52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32870 Nekem 32bites van,nyomj már egy screenshotot ha van időd és elküldöm Wim-nek -
#32869 JA win7 64bit ha ez számit még -
#32868 nekem valamiét el sem akar most indulni a progi, de még az 1.0-ás verzio sem . már többször ujratelepitettem az MS face API-t is , de mindig ugyan ez a hiba .
MS visual C++ runtime libary
runtime error
C:\Programok stb...
R6030
-CRT not initialized -
#32867 Szia 55manfred!
innen
Ha szeretnéd elküldöm a beállításaim. -
55manfred #32866 Hali !
Ez a "facetracknoir" engem is érdekelne. Honnan lehet leszedni?
Mi kell hozzá webcam-on kívül? -
#32865 Mostanában nincs már akkora mozgás, hogy legyen külön fórum. Legalábbis szerintem. Én minden új érdeklődőt ide szoktam irányítani. -
#32864 Gyors kérdés van egy tárhelyem,csináljak oda egy Falcon fórumot a későbbiekre vagy ne szenvedjek? sg fórummotornak megvannak a korlátai sajnos vbulletin sokat dobna rajta,érdekelne a véleményetek. -
moho #32863 Hát igen a labels sokat segít de pont ez említett küldinél pont elöttem volt két mig 21 amit labels-en láttam de fcr-en totál nem találtam. :) Még gyakorlom.
-
#32862 Emlékszem az elején én is ilyen problémával küszködtem,egy apró javaslatom van labels be és folyamatosan kontakt az awacs-al közben nézed RWR-RWS-TWS-en a gépeket egy idő után ráfogsz érezni TMS-Left-ha nem vagy biztos benne (ctrl+bal kurzorgomb). -
#32861 Referenciaanyag az F-16-os típusról -
moho #32860 Nagyszerű :) -
#32859 Ha nincs IFF, akkor szívás. :)
A valóságban is ezért kerültet a madárszeletelő antennák az F-16 gépekre és a hozzá tartozó IFF avionika.
Az NCTR üzemmüd csak igen korlátozott aspektusok estén működik. STT befogással növelhető a hatékonyság, de akkor meg by-bye légihelyzetkép.
Igazából a valóságot látod. Ilyen tumultus estén a BVR szakasz nem hozhat sikert és kezdődik az iszapbirkózás és dogfight. -
moho #32858 Ti, hogy azonosítjátok a célpontokat? Most elsősorban a légi célokra gondolok. Most repültem egy scramble típusú küldetést ahol egy négygépes köteléket kellett kísérnem. Mikor a célterületre értem azzal szembesültem, hogy kb 50 célpontot jelez az FCR, ezeket ti, hogy különböztetitek meg? mert annak nincs értelme, hogy mindegyiket befogom és AWACS-el azonosítom. Ha jól emlékszem TWS módban van azonosítás??
vagy nálatok, hogy megy egy ilyen küldetés? Tehát taktikai tanácsokat várok :) -
#32857 Kééét hééétig... kéééét hééééééétig! -
#32856 http://www.youtube.com/watch?v=V17duGlHEYY
-
brendon566 #32855 Köszi a tippet, néztem vidiket tőled,tényleg sokka jobb. -
#32854 tisztába vagyok vele csak az iaro oldalra nem lehet URL cimet feltölteni a másik tárhelynél meg nem lehetet ide normálisan beilleszteni a topicba ezért folyamodtam a sufni megoldáshoz, de megelöztél vele mig a keresztlányom lefoglalt egy kis idöre. -
#32853 Kézikönyv elejét oldvasd el.
Az FF szérinál annyi változott, hogy az 5.5 install és 5.51 javítás kell. Ezen felül a kabinok külön telepíthetőek fel a cockpit installal. Az FF fróum sticky topikjában ott van minden. -
#32852 Mert nem az alap Falcon 4.0-át kell nézni.
Screenshot threadek a FF-fel.
OF screenshot thread.
