52965
  • Molnibalage
    Az helyszínem saját UI-val fog rendelkezni. Nem sok kép lesz lecserélve, csak a leggyarabban látottak. A lényeg, hogy ez is egyedi lesz.

Már csak azt kellene kiderítenem, hogy milyen fotókat használhatok fel ilyen célokra. Találtam pár igen szépet -e célra.

ÉS még jópárat.
  • Molnibalage
    Én csak pár bevetést és tesztet nyomtam vele. Tökéletesen stabil volt.
  • arrow19
    Na ucsó-uccsó mert mégis Falcon 4 a topik neve:
    Santorini (A tájból sokminden nem látszik)

• repvez
    volt egy kis idöm, most hogy lábadozok a sérülésemböl és kiprobáltam a modositást 5.3as db-vel.
    A jo hir hogy müködik és végre használhatom az összes fegyvert.
    A rossz hir az hogy ismét játszhatatlan ,mert ugyan ugy kilép mint az 5.3.egy bevetést nem tudok végigmenni vele.

Most ez akkor kettöt jelent vagy az 5.3-as exét nem szereti vagy a db-t , de mivel az exe-be nem nyulnak igy kizárásos alapon marad a database. ebben lehet valami olyan dolog ami a rendszerhibákat okozza.
  • Wampa

Szinte fotó,jó háttérkép lenne,baromira tetszik
  • arrow19
    FSX
    -CaptainSim C-130
    -Dino Cattaneo F-14D
  • Molnibalage
    Ez melyik FS?
  • arrow19
    Off:

• Molnibalage
    No, leteszteltem majnem az össes SAM-et. Az alábbi tapasztalatok vannak.

Az SA-11 kivételével eddig az összes tűzvezető radar amit teszteltem jó RWR szimbólumot ad meg az RWR-en és a HAD-on is amennyire láttam. A probléma a battalion keresőradarjaival van. Ezek van 'N' szimbólumok az RWR-en, vagy valami gépágyú jelét viselik.

Nem tudom, hogy feltűnt -e nektek, de FF5.5 alatt a légvédelmi ütegeknek már csal tűzvezető radarja van. A GCI lefedettséget a többi statikus radar adja, nincs még ütegeknek is. Lehet, hogy én is ezt fogom választani, ki kiegészítéssal. A SAM reakciók nekem még talán azt is megérik, hogy pár SAM rossz szimbólummal legyen. TE teszt alatt minden SAM indított, ahogy kell.

Azért megpróbálok segítséget kérni majd a "terrorakciómhoz" - szerintem, ha megtudják, hogy dersteftől van, akkor örülhetek, ha nem vágnak ki (na jó, ez túlzás) - hogy az RWR symbólumokat segítsenek kijavítani. Ha nem megy, akkor marad egy, de brutális módszer. Szépen egyesével végigmenni a szimbólumokon, hogy mindig letesztelni. Mindig új TE gyártása a változtatás után és tesz. Ez kb. 100-120 ilyen menet. Hát baromi unalmas lesz...
  • netmester
    link :D
  • Molnibalage
    Úgy látszik, hogy igazi jó DB talán soha nem lesz nekem. Tegnap még azt is megcsináltam, hogy az 5.5 DB egy részét vegyítettem az 5.3-mal. Érdekes volt. Vannak bizonyos dolgok, amiket nem tudok kiszűrni. Sajnos hétközben nem sok időm van erre.
  • Molnibalage
    A helyzet azért nem ennyire tiszta. Az 5.3-ban a SAM-ek viselkedése jónak tűnik. Az RWR szimbólum valamiért rossz, de a HAD / HSD jó. Érti a fene.
  • arrow19
    Hajrá Balázs,legalább valaki átlátja a "káoszt" csak így tovább!!!
  • Molnibalage
    Az első tesztek az 5.3 adatbázissal nagyon ígéretesek minden térem. Közben rájöttem, hogy mi okozhatja az SA-2 tunyaságát. 53 ezer láb minimális indítási távolságot lőttek be az SA-2-nek. A max. meg 66-70 ezer táján van magasságtól függően. Egy kb. két mérföld széles tórusz alakú zónában indít csak az SA-2. Figyelembe véve az MI rekció idő modellezését lényegében szinte mindig kiszalad az időből.

