Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nem és nem is szándékoztalak ledorongolni 😉 csak az embert annyira feltudják ba*** egyesk ilyen fórumon, hogy az valami hihetetlen.Elnézést ha bántó lettem volna, nem volt szándékos!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én mást mondtam volna? Nem rémlik... egyszerûen leírtam, hogy mi az én személyes tapasztalatom... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Vista64;Athlon x2 , 4GB Ram ; ATi HD4850; stb ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
fütyesz<#eplus2>

ez új😊 eddig csak olyat olvastam hogy maszop, szadlisz vagy szadesz (mifene)

mind1.. szóval a lényeg hogy valójában a sok riogatásban, meg ellenvéleményben valójában csak a saját tapasztalatok a mérvadóak.

én ezt bátorkodtam megosztani

nekem a 64bit-es visztában ami nem tetszik: még ha vlite-al ki is herélem akkor is majdnem 6-8giga csak az opi sallangok nélkül. 2giga ramom van és mivel "beleszartam egy idõre a gépfejlesztésbe" így nem rakok fel olyat ami alapból 1gigát eszik cache nélkül.
vannak olyan dolgok amik példul 64bit alatt nem mennek példul: reality XP mûszerek.

persze ez szubjektív

LeonSilver
De vannak.Egyébként meg tök fölösleges ezen vitatkozni.Mindenki olyan oprenccert használ ami neki tetszik és ehhez másnak qrvára semmi köze.
Kezd ez is oylan lenni mint az intel v. amd, ati v. nVidia, fütyesz v. maszop.

Még azt tenném hozzá, hogy én nagyívben leszarom, hogy egy fórumon ki és mit ír.Számomra a tapasztalat többet ér és bár nem sok olyan gépet szerivelet mamin 64-es xp volt ezen kevés gépek egyike sem az oprenccer miatt került a boncasztalra.

Nincsenek, de én is abbahagytam a gyõzködést! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
ATI + Vista= menüben grafikai hibák vannak

de abbahagytam a gyõzködést😊 próbáld ki

Na most ehhez képest nálam HD4870 + 4GB ram Vista 64 bit alatt és mûködik... az OF is... mit lehet erre mondani? 😊 Biztos véletlen... 😊

Az XP64 bit meg össze sem hasonlítható a 64 bites Vistával... persze nem kell nekem hinni... tudod, tessék utánanézni! 😉

www.smart-bus.hu

Molnibalage
-=ASG=- a Vist guru elvileg, õ azon tolja az FF-et minden gond nélkül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
ATI videókártya

Vista

OF eleve nem megy így mert képi hibák adódnak

FF meg mûködne, csak ott a menüben lennének problemók

XP64 semmivel nem rosszabb mint a vista sztem
annak idején eszem ágában sem lett volna vistát rakni a gépre most meg ezt használom. Viszont Balázs semmi elõnyét nem látná a sok hiba miatt ami felmerülne miatta

de mivel te "többen vagy" neked legyen igazad😊

Molnibalage
Akkor majd visszakeresem. Nem tudom, hogy az OF video contesre honnan fogok idõt lopni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Füstökre ott a mod, amit feltettem a Mediara.
Azzal jó lesz az fps és jobb is, mint az alap. Legalábbis nekem sokkal jobban tetszik. A gépek is ahogy szétesnek, meg füstpamacsokat húznak is látványos nagyon.
Lehet, hogy szubjektív, de elég megalapozott, ráadásul nem vagyok vele egyedül! 😊 ( tössék benézni a topikjába )

Miért jobb neki a Falconozás miatt? Szerinted én min Falconozom? 😊 Mostanában mondjuk nem játszottam, de mind az OF, mind az FF5 ugyanúgy ment rajta mint a 2. vinyómon használt 32 bites ( 4GB ram mellett! ) XP-n... 😉

www.smart-bus.hu

polluxware
szubjektív vélemény...

Mivel Balázs Falconozik jobb választás neki az XP64

ha meg akarok egy kacifántosat mondani akkor Win2003 standard 32bit edition

az lenne a tuti neki sztem, csak azzal max nem megy a víruskeresõ progi

kompromisszum az élet😊

Akarom mondani 4GB ram esetén... :S

www.smart-bus.hu

A 64 bites original Vista nálam egyszerûen hibátlanul fut! 😊 Jelenleg 64 bit esetén csak ez lehet a jó választás! Szerintem... 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem olyan csúny az. Inkább csak az nem tetszik benne, hogy 16x af alatt mákostészta a legtöbb gép skinje nálam. Az FPS a füstök hatására még mindig borzalom. A MAV gyakorlóküldetésben 24 alá simán bemegy...

L Viper
Rég "vót" kép ! Bár az OF is ilyen szép lenne, mint az FF5:

Molnibalage
Nekem sajnos muszáj a 4GB RAM + 1 GB videó miatt.