Ezek alapján ítéld meg, de csak ott, ahol élsimítás is be van lőve. Esetleg nézegesd a videóimat. :) -
#32851 Repvez, töröltem a hibás posztjaidat.
Az sg a külföldi képtároló oldalakról nem enged képet tenni.
Használd ezt. -
#32850 http://i261.photobucket.com/albums/ii58/i8088/BMS4/BMS4_2.jpg?t=1279394561
akkor igy ..
Nálunk ez olyan lesz mint a sturmonál a 2 hét -
-
#32846 Ja tényleg, hogy itt ez off-nak számít. Bocsánat részemről is. Nálam a repülés az über alles és elfeledkezem néha a topic címéről... sry. Innentől akkor a lock on topicba írok neked, de privátban is írhatsz, ha van kérdésed. -
brendon566 #32845 hjólvan, nem offolok ide tovább köszi a segítséget, a választ még megvárom, átmászok a lock on topikba... -
brendon566 #32844 és ezeknek mindnek van külön dobozos kiadása?
-
brendon566 #32843 A videótól behugyoztam
Nagyon kemény!!!
Egyébként úgy tudom, az A-10-es dolognak eléggé jó gép kéne...
Ami a lényeg, jó volna multizni...
Mivel még csak soha nem is láttam hasonlót, leszedtem a falcon 4-et...háááát grafikailag nem értem...nincs hozzá patch? valami...nagyon ócska, mintha láttam volna szebb vidiket róla...
De a végleges a Fc 2 lenne... mert nem igazán számit a single kifinomulatlansága, ha sokan játszanak.
Tehát a vadászok izgatnak...
De az még nem világos, hogy az FC2, DCS, A-10...szóval mindnek van/lesz fejlesztése folyamatos???
FC2-őt fejlesztik? -
#32842 Az igazat megvallva a LockOn FC2-ből egy valami hiányzik igazán... az F-16-os modell. Mivel nekem is ez a kedvencem, nagyon hiányolom onnan, de ami a fizikát és a grafikát illeti, nem nagyon tud vele más szim versenyezni. A FF-t én is be fogom szerezni majd valószínűleg, ha nem lesz F-16 model a FC2-ben, de mivel a FF erre az egy gépre épül, nyilván az nagyon szépen ki van benne dolgozva. Én eddig csak videóról láttam, de a környezet kidolgozatlansága kellőképpen meggyőzött arról, hogy inkább várjak még egy kicsit, amíg az FC2-ben megjelenik az F-16 modell. A remény hal meg utoljára.
Most valóban az A-10-et tervezik idén kiadni, ami brutálisan jól ki lesz dolgozva az eddig hallottak/látottak alapján, de persze ennek is ki kell várni a végét. Ez a játék is, csak úgy mint a DCS Black Shark (helikopteres), egy patch formájában kapcsolódik majd a FC2-höz. Ez annyit jelent, hogy bármelyiket veszed meg a 3 játék közül (FC2, DCS, A-10), multiban tudsz olyanokkal játszani, akiknek a másik kettő van meg, mert kompatibilisek egymással.
A hadjáratokkal kapcsolatban félig-meddig egyet értek Molnibalage-val, azonban itt is lehet jó hadjáratokat csinálni, de bizonyos mértékben tényleg strukturált a dolog. Azonban a multi rész szintén verhetetlen és itt már létre lehet hozni olyan küldetéseket, melyek abszolút kiszámíthatatlanok. Ez a dolog is folyamatosan fejlődik. Ráadásul van lehetőség légi irányításra is, ha valaki vállalja vagy rendelkezik egy adott csapat ilyen feladatkörrel. Egyszóval az egész dolog fejlődik és szerintem a legélethűbb harci szimulátor.
A fontos az lenne elsősorban, hogy eldöntsd, milyen géppel szeretnél repülni... csapásmérő, vadász, helikopter. Van kedvenc típusod?
