Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alap COH-hoz töltsem le az 1.4 patchet vagy EF-hez?Egyébként nem nagyon találtam 1.4 patchet Efhez

Próbáld meg letölteni a mod hivatalos oldaláról manuálisan az 1.4-es patch-et, mert a régi update módja már nem mûködik.

Amúgy sokkal jobb az EF, mint a TOV. Ezt tudja a relic is, ezért nem engednek külön szovjet statisztikát vezetni, pedig vmelyik korábbi verzióban volt. Anélkül meg ki akar automatch-elni...Pedig simán verné a COH online-t, fõleg ha kijön az Ostheer.

Hector😛rocompsognathus aka kompi

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jah, a velociraptorok.

Hector Troy
Köszi Gábor, mondjuk 100 esetben 1x mûködik a dolog. Tisztára Jurassic Park érzésem volt amikor úgy szétszedték az 5x akkora párducot, mint a kis dinók a faszit, amelyik eltévedt. (Remélem tudod melyikrõl van szó.)<#buck>

every_body_tells_a_story

Félig-meddig. 😊
Igazából korrekt áron el tudtam adni itt egy fórumitának, és úgy gondoltam, hogy ha hozzárakok még egy kicsit, akkor mégis lesz pár új egységem, új játékmód, stb.
Ha visszakeresel anno mindenhol azt írtam, hogy a ToV nekem 1000-nél többet nem ér meg, és várok rá pár évet, amg lemegy az ára. No, úgy érzem most jött el az a pillanat. 😊
Sajna erre elkezdett hiánycikk lenni, de elõbb-utóbb csak találok valamit.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hát ember, ez nem semmi játék volt, gratulálok!
Nem gondoltam volna a kis gyík tetrarchról, hogy tömegben simán elintéznek egy panthert.

Gondolom a wm player gyorsan megbánta hogy kihagyta a Tier2-õt, PAK löveggel durván lehetett volna fegyelmeni a tatrarchokat.

Sose láttam értelmét wm-el tier2 átugrásának, a wm legjobb egységei abból jönnek.

Hector Troy
" Sajna eladtam a jogtiszta játékokat (CoH+OF), de mindenképp tervezem a visszatérést egy ToV-val. "
Ennyire hiányzik a Schwimwagen, meg az M16 Hellcat? <#vigyor>
Dolorex, nem játszok EF-tal, szóval passz.
Hantorich téged majd felveszleg, aztán játszhatunk.

every_body_tells_a_story

Itt egy kép a kis albakról.Amit még eltudok mondani, hogy alapjátékra van telepítve a kieg és nincs semmiféle patch felrakva!

Sziasztok!

Nagy COH rajongó vagyok elsõ rész megjelenése óta.Játszottam a Tales-ig (majdnem) mindegyik részel, igaz tört verzióban van meg az összes.Most hallottam csak ,hogy megjelent az Eastern Front, le is töltöttem, viszont nem tudom elindítani a játékot.
Ez a kis kép jelenik meg, exe indításakor, rákattintok a Play Eastern Front-ra de az alapjátékba lép be.Remélem tudtok segíteni.
Elõre is köszönöm

Juhééé!
Na akkor látni fogod, hogy minden frakció, minden típusának (egység, fegyver, épület) a statját megcsináltam. Mivel maholnap megszûnik a coh-stats, ezért szükség volt rá.
Szóval már "csak" leírást kell csinálni hozzájuk.

Idõközben Dini hála égnek bevállalta a WM-et, de sajna azóta nem jelentkezett. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Megjöttem nyaralásból, visszatérek a harctérre + csinálom a COH siteot.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Én is megnézném magam. 😊
Sajna eladtam a jogtiszta játékokat (CoH+OF), de mindenképp tervezem a visszatérést egy ToV-val. Akkor nagyon szívesen produkálok majd valamit, de biztos formába kell majd rázódnom.
Jelenleg egy elég komoly CoH fan site köti le az energiáimat, amivel szeretném majd ismét régi fényébe emelni eme remek játékot.
Sajna a cikkírók (Zsoci, oRobi, Dini) egyelõre inaktívak, így bár az oldal kész, tartalom még nemigen van rajta. 😞

Akkor ok.

Egyet tudtam játszani, de ennyi. Most megint áll.

Esetleg, ha valaki innen a forumban szeretne játszani (lvl 8 szint körül) akkor vegyen fel.

