10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• tigeroo
    ep3 nincs még bejelentve?
  • trogerzsiger
    Zsupsz a faqban kaptam választ Bocsi!
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Na kaptam ma egy blackboxot a vgamhoz, ezt is felteszem majd, mivel episode 2 feltételeztwem hogy van 1 is. a történetetük, miatt érdemes bezserezni az episode1-et is? a multija milyen?
  • kifli
    Pedig minél hosszabb egy játék annál jobb!!
  • janos666 #6811
    Indítani kéne egy szavazást arról, hogy ki szerint fog uganúgy kinézni az EP3-ban a Borealis és lesz nagyon hasonló a játékmenete is (az adott szakaszon) ahhoz amit a kilopott HL2-alpha verzióban láthattunk a devtest mapon. Vagyis lézerező-fejű stalkerek, meg röpködő szarok, tűzoltókészülékkel oltható tüzek, stb...

Én hazárdjátékos lennék ha azt mondanám bennelesz az a rész ami már évek óta készvan nekik. Inkább tippelnék arra hogy most már véletlen se fojuk látni azokat a részeket, mint ahogy számtalan dolgot száműztek a hasonló régi tervek közül. (Az a profi gyilkosnő assasin meg a hidra szörnyemény is egész jól kész volt aztán sehol se használták - igen nemrég nosztalgiáztam a régi betából, rengeteg szarság kimaradt a hl2-ből ami nagyjából már kész is volt csak rövidebb lett a játék és nem kellettek sehova...)
  • kifli
    És ha steamről?
  • Nexxuss
    ha a polcról szeded le akkor műxik
  • SA2B
    Kár volt leszednem az OB-t ha nem műkszik:S
  • janos666 #6807
    Akkor kezd a Hl2-vel, aztán folytasd az EP1-el és felyezd be az EP2-vel.
  • ForzaInter
    elkéne vmelyik részt kezdeni, asszem Half Life 2-őt vittem majdnem végig:D
    de nem tuti lehet episode 1 volt, kár hogy nem emlékszem...
  • Dodo55
    Nem kell azokkal semmit csinálni, Steamből indítsd a játékot.
  • bandesz00
    Sziasztok, hogy tudom a GCF fájlt összefűzni, hogy elinduljon a játék előre is köszi:)
  • Rip
    Az nem fog működni (olvasd el a readme-jét...).
  • SA2B
    Fakkomat már rohadt pacsteam mindig teltek a letöltőszerverek!!
    Egyáltalán minek kell tölteni is valamit mikor telepítünk???
  • Dodo55
    Steammel.
  • bandesz00
    Sziasztok egy kicsi segítség kellene, hogy tudom GCF-fájl formátumban van a játék melyik progival tudom elindítani. Előre is köszi a segítséget
  • rucinho
    egy kis sgírség kéne srácok!
    lent vagyok a barlangba vagy mi akar az lenni!
    ott megszerzi ez a mony azt a világító micsodát,utána lift fel...töltés következik!no utána viszont nem tudok semerre sem menni mert mintha egy kútban lennék!semmire nem reagál!vmi trük vagy ilyesmi!
    vagy lehet hogy BUG ???
  • N o N a m e
    Most begyorsult. 120-al jön.
  • Rip
    Leterhelt a szerver valószínűleg. Az Orange Box-ot én is ennyivel szedtem le annak idején.
  • N o N a m e
    A Counter Strike Source-t már egy napja töltöm és még 84% és 24kb/s-al jön. Ma sem fogok vele neten játszani :(
  • Narxis
    Nekem is. Esetleg Steam serverek lehetnek túlterheltek?
  • kifli
    nekem általában rendesen jön...
  • N o N a m e
    Steam-el kapcsolatosan lenne egy kérdésem: Miért tölt csak 30-40 kb/s sebességgel amikor 3Mb letöltési sebességem van? Jelen pillanatban csak a steam-el töltök le. Légyszi valaki segitsen ha tud.
  • janos666 #6792
    Úgy a legegyszerűebb magyar feliratot előcsalni hogy a magyarosítást rámásolod az emus játékra, elindítod a parancsikon mögé még "-console" -""-nélkül is írva és a konzolba beírod: (persze előtte a menüben kapcsold be a closed captiont subtitles módra)
    cc_lang "hungarian"
  • TSL16b
    A letöltött csomag mappaszerkezetében kísérteties hasonlóságot fedezhetsz fel a gépeden levőhöz, és ez nem véletlen. Oda kell bemásolni a nyelvi fájlokat, aztán átállítani a Steam nyelvét magyarra, és a SteamEmu.ini-ben is át kell írni egy english-t hungarian-ra, de a Detonation változat úgy sem az igazi, sok ilyennel rendelkező jelez hibákat (Alyx hangja, ELéGA hangja, szkripthibák). Valószínűleg nem jó emu van benne.

