52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
parasztbicska #32788 Nálam 1024x768-as felbontásban megy, ennyit bir a monitorom. -
#32787 Tactical Reference-ben megtudod hallgatni az összes gépét aminek van radarja,a radaros rakéták M-jelölést kapnak röviden ennyi.Falcon 4.0 Manual:
Threat Warning Lights
The primary threat warning lights appear to the left of the RWR, while the auxiliary threat warning
lights appear on the left console above the manual pitch override switch.
HANDOFF
Press the Handoff button to override which threat is selected. When the button is unlit, the
highest priority RWR threat is selected and enclosed in a diamond. Press the Handoff button to
select the next highest priority target. You will also hear the corresponding RWR tone for the
selected threat. The Handoff button will be lit if the selected target is not the highest priority.
LAUNCH
When the Launch light flashes, it indicates that a missile launch has been detected. You will also
hear a high-pitched beeping. The threat warning system can only detect radar-controlled missile
launches. It will not detect a heat-seeking missile launch.
PRI MODE
The Priority Mode button determines the priority of the RWR display. When it is lit, the RWR is in
priority mode and only the five highest priority threats are displayed. When it is unlit, up to 16
threat symbols may be displayed. Press the Priority Mode button to declutter the display.
NAVAL
Press the Naval button to increase the priority of naval threats. If the button is unlit, naval threats
are a lower priority than air or ground threats.
UNK
The Unknown button controls the display of unknown or undetermined radar energy sources. In
most cases, the TWS can determine the type of radar. However, if it canÕt make a determination, it
normally doesnÕt display the source. The default (unlit UNK light) is to ignore unknown radars.
However, if you press the UNK button, the unknowns will be displayed on the RWR as ÒUÓ
symbols. If this button is unlit and an unknown threat is detected, this button will flash.
TGT SEP
Press the Target Separate button to unstack threat symbols that overlap each other on the RWR
display. If threats are in the same general orientation to your aircraft, they may overlay each other
on the display. Normally the RWR shows all threats at their true azimuth relationship to your17-8
aircraft. If you press TGT SEP, the highest priority threats remain where they are but the lower
priority threats are moved radially away from the center. This allows you to see all the threats
more easily. -
moho #32786 A besugárzásjelző-ről van esetleg valahol leírás? Annak jelöléseiről.
Balage leírásában nem találtam erről infót. -
moho #32785 XPSP3 32bit, 1680x1050-ben futtatom, 2GB RAM-al
Most ujratelepítettem az XP-t azóta nem próbáltam de korábban mindig gond volt vele, sőt akadozott is néha repülés közben. -
#32784 Nekem HD3870,XP van nálad vagy Win7? -
moho #32783 Nálam is C2D van ati 3850-el de ritka volt mikor normál kilépéssel fejeztem be a játékot. Legtöbbször lefagyott vagy kidobott desktopra :) -
#32782 Nagyjából ugyanaz a konfigunk a Balázzsal ATI+c2d csak nekem win7van és ablakban futtatom,atomstabil 1-2 CTD-m volt csupán de azért mert nem szoktam kikapcsolni a gépet csupán lenyomom sleepbe és van mikor a feladatkezelő nem lövi le és 2db FFViper.exe fut,egy az ablakban másik a háttérben.Stabil,koppkopp :-) -
moho #32781 Neked stabil? -
#32780 FF5.51 :-) Olyan hajnali fél 5 környékén -
moho #32779 Szép! :)
OF vagy FF? -
#32778 -
#32777 Igen bele, több helyen is. Tolóerő, referencia légellenállás felület és ellenállás erő tényezőt is tudok állítani, de ez utóbbit nem szívesen piszkálom. Pontosság a kérdéses. Ez csak FF vagy OF, az AF dat fájlok zároltak. -
#32776 Megnézem neked,pontosan mekkora felbontásban futtatod? Azon filózgattam hogy a rakéták "nagygenerálon" esnek át az új modban lehetséges esetleg,hogy az FM-be beletud majd Balázs nyúlni? -
parasztbicska #32775 Nem tudjátok hogy lehet a Falcon AF-ben a HUD meg a DED betüméretét növelni, kicsi a monitorom és egész közel kell hajoljak hogy jól lássam. -
#32774 Elvileg az összesben.
Más. Hpasp segítségével további reálisabb SAM modellezés került be. Az SA-2 manőverezőképessége még az eddigi szintet sem éri el. Viszont a közelségi gyűtó modellezése eléggé távol volt a valóságostól. Most gyengébben manőverezik a rakéta, de a haraci rész nagyobb sugarú körben pusztít. A damage értékkel próbálok még majd játszani egy picit. -
#32773 Egész szépen lehet rögzítés nélkül korrigálni, egy határon belül.
