10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
tboy01 #6494 Valaki nem tudja, hogy a sima Half Life 2-ben járunk-e az idegenek bolygóján, visz-e oda küldetés, mert én már nem emlékszem? -
#6493 Köszi az infókat
De remélem nem ér véget a sorozat azzal, hogy megsemmisíti a teleportos cuccot...inkább használja fel ellenük és akkor tovább folytatódhat a Combine-ok elleni harc akár más bolygókon is. Sok dolgot nem értettem míg a HL történetét el nem olvastam...asszem újra el kell majd kezdenem az Episode3 után a HL1-től magyarítással :)
Amúgy jó volna végre egy HL film...vagy akár egy trilógia :)
Még egy kérdés: GMAN-ről tud valaki valami bővebbet? :) (annyit tudok, hogy egy intergalaktikus ügynök, aki még a Black Mesan felfigyelt Freeman képességeire és őt használja fel a Combine-ok elleni küzdelemre.) -
#6492 Nem, abban valószínűsíthetően az Aperture Science által továbbfejlesztett teleport rendszer van,ami ha a combine kezére kerülne,abból aprócska gondok lennének, így jobb megsemmisíteni. A Portal-ból kiderült azért,hogy kicsit fejlettebb eszközeik vannak mint annó Black Mesa-nal,habár még az sem lehet vmi tökéletes, ha a hajó és az egész kikötő elteleportálódott "véletlen" vhova a messzi északra ^^ -
#6491 Én csak azt nem értem, hogy miért mondja a végén az Eli hogy pusztítsa el Freeman a Borealis-t...pedig abban lehet az a szuperfegyver, amivel megsemmisíthetnék a Combine főbolygót.
Ha vki tudja, pls írja le...érdekelne :) -
#6490 nah végre volt időm végigjátszani az Episodes 2 -t is!
nekem nagyon bejött mint az eddigi összes Half Life is!már nagyon várom az Ep 3at... -
#6489 ...télleg van gm topic,de fél éve senki sem ír oda..azért kösz a felvilágosítást -
#6488 "meg azért mert kell hozzá 3 játék"
Ezt honnan szedted?
Hivatalos honlapról idézet:
" What games do I need to play GMod?
You need at least one Valve Source Engine game, there's a list of them here. Steam won't let you buy Garry's Mod on its own if you're unable to play it. " -
#6487 "figyelj, azt jelenti,hogy counter strike:source"
Aham, tehát a te értelmezésedben a Source = CS:S?
Segítek: ez nem azt jelenti...
Csak ismételni tudom magam, próbáld meg mégegyszer értelmezni:
A Source a grafikus motornak a neve, nem egy játék. Szokd a gondolatot.
De elég az offból, és amúgy is van garry's mod topic.
-
#6486 figyelj, azt jelenti,hogy counter strike:source... csak ismered.. és nem baj, egyébként meg azért mert kell hozzá 3 játék, ezek közül nekem az alap hl2 hiányzik... -
#6485 Mi az, hogy a Source megvan??
A Source a grafikus motornak a neve, nem egy játék.
"ha több van akkor baj?" Szerinted? -.-
Amúgy ha van eredeti játékod, miért érdekel a steam nélküli? -
#6484 csak 1 db? ha több van akkor baj? :O mi mondtam,source és dod megvan,Te letudnád nekem írni hogy hogyan lehet steam nélkül,és mi kell hozzá? akár privibe? légyszíves :D -
#6483 csak kell 1 darab valamilyen Source-os játék hozzá (HL2, CS:Source, stb) (ha jól emlékszem írták hogy valahogy mehet a gmod steam nélkül, de csak a korábbi verzió) -
#6482 egyébként a garry's modhoz mik kellenek? hl2,source,és dod? (+ csak eredetivel müxik?, mert nekem source és dod mind megvan eredetiben, de hl2ből csak dm-et adtak...) -
uzsidoboz14 #6481 hi
valki segitsen!! a
mikor el inditom elkezd tölteni és kész ujra indul a gépem help!!!!! -
#6480 Rá van írva arra a narancssárga dobozra, hogy Detonation? ...mert arról a változatról egyre többször lehet ilyen problémát hallani. Egyelőre biztosan működő megoldásról nincs hír. -
#6479 -
Hellsing47 #6478 helló
felraktam az orange box-ról a 3hl játékot, a hl2 és az ep1 simán ment magyaritva, azonban az ep2-nél már magyaritva nincsenek párpeszédhangok és az első fejezetben ahol beszélünk alyx apjával és a dokival állandóan memória hibával leáll a játék
valaki tudna segiteni?
thx
ha volt már a kérdés akkor sorry
-
davech #6477 működik! thx! -
#6476 Command line:
-width [pixels] -height [pixels] -
davech #6475 hi!
