8857
  • Fifus
    Dokumentumok/My Games/Companyof Heroes/playback mappába másolgasd a rec fájlokat, és játékon belül az említett helyen megnyithatod.

Vagy COH Replay Analyzer 0.9.2, ami még megnyitja coh nélkül, ez egy sok funkciós progi replay-ek analizálására.
  • sötétfaló
    Köszi,Kopiati,de én azokra gondoltam ami itt vannak feltéve,vagy belinkelve.Pontosabban a "rec" kiterjesztésű fájlal nem tudok mit kezdeni.
    A Game Historyban lehet a sajátjaimat visszanézni,de nem ezek érdekelnek.
  • mascarun
    Én innen látok egyet!
    Fent a Banner ban van egy "Patch-ek" fül!
  • Dave8814
    Valaki nem tudja, hogyan lehet a CoH ToV-t 2.0.0.1ről felpecselni? Mer sehol nem találok ilyen patch-t..-.-
  • Kopiati
    "facepalm"
    A játékon belül lehet a replayeket megnézni, ahol a skirmisht állítgatod ot egy legördülő listán van a replay vagy mi...
  • sötétfaló
    Szisztok.Szeretnék felrakott replayeket megnézni,de a rec fájlal sehogy nem boldogulok,még a vlc sem szereti.Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném(windows 7).A PE-el kapcsolatos leírás sok jó tippet adott,már csak a gyakorlatba kell átűltetni.
  • Dave8814
    Hogy én hogy utálom a steam-et
  • CAC
    Zsoci:
    Szükség lenne a PE tudásodra itt. :)
  • CAC
    Egyetértek.
  • magyargyerek
    Helyeslem a hozzászólást. Én pár éve kemény 7 erezért megvettem az CohOppF-t. És soha nem bántam meg! Pedig szoktam warezkodni de ebben az esetben megérte az árát a game. Minden este az online-t nyomom egy hete. Engem elkapott az online többjátékos harc szenvedélye. Csak 3-4 vs 3-4 ellen játszom. Elég sok lengyel játékost látok az online verzióban.
  • CAC
    Jogos!

Zoli105: az sg.hu és a CoH topic egyaránt nem támogatja a warezt. Kérlek, az ilyen jellegű kommenteket a jövőben mellőzd!
    Köszönöm!

Jogtiszta CoH verziók bagóért kaphatóak akciósan a steamről, illetve a the hutról.
  • Quent1n
    CAC sztem moderálhatsz most itt vastagon. :)
  • Kocsmáros
    nem kotekedni kell de tobb szemszog van amit beleirhatnak egy jatekba te eszleny....
  • Dave8814
    Feltettem at Eastern Front patchet, fel is frissítette magát, de skirmishbe(v mibe) nem engedi h a szovjetekkel vagy ellenük legyek. Ott van egy vörös lakat. Mit tudok tenni ellen?

a másik meg, hogy a verzióm(ToV felrakása után) 2.0.0.1, és nem enged pecselni, mer a soronkövetkező patch a 2100-2200, az előttevaló meg a 1.71-2100ig. Mit tegyek?
  • NovaTerra
    Történet érdekel? LOL! Tanulj történelmet! Ez warez topic lett?
  • v1r2sd3n4
    Rendben.
    Talán van Anthology valahol
  • v1r2sd3n4
    Nem Tudtok Segíteni ???
    Honnan , vagy Hogyan tudnék beszerezni egy ToV-ot ???
  • bgabor
    Tűzfal programról hallottál már, aminek az a feladata, hogy megátolja azon programok internetre menését, amit beállítasz neki?
  • Dave8814
    Feltettem at Eastern Front patchet, fel is frissítette magát, de skirmishbe(v mibe) nem engedi h a szovjetekkel vagy ellenük legyek. Ott van egy vörös lakat
  • Kocsmáros
    de en nem online ba szeretnek engem csak a tortenet erdekel ennyi online nak ott az mmorpg...
  • CAC
    Gyerekek hagyjuk a cracket, amikor már egy 1000-ért megkapni az alapjátékot!
    Ez diákmunkával is 2 óra meló. Ami időt rászántok a crackvadászatra, bénázásra, annyi idő alatt már megszerezhettétek volna az árát. És akkor mehetnétek normálisan online játszani.
  • Kocsmáros
    fifus ne pofakat vagj mar mond azt hogy nemtudod...
  • Fifus
  • Kocsmáros
    vagy nemtudja valaki hogy lehet relicet megbénitani hogy ne kapcsolodjak?
  • Fifus
  • Kocsmáros
    hello en felpatcheltam 2.3 ig és van egy offline patch de keri a cdt es mar crackeltem valaki kitudna dobni egy linket?
  • Fifus
    Hát persze, én barom meg kiadtam rá majd húszezret.
  • Zoli105
    ööö és ha megvan crackelve a játék akkor fel lehet rá nyomni a patcheket!??
  • Zoli105
    Oké rájöttem mi volt a baj ! nem crackeltem de a crak mappa is jól elvolt dugva 5 perc alatt találtam meg!
  • mascarun
    Szedd le innen!
    A bannerban is ott vannak a javítások.
    Feltelepíted manuálisan azt kész!
  • Zoli105
    Leszedem a Coh:Op felteszem erre nem tudok vele játszani mert egy rohadt patchet akar leszedni ! De leszedni és hibát észlel!!!pfff
  • Zoli105
    Köszi ,ez gáz!:S (és ha akkor crackelem mikor felettem rá a patcheket , akkor működni fog!?)
  • Fifus
    1. Az Eastern Front csak a legutóbbi patch-csel kompatibilis, a 2.601-gyel, a játék neve ilyen szempontból mindegy.

2. Meg is válaszoltad miért nem megy fel.
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek lenne egy két kérdésem a játékhoz!
    1:Az Eastern Front melyik játék modja?(alapé vagy az Opposing fronté esetleg a Tales of Valoré!?)
    2 Nekem az alap is meg van de csak 1.71-ig tudom felpatchelni a 2.101 már nem engedi rárakni miért!?(igaz nem eredeti a játék!:S)
  • lee56
    Az egy mod a CoH-hoz, szóval ingyen letöltheted, keress rá a zinterneten :)

Patcheket pedig a relic letöltési oldalán találod, amikor utoljára néztem leírások is voltak hozzá, de ha nem is ott, máshol biztos van részletes leírás a tartalmukról
  • Dave8814
    1.és mit tudnak a peccsek? csak annyi h lehet neten tolni, vagy van más értéke?

2. És az Eastern Front-tot h szerzek?
  • Fifus
    Eastern Front nevű modban.
  • Dave8814
    Van olyan company of heroes, amibe a ruszkik is benne vannak?
  • v1r2sd3n4
    Replay

Segítsetek !!!!!
    Kérlek mondjátok, mit csináljak ilyen esetekben
  • NovaTerra
    Mintha windowsban áthuznál egy ikont.