Nem bizots, hogy csak ez a gond az 5.5-ben, de ez 5.3 adatbázissal csak 8 mérdöld alatt kussolt az SA-2, egyébként kurva agresszív volt. Átírtam a minimális távolságot 15500 lábra (ez kb. reális). Hát egyből vegzált végig.

Hustlernak abban igaza van, hogy ez játék. Ettől függetlenül nem jelenti az, hogy elbaszott modellezési értékekkel kellene - már elnézést - telebaszni...

Sok munka lesz vele, de egyelőre az 5.3 igenis alkalmasnak tűnik egy életképes Falcon létrehozásához.
  • Molnibalage
    Nincs Aeyes F-16 3D pit. Az FF csapattal való szakítás után megrekedt. Az FF5.5 adatbázisának az a része nyitott elvileg, ami neki kell. Rajta áll, hogy bejezi -e.

Én minden fejlesztő munkáját tisztelem, de én bizta lecserélném a free 3D kabint, ha az Aeyes féle szebb.

Egyébként nem tudom, hogy Aeyes csinál -e 3D kabint. Snaillel beszélgettem. Az Aeyes kabinok 3D alapját azt nem Aeyes csinálta. Ő "csak" textúrázza és helyrerakjam hogy működjön. Legalábbis nekem ez jött le. Snail és Aeyes személyesen ismerik egymást, hiszen közel laknak. :)
  • arrow19
    Aeyes F16os 3d pitet nem lehet beleintegrálni?
  • Molnibalage
    Jó hírek. Úgy néz ki, hogy derstefnek van unlockolt 5.3-as adatbázisa. Ha ez tényleg igaz, akkor azt használva fog felépülni a MolnyFalcon. Elvileg működnie kell.
  • Molnibalage
    Ezt próbálta már valaki?
  • Molnibalage
    Vannak. Egyelőre várok a hotfix féle adatbázira, mert ezzel semmi értelme dolgozni. Az SA-2 állások hébe-hóba indítanak csak. Az meglevő hadjárat 1 napjának 1 órájában is sétarepülést lehet tartani ott, ahol SA-2 van...

Az egyes dolgok 2D-s értékeit tesztelem. Vannak bizonyos anomáliák és elszállt dolgok az FF adatbázis változtatás miatt.

Pl. 4 x F-16A, 4 x F-4ESK és 2 x B-52H támad 3 cél úgy, hogy két SA-2 és egy SA-3 védi. Az FF5.5 modellező éréteival az esetek kb. 50%-ban ebből 5-6 (!) gépet leszed a légévédelem a 2D-s világban. Vicc...
    A modollással beállítottam egy jóval véletlenszerűbb és kisebb hatást. Az esetek kb. 40%-ban most egyetlenegy gépet sem szednek le. Kb. 40%-ban 1-et, 10%-ban kettőt és 10%-ban hármat vagy többet. Ezek csak hozzávetőleges számok, de ezek az arányok.

Pár bomba modellező értékét is visszaállítom a régi környékére. Sajnos vannak számomra javíthatatlan anomáliák 2D-ben is. A Nike-H pl. 2D-ben szép nagy hatótávval bír. A Patriot a jelek szerint valamiért nem.
    A Su-7 brutákjól használja a kifutók elleni bombákat, a J-6 meg valamiért sokkal gyengébb. A H-6 gépek meg a tesztek alatt 0%-os hatékonysággal...

Nagyon nem egyszerű a dolog.

A felfüggesztések és rackek babrálását szinte teljesen befejeztem már, külön külön az összes tesztelve volt. Bepakolhatónak vannak minősítva.

A modellező értékek közül amik a 3D-s világra vonatkoznak még csak nagyon kevés volt tesztelve.
  • Molnibalage
    "Shift +l" a közeli labels bekapcsolása és "ctrl + l" a távolié.
  • moho
    Most olvasom egy forumban, hogy lehet a wide miatt van
    1680x1050
  • moho
    FF -t próbálgatom de a label nálatok megy? Bekapcsolom de nem látok smemilyem feliratot. ??
  • arrow19
    Köszi,Balázs befrissítettem a háttérképem is nagyon faja kis képek.Vannak új fejlemények a MF-ről (MolniFalcon)?
  • Molnibalage
    Az eredeti HQ minőség és a felhasznált képek.
  • Sharks
    Ez nagyon nyugtató...
  • Molnibalage
    JP-233 fejlesztés. ;)
  • Molnibalage
    A 4.8 kabin skinkiosztása naná, hogy nem stimmel az FF félével. Viszont, ha az új kabint beteszed, akkor az elvileg a skin ráhúzás mintázatát is hozza magával. Akkor már működnie kellene. Elvben.

