Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ha a hunterek vagy a strider egyszer is meglövi mielõtt megtapadna már nem hatásos, nem szabad hogy bármi is eltalálja

PSN ID.: Beegabor

TSL16b
<#wow1><#wilting><#gunyos1><#ejnye1> Senki. Szívesen.

De a kettõ még összejöhet. A játék szövege le van fordítva (ohne kommentár), most átnézés és tesztelés folyik, egy héten belül béta várható.<#email>

berczely
AI lehet befagyott vagy ilyesmi...

Agy Halott
jaja ezt csinalom; amikor kozel volt a tripod, ralottem egyet, majd fegyverrel felrobbantottam es akkor az egyszemû fogta es tavolra vitte tolem a tripodot. ezutan szinten fogtam ralottem egy robbano labdat a fejere, piszollyal felrobbantottam es nem tortenik semmi, raadasul mar vagy 5-6 iylen labdat robbantottam fel a fején, de nem tortenik semmi!

Akkor most mi van?
Háháhá ez jó volt. Szép segítséget nyujtott szegénynek. Jó arc a srác. 😄D

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam nem csinált hülyeségeket. Elég jól tudott támogató harcot folytatni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem meg felesleges a hárdot meg a médiumoit emlegetni, mert utálom, ha így akarnak játékidõt növelni.
Nem mindegy hogy jól szórakozok 4 órán át médiumon, vagy 6 órát szopok hardon.

Eagle16
Na most jól kisegítetted 😄
Link hol marad? 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy azssem csak eredeti verzióval mennek a modok 😊
"a letöltött modokat hogy lehet elindítani a hl2-höz???"
Tessék.
Eagle16
Bizony megtud. Egyszer véletlenül túl elõre szaladtam, és kiírta hogy Alyx died...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hy! Vki írja le nekem,h a letöltött modokat hogy lehet elindítani a hl2-höz???

Mr Bishop
sziasztok !
Mese nincs, ez a legjobb játék ma az Fps-ek közt.
no comment.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Seth
Mert meg tud halni?? Még sosem láttam ^^

PSN ID.: Beegabor

RelakS
A hidat képzeld el úgy, mint egy libikókát. Vannak rajta még autó roncsok is. A többit rád bízom 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Azt egyébként jól látom, hogy Alyx a hülye picsa sorozatból készült? Legalábbis idõnként nagyon úgy néz ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem úgy tûnt, hogy a vortigaunt ugyan meggyógyította, de nem lett 100%-os az állapota. Ennek ellenére pl a fogadónál a csaj úgy berongyolt a tûzvonalba, hogy öröm volt nézni. Én meg tölthettem újra a pályát...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Qwerty4
HELP!

Elakadtam.Hogy lehet felszöktetni az autóval a felemelkedett hídra?<#conf>

Qwerty4

Fillmore Dude
Szerintem meg nagy kár idõtartamokról beszélni, fõleg ilyen rövidekrõl, mert egyrészt hárdon sokkal nehezebb tehát az ízi és a médium fokozatok nem mérvadóak, másrészt mindenki azt mond ami jól esik neki, de üzenem a 4 órásoknak, hogy bizonyítani is kéne, mert az abszurd. 100%, hogy akkor játékélmény az 0, mindenki meghal 1 lövés után és nem is élvezi a játékot, mert siet ide jártatni a száját, hogy de gyors volt. Dodo55-nek még rendben van az 5 és fél órája ízin, de normálon a 4 és hárdon az 5 az már nyálverés. Ez az én véleményem.

mediumon toltam 4,6 óra alatt, de voltak kisebb kiruccanásaim a kocival meg ilyen street racing sztájlban nyomtam le a szerpentibneken, gyönyörködtem a tájban (és igen még mindig ez az egggyik legöütõsebb fps és a grafika és ottvan) szal kb 4 óra lett volna kereken ha csak normál tempóban végigmeek rajta de jó volt és ez a lényeg.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nem tudom, hogy itt a 3 óra alatt végigtolos arcok milyen szinten tolták, mert hardon 1 hunter 1 sorozattal kinyír, strider megcsak rádnéz es halott vagy kb. Egyebkent meg ezzel a életkoros dologgal jönni elég szánalmas, fõleg úgy, hogy kb azt sem tudod mirõl beszélsz
berczely
Hali! A Half-Life 2-höz a HDR módot hogyan tudom feltenni ha nincs Steam-em?

sziasztok!

Amit a radar jelezz azokkal mit kell csinál??
köszi a segitséget!
Fillmore Dude
i=u

Fillmore Dude
Azért az nem semmi, hogy össze-vissza vitáztak itt egyesek a spoilerhasználat miatt, de amit kisviki írt akkor az mi a f...??? a legnagyobb spoiler Mondjuk aki még nem vitte végig, azzal jól kitolnak az ilyen kisviki beszólások.