Na jó persze... 😊 Viszont 4GB mellett jelenleg csak a Vista jöhet számításba... majd a win7 übereli... de addig... a 64 bites XP rémálom... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Annyira nem mint teszem az a WinMe .. az az igazi önszopatás.
Mennyit káromkodtam miatta.

64 bites XP? Hmmm... az aztán a perverzió! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Verzió lehet, hogy több van de sajnos azt már nemtudom megomndani, hogy melyiket tettem fel.Nálam a 64-es XP csak vendég volt 😉

Molnibalage
Ugye csak egy verzió van XP64-hez?

LeonSilver
Semmi mást Balázs.Eskü!

Molnibalage
És ezenkívûl tényleg nem csináltál semmi mást és ment? Bár érteném, hogy miért nem megy nálam.

LeonSilver
Én elhiszem és feltételezem is, hogy nem vagy béna Balázs.
Viszont nekem is volt fent ( kb. két hete szedtem le ) 64-es XP és simán ment az editor.

arrow19
Akkó cink <#violent>
Molnibalage
#27697 + #27696 Igen, megcsináltam. Olvastam a FAQ-t...
Ennyire nem vagyok béna.

LeonSilver
Volt már róla szó 😉 Egészen pontosan ezt --> software_loc_9.msi a fájlt kell elindítani.Akkor is a windows/temp mappában keresd ha esetleg más hely van megadva az ideiglenes fájloknak ( nekem például mindig a C:\Temp )

arrow19
Temp könyvtárba kirakja önmagát és utánna elkell indítani mégegyszer,mert ha az exere kattintasz akkor simán kicsomizza magát a tempbe csak nem indul a telepítõje...1 próbát megér csak nemtom már hogy a windows/temp vagy a documents and settings alatti...
Molnibalage
Az, hogy egyszerûen elindítottam és utána nem történt semmi! A régi rendszerben csak editor volt és ott ki kellett választani a profilt és akkor a tray icon jelezte, hogy fut. Most a profil futtatása és szerkesztése emlékeim szerint szét lett szedve. Megcsinálom a profilt, de futtatni nem tudom.

Majd azért próbálkozok újra, de még a support sem tudott segíteni...

arrow19
SSDnek kéne mennie x64en is...mivolt a baj? Énis szívtam vele elég rendesen anno.
arrow19
Ma megnézem Balázs és ha mûködik akkor odaadom.
Molnibalage
Nekem ez is bõven elég, mert nagyon zavaró, hogy a Cyborg Evo gázkarja nem tartja a pozícióját mikor rángatom a botot és szépen leesik...

Viszont az fáj, hogy a profile editort még nem tudtam XP64 alatt mûködésre bírni...

LeonSilver
Mért ne mehetne?A gázkaron van az USB ami a gépbe megy.A joy csatija a gázkarba csatlakozik.Szóval simán kell, hogy mûködjön.Ahogyan például egy pedál is mûködik a kormány nélkül.

arrow19
Sajnos csak ez van,nekem X52PRO volt de eladtam most Thrustmaster FLCS-m van.Küldök képeket késõbb.
Molnibalage
Csak gázkar? Hogyan is mûködik ez? Tehát a Cyborg Evo joystic mellé csak a gázkar is mehet? Mert akkor én asszem lecsapok rá.

arrow19
Valakinek esetleg kell egy X52 gázkar baráti áron? Most kaptam egyet szerintem tökéletesen mûködik,de hazaérek letesztelem<#wave>
Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Holnap feltöltöm a kézikönyvbõl két darabban ami megvan. Azt hiszem itt az ideje.

L Viper

Ez nagyon jól hangzik Balázs !

Molnibalage
Vannak olyanok is amirõl még én sem tudom, hogy mi a listában!

SA-2 Launcher Upgrade
SA-5 Launcher Upgrade
SA-6 Launcher Upgrade

Ezekre leszek nagyon kíváncso. Lesz A-7E új 3D modellel, két Mirage-2000 gép. (10k polygonszám feleatt asszem, konvertált francia loncis modell!)

Tonnányi adatábizs hiba javítás, új skinek, szebb reptér (erre várunk igazán). Stb.

Molnibalage
Kezd összeállni az 5.1. Hát ez legalább akkora ugrás lesz, mint az FF4 és FF5.1 között vagy talán még nagyobb, mert a mostani exe elvileg stabil. Eddig összevissza volt 1-2 CTD post a kinti fórumon is. 😊

Molnibalage
Skacok, a radaros gyakorló küldetés videóhoz szükségem lenne majd egy emberre. A fuel management magyar verziója mindjárt kész.

Willenbrock
Mégsem jó ez:közelebbrõl megnézve látható hogy egy gyenge modellekkel készült árkád modot hoztak össze.

Willenbrock
Ezt kipróbálnám a Hellcateket szeretem.Viszont irányítható tengeralattjárókra nem kellett volna erõforrásokat pazarolniuk szerintem,inkább a légiharc szimuláció részét csiszolnák.

Molnibalage