Javaslom, hogy nézz minél több videót a szimulátorokról, hogy könnyebb legyen a döntésed. Kezdetnek
itt van egy, az egyik kedvencem... -
brendon566 #32841 falcon-hoz mit érdemes letölteni, még ennyi kérdésem lenne akkor... -
#32840 Nekem csak FC1.1 van, de azzal sem játszok. Se idő se kedvem.
Elvileg az DCS A-10-ben lesz már nagyon fejlett random küldetés generátor. Talán azzal már jó lesz nekem is.
A probléma az, hogy én már elvesztettem a fonalat. Van DCS, vam FC2.0 és állítólag az A-10 külön kiadás lesz. Még véletlenül se egy játékba tegyék bele öcsém... -
brendon566 #32839 szóval a legjobb a kettő együtt lenne :) . hát persze... mért is lenne már egyszerű...
Mellesleg a lock-on grafikáján a kiegészítők dobnak igazán, és te is azokkal együtt díjazod igaz? -
#32838 A Lock On széria grafikájával a legtöbb helyen nem versenyezhet a Falcon. A tájra vetítve ez hatványozottan igaz.
A játékélmény szempontjából is az a fontos, hogy neked mi a fontos.
A Falcon széria dinamikus hadjárata egy elképesztő valami. Hihetetlen atmoszférát tud teremteteni, egy háború kellős közepén vagy. A környezetet "él és lüktet".
A Lock On széria ellenben sokkal részletesebb taktikai helyzetek kidolgozására ad lehetőséget. A bibi az, hogy teljesen statikusak a küldetések. A saját magad által összerakott küldetések lerepülése nem túl nagy élvezet, mert nincs meglepetés.
Továbba az is elég vicces, hogy a küldetés célját képező egységek helyét a HUD-on egy gyémánt jelzi... (Legalábbis régen így volt.)
A Falcon avionikai modellezése alapvetően részletesebb, de mivel F-16 szimulátornak készült, csak ott pontos a HUD / MFD szimbolika, mert minden gép ezt használja. -
brendon566 #32837 egyenlőre csak kipróbálás céljából...nem tudom milyen multi lehetőségek lesznek, ha esetleg belejövök -
brendon566 #32836 igazábol a játékmenet szempontjábol, nem tudok állást foglalni, nem tudok erről semmit.
Csak az alap kritériumok...: 1. Játékélmény
2. Lehető legszebb grafika -
#32835 Ez attól függ, hogy milyen szempont alapján választasz. Mond meg, hogy neked mi a fontos és el alapján felvázolom, hogy mi jöhet szóba és miért. -
#32834 Lock On Flaming Cliffs 2 -
brendon566 #32833 Sziasztok...
szeretném kipróbálni a modern kori harci szimulációkat, melyik a legélvezhetőbb szerintetek...
én is jo helyen kérdem...nyilván falcon fanok...ezt javasolják, de nem volt jobb ötletem... -
#32832 "Thanks for your feedback! Scott also got it to work (wasn’t difficult…) so the beta seems OK!
It’s nice you made a video of it. I also tried that, but I crashed my plane L Can you also post it on the forum? I will try to release the update this week, so others can try it too.
I will make a note of the features you mention. Scott also mentioned the curves, so I guess that will give some improvement?
Minimizing FaceTrackNoIR is also a nice feature, but I don’t actually like the way they do that in Free-Track. Maybe we can come up with something better?
For the webcam-support: that’s really a property of the faceAPI. If that supports a particular cam, then FaceTrackNoIR also will. Maybe I will (some day) try to create my own facetracker, cause the faceAPI has it’s limits. But for now, I like it enough…" -
#32831 Írtam a srácnak,pont ezeket hiányoltam illetve a vektorokat ami freetrackben bennevan. Nemtudom mennyire tud belenyúlni.Amint visszaír ide is posztolom. -
#32830 jónak tunik de a progiban eddig még nem találtam olyan utalást hogy hogyan lehet a középpntot állitani vagy rezetelni és hogy a fejmozgásra mekkora kitérités lesz a játékban.Ezekröl irhatnál majd egy kicsit bövebben .
-
#32829 Egy gyors videó