Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem legalább annyira tetszett, mint a HL2....
Nagyon sajnálom, pedig az is 3 részes lett volna aszem..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
ODA ÍRTAM! felsoroltam hogy miket törõlhetne még akkor.
Nem volt igazságos egyátalán.
Ha töröl akkor töröljön rendesen. Ne így lutrira.<#mf1><#boxer>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

JaSoN HuNTeR
Szerintem is túl sok volt a autókázás,Combinek ellen alig kelet harcolni.
-Ep1 hosszab volt(Szerintem/,nem tom nekem az a rész nagyon tetszet),de ebbe pedig beindult a történet,hosszab játékidõt igértek és nem kaptunk...Engem pl a Team-os szar meg a Portal nem érdekel...Mind1 EP3 is kb ilyen rövid lesz és várjunk rá 1évet????:@

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Rage47
olyan, mintha egy filmben játszanék sokszor😊
koschwarz
<#eljen><#finom>

tényleg remélem hogy az ep3-ra ENNYIT nem kell várnunk.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Requiem88
azért amikor megmozdult a lezuhant szállítóhajó, csak tátottam a számat, hog most mivan... nagyon ott van az a rész is 😊 ahogy Dog széttépi a stridert... áááh 😊
Meg a végén...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... amikor Dog lenyomja a földre azt a dögöt az meg iszkol azokkal a hosszú karjaival... katarzis 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

koschwarz
<#eljen><#vigyor3>

Requiem88
igaza volt, jogosan törölte, nem véletlenül létezik a spoiler tag, mért nem írtad abba? ha még nem játszottam volna végig én is ideges lennék, mert elolvastam.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

koschwarz
játszom már vagy 20 éve játékokkal, de akárhányszor tolom a half life legújabb részét, mindig rá kell hogy döbbenjek, mennyire zseniális játék ez. alapvetõen egy egyszerû shooter, de a készítõk hangulatteremtés mesterei, és imádom, ahogy hirtelen fordulattal fel tudnak pörögni az események, a sztori meg az egyik legjobb, amit fps-hez valaha írtak.

konkrétan az ep2-vel csak két bajom volt:

1. azok a fejtörõsnek szánt részek, amikor meg kell találni a lambdás supply-okat, szerintem felesleges játékidõ-nyújtás volt.

2. a barlangos rész az elején kicsit lehetett volna rövidebb, bár ahogy a
nagy örzõ elõl kellett lyukról lyukra spurizni
, az nagyon ott volt.

viszont a végén a
striderek elleni harc
az valami fenomenális, az utolsó méteren sikerült
az utolsó szétrobbantani
...huh.<#worship><#eljen>

Hogy lehet egy jatekot egyertelmuen jobbnak mondani, amikor meg meg sem jelent O_o
Seth
A SIN Episodes totális bukás lett, nem fogják folytatni

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Én gondolom hogym már az ilyen fejlesztõknél a kiegészítések alatt párhuzamossan fejlesztgetik a következõ nagy játékot...
Gondolom ez most is így van...
Nem lepõdnék meg, ha Episode 3-al majdnem egyidõben jönne ez is...

Jah és
OFF
Ki tudná megmondani, hogy mi van a SIN-el?
Mert szerintem az sem mellékes, és ott is szó volt folytatásról...nem???
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
HA ennyire törölhetnéked van figyelmedbe ajánlok párat:
| #5512 és az ezekre adott válaszok
| #5505 és az ezekre adott válaszok
stbstb......

Ezekhez is mind SPOILER kéne.

Noninnyó
Érdekes, hogy mindenki a játék rövidségét hozza fel. Ez az epizódok lényege, több kisebb rész. De arra a pár órára, ameddig tart, tuti kis kikapcsolódást nyújt. Többször kell végigvinni 😊. Egyáltalán nem volt baj, hogy elszakadtunk a citadellától, kellett egy kis terepváltozás. Azért reméljük, hogy csinálnak majd egyszer egy Half-Life 3-at, ami ismét egy teljes értékû fullos és jó hosszú játék lesz. Én semmi rosszat nem tudok mondani róla, engem lenyûgözött teljesen.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

AntiHero
VÉLETLENÛL DIREKT NAGY BETÛVEL ÍRTAM!

MEG KÉNE TANULNI OLVASNI.
FENTRÕL LEFELE KELL.

Most ezzel felhúztál nagyon.

Pont az én hozzászólásomat kellet törölni. Miliónyi más spoileres volt pont ezt szúrtad ki. GRATULÁLOK.

Amúgy meg minek törölted? Egyszerüen editálod és kész. Amúgy meg alig volt spoiler benne. (1 volt bennen csak)

Attól, hogy oda van írva, még rászaladhat bárkinek a szeme véletlenül.

Én pl ha olvasok, úgy 3-4 sorral a jelenleg olvasott sor alatt felfigyelek a lényeges szavakra, és azonnal odaugrik a szemem, és már bukott is a dolog.

Arra való a spoiler tag, hogy VÉLETLENÜL se olvassa el senki, aki nem akarja.
AntiHero
ODA VOLT ÍRVA BAZD MEG

Direkt oda írtam.
De nem úgy hogy eltünjön hanem a mondat elejére.
Minek törölted?

Spoiler tag!!!
Meg vesznek neki Black Mesa legót, had építgessen. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AntiHero
sztem is.

Haha, csak az elsõ oldalát a figura-modell újságnak láttam eddig. Alyx a programban jobban néz ki szerintem.
Na ott írják valamerre: "She's not asian. She's mixed - half black, half white."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AntiHero
jééééé

AntiHero
Ó hát unoka az lesz úgyis😛 Majd kis Gordon Freemanek szaladgálnak mindenütt. Feszítõ vassal a kezükbe😊

Amúgy Alyx ebben az episodeban nem 1x bedõlt néha úgy hogy ott helyben meg ******* volna<#vigyor3>

Supersix
Lehet volt már
http://www.rottentomatoes.com/vine/printthread.php?t=380385

Nekem jó ez a "sivár" földies terep. Az idegen bolygó..hmm nem is tudom olyan túl sci-fi lenne. Na mindegy csak a Gmant kinyírjuk. Ja meg teljesítsük már Ílláj mondhatni utolsó kivánságát azokkal az unokákkal kapcsolatban <#vigyor>.

Amúgy ez a Jamil Mullen, akirõl Alyxet mintázták, õ tényleg néger apától és ázsiai anyától lehet vajon?

Most fejeztem be. Nekem kissé cslódást okozott ez az episode. Mintha rövidebbnek tûnt volna az elõzõnél, bár gondolom nem az. Valószinüleg az okozza, hogy nem volt olyan változatos a terep, mint az egyben. Az ep. 1 az nagyon bejött. Imádom, nem is tudom hányszor vittem végig. Ebben a részben ami nem tetszett: hát nekem pont a barlangos nem jött be, az volt túl hosszú (+Alyxnélküli). Ráadásul borzasztó gusztustalan a belem kifordult a sok szuttyogástól. Aztán egy kis futkorászás a bányában... nem volt túl levezetõ. A kocsizás viszont bejött onnantól jó a játék. Bár ez a nagy terek dolog?! Én azt hittem erdõben kell majd gyalogolnom. Itt viszont kb mint a HL2-ben, csak kisebb terepeken adott útvonalon végigautozni. Jó meg minden, de ez nem volt kintebbi terep mint a HL2-ben.
A vége az... olyan amilyen. De nem szólok egy szót se mert...
...Alyx életben maradt.

Pozitívumot külön nem írok, mert amugy az egész. Élvezetes volt, de nem tudom mi tartott ezen egy évig.

PhantomAss
a source motor ati-ra van optimalizálva

GOOBY, pls

ffxi
"Picit gyengusz a 7600GS-em..."

Fákjúal!

reaper4
de gondolom ingyen volt és legalább szórakoztál pár órát. nem csak nézted a monitorodon a háttérképet 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ffxi
LOL! Options menüben ot figyeg az ATI embléma. A mainapig azt hittem, hogy Source motor független vagy picit hajaz az Nvidia felé 😄 szal ha ATI-m lenne kicsit szebben menne majd a gém? Picit gyengusz már vagy annyira tuningoltak a motoron? Mert hiába rakom a *-val jelölt dolgokra úgy érzem a korbbi részekhez picit szaggat a gém. No várj csak felrakom a korábbi részeket, oszt ö.hasonlítom.

