8857
-
Fifus #7000 Dokumentumok/My Games/Companyof Heroes/playback mappába másolgasd a rec fájlokat, és játékon belül az említett helyen megnyithatod.
Vagy COH Replay Analyzer 0.9.2, ami még megnyitja coh nélkül, ez egy sok funkciós progi replay-ek analizálására. -
sötétfaló #6999 Köszi,Kopiati,de én azokra gondoltam ami itt vannak feltéve,vagy belinkelve.Pontosabban a "rec" kiterjesztésű fájlal nem tudok mit kezdeni.
A Game Historyban lehet a sajátjaimat visszanézni,de nem ezek érdekelnek. -
#6998 Én innen látok egyet!
Fent a Banner ban van egy "Patch-ek" fül! -
Dave8814 #6997 Valaki nem tudja, hogyan lehet a CoH ToV-t 2.0.0.1ről felpecselni? Mer sehol nem találok ilyen patch-t..-.- -
#6996 "facepalm"
A játékon belül lehet a replayeket megnézni, ahol a skirmisht állítgatod ot egy legördülő listán van a replay vagy mi... -
sötétfaló #6995 Szisztok.Szeretnék felrakott replayeket megnézni,de a rec fájlal sehogy nem boldogulok,még a vlc sem szereti.Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném(windows 7).A PE-el kapcsolatos leírás sok jó tippet adott,már csak a gyakorlatba kell átűltetni. -
Dave8814 #6994 Hogy én hogy utálom a steam-et -
CAC #6993 Zsoci:
Szükség lenne a PE tudásodra itt. :) -
CAC #6992 Egyetértek. -
magyargyerek #6991 Helyeslem a hozzászólást. Én pár éve kemény 7 erezért megvettem az CohOppF-t. És soha nem bántam meg! Pedig szoktam warezkodni de ebben az esetben megérte az árát a game. Minden este az online-t nyomom egy hete. Engem elkapott az online többjátékos harc szenvedélye. Csak 3-4 vs 3-4 ellen játszom. Elég sok lengyel játékost látok az online verzióban. -
CAC #6990 Jogos!
Zoli105: az sg.hu és a CoH topic egyaránt nem támogatja a warezt. Kérlek, az ilyen jellegű kommenteket a jövőben mellőzd!
Köszönöm!
Jogtiszta CoH verziók bagóért kaphatóak akciósan a steamről, illetve a the hutról. -
Quent1n #6989 CAC sztem moderálhatsz most itt vastagon. :) -
Kocsmáros #6988 nem kotekedni kell de tobb szemszog van amit beleirhatnak egy jatekba te eszleny.... -
Dave8814 #6987 Feltettem at Eastern Front patchet, fel is frissítette magát, de skirmishbe(v mibe) nem engedi h a szovjetekkel vagy ellenük legyek. Ott van egy vörös lakat. Mit tudok tenni ellen?
a másik meg, hogy a verzióm(ToV felrakása után) 2.0.0.1, és nem enged pecselni, mer a soronkövetkező patch a 2100-2200, az előttevaló meg a 1.71-2100ig. Mit tegyek? -
NovaTerra #6986 Történet érdekel? LOL! Tanulj történelmet! Ez warez topic lett? -
v1r2sd3n4 #6985 Rendben.
Talán van Anthology valahol -
v1r2sd3n4 #6978 Nem Tudtok Segíteni ???
Honnan , vagy Hogyan tudnék beszerezni egy ToV-ot ???
-
bgabor #6976 Tűzfal programról hallottál már, aminek az a feladata, hogy megátolja azon programok internetre menését, amit beállítasz neki? -
Dave8814 #6975 Feltettem at Eastern Front patchet, fel is frissítette magát, de skirmishbe(v mibe) nem engedi h a szovjetekkel vagy ellenük legyek. Ott van egy vörös lakat -
Kocsmáros #6974 de en nem online ba szeretnek engem csak a tortenet erdekel ennyi online nak ott az mmorpg... -
CAC #6973 Gyerekek hagyjuk a cracket, amikor már egy 1000-ért megkapni az alapjátékot!
Ez diákmunkával is 2 óra meló. Ami időt rászántok a crackvadászatra, bénázásra, annyi idő alatt már megszerezhettétek volna az árát. És akkor mehetnétek normálisan online játszani. -
Kocsmáros #6972 fifus ne pofakat vagj mar mond azt hogy nemtudod... -
Fifus #6971 -
Kocsmáros #6970 vagy nemtudja valaki hogy lehet relicet megbénitani hogy ne kapcsolodjak? -
Fifus #6969 -
Kocsmáros #6968 hello en felpatcheltam 2.3 ig és van egy offline patch de keri a cdt es mar crackeltem valaki kitudna dobni egy linket? -
Fifus #6967 Hát persze, én barom meg kiadtam rá majd húszezret. -
Zoli105 #6966 ööö és ha megvan crackelve a játék akkor fel lehet rá nyomni a patcheket!?? -
Zoli105 #6965 Oké rájöttem mi volt a baj ! nem crackeltem de a crak mappa is jól elvolt dugva 5 perc alatt találtam meg! -
#6964 Szedd le innen!
A bannerban is ott vannak a javítások.
Feltelepíted manuálisan azt kész! -
Zoli105 #6963 Leszedem a Coh:Op felteszem erre nem tudok vele játszani mert egy rohadt patchet akar leszedni ! De leszedni és hibát észlel!!!pfff -
Zoli105 #6962 Köszi ,ez gáz!:S (és ha akkor crackelem mikor felettem rá a patcheket , akkor működni fog!?) -
Fifus #6961 1. Az Eastern Front csak a legutóbbi patch-csel kompatibilis, a 2.601-gyel, a játék neve ilyen szempontból mindegy.
2. Meg is válaszoltad miért nem megy fel. -
Zoli105 #6960 Üdv mindenkinek lenne egy két kérdésem a játékhoz!
1:Az Eastern Front melyik játék modja?(alapé vagy az Opposing fronté esetleg a Tales of Valoré!?)
2 Nekem az alap is meg van de csak 1.71-ig tudom felpatchelni a 2.101 már nem engedi rárakni miért!?(igaz nem eredeti a játék!:S) -
lee56 #6959 Az egy mod a CoH-hoz, szóval ingyen letöltheted, keress rá a zinterneten :)
Patcheket pedig a relic letöltési oldalán találod, amikor utoljára néztem leírások is voltak hozzá, de ha nem is ott, máshol biztos van részletes leírás a tartalmukról -
Dave8814 #6958 1.és mit tudnak a peccsek? csak annyi h lehet neten tolni, vagy van más értéke?
2. És az Eastern Front-tot h szerzek? -
Fifus #6957 Eastern Front nevű modban. -
Dave8814 #6956 Van olyan company of heroes, amibe a ruszkik is benne vannak? -
v1r2sd3n4 #6955 Replay
Segítsetek !!!!!
Kérlek mondjátok, mit csináljak ilyen esetekben -
NovaTerra #6954 Mintha windowsban áthuznál egy ikont.