52965
  • mcsaba
    Érdekesen hanzik ez a facetracknoir, engem érdekelne az a trackir interface, ez más szimekben is használható pl lockon vagy fs flight simulator? Esetleg irnál róla hogy milyen tapasztalataid vannak. köszi
  • arrow19
    Mert a trackir interface-t most rakta bele a srác,reggel küldte át mailben a módosított verziót.Ha kell felrakom tárhelyre.
  • repvez
    az j mert nekem valahogy nem mozgott a játékban semmi a progiban felismerte, de FF alatt semmi, pedig bekapcsoltam a 3d trakir opciot is
  • arrow19
    facetracknoir-on
  • Molnibalage
    Hol lettél beta teszter?
  • arrow19
    Hamarosan felrakom a TrackIR-es facetracknoir videóm,beta teszter lettem és működik FF alatt is,megy a TIR szimuláció :-)
  • Molnibalage
    Sz-200 (SA-5) fejlesztés.
  • Molnibalage
    Az. Repülni fog végre F-15 és nem jenki sétarepültetés lesz. Mondjuk 2003-ban kegyetlenül megrángatták az a Sas-t. Rohadtul várom már. :)
  • zsoltfireman
    Ez tényleg durva lesz!
  • Molnibalage
    2 éves lett a tárhelyem a mediafire oldalon! :)

• Molnibalage
    Hustler hozzászlólsásától jófpofa. :)
  • Molnibalage
    Na ez komoly!

Elivleg OF / FF alá is jó lehet.
  • arrow19
    Mikor lesz Space Shuttle cockpit?
  • Molnibalage
    Az FF zárold bubble csúszkája matt sajnos semmi sem mehet át a 3D világban 37-38 mérföld távolság felett. Az OF-ben felhúztam maxra a slidert és játszottam a bubble távolsággal meg mással is. Ez lett belőle.
  • Molnibalage
    Poénból kipróbáltam egy picit a MolyFalconból az OF alatt. Sz-200 (SA-5), csak kicsit eltolva. :)

Az FF-ben 100'000 láb fölé semmi nem mehet egy bug miatt. Itt nem. Nézzétek a magasságot és sebességet. Hej, itt már Houston vagy Bajkonur az illetékes. :)

(A rávezetést eltolta az MI.)
  • arrow19
  • Wampa
    Ez jó volt nagyon.....elkezdtem nézni a videod közben kajáltam.Nézem,nézem,mondom,a srác miért mondja hogy rövid,lám a bevezető rész milyen hosszu a repülésről.
    Ugyanis nem inditottam el:))
  • arrow19
    Csináltam egy rövid videót,hátha segít.
  • Molnibalage
    A TGP első körben arra a pontra néz, ahova a radarkurzor mutat. Ha az első befogás megvolt - valójában sokszor a redszer a második befogási szintet is megcsinálja, ekkor vissza kell egyet lépni - akkor a radar kurzor nem mozog már csak a TGP kurzor mozog. Oktatófilmen be van mutatva...
  • moho
    Ezt most magyarázd el pls. :)
    "mikor még a radarkurzor mozgással van összelinkelve"
  • Molnibalage
    EXP, DBS1/2 nagyításban mozgasd mikor még a radarkurzor mozgással van összelinkelve.
  • moho
    Mit lehetne azzal kezdeni, hogy a kurzor mozgatása lágyabb legyen?
    Lézeres célzásnál a legnagyobb nagyításnál már szinte lehetetlen célra tartani mert nem találom el :) konfigban a legkisebb kurzor speed-et állítottam be de igy is. ti hogy oldjátok ezt meg?
  • Molnibalage
    Egy érdkesnek tűnő blogkezdeményezés.
  • arrow19
    Igen!
  • Molnibalage
    Ez úgy készüt, ahogy én anno posztoltam?
  • arrow19
    Kicsit átszerkezgettem a cockpitokat,sztem így szebb+láthatóbb a HUD zöld a DED textúrák mások:
    F-16CG

F-16CJ
  • Molnibalage
    Na, ha minden jól megy akkor az Sz-300 család modellezése is picit pontosabb lesz. Három tag lesz modellezve.

- Első generációs Sz-300P (SA-10). Központi tűvzeteő radarral, félaktív / RCG irányítás, tehát RWR jelezni fog indításkor.

- Sz-300V (SA-12). Ez félaktív, de mindin indítón (TELAR) van radar. RWR szintén jelez, de ezt közel sem egyszerű elnyomni.(Ez sem lesz hadjáratban.)

- Sz-300PMU (SA-20). Ez már TVM irányítással rendelkezik, RWR nem fog csipogni. Amennyire tudom egy központi radarja van, én legalábbis így fogom modellezni. Mivel ez amúgy sem '80-as évek hadjárataihoz kell, nem fog zavart okozni. Lényegében 100%-os kill ratioval bír a 3D-s világban az MI ellen, mert túl buta sajnos.

Próbálkoztam azzal, hogy a meglevő EW radar egységet felhasználjam. Az MI elvileg használja a radart a GCI hálózatban, de egy bibi van. Az istennek sem produkál RWR jelzést a 3D világban...
  • arrow19
    Én meg ezt :-)
  • Molnibalage
    Ezt most találtam.
  • Sanyo
    Nem csak FF, hanem semmivel sem. Tudok a dologról, de addig is amíg megoldom, a bal oldali menüpontok között (témák, naptár) lehet böngészni.
  • Buren
    Aki netán tudná hol lehetne megszerezni a "Warthog: Flying the A-10 in the Gulf War" (William L. Smallwood-tól) könyvet elektronikusan annak örülnék.
  • Buren
    Ott van például a Spectrum Holobyte-os "Art of the Kill" könyv is. (a videók mellé)
  • Buren
    Akit érdekel akkor itt elolvashatja Belenko hadnagy meneküléséről írt könyvet (ha még nem volt eddig). Sajnos pdf-et nem találtam az interneten, örültem, hogy html-ben fennt volt legalább. :)

Amúgy vanitt miből csemegézni, bele lehet rakni pár cuccot a gyűjteménybe. ;)
  • Molnibalage
    Sanyo, FF-fel nézve a pcpilot oldalt nem látható lapozás ikon. Csak az első oldal olvasható :(
  • Molnibalage
    Taiwan beta tester wanted. :)
  • Molnibalage
    Új víztextúra Aeyestől.
  • L Viper #32792
    Ilyen szép kacskaringós füst, csak az FF5.x-ben van. Ezt nagyon hiányolom is az OF-ből.
  • Molnibalage
    Atyagatya. Kihagytam volna ezt a részt?
  • arrow19
    Ja:link
  • arrow19
    Ennyit találtam most hirtelen.