Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
De a kettõ még összejöhet. A játék szövege le van fordítva (ohne kommentár), most átnézés és tesztelés folyik, egy héten belül béta várható.<#email>#email>
Akkor most mi van?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem mindegy hogy jól szórakozok 4 órán át médiumon, vagy 6 órát szopok hardon.
Link hol marad? 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tessék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mese nincs, ez a legjobb játék ma az Fps-ek közt.
no comment.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Amit a radar jelezz azokkal mit kell csinál??
köszi a segitséget!
Sajnálom, hogy szomorú vége van...
De ismételni tudom csak magam: fenomenális!
Azért már volunk olyan rendesek Alyx-hez, hogy akár le is cumizhatna minket...<#vigyor>#vigyor>
Csak melyik részben lesz már? <#vigyor>#vigyor>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
S ha lenne egy ugyanolyan jó filmrendezõ,mint a játék készítõi, akkor az évtized legjobb sci-fi filmjét lehetne ebbõl megcsinálni.
Egyébként még nem játszottam végig, szopok a Striderekkel a siló védelménél.
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Nekem is a HL2 a kedvenc FPS-em, fõleg magyarítással.<#eljen>#eljen>
Hangulat az tényleg nagyon fasza.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Engem a grafika még mindig magával ragad. Szerintem messze szebb rengeteg friss engine-nél, a hangok, zenék is tökéletesek.
De legfõképp a hangulat tudott magával ragadni mint mindig. Komolyan a mai FPS-eknek mindig csak a demójáig jutok, utána delete, olyan unalmas szar tucat az összes. De a HL ezzel szemben legalább olyan mély nyomot hagy bennem mint egy nagyon jó film.
Mondhat akárki akármit szerintem akkor is a half life széria minden idõk legnagyobb FPS-kaland játéka!
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
warez: tört/letöltött játék oszt kész
Amúgy akkor mit használtok a warez helyett? Ha ti nem "warezoltok", akkor mit csináltok (hogy hívjátok)? Kalózkodtok? Loptok?
Én mindegyiket használom (Linkek, FAQ, WAREZ), és eddig nagyszerûen megértették.