Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Gyönyörû gépek!Már kivonták õket a cseheknél is úgy tudom.Európában talán már csak a románok üzemeltetik meg a bolgárok.

Molnibalage
Ja, hogy az oszlop elejét és végét megjelölöd. Így már tényleg adott az irány. Csak egyre kell figyelni, a haladási irányra. Azt meg nem szeded ki így. 😊

( DBS módban tisztán látszik a radaron, hogy merre megy. Nekem az eddig elég volt, de akkor kipróbálom ezt is.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
ugy ahogy leirtam a repteres résznél is.AG modban távolrol rákeresek a cél elejére és végére mindegyiket megjelölöm ez egy kis kerestet tesz a HSD-n is igy ha az utvonalam ugy választom meg hogy mindkét kel elöttem legyen egymás mögött akkor biztos hogy tengely irányba vagyok vele, de ha a két jel között megyek el akkor csak keresztezni fogom azt igy csökken a hatékonysága a bombázásnak.
Molnibalage
Nem értem. A markpointot használva honnan tudom, hogy merre halad? A radarbefogás által tudom, mert a HUD-on látszik a TD box mozgása. Markpoint esetén, ha folyamatosan nyomkodom akkor igen, de más esetben nem. Vagy félreértem a használat módját?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Nem a mozgó célponthoz kell a markpont hanem hogy tudd hogy a konvoly milyen irányba halad, mert általában csak egy esélyed van rárepülni a célra és igy elöre tudod hogy pont hosszába végig tudod szorni a konvojt és nem csak keresztbe repüsz rá.
És igy látod a HSD-n is .
polluxware
dora😊

zsoltfireman

zsoltfireman
Már túl vagyok rajta........

Molnibalage
Ezt is érdemes végigrágni.

Annak ellenére amit ír szerintem nem igazán használható. Próbáltam, de egyszerûen nem jött ki a jobb hatótávolság azzal amit ír.

Molnibalage
Van új exe egyébként tesztelésre. Tegnap este jött ki.

Zsolt, most miért kell ennyire releagálni? Én csak megjegyeztem, hogy nem látok Tornado-t.

Molnibalage
Hát azért bõven lehetne mit fejleszteni 5.1 felül is.

Molnibalage
Egyszer régen, talán. Változatlanu nem értem, hogy mire kell mozgó cél ellen markpoint... CCRP esetén követi a rendszer. CCIP esetén meg vizuálisan kell célozni...

polluxware
polluxware
pedig az ff5.1 ez adná az utolsó lökést a tökéletesség felé..

valahogy az OF ebbõl a szempontból nyerõbb nálam.

arrow19
Ez nem újdonság,valamiért õis berágott.
polluxware
szûzmaris.. asszem itt az ideje hogy magázzalak😊

Zsolti bácsi<#worship>

polluxware
janhas.net

"No more FreeFalcon..

I have decided not to convert the Open Falcon LaunchVipers skins for FreeFalcon 5. I don't fly FF5 and my time for creating skins and models is limited."

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

zsoltfireman
Már neharagudj Balázs,de hol van az a listában,hogy WWII??????
De 37 évesen már lehet,hogy nem látok????
Ebbõl nem lehet sokat kivenni........<#boxer>

Valakinek van sejtése, mit takar a célpont kategorizálásnál a "spades" kategória? Angolul "pikk"-et jelent (kártya), de ebbõl még fingom nincs, mit jelent, ha az AWACS mondja...

Innen vettem...

Red Flag 2007-2
"The targets are declared friendly, bogey, bandit, spades, or hostile."

Ezek szerint még nem jártál ezen az oldalon...<#integet2>

polluxware
polluxware
töltöm felfelé😊

Buren
Most jutottam el odáig letöltsem és megnézzem de sajna nem ez az amit Wampa küldött anno...

És nem is ez a legnagyobb baj hanem az hogy csehül van a szöveg... 😞

De azért köszönöm.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Ezek hol vannak a listában? Én esküszöm nem látom. Az elején levõk azok II.Vh-s német századokról szólnak. A többi címe elég árulkodó.
(A Vulcanról szóló sérült, nem olvasható sajnos.)

zsoltfireman
Engem Brit,Olasz,Német Tornado-s dolog érdekelne!

