Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sajnálom, pedig az is 3 részes lett volna aszem..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem volt igazságos egyátalán.
Ha töröl akkor töröljön rendesen. Ne így lutrira.<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-Ep1 hosszab volt(Szerintem/,nem tom nekem az a rész nagyon tetszet),de ebbe pedig beindult a történet,hosszab játékidõt igértek és nem kaptunk...Engem pl a Team-os szar meg a Portal nem érdekel...Mind1 EP3 is kb ilyen rövid lesz és várjunk rá 1évet????:@
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
tényleg remélem hogy az ep3-ra ENNYIT nem kell várnunk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Meg a végén...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
konkrétan az ep2-vel csak két bajom volt:
1. azok a fejtörõsnek szánt részek, amikor meg kell találni a lambdás supply-okat, szerintem felesleges játékidõ-nyújtás volt.
2. a barlangos rész az elején kicsit lehetett volna rövidebb, bár ahogy a
viszont a végén a
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gondolom ez most is így van...
Nem lepõdnék meg, ha Episode 3-al majdnem egyidõben jönne ez is...
Jah és
OFF
Ki tudná megmondani, hogy mi van a SIN-el?
Mert szerintem az sem mellékes, és ott is szó volt folytatásról...nem???
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
| #5512 és az ezekre adott válaszok
| #5505 és az ezekre adott válaszok
stbstb......
Ezekhez is mind SPOILER kéne.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
MEG KÉNE TANULNI OLVASNI.
FENTRÕL LEFELE KELL.
Most ezzel felhúztál nagyon.
Pont az én hozzászólásomat kellet törölni. Miliónyi más spoileres volt pont ezt szúrtad ki. GRATULÁLOK.
Amúgy meg minek törölted? Egyszerüen editálod és kész. Amúgy meg alig volt spoiler benne. (1 volt bennen csak)
Én pl ha olvasok, úgy 3-4 sorral a jelenleg olvasott sor alatt felfigyelek a lényeges szavakra, és azonnal odaugrik a szemem, és már bukott is a dolog.
Arra való a spoiler tag, hogy VÉLETLENÜL se olvassa el senki, aki nem akarja.
Direkt oda írtam.
De nem úgy hogy eltünjön hanem a mondat elejére.
Minek törölted?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na ott írják valamerre: "She's not asian. She's mixed - half black, half white."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy Alyx ebben az episodeban nem 1x bedõlt néha úgy hogy ott helyben meg ******* volna<#vigyor3>#vigyor3>
A vége az... olyan amilyen. De nem szólok egy szót se mert...
Pozitívumot külön nem írok, mert amugy az egész. Élvezetes volt, de nem tudom mi tartott ezen egy évig.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Fákjúal!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Bérbe vehet? reklámfelület...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Under the radar asszem a pálya neve!Amikor roncsok között kell osonni hogy nehogy kinyirjon a fegyver.Na itt fogalmam sincs mit kell😞
Bemegyek egy helységbe ahol a fegyvereknek van valami panel megnyomok egy gombot de nemtörténik semmise 😞
Segítségeteket kérném!
Next PC upgrade: 2022
Mert véletlenül letöröltem a játékot és már a végén tartottam
Episode one hoz!! Kösszi
(csak ha vki nem tudná a hl2 is egy ukrán kisvárosban játszódott, azért voltak cirill feliratok)
GOOBY, pls
UI: TimeShift nagyon nagy ötlet, kíváncsi leszek rá 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A TS sztorija meg hogy lehet sokkal jobb,ha még nem is játszottad végig? Majd azután értékeld
PSN ID.: Beegabor
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |