékkal próbálkozol?
Egyébként mi a pontos hibaüzenet?

Hector Troy
Ha nem eredeti akkor nyilván nem tudsz beregelni, ahogy eddig se, meg eztán sem, semmilyen más játéknál.<#guluszem1>
Vagy felcrackeled, akkor nyilván nem lesz multi, vagy megvszed pár ezer ft-ért.
Ha az elsõt választod ne írd ide hogy "azt meg hogy kell" mert nem foglalkozunk tört játékkal a fórumon.

every_body_tells_a_story

oxonom
ˆ CAC-nak
ha játszottál a blitz-el akkor ird le nekem pontosan mit raktál fel: patch-et ?
én felraktam a legujabbat és rá a blitz 2.0---és a v2.5x to 2.52 update
elöre is köszi.

és a termékkulccsal sem tok mit kezdeni,mer nem eredeti játék sajnos