Molnibalage
Ehhez nem kell markpoint, ez megy sima DBS2 + lockal. Ha visszamész alacsonyra akkor is megtartka a lockot a rendszer. (A magasság számít AG módban is a radarnak és a távolságtól függ a felbontás is!)

Kipróbáltam az Öböl-háborús leírás alapján támadást. Alacsonyan mentem a célhoz. Olyan 8-10 mérföldre egy falpattanás és STP mód + DBS2-vel befogtam a kifutópálya melletti leszállófény jelzést (mert sajnos a kifutónak nincs befogható radar jele...). Visza alacsonyra és 2 mérfödnél kis emelkedés és bombaoldás. Esélyük nincs rám bármit is indítani. Egyetlen gond,hogy szinte párhuzamosan kell rámenni a pályára, mert a rendszer CCRP-ban valamért mindig túldobja a pályán a BLU-107-et...

arrow19
<object width="660" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pw5k2wGHYqY&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pw5k2wGHYqY&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525"></embed></object>
polluxware
köszi😊

engem ez az US f-16 falcon dolog érdekelne.. (17mega)
<#guluszem1>

polluxware
polluxware

polluxware
valahol van még anyagom Su-25/Su-25T-rõl de hogy hun....

nemtom jó e ez amit küldtem link.

Lehet téged érdekel hogy az új Bs patch-be állítólag belekerül az új Su-25A modell is. (su-25T-nek levágták az orrát és átszerkesztették)

azt sztem tutira át lehet majd lonci alá is rakni

repvez
ez miért ujdonság én mindig igy használom ha egy repteret támadok, hogy AG modban ráviszem a pálya egyik végére a kurzort és mark majd ugyan ez a másik végénél igy a HSD-n látom milyen helyzetbe van a pálya igy tengelybe tudok ráfordulni a bonbázáshoz.
Molnibalage
Gyerekek, még ennyi év után is tanultam újat a Falconban. A markpoint nem csak a gépet helyzetére rakható ki. Ha a radar AG üzemmódban van akkor a radarkurzor pozíciója alá teszi. Ez így már nem is olyan rossz! 😊

Buren
Szpasziba! <#vigyor2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Fent van az új oktatófilm a link alatt.

polluxware
magáról a fájlnevekrõl nem tudnál berakni egy listát?

pl:
dir C:\xy lista.txt

Molnibalage
Sok sok elektronikus könyv. A többség valamelyik jenki gép szereplése a 2003-as Iraki hadmûveletben. Van Apache és MiG könyv is közte!

Sok fotó is van, de azok nagyrészt már értéktelenek, mert régiek. 2,5 GB az összes.

polluxware
polluxware
polluxware
és ez úgy nagyvonalakban mit takar?

Molnibalage
Gyerekek, apám munkatársa iszonyatos mennyiségû repcsis cuccot adott kb. 4 CD-n. Ha van rá idény akkor elküldöm annak aki igényli. Esetleg Viper a villámgyors uploadjával tömörítve felrakhatja valahova.

L Viper
Gondolom ezért ez a neve "Ideiglenes FF5.0 kézikönyv".
Molnibalage
Még komplett részek hiányoznak belõle.<#zavart1>

L Viper
Balázs, most volt érkezésem belenézni az FF5 magyar kézikönyvbe.
Remek munka, tetszetõs és nekem nem sok a kép sem benne. Kell az oda :-)

Gratula a türelmedhez és a munkához! Mit nem adtam volna egy ilyen anyagért sok éve, mikor elkezdtem Falconozni.
Buren
Hello mindenkinek!
Anno lett küldve privátban egy e-book ami a Szu-25-össel foglalkozik, de már a mediafire link sajna nem él. 😞
Ha valaki megtudna dobni egy linkkel vagy netán újra fel is töltetné nekem azt a bizonyos pdf fájlt azért rendkívül hálás lennék.
Köszönöm. 😊

L Viper
Félelmetesen jó a repmodellje, meg a konfig rész is.
zsoltfireman
Nagyon klassz modell,most Daniellel épp ezzel multizunk,félelmetes milyen effektek vannak benne!

polluxware
látom megtaláltad a pilátust😊

amikor elõször röppentem vele azt hittem valami helikopternek a repmodelljét rakták be.

utána néztem neten youtúúbon egy céges reklám vidijón az ürge 50m után rántotta fel😊 félelmetes volt

leszállni meg kábé ugyanazen a féktávon..