• Molnibalage
    mikor fáradtan hazaérek pihenésként elszórakoznék vele, de az már nem menne hogy mikor fáradt vagyok akkor tanuljak új dolgokat, már nem úgy fog az agyam mint régebben, ezért nem is válalkozok rá.

Hát a legtöbben időhiány miatt hagynak fel vele. Nálam a legszomorúbb az, hogy akkor tanultam meg a legtöbbett, mikor már a szabadidőm a legkevesebb.

Sokan mikor rájönnek, hogy mennyire nehéz és időrabló, akkor felhagynak vele. Nagyon sok FF betateszter volt vagy fejlesztőm, aki pár hónap után otthagyta az egészet. Volt pár hónap alatt 20-80 posztjuk és egyszerűen eltűntek.

A DCS kapcsán én úgy intézem el, hogy nem reménykedek inkább semmiben. Az első bejelentés szeritn 9 havonta kellett volna jönni egy új gépnek. A DCS kb. 19 hónapja jelent meg oroszul és 17 hónapja angolul...

HungaroJET már mutatott képeket arról, hogy minden gép kiválasztható és repülhető, egyedi FM-jük van az FC2.0-ában. Persze kabin az nincs, de lehetne csinálni hozzá, állítólag a DCS picit már nyitottabb. Mondjuk itt is kicsit bicskanyitogató, hogy 2,5 év még arról volt szó, hogy kiadott toolokkal jön a cucc és nyílt, hogy lehessen bővíteni. Láthatjuk, hogy az ED ígéretei mit érnek... :(

(Ehhez képes pár olyan igényt modollással napok alatt megcsináltak a scárok, amire az ED évekig nem volt képes. Fura...)