Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Õ sosem jön........<#nyes>

<#worship><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
hááát.. egészségedre😊

aszonyt is viszed? vagy hagyod hogy tapadjanak rád a helyi tévejgõk? <#eplus2>

zsoltfireman
Mi bajod a flight suit-al?????? Nekem van egy CWU-27P-m sivatagi színben!
Lehet,ha megyek az Open Dagen-re felveszem! FAN vagyok......
Meg rövid az élet....

zsoltfireman
Hja.......

polluxware
én speciel nem overálban nyomom itthon..😊

másrészrõl nemtom mér kéne másolni a valódi pilótákat.. Mikor lesz azoknak annyi légigyõzelme meg éles bevetése, megannyi reptipussal???

ászok vagyunk vazze hozzájuk képest..

nekik kéne inkább klót gatyában, papucsban, sõrrel a kézben nyomulni

áhhh

<#nyes>

polluxware
Szerintem ez már picit túlzás... ezek a rucik, meg ez az egész feeeling..

sokkkk😊 sakkor még még szolíd voltam😊

Ezek a megmozdulások egy két hazai rádióamatõr gyülésekre emlékeztetnek ahol egy manus valmi 5m magas ruszki árbóc antennát szerkesztett a hátára hogy azon az 1km sugarú körben jó legyen a "vétel"

bogaras kategória<#whatever>

L Viper
Scottt
PM

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Reptér fejlesztésrõk pm-ben küldhetek shtokat. Akinek kell írjon PM-et. Aztán csak pszt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
mirõõ beszész? totál semmi aktualitása a dolognak...
<#eplus2>

arrow19
Spontan eszembejutott:
Olyan hadjarat mikor lesz hogy Korea 2009 <#hehe>
Molnibalage
De, idõnként visszarakja a csatorna beállítást. Az egyik legidgesítõbb bug szerintem, mert a rádizóást én szinte mindig csak flightra rakom, hogy valami értelmeset is halljak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
én szeretem a panírozott disznó (agy)velõt... <#whatever>

L Viper
Betegek, gyerekek <#levele>
zsoltfireman
Scottt
4850 ha nem akarsz tuningolni,és ha van benned annyi tuningtehetség, hogy kikapcsolod a gyerekzárat a CCC-ben és felhúzol 2 csúszkát és spórolsz 10k-t akkor 4770😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

arrow19
Nektek nem dobal vissza Package1re a comm? En atrakom hogy flight1 es visszadob...<#wow2>
Nos igen én is a 4850GS felé hajlok erõsen csak ugye a 4770 egy 10-el olcsóbb és kis ráncigálással akár a 4870 ére is fel lehetne húzni! 😄 Bár nem vagyok nagy tuning huszár ezért én is úgy gondolom a 36600Ft os ár az 1 hónappal ezelötti 50k hoz képest mindenképpen megéri az elkövetkezõ 2 hétben szerintem sort is kerítek rá.

Egyébként a fõ irányvonal a BS, Open Falcon, CoD4, World in Conflict volna 😊 Csak hogy az ilyen hardware kíméló foschokról legyen szó! xD
repvez
Nekem 4850-esem van igaz csak sima referenciahutos saphire gyártmány.
Nézzél roluk összehasonlito teszteket a prohardware oldalon és nézd meg hogy mik azok a paraméterek amik neked fontosak.Eddig nálam nem a VGA a szük keresztmetszet hanem a proci és a ram.
A 9800GTX-et én kizárnám,mert bár teljesitményre lehet jo, de egy generácioval le van maradva.
Ahogy néztem a 4850 és a 4770 hasonlo szinten vannak,itt talán az ár és a fogyasztás lehet a döntö, meg az hogy mennyit számit azoknál az alkalmazásoknál amit használsz az hogy fele a bus sávszélessége a 4770-esnek.
Ha rajtam mulna én 4850-est vennét föleg hogy Golden Sample.ÉS ha jol tudom azon nativ HDMI csati is van igy könnyu a csatlakozás LCD-tvhez hanggal egyutt is.
Kicsit offolok és ezért sorry de itt is van pár okos aki jobban otthonvan jelenleg a témában remélhetõleg:

A probléma adott videókártyát szeretnék venni. 3 jelölt van:

1. Gainward HD4850 Golden Semple
2. Gainward Geforce 9800 GTX
3. Radeon HD4770

Ha valakinek van tapasztalata vagy jól értesült infói az plz ossza meg velem!
Elõre is köszönöm Urak!

