52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32548 Ritka szép helyszín egyetlen hibával. Nincs hozzá tisztességes hadjárat és nem is lesz talán soha. Így meg minden szépsége ellenére sajnos nem sokat jelent nekem. Egyszer felraktam megnézni, hogy mit tud. Az FPS is valamiért alacsonyabb volt más helyszínekkel összevetve.
Az UI cuccot tegnap megnéztem. Elvileg az UI-hoz konvertál dolgot, de nagyon limitáltan. A fájlokat legyártottam vele, de felülírás után nem történt semmi. Khronik fogja akkor megcsinálni az új UI-t és töltőképernyőt. A képek ki vannak már választva. Nagyon pöpec lesz. ;) -
#32547 Ja. Szinte az összes textúra is más. -
#32546 Nem csak a víz. :) -
#32545 Az Aegean hadszíntérben más a víz textúrája, mindegy, hogy FF5-höz, vagy OF-hez használod.
-
#32544 FF5-ben mióta van ilyen víz? -
#32543 szinek,szinek,szinek -
#32542 FF5 5.5 Aegean theatre
-
#32541 Hát én csak azután mondom amit a srác mondott ö volt ott.Amugy a 21-eseink is teljesen feltöltött keroval álltak a pápai betonon a 2000-es leállitásuk és ugy 2004 évig mig meg nem kezdödött a hatástalanitásuk, mert a gumitartályok csak igy maradtak ép álapotban , nem repedeztek meg és nem estek össze ami máskülönben a kuka kategoria lett volna ha ujra repképessé akarták volna oket tenni.
Amugy olyan 4-5 éves tárulást mondott egy reptetés között .Ez mondjuk nekem is tul sürü mert azért ha csak 5000 gépet nézzük akkor napi 10nek minimum repülne kell közülük.
Nemtudom hogy mekkora állomány van a bázison, de akkor oda olyan piloták is kellenek akik mindenen repülnek. -
#32540 Van itt egy sokkal érdekesebb cucc. F4UIConverter.zip. Igaz, hogy Khornik felajánlotta, hogy segít, de ha nekem is magy a nagy része, akkor nem fogom őt terhelni. Elvileg már megvannak a képek, amiket használni tervezek. A töltőképernyő is szép új fényképes lesz elvileg. Én már unom ezt a purtitán képernyőt. -
#32539 amugy igy eszembejutott egy ötlet, hogy lehetne sztem egy falcon sarok is a repnapon ugy mint a lockon és sturmo részlegen az egyik hangárba.Csak kéne néhány felszerelés azért hozzá.Bár lehet hogy kint lesz az a cég akit a multkor linkelt valaki . -
#32538 Biztos? Tudtomal pont fordítva van. Egyes egységek speciális konzerváló folyadékkal vannak feltöltve vagy tiszta száraz levegővel szárazra van tisztíva a gép egyes rendszereit. Aztőn jön az a fehér színű szigetelő valami.
A gépek reptetéséről sem halottam eddig semmit. A legtöbbje nem röpképes, de munkával azzá varázsolható. A világon nem hallottam még olyat, hogy 10-20-30 éve ott van egy gép és fel lehet vele szálni akár csak 1-2 nap meló után.
Persze tévedhetek, de a gépek karabantartási rutinjait ismerve erős kétségeim vannak. A HT topikban kellene megkérdezni. Bizos vannak gépek, amik jobb állapotban vannak, de hogy F-4, F-111 vagy F-16A gépek "kitolod és repül" állapotban vannak, az nálam a sci-fi kategória. Mi is innen kaptunk volna gépéket és nem 1 hónap alatt hozták volna őket ide... -
#32537 -
#32536 Ja kecson én is leszek csak azt nem tudom hogy a 3 napos verzion vagy csak az egynaposon, de ha az egynapos verzio akkor én is elötte nap ottalszok ha találok jo szálást a közelbe. . -
#32535 Beszéltem egy csávoval aki davis montain bázison dolgozott és ö azt mondta, hogy a legtöbb gép full üzemképesen van leállitva és csak be van takarva foliával, de tele vannak töltve üzemanyaggal és minden folyadékkal ami kell.ÉS néhány évenként meg is reptetik öket és cserélgetik a kerot és a folyadékokat benne.
Azért nem kis melo ha ez igy van. -
#32534 A nagy géptemető...
Jól vagyok.. már az eső sem esik. Jönnek a nyári elfoglaltságok. Kereslek majd kecsón. Mi is "ottalvósra" tervezzük. -
#32533 Megint elérhető,RV,OF szinek,stb -
#32532 -
#32531 Bassszus,megszünt a gitáros smile...
Akkor talán ez:
[IMG]http://www.marshallampforum.com/forum/images/smiles/hdbng3_smiley.gif[/IMG -
#32530 Szeva Joe!
Hűtlen voltam hozzátok,átáltam a "sötét" FS2004/FSX oldalra,de már itt vagyok megint
Kecskeméten? Miazhogy!!! Nagyon várom! Már Csütörtökön tervezem,hogy lemegyek van lent szállásumk
Hogy vagy amúgy? -
#32529 Szevasz Tűzoltó! Ezer éve nem hallottam rólad!
