Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
JA én valamennyire beszélek angolul de amikor a tudományos meg a propaganda szöveget nyomatták alig értettem valamit.

Rage47
ez már vagy a 30. ilyen kérdés OMG.
képzeld el úgy, mint egy libikóka
Hello! A hídon az autoval, hogy kell átkellni mert föl van nyitva a hid és lehetetlen gyorsan átmenni rajta?

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

zeli
Sok szerencsét a fordításhoz!A Half-Life 2 és az Episode one fordításai nagyon jól sikerültek, gratulálok!!😊
Sokkal élvezetesebb volt a játék magyar felirattal, mikor még nem tudtam angolul, s nem értettem mirõl van szó! Egyik legjobban sikerült magyarítás.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TSL16b
Neked külön: #5946

Pontosabban nem tudom, de néha nézz be ide, és olvass vissza egy-két oldalt, és akkor képben leszel.

Rage47
Én imádom az ilyen részeket a half-life-ban😊. Sajna nem volt túl sok belõle.
berczely
Amikor megjelent akkor dobták fel torrentre nem tudom az eredetihez kel le.....

Evil
Mit szenvedtem én anno ezzel mire megtaláltam 😄

Casper007
Hello!
Szükségem lenne egy kis segítségre az Episode One esetében. Úgy gondoltam, a Two elõtt újból kijátszom, de elfelejtettem, hogy van egy kis bug a játékban, miszerint sok tárgy láthatatlan. Tudom, hogy létezik egy fix vagy patch, de sehol sem találom (google-ben sem). Valaki tud adni egy linket? Köszi.

Hello World!

Megfordulsz és a vízben van egy roncsszerûség amin van egy fogaskerék,ami erre illik!!Szedd le arról gravityvel és rakd ennek a közepire! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Hello, bocsi nem tudok rájönni itt mit kell csinálni??:

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/200710231439041.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Köszi ! Próbálom
bakvarnyu
azzal a bombával kell betámadni amit közétek hajigál!
Gravity gunnal.

Megint elakadtam 😞 Ha valaki tud segítsen! Vasuti kocsik közt lövöldözzük a helikoptert, de csak nem esik le😞
Ep2-nél hozzáadtam a steam -game ep2-et. És ezt írja ki, amikor índitanám:
MountAppFilesystem() failed: . Mit csináltam rosszuL???
mickeymano
a hátsó fenti rész két végére tedd az automata ágyukat szemben az alagutakkal, és te pedig középrõl oszd a halált....

bakvarnyu
Az a lényeg az automatikus géppuskákat mindig a megfelelõ helye kell cipelni.Minél nagyobb területet lássanak be és elég távol legyenek a pókoktól, hogy ne tudják felborítani. Így neked jó estbe nem is kell csinálni semmit csak nézni a pusztítást.

berlinboy6329
Hi all!

Kellene 1 kis help!

Az elején járok ahol jön az antlion raj,és nem tom védeni alyxet mer mindig meghalok a kevés élet miat..Felhasználtam az összes medkitet amit találtam,csak az orvos maradt aki adná a medkitet.De mikor mondja h "take this medkit",nyújtja felém a kezét,de az életem nem töltõdik..Most h védjem ki a támadást?Most járok ott,mikor mind3 piros lámpa kigyulladt mindenhol.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rip
Ez még csak a gyakorlópálya 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Kíváncsi vagyok, hogy az EP3 mellé mit fognak pakolni (már ha fognak), hogy még eladhatóbbá tegyék - lesz-e megint ilyen boxos megoldás.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

meg kell várni amíg szétbasszák a rakétét és újrakezdeni 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Supersix
rádobod a garvity gunnal az aknát hogy rátapadjon és utána vm fegyverrel bele lõsz!

mickeymano
hi skacok! itt mit kell csinálni?

HUNMarcus
de az 1. lézer után nem tudok merre menni 😞

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Depridol
"Ezúttal a tetõponton vágták el a filmet. Így legalább lesz némi késztetésünk a befejezõ epizód megvásárlására, bár ha arra is ennyit kell várni, akkor nehéz lesz felidézni ezeket a rutinszerûen elénk vetett történéseket, gyorsan kihúnyó aprócska ötleteket. Sajnos az Episode Two nem más, mint rutinmunka. Kettõt csuklunk a gõzölgõ nyuszis kakaó fölött és már vége is a mókázásnak. Nem ezt várná az ember olyan kaliberû cégtõl, mint a Valve, ahol lényegében nincsenek határidõk..." (Dixie Flatline)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Rip
Nem elveszett szoba, hanem a szoba a Lost-bõl! 😄 (a sorozatból).

a lézereket rá kell kapcsolni a gömbre,van vagy 3,a legutolsónál kell trükközni,lemenni,belövöldözni az apró gömböket,majd felmenni az utolsó helyrerakásával.

