10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6734 Hali.
Hogy kell kevés lőszerrel megölni a stridert az episode 1 végén? -
#6733 Na végig vittem, eszem megáll mekkora sztorija, hangula van a játéknak.Az elején amikor a föld alatt kell menni, barlangokban, az eléggé frusztráló, de utána, főleg a bázison már nagyon felpörögnek az események.A vége elég szomorú, de szinte éreztem, hogy ez lesz.Nagyon várom a 3. részt.Meg fogom venni Steamen, mert ez a játék maximálisan megéri a pénzét. -
#6732 Jó, tudom...kezdjem elölről a freemanes részt a helyes megoldás birtokában...de egy 10 centis fémajtó akadályoz meg abban , hogy meglássam a történet "végét", mert nem úgy kezdtem neki? :D -
#6731 De már nem sokáig.
Bár a lézer-átnemugráláson a magyarítás sem segít... -
#6730 half-life és társai összes magyarítása :D -
#6729 Üdv!
A Half-Life 2 "Follow Freeman" részénél "elakadtam". A piros lézeres generátor-teremben úgy akartam kijátszani a lézert, hogy fogtam a falról egy képet gravygunnal, és az ajtón kívülről belehajítottam a lézer sugarába (tudom, át kellett volna ugrálni őket). Ajtó bezárul (én kint) robbanás odabent...ezután soha nem lehet bejutni? -
#6728 lehet, aktiválni kellett volna először a black box-odat, utána az orange box gift-eket meg biztonsággal el tudtad volna ajándékozni :] -
#6727 Én úgy tudom ne ellenőriz VGA-t, csak "simán" aktiválja a kódot.De nyilván az aktiválás az ő accával kell csinálni. -
Dodo55 #6726 Hát ezt nem tudom. Viszont ha eléggé megbíztok egymásban, akkor kérd el az accountját, jelentkezz be vele a te gépeden, és regisztráld be neki a kódot.
De amúgy szerintem nem ellenőrzi a VGA-t, úgyhogy előtte szerintem próbáld meg, hogy simán odaadod, max nem fogadja el a steam, de nem hiszem, hogy a kódot érvényteleníti. -
#6725 kaptam egy ilyen Black box-ot a vga-mhoz, de nekem már van orange boxom, ezért el szeretném ajándékozni, viszont akinek adnám annak nvidia kártyája van. emiatt szopó? -
#6724 Windows reinstall -
#6723 Na mostmár csak a hl2 nem indul ezzel a problémával :(
Pedig pont most akartam végigtolni. -
#6722 Csoki
Nekem olyan problémám lenne hogy a source engines játékok nem indulnak :(.
Pedig nem egy helyre vannak te lepítve. A cs:sorce és a hl2 ep1-az steames és nem indulnak. ezért leszedtem egy olyan aminek az a neve hogy gerry's mod (nem steamról csak próbának) és az sem indul ugyan az a hiba miatt. Mindhárom játék source motoros. Bejön abetöltőképernyő a menü elött és a hibaüzenet a következő:
1. Engine error
platform error: module failed to initialize
ok
2.hl2.exe-alkalmazáshiba
A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
ok
Na valaki segítsen pls!!!
Ja és ha számít hogy azóta nem megy mióta elkezdtem letölteni a hl2-t és 66%-nál rákattintottam véletlen és elkezdte behozni a menüt aztán ezzel a hibaüzivel kilépett. -
#6721 Az még hagyján, hogy letöltötted a warezt, te legalább végig tudtad vinni ezzel a verzióval. Csak a sok okos kommentvadász:
- már az 1. lépésnél elakad (legyen szó warez installálásról vagy, hogy mit kell csinálni/merre kell menni [ld. STALKER-topic]
- nem képes visszaolvasni
- azt várja, hogy ha beírja a kérdését (amit már lehet, hogy előtte 2-3 hozzászólással megválaszolt, csak ő nem képes visszalapozni), 1 percen belül mindenki válaszol rá
- ha meg nem segít neki senki 1 percen belül/szólnak neki, hogy olvasson vissza, el kezdi jártatni a száját, hogy miért vagyunk ilyen bunkók/köcsögök...
- a bannerben benne van, hogy a "warez kérdések kerülendők!..."
Lehet nyitni a Saját fórumokban HL warez topik-ot és ott ezeket ki is lehet tárgyalni.
A megvétellel az a helyzet, pl. csomó helyen olvastam, hogy karácsonyra/szülinapra/stb. az Orange Box-ot kérték, aztán így megkapták eredetiben.
Még vmi: nem csak ez a topik foglalkozik Mo-n Half-Life és társai programokkal, szét lehet nézni máshol is warez ügyben. -
#6720 FPS-es-be elakadni :D vitz röhögök mint állat ezen -
#6719 A játékidővel mondjuk én is igy vagyok az FPSekkel. A morrowindot és az oblivion mondjuk megvettem mert azoknak alapbol hosszu a jatékideje és nemkevés mod van hozza.
