52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
mcsaba #32828 Érdekesen hanzik ez a facetracknoir, engem érdekelne az a trackir interface, ez más szimekben is használható pl lockon vagy fs flight simulator? Esetleg irnál róla hogy milyen tapasztalataid vannak. köszi -
#32827 Mert a trackir interface-t most rakta bele a srác,reggel küldte át mailben a módosított verziót.Ha kell felrakom tárhelyre. -
#32826 az j mert nekem valahogy nem mozgott a játékban semmi a progiban felismerte, de FF alatt semmi, pedig bekapcsoltam a 3d trakir opciot is -
#32825 facetracknoir-on -
#32824 Hol lettél beta teszter? -
#32823 Hamarosan felrakom a TrackIR-es facetracknoir videóm,beta teszter lettem és működik FF alatt is,megy a TIR szimuláció :-) -
#32822 Sz-200 (SA-5) fejlesztés. -
#32821 Az. Repülni fog végre F-15 és nem jenki sétarepültetés lesz. Mondjuk 2003-ban kegyetlenül megrángatták az a Sas-t. Rohadtul várom már. :) -
#32820 Ez tényleg durva lesz! -
#32819 2 éves lett a tárhelyem a mediafire oldalon! :)
-
#32818 Hustler hozzászlólsásától jófpofa. :) -
#32817 Na ez komoly!
Elivleg OF / FF alá is jó lehet. -
#32816 Mikor lesz Space Shuttle cockpit? -
#32815 Az FF zárold bubble csúszkája matt sajnos semmi sem mehet át a 3D világban 37-38 mérföld távolság felett. Az OF-ben felhúztam maxra a slidert és játszottam a bubble távolsággal meg mással is. Ez lett belőle. -
#32814 Poénból kipróbáltam egy picit a MolyFalconból az OF alatt. Sz-200 (SA-5), csak kicsit eltolva. :)
Az FF-ben 100'000 láb fölé semmi nem mehet egy bug miatt. Itt nem. Nézzétek a magasságot és sebességet. Hej, itt már Houston vagy Bajkonur az illetékes. :)
(A rávezetést eltolta az MI.) -
#32813 -
Wampa #32812 Ez jó volt nagyon.....elkezdtem nézni a videod közben kajáltam.Nézem,nézem,mondom,a srác miért mondja hogy rövid,lám a bevezető rész milyen hosszu a repülésről.
Ugyanis nem inditottam el:)) -
#32811 Csináltam egy rövid videót,hátha segít. -
#32810 A TGP első körben arra a pontra néz, ahova a radarkurzor mutat. Ha az első befogás megvolt - valójában sokszor a redszer a második befogási szintet is megcsinálja, ekkor vissza kell egyet lépni - akkor a radar kurzor nem mozog már csak a TGP kurzor mozog. Oktatófilmen be van mutatva... -
moho #32809 Ezt most magyarázd el pls. :)
"mikor még a radarkurzor mozgással van összelinkelve" -
#32808 EXP, DBS1/2 nagyításban mozgasd mikor még a radarkurzor mozgással van összelinkelve. -
moho #32807 Mit lehetne azzal kezdeni, hogy a kurzor mozgatása lágyabb legyen?
Lézeres célzásnál a legnagyobb nagyításnál már szinte lehetetlen célra tartani mert nem találom el :) konfigban a legkisebb kurzor speed-et állítottam be de igy is. ti hogy oldjátok ezt meg? -
#32806 Egy érdkesnek tűnő blogkezdeményezés. -
#32805 Igen! -
#32804 Ez úgy készüt, ahogy én anno posztoltam? -
#32803 Kicsit átszerkezgettem a cockpitokat,sztem így szebb+láthatóbb a HUD zöld a DED textúrák mások:
F-16CG
F-16CJ
-
#32802 Na, ha minden jól megy akkor az Sz-300 család modellezése is picit pontosabb lesz. Három tag lesz modellezve.
- Első generációs Sz-300P (SA-10). Központi tűvzeteő radarral, félaktív / RCG irányítás, tehát RWR jelezni fog indításkor.
- Sz-300V (SA-12). Ez félaktív, de mindin indítón (TELAR) van radar. RWR szintén jelez, de ezt közel sem egyszerű elnyomni.(Ez sem lesz hadjáratban.)
- Sz-300PMU (SA-20). Ez már TVM irányítással rendelkezik, RWR nem fog csipogni. Amennyire tudom egy központi radarja van, én legalábbis így fogom modellezni. Mivel ez amúgy sem '80-as évek hadjárataihoz kell, nem fog zavart okozni. Lényegében 100%-os kill ratioval bír a 3D-s világban az MI ellen, mert túl buta sajnos.
Próbálkoztam azzal, hogy a meglevő EW radar egységet felhasználjam. Az MI elvileg használja a radart a GCI hálózatban, de egy bibi van. Az istennek sem produkál RWR jelzést a 3D világban... -
#32801 Én meg ezt :-) -
#32800 Ezt most találtam. -
#32799 Nem csak FF, hanem semmivel sem. Tudok a dologról, de addig is amíg megoldom, a bal oldali menüpontok között (témák, naptár) lehet böngészni. -
#32798 Aki netán tudná hol lehetne megszerezni a "Warthog: Flying the A-10 in the Gulf War" (William L. Smallwood-tól) könyvet elektronikusan annak örülnék. -
#32797 Ott van például a Spectrum Holobyte-os "Art of the Kill" könyv is. (a videók mellé) -
#32796 Akit érdekel akkor itt elolvashatja Belenko hadnagy meneküléséről írt könyvet (ha még nem volt eddig). Sajnos pdf-et nem találtam az interneten, örültem, hogy html-ben fennt volt legalább. :)
Amúgy vanitt miből csemegézni, bele lehet rakni pár cuccot a gyűjteménybe. ;) -
#32795 Sanyo, FF-fel nézve a pcpilot oldalt nem látható lapozás ikon. Csak az első oldal olvasható :( -
#32794 Taiwan beta tester wanted. :) -
#32793 Új víztextúra Aeyestől. -
#32792 Ilyen szép kacskaringós füst, csak az FF5.x-ben van. Ezt nagyon hiányolom is az OF-ből. -
#32791 Atyagatya. Kihagytam volna ezt a részt? -
#32790 Ja:link -
#32789 Ennyit találtam most hirtelen.