Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
na a vége jó szopatós vót ! <#vigyor1>
be is nyomtam egy kis lõszer csalást <#vigyor1>

Rip
Használd a fizikát.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nem érdekel, ha büntit kapok személyeskedésért ill. off-ért, de annyira idegesítõ korlátolt fasz vagy, hogy ezt már nem bírom szó nélkül hagyni! Eleve ezért minek jöttél ide, az írásodnak volt bármi köze is a játékhoz? Tény és való, hogy már-már engem is idegesít a sok türelmetlen és logika nélküli ember, de ez nem azért van mert warezzel nyomul valaki. De te állandóan vered a nyálad az eredeti játékaidra. Légy rá büszke, hogy a szemét kiadókat gazdagítod és a fogyasztó-társadalom része vagy. Persze ezzel semmi baj nem lenne (amit nagyon szeretek, azt én is megveszem). Hanem a stílusod... Anno volt rólad fent kép -tudom hogy ez személyeskedés-, de a helyedben inkább stylistra, ruhákra, fodrászra költenék...

A többiektõl bocs az offért, fõleg Neked Dodo! Nyugodtan törölheted, de azért remélem elõtte el fogja olvasni carloska...

próbáltam ezt a drivert is semmi.......valaki nemtudja miért fagy?????? a portal is fagy megnéztem gép alapjáraton nem fagy ha codozok nemfagy ha hl2özök 20perc és fagyok 😞 valaki help faszomkivan hogy pénztadok érte mert a tf2 naon teccik és ezvan 😞
Yoda001
az a tény, hogy nem mindenkinek van ennyi pénze játékokat venni, és mindenki leszolja már a másik embert ha életében egyszer is leszedett torrentröl egy játékot és kérdezni akarna valami..

http://9gag.com/gag/5135249

Rage47
Erre én is gondoltam már, de akkor magamat vhova a kettõ közé kéne sorolnom, mert én szeretek magamtól végigjátszani egy game-t.😊 Az tény, hogy aki nem boltban veszi, az lehet, hogy nem értékeli annyira a cuccot.
Carlos
Az az igazság, hogy szerintem csak azok a türelmetlenek, akik lewarezolják a játékot.
A becsületes játékosok, akik megveszik a játékot, akár boltban akár steam-en, azok kiélvezik a játék minden lehetõségét és nem arra hajtsanak, hogy csak egy újabb játék legyen, amit végigtoltak.
Ezek a játékosok a játékosok.
A többi, meg csak valami izé...

Þór vígi þessi rúnar

TSL16b
A ·f·i· csoport Episode Two magyarításának elsõ kiadásából még hiányozni fog a kommentárok fordítása (ezért is nevezzük bétának), de az is halad. Amint kész, kiadjuk.

Humesz
Én is pontosan ezt a "write-only" módszert útálom, különösen azért, mert jön ide az ember sírni arra hivatkozva, hogy ez egy fórum és megteheti, de gondolkozni már túl fárasztó!!!! Kérdem én, az ilyen miért játszik HL-al? Tudhatná, hogy a megoldás mindig ott van mellette. Türelmetlen a nép 90%-a! Ez a játék pedig nem arról szól.
najó aztán?: )
van egy berácsozott számzáras ajtó mögötte rocket luncher hogy kell kinyitni ?😊
Depridol
másik irány 😊)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Elakadtam itt!
somebody help me...
A warezt nem ellenzem, csak azt ellenzem, hogy csomóan akik warezolnak, ha nem megy valami, kapásból idejönnek, és write-only módban már kérdeznek is, még ha ki is süti a szemüket a válasz útközben ide.
LackoMester
bizony nekem is kellett kb.2 perc,h.rájöjjek LOL

élet a legjobb méreg

RelakS
Kevés videokártya memória? Nekem mindig visszanyomja a legutolsóra, szal most High-on játszok 😊 Vannak is néha textúra defektek, amióta a felbontást meg 1920x1200-ra vettem <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

offkorz
nálam is ilyen volt.az okát énse tudtam,sem megoldást.így mindig visszaállítottam.vagyis ezt csak 2x kellett megtennem.mivel csak 1x léptem ki a játékból mikor kajáltam,és kicsit pihentem.utána meg már végigtoltam,és már nem kellett!😊

HElllo, az lenne a kérdésem, hogy Az U N L E A S H E D változatnál, kicsomagolom a játékot egy mappába, de csinál egy: half-life 2 episode two
mappát és körré teszi a GCF fájlokat azt a parancsikon készítésébe nem fogadja el az inditás helyét pedigugy írombe ahogy le van írva azt irja, hogy érvénytelen:S??

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Az miért van, hogy ha beállítom a very high texture-t akkor nem szól semmit, átállítja, de újraindítás után megint mediumra áll be. Persze különbséget sem sokat látok, szal sztem nem is váltja a textúrát, hanem marad medium. Valszeg nincs elég memória a videókártyán, de akkor miért nem írja ki? Ilyennel eddig még nem találkoztam...

berczely
Legotóztam eg G-Man észelést!Gyanúsan hagyta el a helyszínt aktatáskával a kezében...szerintem õ hagyta ott a kocsit,biztos kifogyott a benzine!