A Valve is kapkodhatná magát az episodokkal és nem lenne gond -
#6718 Hát kösz a közhelyes bölcsességeket :) de akkor sem fogom megvenni. Letöltöttem, működött, végigment, szép volt jó volt ennyi. Episode 3-ig biztos nem játszok már HL-t! -
#6717 Egy kis pontosítás: 9000Ft (+egy kis adó) és 5 játék.
"hisz azok jönnek mennek és 3 éven belül semmit sem érnek majd"
Ez szerintem hülyeség, egy jó játék mindig jó játék marad, amit szívesen vesze elő az ember.
" hűű de menő leszek a Half-Life-ommal :) "
A HL-al nem menőnek kell lenni, hanem játszani vele, és élvezni...
"Egy HL2-ért dolgozok mondjuk 1 hétig és játszok vele 5 órát."
Mondjuk a HL2 nem a legjobb példa, mert millió ingyenes mod létezik hozzá, ami kicsit megfejelheti a játékkal eltöltött időt.
Egyébként értem amit mondasz, és a legtöbb játéknál sajnos tényleg így van manapság.
peace -
#6716 Bár egyetértek az előttem szólókkal, de ugyanakkor abban is (mert azt is mondták), hogy jól csinálsz mindent, csak a pénz kérdés már kissé az agyadra ment. Na és a legfontosabb dolog: KI VÁRJA EL, hogy segíts a warezosoknak? KI? Olvastad Fillmore-t? Ha nem tudsz segíteni akkor maradj csendben, sokszor bölcsebb dolog! Ami a megjelenést illeti abban viszont igazad van, de ezt senki nem is vitatja. Csak arról van szó, hogy a "vedd meg és jó lesz" válasz nem válasz! Ez nem természetes Dodo55, hogy mindenki szalad 12000 FT-al a kezében csak azért, mert szeretne kipróbálni egy játékot. Nem mindenki ragad a gépéhez és nem mindenki gyűjti a játékokat, hisz azok jönnek mennek és 3 éven belül semmit sem érnek majd, hisz ha már most ilyen Crysis és Bioshock félék léteznek, akkor hűű de menő leszek a Half-Life-ommal :) Én szintén úgy vagyok vele: Egy HL2-ért dolgozok mondjuk 1 hétig és játszok vele 5 órát. Ez szerinted reális? Inkább letöltöm ingyen sok mással együtt. (netért nem kell fizetni) -
#6715 "Az meg a másik dolog, hogy a játék megjelenésekor itt lévő fórumozók egyikének sem volt baja azzal, ahogy csináltam a dolgokat. Persze akkor durvább volt a helyzet, 80 hozzászólásból 50 warez volt, és ráadásul ugyanazt kérdezték, volt aki megkérdezte azt újra, amit előtte 1 hozzászólással válaszoltak meg... És ugye akkor mindenki a játékról szeretett volna beszélni, nem arról, hogy valaki szarul tömörítette ki a cuccot, és mindenféle hülye hibát ír neki, úgyhogy elvárták, hogy a játékról szóljon a topic, ne a warez verzió bugjairól."
Ez mondjuk igaz, hogy túl sok volt a warez kérdés. És néha túlságosan is lusták az emberek, hogy visszaolvassanak. Én legalábbis értettem a 30$ poént. Csak mostanában ez a megnyílvánulásod sok volt. -
#6714 15??
Orange box 50$, és lesz egy HL2, HL2:EP1, HL2:EP2, TF2 Portal csomagod. Szerintem ennyi (JÓ!) játékért ez nem összeg.
Most 180Ft a dodó, vagyis 9000 pénz. -
Dodo55 #6713 Csak azt nem fogom fel, hogy miért várjátok el, hogy segítsek a warezosoknak, amikor életemben nem láttam még a warez verziót.
Vagy azért, mert házigazda vagyok le kéne töltenem, és megpróbálnom reprodukálni mindenféle hibát, amik nagyrészt a felhasználó figyelmetlenségéből adódnak?
Meg nézettek be egy másik játék topicjába. 10-ből 6-ban teljesen tiltva van a warez, sőt pár helyre még a moderátorok is járnak rendszeresen, és osztják a legapróbb kérdésért is a büntetőpontot. Ott vannak azok az úgynevezett off/warez/spam topicok, amiket a sajátba szoktak nyitni, és ott a linkjük a fő topic fejlécében. Sokszor felvetették ezt itt többen. Én mondtam, hogy nyugodtan, nyissa meg valaki, én meg berakom fentre a linket. Sokan egyetértettek, de senki nem vette a fáradtságot... Én meg nem fogom. Máshol sem a házigazda nyitotta azokat a topicokat.
