10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6855 Egy olyan verzióval amiben van egy magyarosítás is egyben. -
#6854 Utolsó próba :) -
#6853 A franc, nincs kép :) -
#6852 Silo -
#6851 Nekem a The Orange Box-DETONATiON verzió van meg, és épp ma vittem végig újra :). Hiányzott már. Nálam nem jelentkezett elakadás sehol.
Siló ajtó
Te melyik verzióval nyomod? -
ApPa123 #6850 Bocsi de nem találom az ini file-ba mit is kell átírni mire?? -
#6849 Kipróbáltam de ígysem jó sajna (: -
#6848 Hoppá, tényleg, bejelentkeztem egy régi hl1-es accountba és a steam kilistázza ezeket is. Lehet le is töltöm. :D -
#6847 Ezek hivatalosan kiadottak és nagyon jók voltak annó :)) -
#6846 Hmm. Ezek az oppositing forcok meg blueshiftek kimaradtak az életemből. (a Hl1-et csak a hl2 után pótoltam be teljesen a source verzióból) Ezek csak házilag gyártott modok, vagy a valvenak is köze van hozzájuk? (mert tuti nem ők csinálták, de adtak valami anyagot a moddereknek, pl. kimaradt jelentek forgatókönyve, stb.?) -
#6845 nem a helyes sorrend:
Half Life 1
Half Life 1 Oposing Force
Half Life 1 blue shift
Half Life 2
Half Life 2 episode one
Half Life 2 episode two
a lost coast meg úgy rémlik hogy vmi egy pályás grafikai motort bemutató demó szerűség:) -
#6844 Nem mozdul sajna, megpróbálom a pályát ujra. Kösz. -
#6843 Ha jól emlékszem, akkor a köpenyes Vortigaunt nyitja ki nekünk azt az ajtót ott fent. Ha nem mozdul, akkor tölts vissza egy régebbit, de ha az se megy, akkor az adott pályát kell elkezdened elölről. -
ApPa123 #6842 Már tom hogy mi ez de kössz! -
ApPa123 #6841 AZ a legújabb lesz? -
ApPa123 #6840 Helló lenne 1 kérdésem hogy vannak az epizódok én úgy tom
Half Life 1
Half Life 1 blue shift
Half Life 1 Oposing Force
Half Life 2
Half Life 2 episode one
Half Life 2 episode two
akkor mi az a lost coast ???? -
#6839 Innen nem tudok továbbmenni:
KÉP1
KÉP2 -
#6838 Siló? Tető bezárul?? Ez melyik fejezet? -
#6837 Sziasztok!
Ujratelepítettem a gépem de előtte a mentést kiszedtem. Visszatölti a mentést de nem tudok továbbmenni mert a segítők nem nyitják ki a továbbvezető ajtót. A silónál járok amokr bezárul fent a tető. Ahonnan kijönnek ott vam egy ajtó de nem nyitják ki csak a csaj jön utánnam állandóan. Van valami megoldás a továbbjutásra vagy kezdjem előről az egészet?(ezt nemigazán szeretném) Esetleg másik mentés ami működik rendesen? -
#6836 Köszi. -
#6835 Episode 1-2 van benne -
#6834 Tud valaki valamit a holnap megjelenő (www.tothegame.com szerint) Half-Life 2: Episodes Pack-ról? Mi lehet ez? Kiadják az Episode Two-t önállóan? -
chooselee #6833 Kell lőni talán a tetején valamit a toronynak a gömbökkel+gravitygun párossal!De ez az episode 1 nem? -
#6832 Hello!
A játék vége felé amikor egy toronyba megy fel az ipse egy gömbben ott mit kell csinálni? -
#6831 Amúgy nem kell nagy dologra számítani, tényleg csak "tech" bemutató, néhány perc az egész. -
#6830 1 uj pálya...
ha a commentet bepipálod a new game-nél akkor lesznek tudod ilyen kis párbeszéd jelek a pályán, és azok bemutatják az ujdonságokat... -
cumfu #6829 a #6828 neked ment -
cumfu #6828 És ez a pálya egy teljesen új pálya vagy egy "felturbózott" HL2 pálya? -
#6827 csak 1 bemutato pálya volt a hl2 után, hogy mi finomságokat rejt a source engine, amiket a hl2-böl kihagytak, hogy ne legyen akkora vga-követelmény
pl hdr, stb -
cumfu #6826 Heló! Ez a Lost Caost ez pontosan mi? Csak 1 pálya? Kell hozzá valamelyik előző HL? Nekem csak 320mega. Előre is köszi -
#6825 És aki fél a kígyóktól, az micsináljon? -
chooselee #6824 :D -
#6823 a vizisiklót ha lehet ne hagyd majd ott a kezdőponton :) -
#6822 Kösz! -
#6821 Elvileg ahol jöttél... Képes voltáll annyit gyalogolni?? -
#6820 Kösz! A helikopter lelövése után vissza tudok menni a buggyért? -
#6819 Gravity Gun. Nem? -
#6818 Hogy? -
#6817 A buggy-t talpra lehet állítani. -
#6816 Hello!
A 2. részben annál a résznél vagyok amikor egy buggy-val eresztenek le a földre, de közben lezuhanok és felborulok a buggyval. A tengerparton elmentem addig a részig gyalog amokor a helikoptert kell lelőni, de itt nem tudok tovább menni. Az út levan zárva és a fickó azt mondja, hogy üljek be egy kocsiba, de nincs sehol kocsi. Itt mit kell csinálni?