én mindegyiket bevártam. Az elején autókáztam össze-vissza de túl sok idõt elpazaroltam ezzel, úgyhogy inkább lesben megvártam amíg közel érnek és akkor egybõl leszedtem az összeset.

Végig is toltam.
Sajnálom, hogy szomorú vége van...

De ismételni tudom csak magam: fenomenális!

Azért már volunk olyan rendesek Alyx-hez, hogy akár le is cumizhatna minket...<#vigyor>
Csak melyik részben lesz már? <#vigyor>

Timbo
Nem ugyanaz a kettõ. 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

koschwarz
fenomenális, többszöri mentésvisszatöltés után sikerült, és innen tudom, hogy a maradék kettõt az utolsó métereken sikerült megsemmisítenem<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Törölt felhasználó
Az nagyon jó rész!!!
egy filmet én is szeretnék. A gagyi Doom helyett csinálhattak volna ebbõl múvít!

Akárki akármit mond, ez a legjobb FPS.
S ha lenne egy ugyanolyan jó filmrendezõ,mint a játék készítõi, akkor az évtized legjobb sci-fi filmjét lehetne ebbõl megcsinálni.

Egyébként még nem játszottam végig, szopok a Striderekkel a siló védelménél.

koschwarz
nem bírom megállni: nem mindegy hogy forráskódról van szó, vagy egy nyílt bétáról...

koschwarz
mondom, nem vitatkozom, szerintem kevered a szezont a fazonnal, de mindegy, ezen nem veszünk össze.<#dumcsi><#law>

hu de kemény humoros ember vagy grat...

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Már megvan😊
Hali! Légyszi segítsetek. Az elsõ pályán lezuhanok a liftel, van egy konténer szerû szoba aminek a végén egy reteszelt ajtó.Nem tudom kinyitni.semmit nem tudok csinálni😞 Van egy csomó vezeték is a plafonon de azokkal se jutok semmire.
Kikapod a labdaszerüséget a gravity gunnal és rálövöd a tripad "fejére". Aztán elõkapod a stukert, vagy ami tetszik (de ne a feszitõvasat 😉) és szétlövöd rajta.

zeli
Egyetértek 😊
Nekem is a HL2 a kedvenc FPS-em, fõleg magyarítással.<#eljen>
Hangulat az tényleg nagyon fasza.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Humesz
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Agy Halott
Itt mit kell csinalni? help pls...

na szép lassan én is végignyomtam, finoman adagolva, nem pedig 1 nap alatt végigjátszva hogy aztán verhessem a nyálamat itt a topikban hogy de rövid volt, meg deszaaar.

Engem a grafika még mindig magával ragad. Szerintem messze szebb rengeteg friss engine-nél, a hangok, zenék is tökéletesek.
De legfõképp a hangulat tudott magával ragadni mint mindig. Komolyan a mai FPS-eknek mindig csak a demójáig jutok, utána delete, olyan unalmas szar tucat az összes. De a HL ezzel szemben legalább olyan mély nyomot hagy bennem mint egy nagyon jó film.

Mondhat akárki akármit szerintem akkor is a half life széria minden idõk legnagyobb FPS-kaland játéka!

Agy Halott
😮 tenyleg, köszi én meg vartam a csavora'
Depridol
ne legyé már láma ezt se tudtad a harmicakárhány éveddel....

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Noninnyó
Most vittem végig harmadjára. Még most is végigizgultam az egészet 😊. És így, hogy már grafikai bugok sincsenek, és az emberke is rendesen heggeszt, fullos minden <#eljen>

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Depridol
igy már értem😊)

Depridol
én nem vagyok tudatlan, te nem vagy eléggé körültekintõ!

van egy multija a hl2-nek ha ekkora a pofád adok ip-t és meglátjuk mit tudsz LÁMA.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

bakvarnyu
a geciidéztlennel nincs probléma az nem divat szar szóhasználat <#vigyor1>
warez: tört/letöltött játék oszt kész

koschwarz
öcsém, csak egyre égeted magad az egetverõ baromságaiddal, de mindegy nem vitatkozom, maradj meg a boldog tudatlanságban<#szomoru2>

De azért a "geciidétlen" (így egyben) leírod.

Amúgy akkor mit használtok a warez helyett? Ha ti nem "warezoltok", akkor mit csináltok (hogy hívjátok)? Kalózkodtok? Loptok?
Én mindegyiket használom (Linkek, FAQ, WAREZ), és eddig nagyszerûen megértették.