Fákjúal!

Vogel
8,6 giga*

Vogel
Végig vittem. Sztem ez az eddigi leguncsibb rész. Túl egyszerû, kiveszett a HL1bõl jólismert gondolkodj, kapcsolgass, feladat megoldások. Annyira lineáris. Sok benne a duma, és a jármû. A kocsik már az HL2ben sem jöttek be. Ez egy lövöldözõs játék. Faszé kellett belerakni irányíthatatlan jármûveket. Alig kell lõni. Semmi újítás. Grafika különösebben sosem érdekelt, jó ez igy. HL1 is jó nekem csak élvezetes legyen. (,6 Giga!! OMG alap HL 4 giga asszem, és viszonylag hosszú játék. Ha elhagyják a csilivili effekteket (pl HDR mert én kurvára nem így látok ahogy megvan csinálva😊 akkor 8 gigából sokat kilehetett volna hozni. Az autós rész meg baromi hosszú és uncsi, mennyi hasznos terep ment kárba! Tekereg összevissza az út, amikor 2-3 töltéssel egyenesre is megcsinálhattak volna (reálisabb). Dog vs strider jó volt 😊 tiszta king kong. A kedvenc a bogárodúban az írtás gunokkal, mint alienben 😮 No, többet vártam. Remélem portal vigaszt nyújt.

kösz

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

dante3
Gyalogosan átugrasz a másik oldalra, ledobálod a kocsikat róla és utána át tudsz menni a saját jármûveddel!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hogy lehet azon a részen továb jutni amikor a hidonáló kocsival kell valamit csinálni<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Yoda001
na már 576banm is lehet kapni 12k-ért

http://9gag.com/gag/5135249

barret
Ugy bizony😊 Meg a sok orosz autoroncs sem veletlenul van a jatekban...

Bérbe vehet? reklámfelület...

dante3
Dobj bele egy gránátot!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Na ezt is megéltem.Elakadtam a gameben 😞
Under the radar asszem a pálya neve!Amikor roncsok között kell osonni hogy nehogy kinyirjon a fegyver.Na itt fogalmam sincs mit kell😞
Bemegyek egy helységbe ahol a fegyvereknek van valami panel megnyomok egy gombot de nemtörténik semmise 😞
Segítségeteket kérném!

Next PC upgrade: 2022

ha nem tud küldeni senki. Honnan lehet letölteni??
msn cimem:[email protected]
Hellotok!! Valaki nem tudna küldeni nekem 100% mentést.
Mert véletlenül letöröltem a játékot és már a végén tartottam
Episode one hoz!! Kösszi
Igazából Bulgár nagyvárosban, de ebbõl a szempontból mindegy 😄
PhantomAss
ezt ugye nem mondod komolyan hogy a hl 2 széria (ep 2) utalás a stalkerra?
(csak ha vki nem tudná a hl2 is egy ukrán kisvárosban játszódott, azért voltak cirill feliratok)

GOOBY, pls

gduck
Nemtom, nekem tetszett a játék 😉 Élveztem a játékot és ennyi 😊 Így utólag azt mondom rövid volt...

UI: TimeShift nagyon nagy ötlet, kíváncsi leszek rá 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LackoMester
egyetértek,semmi újitás.A TimeShift na az nagyon komoly lesz...

élet a legjobb méreg

LackoMester
Vista ultimate 32´-alatt 1680x1050 fullon minden 55-60 FPS

élet a legjobb méreg

Seth
jóhogy nem a wolfenstein3d-t akarod a timeshift-hez hasonlítani 😄
A TS sztorija meg hogy lehet sokkal jobb,ha még nem is játszottad végig? Majd azután értékeld

PSN ID.: Beegabor

Noninnyó
Keress a barlangban mégegy fogaskereket, amit középre kell berakni 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

barret
Nezz korul.hatul talalsz hozza agy fogaskereket egy roncsdarabban.

Bérbe vehet? reklámfelület...