Felhasználónév:
hantorish24
hantorish
Nekem tegnap jött meg az anthology és tegnap ment is de ma már nekem is az van mint hantorichnak

Hector Troy
1. A coh szerver mostanában tényleg nem mûködik, nem veled van a baj.
2. Fifus postázzál már amcsi repit, kíváncsi vagyok a játékodra.
3. CAC te régi játékos vagy, téged is megnéznélek szövetségessel. Meg persze bárki mást innen...

every_body_tells_a_story

Sziasztok. Valami gond van a coh szervereivel, vagy mi az oka, hogy nem tudok beloginolni? Folyamatosan kéri a a COH OF dvd-t, mire berakom, belép a game-be, de piros az accountomnál. Már két órája próbálkozok fél oránként és semmi.

Lehet a dvd sérült meg?
Lazán nyomod, fél meccsnél már 43 pontod volt csak. Gratula, ilyenkor én szét szoktam esni.

Hector Troy
Még a párducot is pikk-pakk szétkapták. <#hehe>

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Tetrach spammal nyertem egy ügyes wm játékos ellen. Zsoci mester múltkori okítása nyílt fülekre talált, tényleg szétszedik az Ostwindet, PZ4-et etc. Lásd: pampog.com-on. tetrach_spam.rec

every_body_tells_a_story

Igen, az tény, hogy a P2P eget verõ baromság volt. Dedikált szervereknél pl alapban kizárt lenne a drophack, ami a csalások 90-95%-át kiteszi.
Volt róla szó, hogy átveszi az online játékok lebonyolítását (nem akarok hülyeséget mondani, mert nem emlékszem igazán) tán a Microsoft Games, de ebbõl tudtommal nem lett semmi.

És mindez miért? Mert ezt a hülye P2P választották. Egyébként meg 40 gamet keresõ játékos azért nem kevés ám 😊. Én sose vártam el, hogy pont ugyanolyan szintû legyen akinek jó a pingje (bár ahogy megfigyelem a ping a legutolsó szempont a választás során) de azért a lv1 sokszor túlzás. Persze rengeteg a smurf mostanában, de sajnos igen sokszor van unbalanced meccs. És akkor még nem is említem a 2brit vs 2wm meccseket amik sokszor korai lángtengerbe fulladnak amit elit piok osztanak le fõleg nagyobb mapokon pl. McGechaen's War ... 😛 Bosszantó dolgok ezek sajnos. Persze az én bajom, hogy szeretek statra azaz eredményre játszani, és az élvezet van mikor másodlagos mert mindenárony gyõzni akarok. Ezt a sok random dologgal eléggé agyonvágták.
Hát figy, ha 30-40en kerestek rankedban ellenfelet, akkor ne csodálkozz ezen. Ennek kb jó esetben a negyede van ping szerint elfogadható helyen. Ebbõl a 8-10 játékosból pedig ne várd el, hogy pont ugyanolyan szintû legyen valamelyik.

Nem az, hogy nehéz, hanem unalmas, merthogy sûrûn vesztesz. Az élet már csak ilyen, teher alatt nõ a búza... Sokkal gyorsabban lehet fejlõdni erõsebb ellenfél ellen.

Köszi a válaszokat. Ezekszerint nem én szúrok el valamit. Csak egyszerûen kezd dühíteni, hogy rendre bekaom a 10+-os playákat axis oldalon, mikor engem allied-re rak. Ha németekkel szeretném szinte 100, hogy berak ellenem valami nonpluszultra szövetségest. De hogy 80 %-ban erõsebb az ellenfél átlagereje az biztos. Ez meg elég zavaró, mert nehéz fejleszteni a tudást olyan ellen, akinek már hatalmas és bevált rutinja van.
Csak annyit kellett volna leprogramozniuk amit egy kezdõ is röhögve megcsinál pascalban, hogy ha talál olyat aki jó neked akkor játék ha pedig nem akkor felugrik egy ablak, hogy akarsz e mégis játszani? Igen, nem. Ennyi. Totál jogos a Relic rendszerének szidása mert egy nagy nulla. Amilyen jó a játék olyan szar a körítés. A P2P rendszert meg ne is említsük. Torrentezgetni jó de komoly játékra alkalmatlan. A CoH az a játék amibõl kis odafigyeléssel igen komoly versenyjáték lehetett volna, egy pici kellett volna a halhatatlanok közé emelkedéshez. Így sajna csak egy nagyon jó játék. Kíváncsi leszek lesz e folytatása, mert ez a CoHO engem ezidáig nem mozgatott meg nagyon.

U.I.: A pingrõl meg annyit, hogy stemrebbenés nélkül kapok 4-500 as pingel rendelkezõ társakat mikor 30-40en keresünk AM meccset.
Esetleg nézz utána, hogy hány axis, allied player van. Lehet, hogy színtiszta statisztikai oka van a problémádnak.
Sõt! Mielõtt bõ vérrel szarozná bárki is le a relicet, gondoljon arra, hogy a pinget is nézi a szerver. Alapvetõen a térségben nagyobb a vonzalom az axis oldal felé, így nagy eséllyel random esetén allied lesz a próbálkozó.

