52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32588 Nem semmi videó, jól mutatja mennyire nehéz lebegni a Harrier-el.
Az is elég komoly, hogy az Argentin tv is foglalkozik vele.
Amit meg akartam kérdezni, hogy multis repkedéskor a beszélgetés nem lett rögzítve? Van 1-2 FF multis videó aminek elég jó hangulata van. Gondolom itt sem volt ebben hiány. -
#32587 OFF
Új Jet THunder videó.
ON -
#32586 Hétvégén esetleg ki tudok adni egy olyan DB-t, ami a 3D-s világ számára tartalmazza az összes frissítést és egy két gyakranbban használt cucc modellező értékét megváltoztatva + egy nagyon beta hadjárattal megsépkelve (új repszázadok és pár SAM).
A 2D-s világ új modellező értékei nem kerülnének még bele, mert bizonytalan vagyok e téren és lehet, hogy egy-két modellező érték sem a végső lenne. Csak kérdés, hogy egy embernk megéri -e egy ilyen munkaközi valamit kiadnom. -
#32585 Erről beszélek. Sokszor azt éreztem a beta fórumon, mintha vakoknak és süketeknek beszélnél. Sajnos eluralkodott az exe candy. Leszom, hogy a SAM buta, a HAD / HSD nem megy, stb. Legyen új táj, szép 3D modell ezt csá. Marha jó...
Az OF4.7-be meg jelek szerint már nem éri meg energiát feccölni és sajnos egyéb korlátok is zavarnak ott a fejlesztésnél. -
#32584 Én nemtom folyamatosan úgy repkedek É-Korea felett hogy semmi nem csippant be,télleg nagyon zavaró.Ha van rá lehetőség valami BETA db-t kipróbálhatunk a MolnyFalconból mert ez így zéró a köbön.Hustler meg fényezheti magát,én nemtom.Nekem félkész ez így, jó lenne ha belelátnék és tudnék segíteni énis. -
#32583 Az új terep az, ami fantasztikus dolog, de ha a mögöttes tartalom szétesett, akkor meg mit ér? Szerintem nem sokat. Az FPS az, ami egyedül jó. Esetleg le kell venni az obj. density slidert eggyel, de a régi egymagos gépeken simán jól megy a cucc.
Az FF5.5 exe az jó alap lenne ahhoz, hogy egy jó adatbázissal legyen belőle valami. Kár, hogy nem értenek egyet velem. Valószínuleg a MolnyFalcon sem lesz népszeru, de ha igen, az kicsit vicces lenne Hustlerékra nézve... -
#32582 Talán vasárnap.
Én nem vagyok extázisban, mert a hadjáratban a SA-2 úgysem fog semmit csinálni nagyrészt. Remek sétarepülések lesznek a hadjáratban...
Én férfiasan bevallom, hogy gyakorlatilag nem repültem az FF5.5-tel, mert minden szépsége és fejlesztése ellenére én nem vallom azt, mint Hustler. Ő azt mondta, hogy legsikeresebb Falcon release.
Szerintem a legdegradáltabb és leszarabb hadjáratélményt nyújtó, mert egyes részeket szétcsesztek. A sq. stores túl degradált. A SAM ütegek keresőradarjait is inkább kitörölték szerintem, minthogy fixálják, amit elbasztak a keresőradaroknál. Amit időzüzben megtanultam én magamtól.
Az utóbbi időben picit lazítottam és nem fejleszttem, de lassan visszatérek hozzá. Valószínuleg hosszu ideig és talán utoljára. Ha a MolnyFalcon DB megvan, akkor Derstef összerakjva vale Európát. -
#32581 Mostmár összekéne hozni egy multit is srácok,kinek mikor jó?
FF5.5el még úgysem próbáltuk,de nálam kezdenek megoldódni a stabilitási problémák. -
#32580 FaceAPI / regisztrálj! -
55manfred #32579 Bocsi de ti honnan töltöttétek le a FaceApi -t ? -
#32578 Total OFF,de jóóóóóó!
On -
#32577 Ha sikerül akkor leirhatnád, hogy mit hogyan . -
#32576 Nemtom nekem a Freetrack meg a TrackIR is kényelmetlen,működni működik de kényelmetlen másik meg kókányolás az egész.Szvsz ez lenne a jó alternatíva,csekkolom énis. -
#32575 Én felraktam, de nem tudom, hogy mit hogyan kellett volna telepiteni, vagy beállitani, mert ezt a faceAPI-nál az FPS nem akar 6nál tobbre menni és a proci használat is 50% körul mozog. és az arcra sem reagál semmit sem.
Lehet hogy mellényultam megint a webkamera vásárral, mert egy vx-800-ast vettem , de nincs hozzá driver sem .