Ajánlom még a figyelmes visszaolvasást, 20 hozzászóláson belül volt szó a régebbi magyarításcsomagok lelőhelyéről.
  • N o N a m e
    van benne info, de nem ir benne semmi olyant ami hasznomra lehetne, csak a magyaritás frissitéseit irja és hogy kiknek köszönik..

Nekem ilyen a The Orange Box telepitve.
  • strebacom
    Itt van.....
  • strebacom
    Figyu, amt ott láttál az tökéletes, nincs hozzá infó????.., mert nekem tökéletesen ment.....
  • N o N a m e
    Hali, Orange Boxom van és magyarositást keresek rá. A Magyaritasok.hu oldalon találtam rá, de az steames és azt nem tudom hogy hogy kell feltenni. Remélem tudtok segiteni. Előre is kösz!
  • szmeagoll
    hell!
    még régebben vki írta h a steamet offline is lehet helyezni...
    erről érdeklődnék mivel szeretnénk egy orange boxot és a steam jobb enne offline úgy mond.
    úgy tudom van több módja is lehetőleg minél többet szeretnék tudni h biztos mennyen!
    előre kössz!
    RESPECT!
  • kifli
    nekem steames és nem indul ugyanezzel a hibaüzenettel :)
  • StephenKing
    Már megoldottam, gondoltam hogy magával a steam-el lesz gond ezért letöltöttem a stemapower-röl.Feltelepitettem és megy minden tökéletesen legalábbis eddig
  • Dodo55
    Ha nem eredeti akkor ne csodálkozz semmilyen hibán. Az összes Steames játék rendkívül instabil és bugos Steam nélkül.

Amúgy nekem eddig soha semmi bajom nem volt eredeti Steames játékkal, úgyhogy valószínűleg működni fog az eredeti.
  • kifli
    hát akkor nemtudom biztos jól megnézted? a rendszerbe kell lennie! elvileg minden ilyen hibát be kellene oda jegyeznie. Nekem ezt be is jegyzi.
  • StephenKing
    Ott nem ír semmit
  • kifli
    akkor nézd meg az eseménynaplóban mit ír hibának!!!
  • StephenKing
    Nekem személyszerint nvidiam van. Ha megveszem eredetibe akkor is lehet hogy feldobja ezt a hibát??
  • TSL16b
    Emlékeim szerint nem kell semmit felülírni, csak bemásolni a nyelvi fájlokat és átállítani a nyelvet magyarra. A Steam (vagy legalább valami helyettesítő pótszer) mindenképpen kell a Source-os játékokhoz, az E1-hez is. Lehet, hogy inkább a régi magyarításcsomaggal kellene megpróbálnod, a cheatland.hu/hl2-ről még elérhető (a steam.magyaritasok.hu oldalról a ·f·i· csoport logó is oda ugrik).

A többieknek (ha Valve-ék tényleg megint keresztbetettek a magyarításnak, és emiatt nem megy a játék) csak a nyelv visszaállítását (pl. "English"-re) tudom javasolni.
  • kifli
    nekem is ugyan ez cs val meg deathmacel meg dod-al :(
    godolom ati kártyátok van...
    Esemény naplóban gondolom ott van az ati2matag error ja nekm azt írja asszem hogy invaild crt type vagy valami ilyesmi :(
  • laca133
    Nálam is ez a probléma. Csak a deathmatch-el. Tegnap még nagyban tolom magyar szerveren. és mi fogad ma??? "Engine Error"