Kösz,h kitöröltétek a hsz-emet,de azért a magyarítást megkérdezhetem,h mikor jön?(a full magyarítás)

HUNMarcus
episode 1 -nél tarok ahol azzal a nagy gömbbel kell vmit csinálni, rá is nyomom a lézert meg kiirtok ott mindenkit, e utána nem tom mit kell csinálnni...😞 valaki lécci segítsen, köszi

PS3 ID: marcogi zsírkutya

lololol
mi a francnak akarod elérni ha úgysincs steam profilod ahová elmentené?

az Archievements részt hogy tudom elérni tört játékkal????

Seth
a titkos szobában egy számítógép , rajta a Lost híres számai, lol

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Van titkos szoba, csak a nyamvadt törpéhez nincs köze 😄

És igen, egyelõre úgy néz ki, hogy a játék elejétõl kell cipelni <#idiota>
És igen, egy darab pipa a végeredmény 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lololol
xboxon van értelme megcsinálni a pontbuziknak, pc-n nem számít semmit.

PhantomAss
én megcsináltam, de NEM TÖRTÉNT SEMMI!!! nincs titkos szoba

GOOBY, pls

A törpét meg a játék elejétõl hurcolászni kéne magunkkal? Hát cipelje akinek két anyja van.
RocKY2
És valami extrát kapsz?
Vagy csak poén?
Pl ezzel a kerti törpével tökölszazért hogy kapj egy pipát?

RelakS

Yoda001
elõbb írni kellene megtanulni... aztán olvasni, nem?<#kuss>

http://9gag.com/gag/5135249

macskássy
Hi.már vegigvitem ésmár nem játszokdok vele,. <#alien2><#alien> Soxor Elakadtam, bene megsokat kel olvassni bene.nEm birtam olvassni , ojan gzors tempóba.<#conf><#gun> Akék ház mért éget bene.? <#felkialtas><#kocsog><#miaz>
a csajt nembirtam sehogzse szüétlöni <#rinya><#szomoru2>

RelakS
Van a menüben egy achievement sor is, ahol fel van sorolva egy rahedli cucc: öld meg a zombine-t/combine-t a saját gránátával, üss el sok ellenfelet, stb. Ha eléred, kipipálja, ennyi.

RocKY2
Ez az achievement az mi?
Törtöm van sajna

RelakS
A "Send garden gnome to space" achievement-et hányan csináltátok meg? <#idiota>

Mr Manson

Ez mi lehet? HL2 Demo és a Lost Coast csinálja, minden más megy!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

RelakS
Na, srácok, flachette-s (vagy milyen) achivement-re egy ötlet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kommentár azt mondja, hogy a Hunterek eredetileg csak úgy voltak megölhetõk, hogy megdobáltad õket. Ez most is feltûnõen hatásos...
Namármost, fogsz egy hordót, dobozt, akármit, nagy legyen. A hunter rálõ egy marék dárdát, te meg azzal a lendülettel hozzávágod a cuccot.
Ennek így kéne mûködnie, mert az egyik dög a szemem elõtt párolgott el egy ilyen manõvertõl, pedig a nagyobb gépfegyver másodlagos tüzelésére a környéken sem volt lehetõség 😊

Humesz
Teljesen igazad van, végülis te tudod, hogy nekem mi a jó!
Szerintem a te véleményeddel a sóherek értenek egyet, meg azok akiknek pénzük nincs de játékot azt kell venni persze.
RocKY2
Azt megtudjátok mondani ha a GCFscapeel kimásolok egy fájlt és megváltoztatom akkor simán vissza kell másolni vagy van valami spéci dolog is?
Köszi elõre is

Rip
"Ha letöltök valamit akkor ugyanúgy élvezem, mintha megvenném. "
Ez egész egyszerûen nem igaz.

Humesz
Szerintem te nem vagy 100as de tényleg ne haragudj 😊 Gondolkozzál már, hogy mirõl beszélsz. Errõl volt szó?? Hol függ össze a warez a türelmetlenséggel/kérdésekkel/elakadásokkal? Sehol!
Ha letöltök valamit akkor ugyanúgy élvezem, mintha megvenném. Hisz azért töltöm le mert érdekel! Nekem nem az számít, hogy megjelenés napján végigdúrjam és jöjjek ide nyálat verni, hogy végigtoltam! Attól talán nagyobb ember leszek? Azzal játszok amivel akarok, úgy ahogy jól esik.
RelakS
de hogy minek, azt te sem tudod, mi? 😊

Mindenesetre majd lehet, kipróbálom, hardon milyen szivatás, mert már mediumon is alig gyõzi az ember