Ameddig a bomba siklással képes lekövetni. Régebben bohóckodtam ezzel én is. ( CCRP :-)) -
#32772 Ez a mododban van vagy simán FF-ben? -
#32771 Ja, ma kipróbáltam még valamit. Ha már megvolt mindkét "hard lock" a TGP-vel és egyet visszalépsz - hogy még legyen CCIP szimbolika - akkor nem kell hard lock ahhoz, hogy a lézeres rávezetés éljen. Nagy magasságból így lehet két közeli célt egymenetből bombázni, ha ügyes vagy.
Poénból azt is ki lehet próbálni, hogy leoldod a bombát 25k magasságból aztán csak húzd odébb a kurzort úgy, hogy a bombát külső nézetből lesed. Folyamatosan megy a TGP után. Cool. :) -
#32770 Gondolom ez az. Őszintén szólva az AF-fel már nagyon régóta nem foglalkozom, mert a multis repkedések sajnos kihaltak. :(
Az FF-et meg szépen lassan fejleszteget. Karácsonyra Talán talán készen is lesz. -
#32769 Megvan a teljes eredeti extrán levő cucc, ezt találtam:
Realism Mod.rar 5 374 048 byte
Ez kell? :) -
#32768 Pár kép még:
-
#32767 Mert el lett tüntetve szerintem. Nem került fel az új oldalra. Nekem meg sincsen már talán. -
#32766 1.012-re volt készítve. A mostani AF-hez szerintem nem pont jó már. -
#32765 Hú passz,keress rá külföldi fórumokon macro issue vagy valami ilyesmivel,Balázs a realism patched AF alá nem találom,lehetséges hogy nincs kinn az oldaladon? -
parasztbicska #32764 Köszi, azt nem tudja valaki hogy lehet megoldani hogy ha hosszú a szöveg a saitek x52 kejelzőjén ne fagyjon le? A legtöbb profilban mindig hosszú szövegeket irnak, akik készitik azoknak hogy nem fagy le? -
#32763 Mikor a X52PRO-m volt én a Gunslinger félét használtam:x52 Profilok -
parasztbicska #32762 Nincs valakinek sima saitek x52-eshez egy jó Falcon AF profil, .pr0 tipusú? Én sehol nem találtam. -
#32761 A playlistemben levő egyik F-16 videó 2. részéből vágták i. :) -
#32760 Még nem láttam hogy lett volna:F-16 cockpit, avionics and radar -
moho #32759 Nagyon szép képek. Remélem egyszer nálam is elindul mert már ötletem sincs mitől csinálhatja. :( -
#32758 Mindjárt megnézem és kijavítom. Köszi. :) -
#32757 Az oktató filmek link alatt elérhető mind, nem csak a flyonline által bizotsított felületről. Majd szólok Sanyonak, de úgyis jár majd erre. :) -
parasztbicska #32756 Balázs az oldaladon az oktatóvideóknál a "10 - AGM-65 Maverick levegő-föld rakéta használata" videónál ugyanaz a link van mint a "08a - Elektronikai-, akítv és passzív védelmi rendszerek, kitérő manőverek, első rész". Amúgy nagyon jók a videók, ezer hála értük! -
#32755 Hát ez nem frankó :(
Remélem megoldódik. Addig kárpótlásnak, vagy szívfájdítónak:
-
moho #32754 OF4.7 Hááát... szerintem ez vid driver lesz. Most raktam ujra a win-t és ugyanugy elszáll. :( -
#32753 Működik a szeparált UI. ;) -
#32752 Esetleg nézd meg az orig gyakorló küldikkel ( tárhelyen van ez is )egy másik hadszíntéren, vagy kikapcsolt fákkal.
Több ötletem most nincs.
Ha régen ment nálad, akkor meg főleg idegesítő lehet a dolog.
-
moho #32751 De nekem minden simán elindul. Simán betölt az OF, megy a menü, beállítok mindent. Tegyük fel gyakorlásra megyek, kiválasztom, nyomom a jobb alsó fly-t...fekete képernyő és kilép a játékból és f4-bms.exe hiba...ennyi.
Én is XP SP3-at használok. Most ott tartok, hogy ujratelepítem a windows-t, mostanában amugy is furcsaságokat művel. -
#32750 Ha esetleg nem találnád meg a leírásban:
"Ha nem indul az OF az átnevezés után, akkor a Falcon4/config mappából a display.dsp file
törlendő. Utána nincs hiba, de újra kell állítani a graphics fül opcióit.
(Nekem előjött egyszer, de így jó lett). Ha már volt elmentett beállításod akkor nem kell
mindent újra konfigolni, csak kiválasztod a LOGBOOK-ban a hívójeled és kész."
Egyébként nekem el van mentve minden beállítás, újrarakás után nem is konfigolok semmit, csak bemásolok mindent a helyére.
Remélem tudtam segíteni. Én XP SP-3at használok.
-
#32749 4.5 telepítés után nem kell konfigolni, csak kitallózod az indító exét és egy apply.
A 4.7 -ben teljesen más a config editor eleve.