Üdv!
Molnibalage
Miért is? A Falconra igaz. A többire lehet, hogy nem teljesen, de én nagyon kevés új cuccal foglalkozom. Azoknak meg bizony az. Szenvedés.

repvez
A második részére inkább nem mondok semmit <#kuss>
Nem tudjátok, hogy van ez a cockpit dolog? Ugye megvan AF-hez a wide aeyes és próbálgatom átrakni a cockpitot de valami miatt tök szétesik a kép ha kicserélem. Hol tárol adatokat erre vonatkozolag? .dat? vagy hogy van ez?
Molnibalage
Még valam. Most már biztos, hogy a reptér csinosítások meg lesznek várva az 5.1-ben. Hustler szerint megéri. Egyetértek.

zsoltfireman
OFF:

ON:

Molnibalage
Én aztán nagyon nem akarok. 6 hónapja vettem egy 19 colos displayt. Nekem ez bõven jó. Az elõzõ monitorom 6,5 évig húzta, pedig csak ideigelenes megoldásnak volt szánva. 😊

ez van nekem AF alatt
hogy miért szopatom magam wide-al? 😊 nekem grafikai alkalmazások miatt kényelmesebb, egyébként lehet, hogy a régi Falcon alapok nem alkalmasak erre a felbontásra de semmi más progival nincs problémám ez miatt. Minden progi támogatja és 1-2 év mulva sztem már nem is nagyon lehet 4:3-as kijelzõt kapni. Hidd el Te is áttérsz majd 😊
zsoltfireman
L Viper
A raktár 2-ben a "w" mappában.
Molnibalage
Vannak ws kabinképek is már az FF-hez is. Az elenevezés alapján tudod õket használni. Távolítsd el a simát és tedd helyére a ws taggal bírókat az eltávolított nevén (csak ki kell törölni a ws-t asszem).

Egyébként fel nem fogom - már elnézést - mit szopatják sokan magukat a ws-sel. Annyi minden dolgog nem támogatja rendesen, hogy az kész szenvedés... Az Falcon alapjai egyszerûen túl régiek ezek. Isteni csoda, hogy a 3D kabinok babrálás nélkül jók...

bár nemtom, hogy az AF-es kabin használható e FF5-höz
néztem hátha de más struktútája van FF5-nek
az a baj, hogy wide-ban nyomom 1680x1050 -ben és pl az alap kabint is széthuzza. Ezt a stopworks-öt honnan lehet beszerezni?
sima AF-hez találtam aeyes kabint de FF5-höz nem lelem, csak a fizetõset.
L Viper
De, le lehet, én sem szeretem, az ócska monitoromon olvashatatlanok az apró betûi.
Ha 1024x768-ban tolod, akkor nevezd át a lecserélendõ kabin mappáját. Az art/ckptart mappában találod.

Ez lesz az eredmény, három nézetet lehet állítani:

Ha nagyobb felbontásban tolod, akkor meg használj Stopworks kabint.
A fájlokat bemásolod abba a kabinba, amit nem szeretsz. Ebbõl van 3 féle, CG-CJ-AM.
A CG kabin ilyen:

Van ahol nem jó a 3D-s nézetben az MFD kivetítés, azt is meg lehet javítani.
FF5-ben nem lehet ezt az alap F16C kabint lecserélni? Af után nagyon idegesítõ. A felosztása, kinézete szintén.
Molnibalage
Fogalmam sincs. Igazság szerint nem is érdekel.

L Viper
Te Balázs, nem tudod Mowert miért bannolták frugalsról? Jó régóta figyel a neve mellett a "Banned" státusz.
Vajon kinek mondott megint valami szépet ?
L Viper
<#ticking><#szomoru2><#nyes>
polluxware
<#ticking>

L Viper
Szerintem direkt húzza az agyad már megint <#buck>
Molnibalage
Néha az az érzésem, hogy nem olvassátok a fórumot. Nem olyan rég volt róla szó és nem is elõször...

Karácsony után ment el pihenni. Azóta Hustler igazgatta az FF csapatot. Errõl is volt szó a kiadás körüli hercehurca idején..

polluxware
mér, elment?

Molnibalage
Aragorn visszatért.

polluxware
Carenado C172N !Float!

ha valakit érdekel😊 egyenlõre csak fsx

arrow19
Molni ajánlom hogy megnyerd 😄😄😄 <#worship>
L Viper
"tehát nagyobb mozdulatokat tehetsz elötte"

Ez viszont nem rossz.
repvez
csak a külcsin más meg hogy nagyobb az érzékenysége és az érzékelési terület , tehát nagyobb mozdulatokat tehetsz elötte nem fogsz kilogni belöle.
Remélem lenyomja a 4-es árait.De elötte még egyszer nekifutok a freetracknek majd.
L Viper
Ne add fel, olvasgasd át ezt:

Freetrack fórum !

Kezdésnek csinálj egy fényforrásost és próbáld ki.
Molnibalage
Kb. 1 hónapja jött ki.