Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Olyan is van FSX-hez.

Ez a 2. világháborús Pacific térséggel foglalkozik.

Lehet lõni is :-)
Willenbrock
Ezek szerint lehetséges lenne ha nem is bonyolult fegyverrendszerek készítése de annyi legalább hogy a 2. világháborús gépek gépfegyverei mûködõek legyenek.Geeforce 9800Gt-n már teljesen jól fut az FSX maximális beállításokkal is.A mai gépek már elbírnának egy WW2 modot talán(nincsenek rakéták és radarok csak gépfegyverek-esetleg bombák)Ráadásul új modellek sem kellenének mert már vannak kiegészítõben.Ha értenék a programokhoz talán meg is próbálnám.

polluxware
útálom az fsx-et<#boxer>

Molnibalage
OF-ben a "top gun" camera nézetek hogyan érhetõek el?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ne már, hogy nem tudod, hogy az FSX támogatja az ilyesmit is.

Leht lövöldözni pl. ebben az Abacus WWI Dogfightban is.

Rakat repülhetõ gép és misszió, sõt külön letölthetõ küldetések garmadája van a neten is.
LeonSilver
A C=64-es verzióban volt ilyesmi fícsör 😉

WW 1 Ace mode

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
az alap légköri dolgok, meg repmodell és egyebek modellezése is sok erõforrást igényel... nem hogy még egymásra támadó gépeket is szimuláljon😊

maradjon az csak nyugis örömrepkedés

aztán ha belegondolsz egy csomó tréning helyzetet el lehet játszani FS-el, elvégre a valóságban sem bombáznak nyakra fõre mindent a gépek.

békeidõ van😊

arrow19
MFD-n katt a grey off gombra
Willenbrock
Vajon lehetne az FSX-hez valami combat modot készíteni?Léteznek nagyon szép kiegészítõ világháborús repülõmodellek mindkét oldalhoz(Bf 109,P-51 és még egy csomó),a térképek végül is adottak csak néhány dolgot kéne átszerkeszteni rajta.Gondolom a legnehezebb a ballisztikai és a sérülésmodellek elkészítése lenne.Lehetséges szerintetek hogy készüljön egyszer a FSX-re ilyen mod?

polluxware
egy hete még eszem ágában sem volt boing 757-re ránézni.. most meg búzgón tanulgatom az FMS programozást😊

azért hangulatos tud ám az is lenni, még ha lövöldözni nem is tudsz benne

zsoltfireman
<#ejnye1><#ejnye1>

Molnibalage
Csak a táj ronda nagy átlagban. Az elsõvonalas gépek szebben néznek ki sok esetbem, mint bármelyik más harci szimben. Lehet, hogy szép gépek vannak az FS-ben, de kit érdekel, ha csak sétarepülésre alkalmas?

A BMS4 elvileg rendelkezik bizonyos szintû DX9 supporttal elvileg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hi!
a videó jó,csak kár hogy a falcon ennyire ronda még mindíg.nemtudom ki hogy van vele,de nekem nem csak a nagyon pontos adatbázis számít,hanem az is,hogy hogy néz ki egy játék.sajna minden fejlesztõi erõfeszítés ellenére a falconnak még mindíg a dinamikus hadjárat az egyetlen elõnye.de hát majd egyszer csak meg lesz csinálva dx9-re.addig is jó játékot vele.
polluxware
<#ticking> ezek a bokorgépek igen is nívóósak!

zsoltfireman
Amúgy a belinkeld FS9 képeid láttán,inkább te szoktál repülõgépnek nevezett szutykokkal repkedni...de kinek a pap,kinek a paplan....<#gunyos1>
szutykok:
<#nevetes1>

zsoltfireman
zsoltfireman
Nemrég raktam újra....nem sok! De ez a Hawker elég komoly! Érdemes kipróbálnotok!
Ingyenes!
Most épp Thaiföldet frissítem,mind Int.,mind Mil. téren!