Ujra kéne csinálnom a freetrackhez a ledeket, de nincs hozzá valahogy motiváciom.Valami normális cuccott szeretnék osszerakni, amit konnyen lehet tárolni anélkül, hogy sérülne. -
#32574 Újraraktam az FF-et gondoltam lerepülök két gyors bevetést a hadjáratomban de odafigyelek a kötelékre,ennek meg is lett az eredménye:Distinguished Flying Cross,Air Force Cross.
Lassan már csak egy webkamerára lesz szükség:FaceAPI
Valaki kipróbálhatná Falcon alatt. -
#32573 Soha nem nézem meg, hogy hogyan néz ki. Múltkor véletlenül arra jártam és megdöbbenve láttam, hogy a videók hogyan néznek ki. Az új felület átálás telejes hazavágta az egészet...
Így most egész korrekt. :)
(Lesz még playlist hozzáadva.) -
#32572 Balázs jó lett a youtube channeled,éppen javasolni akartam régebben hogy csinálj mappákat,ma nézem mondom á de fasza -
#32571 Valószínűleg azért, mert ez lehet a forrás. Felvettem a bevásárlólistámra. :) -
#32570 OFF
finom egy vas -
JohnTerry #32569 hasznos, nem kell hozzá külön progi, az oldalról lehet leszedni a youtube videókat, vagy csak alóluk a zenét. -
#32568 Nem lehet. 480-as felbontásban le lehet szedni. Nem full screenben kell nézni. Fetölthették volna HD-ben is, akkor sem lenne jobb, mert az eredeti anyag minősége olyan amilyen. Nem éppen HD... -
#32567 A képminőséget fel lehet valahogy javítani ? mert ez így elég gáz -
#32566 FF5 F-4E Phantom
Taegu AFB
-
#32565 Youtube downloaderrel töltsd le egyenként. Kb. 1 perc kijelölni mident.
Ha egy fájlt akarsz, akkor Any Video Converterrel mp4-ből csinálsz avi-t. Aztán Virtual dubbal összefűzöd és egy fájl lesz konvertálás után. -
#32564 Ha fenn lenne valahol egészben csak leszedném..... -
#32563 Már hónapok óta kint van. -
#32562 -
#32561 70 perces afgán f-16-os bevetésröl video -
#32560 Aeyes FF5 Phantom pit DURVA!!!!!!!!!!!!!! -
#32559 FF5 ODS theatre
art:
-
#32558 Hát ez kemény
-
#32557 Dehogy is! A hadjárat forgatókönyve tartalmazza a Tibetből ellpott F-22 géepket a 7 napon érkeik erősítésnék Kim Ir Szen lelkével együtt. -
#32556 Hát bammeg :-) elve elképzelt konfliktusok.
Kicsit fantáziált a készítőgárda, mert neked túl könnyű lenne -
#32555 Csak nekem meg erősen fals érzést okoz, hogy ez ellenfél totálisan elrugaszkodott technikával repül. Ennyi erővel F-22 gépet is adhatnál alá. :)
Az én hadjátatoma sem lesz 100%-ig valóságnak megfelelő, de azért az éhező NK nem fog Szu-30 gépekkel repülni... -
#32554 AF-ben az újabb Balkan konfliktusokban repül az ellen is újabb gépekkel.
Egy kezdőbb játékost megizzasztja rendesen.
Én még tolom az AF-et is :-) Rondább az igaz.
-
#32553 A Balkánnal is az a baj, hogy gyerekjáték az egész. AMRAAM-os kék gépek számbelileg 0 ellenfél és 20-30 évvel öregebb gépek ellen. Nem kihívás.
Az a baj, hogy szinte alig van szabadidőm. :( -
#32552 Hja amúgy most készítem FF5-höz az F-4 Phantom template-jét -
#32551 Engem nem érdekelnek a hadjáratok! Kivéve Kosovo,Bosnia,és az Öböl
A Török vs Görög az úgy is fikció marad egy kis erőfitogtatással!
Én csak repkedek ide-oda ledobok ezt-azt,és ha már végkép ki akarom nyiratni magam TE-ben elhelyezek pár SAM bácsit
Balázs ha lesz majd jó kis Retro hadjárat 80-as 90-es évek Európája
Régi F-16A/C,F-4,A-10,F-111 típusokkal na akkor... -
#32550 Csak egyszer készüljön már el az én adatbázisom. Akkor aztán remélem, hogy derstef kiadja vele az Europe helyszínt is. Nem egész helyszínre kiterjedőp hadjáratai vannak, de vannak. -
#32549 Pont így vagyok én is ezzel a hadszíntérrel. Megnéztem, de nem tudtam rákattanni.