Noninnyó
Round one. Fight! <#vigyor3>

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

RelakS
Akkor te csak cukkoltad a gránátokkal? 😄

bakvarnyu
oks ááá már rájöttem! bele kell dobni abba a szarba nem csak távolról hozzávagdosni ahogy én próbáltam <#vigyor1>

Olvasgatom itt a hozzászólásaidat!Iszoynat elvagy szállva magadtól ellenzed a a warezt de mégsem ellenzed!Szálljál már le ember a földre mer tnagyon nagyon elvagy telve magadtól és irogassál már normális stílusban...
bon
Szerintem ez hülyeség. Kíváncsi lennék a pontos jogszabályra. Én amirõl udok az a zene és film otthoni letöltése és megnézése/meghallatása.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hm, ez érdekes, szóval Steames játékok megvétel nélküli használata nem minõsül illegális softwarehasználatnak?
lololol
Magyarországon nem bünteti a törvény egy amerikai cég programjának végfelhasználói szerzõdésének megszegését. Itt most egyedül az lenne bûncselekmény ha a tescóból cd kulcsot lopna, egyébként a steam miatt jogilag védve van a magyar user. 😊

amúgy meg tényleg meg kéne tanulniuk legalább azt a két soros nfot lefordítani szótárral, 25 segélykérés nélkül :/

Rage47
ki kell nyitni a fedelét E betüvel. aztán be a gránát. azért is van gránátos láda mellette, hogy többször próbálkozhass😊
Jó, nem akartalak leordítani, bocs, de láthatod, hogy amire tudunk, válaszolunk.
Ha beírtad 4x, de nem írtunk még megoldást, akkor ha beírod ötödszörre, akkor sem fogunk tudni.
bakvarnyu

Játszottam persze, elsõre az is kínszenvedés volt, nekem ez olyan játék amit újrajátszani jó. <#vigyor1>
Ez Sajnos nem jött be teleszórtam gránáttal de semmi! Itt egy kép másik szögbõl

Rage47
ezt nekem írtad?😮
szerk. jah már látom, nem😊 próbáld használni a válasz gombot
Ez egy fórum, ahova az emberek segítségért és nem kioktatásért meg okoskodásért jönnek....ha azt írod h figy srác nem kéne ezt hangoztatni és h nem tudunk segíteni az kicsit célravezetõbb lett volna...de azért nagyon szépen köszönöm....

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Rage47
10percentént elakadsz?😊) játszottál az elõzõ részekkel? Én igen, ezért minden sikerült elsõre gondolom, szal sokat segít, ha ismered az alap HL2-t.
Itt amúgy be kell dobni a gránátot pont oda amerre nézel. Az vezérli a gépágyút vagy mit.
Jól látom, hogy 2 képbõl van összerakva ez a kép?😄
Köszi. Már tovább is mentem.Már 1 órája kínlódtam itt 😊
Mondjuk, hogy bûncselekményt követtél el? Ami még nem is lenne olyan szörnyû, ha legalább nem reklámoznád, hanem csöndben keresnél megoldást a problémádra, elkerülve annak kockázatát, hogy valaki feljelent, mert idegesíti, hogy 5x megkérdezed, amikor láthatóan senki nem tud megoldást a problémádra azon kívül, hogy megveszed eredetibe a játékot.

NEM VAGYOK WAREZELLENES! De a warez olyan dolog, amit egyedül kell csinálni, nem tartozik másra, csak rád. Pont olyan, mint az a dolog. Azzal sem illik odamenni máshoz, hogy segítsen már, mert nem akar "kijönni" hogy finoman fogalmazzak. Ha nem megy egyedül, tanulj, tanulj, tanulj, de ne másokat idegesíts azzal, hogy olyan problémára kérsz megoldást, amire senki nem tud. És még ha 1x beírnád, akkor ok. De nem elõször írtad be. Nem is másodszor...
HEllo!

Ep1-be elakadok ott h new game...mikor elindítanám az elsõ fejezetet (elkezdeném az egész game-et)kattolok és visszatesz fõmenübe...csak nekem csinál ilyet?mi lehet a baj?

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

bakvarnyu
Itt meg mi a fenét kell csinálni? Kikapcsoltam azt a szart de semmi . Tizpercenként elakadok mán nincs türelmem hozzá.

Nem értem hogy lehet ezt 4 óra alatt végigvinni..

Igen, csak ott episodic-ot írsz ep2 helyett.
Próbáld a 162.75-ös drivert.
Az csak beta, de kifejezetten az új Source Engine-hez készült.
Hakk
Ep1-nél is mûködnie kéne ennek?

bakvarnyu
hl2.exe" -steam -game ep2

Hakk
Hello!

Van egy kis gondom az Episode One-nal. A sima Half Life 2-õt tölti be az Episode One helyett. Ilyenkor mi a teendõ?

RelakS
1: lövöd mindennel, amid van
2: vannak szétszórva hordók meg gázpalackok. Magadhoz tudud szívni õket, és ezek a dögök nem szeretik, ha egy ilyen rajtuk landol

Ott igen.Milyen fegyverrel lehet kinyírni õket?
RelakS
A zöld, meg a piros? Lõdd le õket. Az egyik földet kalapáló cucc mellett frankón el lehet bújni, mert körbe van kerítve

Hali ! Légyszi segítsetek. KIjövök a felszínre ahol meglátom a hidat.Elindulok tovább
,de ott kijön 2 gyors szörny ami elöl elvileg csak elfutni lehet, de nem találom merre.
gyalog is át lehet simán strafe jumppal bár nem hinném h. ezt te ki tudnád vitelezni 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

mickeymano
aham.... köszi...remélem van egy régebbi mentésem.... ezért volt olyan nehéz gyalog átugraani.. úgy kb 1000x próbáltam... 😊

koschwarz
ezek a lambda jeles mesterséges játékhosszítások engem is zavartak, de egyébként bejött az ep2 is. harc meg pont volt elég, szerintem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Noninnyó
Ide a sárga kocsival kellett volna, hogy ugrass a hídról. A kocsi kell a továbbiakhoz, szal ezért nem enged tovább.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

mickeymano
én erre a helyre gondoltam, nem látok sárga kocsit... 😞