Az meg a másik dolog, hogy a játék megjelenésekor itt lévő fórumozók egyikének sem volt baja azzal, ahogy csináltam a dolgokat. Persze akkor durvább volt a helyzet, 80 hozzászólásból 50 warez volt, és ráadásul ugyanazt kérdezték, volt aki megkérdezte azt újra, amit előtte 1 hozzászólással válaszoltak meg... És ugye akkor mindenki a játékról szeretett volna beszélni, nem arról, hogy valaki szarul tömörítette ki a cuccot, és mindenféle hülye hibát ír neki, úgyhogy elvárták, hogy a játékról szóljon a topic, ne a warez verzió bugjairól.
Persze azóta változott a helyzet, nem pörög annyira a topic, de nem is töröltem már hozzászólást hónapok óta.
És ha arra, hogy
"-Mi a megoldás?
-$30"
ez a reakciótok, akkor nincs humorérzéketek, sry.
Végül annyit, hogy ne higyjétek, hogy warezellenes vagyok, mert nem vagyok az. Tisztában vagyok a magyar viszonyokkal, és tapasztalom is sajnos rendesen. De megfelelő odafigyeléssel gond nélkül futtatható ennek a játéknak a warez verziója. Én mindig is úgy voltam, hogy a warez magánügy, nem nyilvánosan kell csinálni. Ez a warez érdeke is. És úgy gondolom, hogy ha már ingyen hozzájuthatunk a dolgokhoz, akkor az elvárható, hogy mindenki próbálja megtanulni azt a pár dolgot, ami egy warez verzió önálló telepítéséhez és elindításához szükséges. -
#6712 Egyetértek! Engem is nagyon zavar, hogy csak ilyen "segítség" telik tőle házigazda létére látva más topic-okat, viszont ettől eltekintve köszönet a FAQ-ért meg minden. Csak nem kéne úgy viselkedni, mintha még soha nem töltött volna le. Én ezzel a játékkal végeztem 7 óra alatt szépen kényelmesen, és ennyi volt. Többet már nem kell, ha meg mégis 2-3 év múlva ahogy magamat ismerem akkor megint letöltöm, de ilyen hozzáállással részemről 15-öt kiadni kész pénzszórás. -
#6711 Én vista alatt vittem végig 2x warez verzióval olyannal amiben már kivoltak javítva a bugok pl.:csákány textúra,emberek érdekes pozícióbanNekem egyszer nem fagyott ki nem adta meg magát. -
#6710 az elöbb válaszoltam rá :) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1114102147&no=6704]#6704[/URL] -
#6709 Ezt a témát részemről remélhetőleg lezárásként:
Ha neked sem könnyen jött rá össze, akkor miért várod el mástól, hogy ő is hasonló helyzetbe kerüljön. Ha házigazdaként minden segítséged a megvásárlásra biztatásban merül ki, akkor talán nem neked kéne annak lenned. Ez nem segítség, és senki nem is várja el csak ez a legegyszerűbb kifogás. Ha 1000x meg lett válaszolva akkor írd azt, hogy olvasson vissza, vagy (mivel házigazda vagy) írd be a hsz számát!
És végül: sokan vannak itt akiknek eredeti van, de olyanok is akiknek nem és akkor mi van? Ők már nem emberek? Ők ki vannak tiltva? Bárki kérdezhet. Sok probléma pedig nem is a warez verzióból adódhat, hanem pl szoftver-hardver hibák miatt, ez nem jut eszedbe egyáltalán? Mert nálad jó minden, attól még nem biztos, hogy másnak is.
UI: Felejtsd el a pénzt és csináld úgy a dolgod, ahogy korábban. -
#6708 Átbogarásztam a topicot nem egyszer és nem találtam rá választ :D
Ha meg már ugy állsz hozzá, hogy 1000x , akkor nem tök mindegy, hogy beirod az 1001ediket vagy sem? :P
-
Dodo55 #6707 Nézzétek, nekem sem könnyen jött rá össze a pénz...
De folyton olyan problémával jöttök, ami:
1: 1000x meg lett válaszolva
2: Sokan, akiknek eredeti van nem tudnak válaszolni rá, mert életükben nem látták a warez verziót.
Ennek ellenére egyesek mégis elvárják, hogy válaszoljunk. Persze nem mondják ezt így ki nyiltan, de ha nem érkezik válasz, akkor beírják újra, pedig szerintem tudják, hogy nem azért nem válaszoltunk, mert nem vettük észre, hogy ott az üzenetük. Hanem mert nem tudunk válaszolni.
Legalábbis sokan vannak itt akiknek eredeti van, és mint mondtam életükben nem látták a warez verziót.
