Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sokkal jobb az EF, mint a TOV. Ezt tudja a relic is, ezért nem engednek külön szovjet statisztikát vezetni, pedig vmelyik korábbi verzióban volt. Anélkül meg ki akar automatch-elni...Pedig simán verné a COH online-t, fõleg ha kijön az Ostheer.
Hector😛rocompsognathus aka kompi
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
every_body_tells_a_story
Igazából korrekt áron el tudtam adni itt egy fórumitának, és úgy gondoltam, hogy ha hozzárakok még egy kicsit, akkor mégis lesz pár új egységem, új játékmód, stb.
Ha visszakeresel anno mindenhol azt írtam, hogy a ToV nekem 1000-nél többet nem ér meg, és várok rá pár évet, amg lemegy az ára. No, úgy érzem most jött el az a pillanat. 😊
Sajna erre elkezdett hiánycikk lenni, de elõbb-utóbb csak találok valamit.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem gondoltam volna a kis gyík tetrarchról, hogy tömegben simán elintéznek egy panthert.
Gondolom a wm player gyorsan megbánta hogy kihagyta a Tier2-õt, PAK löveggel durván lehetett volna fegyelmeni a tatrarchokat.
Sose láttam értelmét wm-el tier2 átugrásának, a wm legjobb egységei abból jönnek.
Ennyire hiányzik a Schwimwagen, meg az M16 Hellcat? <#vigyor>#vigyor>
Dolorex, nem játszok EF-tal, szóval passz.
Hantorich téged majd felveszleg, aztán játszhatunk.
every_body_tells_a_story
Itt egy kép a kis albakról.Amit még eltudok mondani, hogy alapjátékra van telepítve a kieg és nincs semmiféle patch felrakva!
Nagy COH rajongó vagyok elsõ rész megjelenése óta.Játszottam a Tales-ig (majdnem) mindegyik részel, igaz tört verzióban van meg az összes.Most hallottam csak ,hogy megjelent az Eastern Front, le is töltöttem, viszont nem tudom elindítani a játékot.
Ez a kis kép jelenik meg, exe indításakor, rákattintok a Play Eastern Front-ra de az alapjátékba lép be.Remélem tudtok segíteni.
Elõre is köszönöm
Na akkor látni fogod, hogy minden frakció, minden típusának (egység, fegyver, épület) a statját megcsináltam. Mivel maholnap megszûnik a coh-stats, ezért szükség volt rá.
Szóval már "csak" leírást kell csinálni hozzájuk.
Idõközben Dini hála égnek bevállalta a WM-et, de sajna azóta nem jelentkezett. 😞
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Sajna eladtam a jogtiszta játékokat (CoH+OF), de mindenképp tervezem a visszatérést egy ToV-val. Akkor nagyon szívesen produkálok majd valamit, de biztos formába kell majd rázódnom.
Jelenleg egy elég komoly CoH fan site köti le az energiáimat, amivel szeretném majd ismét régi fényébe emelni eme remek játékot.
Sajna a cikkírók (Zsoci, oRobi, Dini) egyelõre inaktívak, így bár az oldal kész, tartalom még nemigen van rajta. 😞
Egyet tudtam játszani, de ennyi. Most megint áll.
Esetleg, ha valaki innen a forumban szeretne játszani (lvl 8 szint körül) akkor vegyen fel.
Felhasználónév:
hantorish24
hantorish
2. Fifus postázzál már amcsi repit, kíváncsi vagyok a játékodra.
3. CAC te régi játékos vagy, téged is megnéznélek szövetségessel. Meg persze bárki mást innen...
every_body_tells_a_story
Lehet a dvd sérült meg?
every_body_tells_a_story
Volt róla szó, hogy átveszi az online játékok lebonyolítását (nem akarok hülyeséget mondani, mert nem emlékszem igazán) tán a Microsoft Games, de ebbõl tudtommal nem lett semmi.
U.I.: A pingrõl meg annyit, hogy stemrebbenés nélkül kapok 4-500 as pingel rendelkezõ társakat mikor 30-40en keresünk AM meccset.
Sõt! Mielõtt bõ vérrel szarozná bárki is le a relicet, gondoljon arra, hogy a pinget is nézi a szerver. Alapvetõen a térségben nagyobb a vonzalom az axis oldal felé, így nagy eséllyel random esetén allied lesz a próbálkozó.
Lassan egész jól kezd menni a játék, már stabil 7-8-as szintû vagyok 2 vs 2-ben, azonban mostanában az utolsó 10-15 próbálkozás érdekesen sikerül.
Ha random-ra megyek, rendre szövetséges oldalra állít a gép úgy, hoyg nagyon ritkán kapok velem egyrangú, vagy urambocsá magasabb rangú ellenfelet, ezzel szemben a német oldal állandóan 9-10-tõl indul. Ha direktbe megyek németre, akkor az esetek 90%-ban behuz ellenem egy legalább 8-as átlagú enemyt a kettõbõl. Hogy a fenébe lehet az, hogy 80 %-ban mindig papíron erõsebb (és sokszor jóval erõsebb) ellenségeket oszt a gép?
Illetve lenne-e olyan, aki szívesen játszana egy-két kört esténként? (hantorish24 az account nevem)
Valaki nem tudja véletlenül a coh-stat.com.ot üzemeltetõ Tony nevû egyén kontaktját?
Mert az végzetes,mint a sakkban!
Persze.
- Pár hónapja eladtam az én OF-emet, más eladóról nem tudok.
- Fogalmam sincs.
- What the fuck. (mi a fasz?!)
- Felejtsd el. Instabilitási problémákat okoz, verziófüggõ, stb. Ennyi angoltudást illik felszednie a net/pchaszáló embernek.
Szívesen!
-Hol lehet megvenni,vagy megszerezni az Opposing Front-ot?
-Hogy lehet hozzájutni korábbi kiadású,nem javított verziójú OPF,vagy TLOF-hoz?
-Mit jelent a "wtf"
-Olvastam itt magyarosításról,mi a pontos helyzet vele?
Elõre is köszi!!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy az elõzõ hsz-eimben a panther(ek) AT gunok csatájában erre gondoltam konkrétan. Link
every_body_tells_a_story
Miért nem mutatja a LAN szervereket a játék? Hamachin is fent vagyunk és nem jelzi õket.
valaki segítseg pls
köszi:izzy
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Feltöltve a pampog.com-ra kb18adik_perc.rec néven. Lesse meg akit érdekel, nagyon vicces, az ellen is észrevette, hogy magát tolja az ágyú.<#vigyor2>#vigyor2>
every_body_tells_a_story