Nekem olyan problémám lenne, hogy LCD-TV-m van, ami ugyebár nem tud minden felbontást és ilyenkor azt írja nincs jel. A lényeg az hogy elindítom a hl2ep2-őt és olyan felbontásban nyomja alapból ami az lcdtv nem tud. A kérdésem meg az hogy-hogy lehet alapból 1024x768-as felbontásban indítani a játékot? Vagy "window" módba rakni?
Remélem vlalaki tud segíteni! THX -
#6474 Ha még esetleg érdekel valakit:
The.Orange.Box-DETONATiON 2xDVD5-re alakítása, tesztelve, működik!
Leírás -
#6473 Akkor meg Steam Supportnak email, mert meg kéne lennie az accountodban! -
daneelolivaw #6472 a válasz mindkettőre igen. -
#6471 1: ugyan azt a felhasználó nevet adtad meg, mint amikor regisztráltad az ajándék EP-2-t?
2: egyáltalán regisztráltad az EP-2 cd-kulcsot? Vagy nem is az volt, hanem ep-1, esetleg HL2 kulcs? -
Extraneous #6470 Tudom, hogy nem szabadna ide írni ilyet, de hogy kell exe filet csinálni az unleashed versio-hoz? Please help me! -
daneelolivaw #6469 aham, és ezt pontosan honnan is lehet letölteni? mert store fülecskénél megkerestem az ep2-t,de ott ki kellett választani mastercard,stb... ha meg activate product on steam,akkor meg kér kulcsot -
#6468 Minek a cd kulcs? Steam felmegy, bejelentkezel az acc-odba, és letöltöd...
Ha meg már nem emlékszel a felhasználónevedre és jelszavadra, akkor sajnos... -
Dodo55 #6467 Nem kell cd kulcs, bejelentkezel a steambe az accoddal, és kész.
Amúgy még ha meg van eredetiben is, linket akkor sem kapsz itt, ha adnék engem vágnának ki innen rendesen. -
daneelolivaw #6466 üdv!
az a helyzet, hogy a vga-hoz kaptam a játékot, de azóta eltűnt a "cd"-kulcs, és nem tudom újra letölteni a steamről (mert újraraktam a windowst. szóval megvan a tört verzió is, és ahhoz kéne a crackfix. honnan tudom letölteni? a sztorit azért vázoltam fel, hogy lássátok, nincs más megoldásom :) -
#6465 Ez elvileg nem függ össze a magyarítással, de próbáld a GCF-ből kibontani a hiányzó hangokat (a számítógép beszéde szokott hiányozni), és odatenni neki, ahol megtalálja. -
kokoline #6464 Nemide tartozik, de hátha tud valaki segíteni.. letöltöttem a The.Orange.Box-DETONATiON verza stufot de a magyaritásnál gondjaim akadtak. Ha magyarosítom a Portal gamét nincs rajta rendes hang.. felirat az van magyarul, csak hang nincs. Tud valaki hozzá rendes magyarítást..? ha igen erőre is kösz.. -
#6463 Én egy sima dvd-re kitudtam írni, hehehehehe a PM-et
Fogtam, a rarokat kicsomiztam... feltelpítettem és én is letöröltem a 8 gigás isót, így kiírtam a 4 gigás rarcsomagokat. ami mint tudjuk: ha kicsomizom a 4 gigás csomagokat------> több mint 8 giga iso jön létre. -
r4pt0r #6462 Winrar. Tud exet csinlni és darabolni, és amikor telepíted írja majd hogy kéne a több fájl, beteszed azt megy. -
#6461 letöltöm újra XD -
#6460 Igen, ezt vágom, de én olyan elegánsabb megoldásra gondoltam, hogy egyből telepíthető lenne akár 2 sima dvd-lemezről a játék :). A .cab fájlokkal talán lehet valamit varázsolni, de ehhez sajna nem értek. -
#6459 Vmi progival (total commander teszemazt) feldarabolod 2 vagy 3 részre,aztán azokat kiírod dvd-re -
#6458 na jó, de akkor legközelebb hogyan fogod feltelepíteni a játékokat? -
#6457 nekem ez van, feltelepitettem a 3 half life-ot és a 8 gigás isot letöröltem :D -
#6456 The.Orange.Box-DETONATiON
Leszedte valaki ezt a verziót? Olyan nagy, hogy kétrétegű lemezre sem fér rá, senki sem tudja kiírni külföldi oldalakon sem. Ha ezt olvassa valami guru, vagy valakinek sikerül valami trükköt alkalmaznia, kérném jelezze. Előre is köszi. -
#6455 Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
It will look like: X:\somedir\portal\hl2.exe -steam -game ep2
ezt írta az nfo is :)