Úgy lehet, hogy a Relic Online egy rakás szar. Ezt jelenti az equivalent skill náluk. Randomban 10 bõl 7-8szor engem is szövetségesnek rak, azon belül is britnek fõleg. 1v1ben szintén. Ez van sajna.
Sziasztok.

Lassan egész jól kezd menni a játék, már stabil 7-8-as szintû vagyok 2 vs 2-ben, azonban mostanában az utolsó 10-15 próbálkozás érdekesen sikerül.

Ha random-ra megyek, rendre szövetséges oldalra állít a gép úgy, hoyg nagyon ritkán kapok velem egyrangú, vagy urambocsá magasabb rangú ellenfelet, ezzel szemben a német oldal állandóan 9-10-tõl indul. Ha direktbe megyek németre, akkor az esetek 90%-ban behuz ellenem egy legalább 8-as átlagú enemyt a kettõbõl. Hogy a fenébe lehet az, hogy 80 %-ban mindig papíron erõsebb (és sokszor jóval erõsebb) ellenségeket oszt a gép?

Illetve lenne-e olyan, aki szívesen játszana egy-két kört esténként? (hantorish24 az account nevem)
Skacok!
Valaki nem tudja véletlenül a coh-stat.com.ot üzemeltetõ Tony nevû egyén kontaktját?

Nincs mit!

Köszi.
Shift + Enter

Alap dolog,de semilyen kombival nem tudtam elõhozni az ALL-ba való írás funkcióját,hogy mûködik?
És az elég is,ne hogy még valami szánalmat érezzünk iránta!
Mert az végzetes,mint a sakkban!
Esetleg valaki tud segíteni "retro"COH és OF lemezek megszerzésében?
Érthetõ. Én sem igen szoktam írogatni meccs közben, csak a kötelezõ udvariaskodást.

Köszi.Álltalában magyarul káronkodom.Igen ezt orvosolhattam volna,de én játszani mentem online-re,nem pedig csvegni.
Szia!
Persze.
- Pár hónapja eladtam az én OF-emet, más eladóról nem tudok.
- Fogalmam sincs.
- What the fuck. (mi a fasz?!)
- Felejtsd el. Instabilitási problémákat okoz, verziófüggõ, stb. Ennyi angoltudást illik felszednie a net/pchaszáló embernek.
Szívesen!

Hali.Tud valaki segíteni?o
-Hol lehet megvenni,vagy megszerezni az Opposing Front-ot?
-Hogy lehet hozzájutni korábbi kiadású,nem javított verziójú OPF,vagy TLOF-hoz?
-Mit jelent a "wtf"
-Olvastam itt magyarosításról,mi a pontos helyzet vele?
Elõre is köszi!!
Én úgy tudom, hogy ez a bug már javítva lett. Régen az AC-k esetében volt ez halálos, mert gyors AC rush esetén még nincs AT eszköz.

Coh-ban nincs "side armor", az oldalsó találat vagy "front" vagy "rear",de lehet sima 5% hp bug is sajna.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hector Troy
Hááát Fifus, én elhiszem hogy benyelte a fuelod. Tényleg bármi megtörténhet ebben a játékban.
Amúgy az elõzõ hsz-eimben a panther(ek) AT gunok csatájában erre gondoltam konkrétan. Link

every_body_tells_a_story

sziasztok!
Miért nem mutatja a LAN szervereket a játék? Hamachin is fent vagyunk és nem jelzi õket.
valaki segítseg pls
köszi:izzy
Amúgy esküszöm arra, amikor barakk felhúzása elõtt a delete-re kattintok és ott állok két engivel fuel nélkül, merthogy nem adta vissza.

Atyám, óriási volt, szakadtam a röhögéstõl. Amúgy meg is zakkant utána a srác, de mindenképpen ügyesen fordítottál, a quad jó választás volt.

Kopiati
Nekem a kedvenc bugom a mortar ami ember nélkül is folyamatosan lõ, és õl, miután az embereket kiszedték belõle😊 már 2szer találkoztam vele😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hector Troy
ja, a 18. perc környékén történt az eset. (AT gunokat figyeljétek.)

every_body_tells_a_story

Hector Troy
LOL, ilyen bugot még nem láttam. AT gunomból kilõtték az embert, és visszatolta magát a bázisomra (oda irányítottam, amikor láttam hogy futni kell). <#vigyor>
Feltöltve a pampog.com-ra kb18adik_perc.rec néven. Lesse meg akit érdekel, nagyon vicces, az ellen is észrevette, hogy magát tolja az ágyú.<#vigyor2>

every_body_tells_a_story