A TE adatbázisa már nem zárolt. Az adatbázis alatt, mikor DB-t írok alapvetően a master DB-t értem, ami a \terradata\objects-ben van. A kisebb méretű fájlok azok, amiket az F4Bwrose macerál. A 3D LOD modellek és egybek, meg a nagy fájlokban vannak. A hadjáratok lockolt adatbázisa ugyanazt a LOD-okat használja, a kisebb méretű fájlai egyediek, de ott is csak a sq.stroes tér el. Visznot az önmagában nem lehet független, ezért változatlan formában a többi aprólék is mellette van.

Ezt csak azt torítja, hogy a tesztjeim során észrevettem, hogy a dogfight module az adott helyszín hadjárat adatábázisát használja. Tehát hiába engedélyezel pl. csak AIM-54A-t az F-14B-n, akkor sem fog semmi változni, csak TE alatt. Mikor elkezdtem dolgozni a hajamt téptem azon, hogy már megint nem úgy működik egy újítás, ahogy kellene. Igazság szerint sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a sq. stores limitálást, nem értem, hogy ehhez miért kell külön DB. TE alatt a sq. stores nem számít. Az összes helyszín ugyanazzal a DB-vel rendelkezik. Tehát a master DB-ben elég limitálni a száadok fegyverzetét. Az egyetlen ok a szeparálásra az, hogy lehessen zárolni...
  • arrow19
    Azt nem tudom kié de a tesóm látta pár hete az ELTE-n is kivolt állítva ez a kabin,Balázs én a textúrákat nézegettem teljesen máshol vannak mint FF-ben mert nekem is ez volt az első hogy FF-alá berakni,másik meg hogy a lodeditor megy FF alatt is lockolt db-vel? Akkor van rá lehetőség,vagy Janhas-al beszélni ha őt még nem utálták volna ki a dev-ek nemtudom,te vagy velük jó kapcsolatban vagy Aeyes.Jólenne én kifejezetten hiányolok egy ilyen minőségű kabint az 5.5ből vagy egy normális ATI fixet OF-hez.
  • JoeDestroy
    Elírtam!!! EuropAirVenture ...
  • JoeDestroy
    Erre nem e jön e valaki?
    EuroAirAdventure Kalocsa
    Falcon 4 cucc kié??? Jelentkezzen! Vagy jelentkezek én szombaton és kiderítem.
    Szombaton kimegyünk a rendezvényre.
  • Molnibalage
    Nem, nem maradtál le.

A 4.8 a következő javítás / fejlesztés lett volna, de ezt a jelek szerint elkaszálja a BMS4, mert az eddig elkészült cuccok abban lesznek benne.

Mivel 4.8 nem lesz és BMS4 kiadása nem fixált, akkor miért ne adják ki a kabint. Gondolom ez járhatott a fejükben. Azt viszont érdemes lenne megnézni, hogy FF5.5-tel megy vagy sem. Nem valószínű, hogy működne.
  • moho
    OF 4.8???? Kimaradtam valamiből? Eddig 4.7 -ről tudtam
  • arrow19
    Nálam FF5.5 alatt a weapon load képernyő alatt is megszűnt az anomália ATI kártya alatt:
    driver:Catalist 10.5
    AA:boxed 8X
    AF:application
    Catalist AI:Standard
    Mipmap:high performance
    Vrefresh:Off,application
    Adaptive AA:On Quality
    Tiple buffering:Off
  • Molnibalage
    OF 4.8 új 3D kabinja és felrakásának módja.
  • Molnibalage
    Új skyfix. Nem tűnik rossznak.
  • Molnibalage
    Új videó. Még feldolgozás alatt.
  • Molnibalage
    Nem rossz. A buherálás működik?
  • repvez
    A következö kiadásba benne lesz ez a támogatás? :)
    csak hogy lehessen nyomogatni a kapcsolokat a 3d-s kabinba . ugy mintha benne ülnénk .
  • arrow19
    Igen,bár én csak egy gépet láttam.
  • L Viper #32469
    Kitérőt tettek volna Lacháza felé? Ott laktok?