Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
aszonyt is viszed? vagy hagyod hogy tapadjanak rád a helyi tévejgõk? <#eplus2>#eplus2>
Lehet,ha megyek az Open Dagen-re felveszem! FAN vagyok......
Meg rövid az élet....
másrészrõl nemtom mér kéne másolni a valódi pilótákat.. Mikor lesz azoknak annyi légigyõzelme meg éles bevetése, megannyi reptipussal???
ászok vagyunk vazze hozzájuk képest..
nekik kéne inkább klót gatyában, papucsban, sõrrel a kézben nyomulni
áhhh
<#nyes>#nyes>
sokkkk😊 sakkor még még szolíd voltam😊
Ezek a megmozdulások egy két hazai rádióamatõr gyülésekre emlékeztetnek ahol egy manus valmi 5m magas ruszki árbóc antennát szerkesztett a hátára hogy azon az 1km sugarú körben jó legyen a "vétel"
bogaras kategória<#whatever>#whatever>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként a fõ irányvonal a BS, Open Falcon, CoD4, World in Conflict volna 😊 Csak hogy az ilyen hardware kíméló foschokról legyen szó! xD
Nézzél roluk összehasonlito teszteket a prohardware oldalon és nézd meg hogy mik azok a paraméterek amik neked fontosak.Eddig nálam nem a VGA a szük keresztmetszet hanem a proci és a ram.
A 9800GTX-et én kizárnám,mert bár teljesitményre lehet jo, de egy generácioval le van maradva.
Ahogy néztem a 4850 és a 4770 hasonlo szinten vannak,itt talán az ár és a fogyasztás lehet a döntö, meg az hogy mennyit számit azoknál az alkalmazásoknál amit használsz az hogy fele a bus sávszélessége a 4770-esnek.
Ha rajtam mulna én 4850-est vennét föleg hogy Golden Sample.ÉS ha jol tudom azon nativ HDMI csati is van igy könnyu a csatlakozás LCD-tvhez hanggal egyutt is.
A probléma adott videókártyát szeretnék venni. 3 jelölt van:
1. Gainward HD4850 Golden Semple
2. Gainward Geforce 9800 GTX
3. Radeon HD4770
Ha valakinek van tapasztalata vagy jól értesült infói az plz ossza meg velem!
Elõre is köszönöm Urak!
Üdv!
Egyébként fel nem fogom - már elnézést - mit szopatják sokan magukat a ws-sel. Annyi minden dolgog nem támogatja rendesen, hogy az kész szenvedés... Az Falcon alapjai egyszerûen túl régiek ezek. Isteni csoda, hogy a 3D kabinok babrálás nélkül jók...
néztem hátha de más struktútája van FF5-nek
sima AF-hez találtam aeyes kabint de FF5-höz nem lelem, csak a fizetõset.
Ha 1024x768-ban tolod, akkor nevezd át a lecserélendõ kabin mappáját. Az art/ckptart mappában találod.
Ez lesz az eredmény, három nézetet lehet állítani:
Ha nagyobb felbontásban tolod, akkor meg használj Stopworks kabint.
A fájlokat bemásolod abba a kabinba, amit nem szeretsz. Ebbõl van 3 féle, CG-CJ-AM.
A CG kabin ilyen:
Van ahol nem jó a 3D-s nézetben az MFD kivetítés, azt is meg lehet javítani.
Vajon kinek mondott megint valami szépet ?
Karácsony után ment el pihenni. Azóta Hustler igazgatta az FF csapatot. Errõl is volt szó a kiadás körüli hercehurca idején..
Remélem lenyomja a 4-es árait.De elötte még egyszer nekifutok a freetracknek majd.