L Viper
Szerintem még nem sok, a minap rakta fel újra az FS-t
polluxware
hány repgép van feltelepítve már az FS-re?

polluxware
te hogy milyen szutykokkal vagy képes elröpködni.. <#eplus2>

Palinko
én sem hagyhatom szó nélkül ezt a fantasztikus videót, gratula!

sztem ha kedved van simán készíthetnél promóciós videókat a csapatnak, mert polluxwarenak igaza volt abban hogy ilyen videók után indulnak neki az emberek egy játéknak.
L Viper
Le a kalappal, remek, soha nem látott megoldások Falcon videóban <#eljen>
Ügyes vagy!
zsoltfireman
OFF:

ON:

polluxware
némmmáá valaki tud😊

aztán dagadjon a májad ecsém.. 😊

ott van nagyon<#eljen>

ha szabad alázattal megemlíteni pár dolgot:

javarészt az embernek azok a kamera állások jönnek be legjobban amik valóságérzetet keltenek példul: földön lévõ szemlélõ aki a völgybe vagy alacsonya átpasszoló gépet figyel, kötelékrepülés közben a wingman kiválása jobbra/balra ne legyen túl erõteljes (fõleg megrakva fegyverrel) de azért legyen dinamikus.

flare effektek ha jól vannak elkapva akkor iszonyat jól mutatnak.

sztem sokan ott rontanak el jó videókat hogy néha túlhúzzák a gépet amitõl olyan árkádos feelingje van. persze kellenek páraleválásos képsorok de azok is max nagylátószöggel rázúúmolva és ha lehet szembõl.

ejjj ilyen vidijókért telepít fel az ember egy játékot

GRATULA +szer
<#eljen>

Gundark 1 1
<#eljen>
Molnibalage
Az lehet, mert kapott néhány új sort. Állítsd be újra.

Hotfix után nektek is elmászott néhány CE beállítás? most hirtelen a "No RPM on HUD" meg a "No MFDs on 1 view" ami szembetûnõ. Meg az UI helyenkén lassabb talán.
<#wave><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Ez eszembe sem juttott. Zseniális!

Boconadi
An-2 -es géppel repültem, kikapcsoltam az mfd-ket, meg kicsit rázoomoltam vegasban.
Molnibalage
Az elején levõ kameramozgásokat hogyan csináltad?

Boconadi
FreeFalcon 5 - Kontroll

Most ennyire tellett... Nem volt idõm rá, úgyhogy ezért lett ilyen rövidke, de remélem azért tetszeni fog.

Have Fun!

ui.: Valamiért szarakszik a videókártyám, ezért tûnhet úgy néhol, hogy akad a videó...
zsoltfireman
OFF:

ON:

Molnibalage
Engem inkább a performance görbék érdekeltek elsõ körben.

polluxware
annyi vele csak a szépséghiba hogy pont az MFD-k, meg a radar rész nics benne:/

viszont van benne hivatalason RACK pilon kiosztás

Molnibalage

Molnibalage
OFF

Új Fighter Ops képek jelentek meg

ON

L Viper
Ja, az UI-s részt láttam, remélem jobb lesz.
Molnibalage
Le van írva, hogy pár apróbb UI fix és fejlesztés is van benne. Picit talán stabilabb is lesz az UI.

L Viper
A két nagy file mérete ugyanaz, de vannak benne mappák is, tehát más is van hozzá.
Gundark 1 1
Én is szívesen segitek, ingyen 😊 De a hétvégén ügyletben vagyok.
Molnibalage

Molnibalage
Hotfix!
Az exe elvileg ugyanat amit megosztottam, de most már legalább mindenkinek elérhetõ.

Bucser
Új Logitech Force feedbackHOTAS Dual throttle-el.

Végre lesz értelme F-15-öt is repülni vagy Szuhoj-t Miget😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arrow19
ATIhoz TEben igen hasznosak Viper cuccai Hadjaratban mikor 20-30gep van a bubbleben megeszi sajnos a motort <#szomoru1>
L Viper
A Janhas cuccot mindenképp tedd fel, meg nézd meg az én "vackaimat" is itten vannak.

Molnibalage
Huh, nagyon sok jelenethez kellenétek. Sok szenvedés is lesz. Elsõ körben meg kell ismerenem az OF-get, hogy milyen alapanyagom van. Hétvégén megpróbálom leírni a forgatókönyvet amit elképzeltem.

L Viper
Mikor kellene segíteni?
Ha lesz idõm szívesen segítek és semmit nem várok el cserébe, mert örömmel teszem.
polluxware
janhas skineket el ne felejsd fel rakni!