• parasztbicska
    Sziasztok, feltettem az Open Falcon 4.7-et és az a gondom akadt hogy több dolog nem látszik, pl kifutópálya, meg a repülőgép is, hol nem látszik hol meg átlátszó, tudja valaki mitől lehet, és hogy lehetne kijavitani.
    Molnibalage, nem nagyon repkedtem még a Falconnal, de most kipróbáltam a FF5, és az OF4.7-et olvastam hogy te az FF5 fejlesztőcsapatában vagy, de a hozzászólásaidból nekem úgy tünt hogy te arra törekedsz hogy minnél valósághőbb legyen a szim, nem nagyon ismerem a két szimet de a próbálkozásaim alapján nekem az OF valósághübnek tünt, miért nem ebben a csapatban vagy akkor? Vagy az OF-t már nem fejlesztik? Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? Amúgy miért nem áll össze a két csapat, sokkal jobb szimet tudnának létrehozni közös erővel. Még egy dolog érdekel, úgy tudom az alap Falcon teljes forráskódja hozzáférhető és a két szimet ennek felhasználásával csinálják, nem volna egyszerübb ha a forráskódból azokat a részeket kiszedni ami értékes egy teljesen új szimet létrehozni? Amiket olvastam abból az derült ki hogy sokmindent nem lehet megvalósitani mert az alap szimnek korlátai vannak. Tisztában vagyok azzal hogy az egy sokkal nagyobb munka lenne, de ez igy csak egy régi elavult szim tákolgatása, bocs ezzel nem a munkátokat akarom lebecsülni, csak igy sok hibája és korlátjai vannak a szimnek, és szerintem lennének még emberek akik értenek is hozzá és szivesen csatlakoznának egy ilyen szim készitéséhez. Bocs a sok hülye kérdés miatt de mióta kipróbáltam a falconokat azóta ilyesmiken jár a fejem.