Kecskeméten összefutunk?
-
#32528 OF 4.7
-
#32527 Ez a JANHAS féle texture:itt
OF-es LaunchVipers_v3 pack-ban van benne.
Az FF5-be meg a LE-TextureUtility progi segítségével raktam fel
-
#32526 Ez a skin nekem is megvan? Ez az, amt küldtél, vagy egy fejlesztett? Nagyon részletes és pöpec! -
#32525 FF5 5.5 RNLAF Demo
-
#32524 Ma sikerült asszem egy új dologra rájönni, hogy mi és hogyan kezeli az RWR kijelzőn az RWR szimbólumokat és mi a HAD / HSD-n.
Annak viszont aki kitalálta a Falcon szerkezetét jó nagyot rúgnék a valagába. Valami eszméletlen hülye rendszer. Ki képes egyáltalán ilyet kitalálni...? -
#32523 Skacok, a Tornadoval csinánátok gyorsulási tesztet? Esküszöm, mintha az utánégető nem adna semmiféle tolóerőt. Az gép tolóerje igen érdekes 85-90 RPM táján is brutálisan erős és még 100 RPM tájáig is elég jól nő a tolóerő. Afelett viszont mintha semmi semi lenne. Mondjuk a fogyasztás sem ugrik meg úgy, mint egy F-15/F-16 estén, de tényleg alig érezni valamit. Én konkrétan szemre nem láttam semmi plusz tolóerőt. -
Wampa #32522 Ok,kösz
Amugy tudtam szerkeszteni,pedig fingom nincs mi az az inkscape:)csak egy demo verzióval,ami rátette a lementett változatra a jelét,na ,azt nem tudtam leszedni. -
#32521 Mármint mit akarsz? Mert PDF-et csak szerkeszteni úgy mint egy Word doksit azt felejtsd el,lehet persze (inkscape-el) de 1.nem úgy fog kinézni 2.újra kell konvertálni az egészet.Sokkal egyszerűbb hogy kikopizod a szöveget openofficeba be aztán mentés PDF-ként kb ennyi a képeket meg lescreenshotolod és berakod,kb ennyi én ezt csinálnám nem azért mert cigánymunka csak ez így a legegyszerűbb.
wikiről:
"A legtöbb Windows alapú szövegszerkesztő és dokumentumkezelő alkalmazás csak olvasni tudja a PDF formátumot, azonban egy karakterfelismerő programmal (OCR) lehetőség van más típusú fájlok PDF formátumban történő elmentésére, konvertálására. A Microsoft Office 2007 SP2 közvetlenül tud PDF-fájlba menteni.
A magyar OpenOffice.org irodai szoftvercsomag közvetlenül generál pdf-et ékezethelyesen, de a Mac OS X operációs rendszernek is integráns része a PDF-kezelés, így bármely OS X-en futó alkalmazásból lehet PDF-et nyomtatni."
Inkscape
Poppler -
Wampa #32520 PDF editor pdf et akarok átszerkeszteni,igen kevés szaktudással.
Arrow,az Open office ban van pfd szerkesztési lehetőség is? -
#32519 Mármint doc-ból akarsz átrakni pdf-be valamit? Annyi ingyenes konverter van, mint égen a csillag. Én a Cute Pdf writert használom. Igyenes és jó. Nekem elég. A bookmarkot az F-111 cikkhez azt mással adtam hozzá. a cute az csak egy konverter. Nyomtatóként jelenik meg és úgy lehet átkonvertálni, hogy azt kiválasztod és beállítod, amit akarsz. -
#32518 Használj openoffice-t -
Wampa #32517 Balage,te milyen PDF editort használsz?Nincs valami ingyenes ami tud alap dolgokat,mert a sok szaros demoval már ki van a tököm,állandóan ráütnek egy demo szöveget a mentésre:( -
#32516 Ez beteg... -
#32515 Utálom az AC/DC-t, de ettől kis híján felvágtam az ereimet. :) -
#32514 Jézus .. -
#32513 Balage csak hogy ne mindig a tudnedstruck menjen a videoklipek alatt itt van egy kis átdolgozás.
Vigyázat saját felelöségre :)
AC/DC -
#32512 Mert valszeg fizet érte. Az elején asszem félig meghívásos volt az oldal, akik X idő előtt csatlakoztak, azok premium tagok. Mezei user ilyet nem tud. -
Wampa #32511 Sőt ,mot nézem hogy olyan klasszikusok is fennt vannak mint a Félszemű sheriff John Wayne-től -
Wampa #32510 Multkor volt suó róla,hogy csak 10 perces filmet lehet feltölteni a tube ra:
Másfélórás film a tube-on -
#32509 A nyugati gépekről innen lesznek a képek. Elvileg szabadon felhasználhatóak,csak a forrást kell megadni. A 120 gépes free HD wallpaper gyűjteményem nagy rész is innen van. (Ezt fent van a tárhelyemen, ha kell valakinek.)