Azt a $30-as hozzászólást meg részben viccnek szántam. -
#6706 Nekem is ugyanez a problémám a játékkal. Ugyanitt fagy ki nekem is ez a szemét, de én se kaptam rá 1 hónapja választ, hogy miért lehet :D -
#6705 Egyetértek, én se vettem meg hanem kaptam új videokártyám mellé és így eredeti.De annyira megtetszett, hogy gondolkom, megvegyem-e az EP1-et. -
#6704 "de már eltúlzod az állandó "vedd meg", "letöltöttedakkorhülyevagy" hsz-aidat! Ne ez legyen, amit elsőkézből tudsz mondani, ha csak ennyi telik tőled, akkor ne szólj hozzá, mert van akinek nincs ennyi pénze egy játékra vagy csak azért, hogy végigjátsza aztán eldobja, de játszani attól még szeretne.
Én ezzel eggyetértek.Segítenünk kéne nem pedig beszólogatni, mert az csak vitába torkollik. Segítünk neki megoldja és játszik. De nem úgy, ahogy Raszkál hogy egy apró dolognál már Screen és help...
laci19760817: Be lehet állítani a beálítiások menübe ha jól emléxem, hogy teljes képernyőn legyen. a memória zavart pedig nemtom mi okozza telepítsd újra a win-t. Vagy ha VISTA-t használsz akkor térj vissza XP-re hátha a VISTA a ludas. -
#6703 Én az ilyen Raszkál és laci19760817 félék miatt vettem ki a kedvencekből ezt a topic-ot, pedig a játékot nagyon szeretem. Soha egy értelmes hsz, már-már a fórumon zajlik a játék és ne sértődj meg Dodo55, mert értékelem, amit a topic-ért teszel (faq, stb..) de már eltúlzod az állandó "vedd meg", "letöltöttedakkorhülyevagy" hsz-aidat! Ne ez legyen, amit elsőkézből tudsz mondani, ha csak ennyi telik tőled, akkor ne szólj hozzá, mert van akinek nincs ennyi pénze egy játékra vagy csak azért, hogy végigjátsza aztán eldobja, de játszani attól még szeretne. Ez simán nem sértegetés, úgyhogy ne töröld. -
laci19760817 #6702 Szegasztok!
Ezekhez a hozzászólásokhoz nekem is válaszolni kell!
Kezdem az elején. Egy kicsit hosszú lesz,de összeszedem magam:)
Letöltöttem a The Orange Box-ot amiből az hl2, hl2 episode one verziót végig is játszottam, elkezdtem játszani az ep.two-val, de sajnos valamiért annál a résznél amikor kergetett a "nagy védelmező hangya" és odaértem ahoz a részhez ahol egy bedeszkázottrész volt , amit shotunggal le is löttem ezek után leestem egy kiásott részhez na itt kellett volna tovább folytatnom a pályafutásomat de itt mindig valamiért mindig kilépett a játékból valami memóriazavarra hivatkozott és inenntől itt mindig kilépett:(! Próbáltam a beállításoknál valmit állítani mert fullon volt, de a minimumon is ez a hiba ugyanúgy felmerült:( Végső elkeseredésemben bekapcsoltam azt a funkciót, hogy futtatás az ablakban bár ne tettem volna:(, mert innentől telepítettem újból, letöltöttem máshonnan a játékot, és utolsó probálkozásomkor letöltöttem a hl2 episode two Unlehased verziót, de ennél is mint a többinél úgyanúgy amióta futtatás az ablakban variációt bekapcsoltam a The Orange Box-nál mindegyiknél úgyanígy jön be a nyitókép nem a full képet adja be hanem csak futtatás az ablakban variációt és ráadásul többi játéknál mindenütt van valami állítási lehetőség, de ennél nem találtam és ezért írtam ide hátha tud valaki segíteni??!!:(Ha valakit még érdekel milyen problémával fordultam ide az visszaolvashatja a 6696 részt -
#6701 A másik, hogy ilyen gép sok pénzt feltételez, úgyhogy az a 10-15 rongy neked az orange box-ért meg se kottyanhat... -
#6700 Meglátszik, hogy nem vagy valami rutinos róka... Túl jó a géped
Lehet, hogy a kedves vista a hibás...esetleg ez az első játékod? -
#6699 Rövid, tömör és lényegre törő és mindent elárul. :D -
#6698 -
Dodo55 #6697 $30 -
laci19760817 #6696 Sziasztok!
Megint én lennék köszönöm a gyors választ, a játék most már elindul, de olyan problémám merült fel, hogy indulásnál előjön a szokásos kezdő kép de de fölül vastag kék csík látható és mire töltene a játék már ki is lép beleőle:( MEGOLDÁS?? -
#6695 hl2.exe -steam -game ep2
parancsikonba ezzel inditod, vagy bele rakod 1 akarmi.bat file -ba, es igy inditod.A hl2.exe utan a kapcsolok fontosak.