Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Egy láma kérdés. Elakadtam a barlangban. Van egy fogaskerekes motor egy karral. Mit kell ott csinálni. A kar elmozdul és utána vissza áll a helyére. Segítsetek a lámáknak. thx.
Depridol
én HL fan voltam az HL2: Episode One-ig... mert már az se volt vmi fényes...de az Episode 2, az új jármûvön kivül semmi igazi újítás😞 meg az utalások Stalkerra (pl. ciril feliratok!!!)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
Time Shift mérföldekre van a HL-tõl, nemcsak a történet jobb...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Kis felbontásúak a textúrát, s pl. a mellékszereplõk (pl akik elmagyarázzák hogy kell védekezni a turretekkel) kidolgozása kritikán aluli.
PhantomAss
én nem értem miért mondja vki hogy ez a játék nem szép
sztem ez az egyik legszebb és legjobban optimalizált játék amit eddig készítettek
mondjatok szebbet kiváncsian várom
(aki megemlíti a crisyst annak mingyá jól bemosok egyet)
ut3 motoros játékok sem szebbek , az ut3 demo sem, ráadásul azokban élsimítás sincs
pl amikor mész a kanyonban, a parton ég egy tûz. száll a füst, és ez mind tükrözõdik a vízben..vagy a számszeríj krómozott távcsöve, a vortigantok lövés-effektjei..szal lehet sorolni
a gépemen fent van a hl2, és összehasonlítva nagyon jól látszik, hogy mi változott a grafikában

GOOBY, pls

Más megoldás nincs? Esetleg azokat a fileokat meg lehet valahonnan szerezni, mert otthon nincs internetem!
Noninnyó
Jó is lenne, ha ezt mondta volna. Mi lenne itt az EP3-ban 😊).
"I'll catch up with you in a bit" - majd ütközünk egy bit-ben 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

koschwarz
jól értettem, hogy amikor alyx faterjával "beszélgetünk", miután kiküldte egy teáért alyx-ot, majd elhív az ideges doki, dr. magnusson, hogy segíteni kell, akkor alyx azt mondja búcsuzóul: "i'll catch up with you in the bed.." <#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Seth
Meg kell véden Alyx-et, amíg matat ott a középsõ konzolon.Aztán leveszi az erõteret arról az energiagömbrõl,azt kell kiszedni gravipuskával

PSN ID.: Beegabor

sziasztok! a sima half life 2-ben elakadtam egy ilyen szõkõkutas résznél a vége felé! hiába lövöm az ellent mindig csak jönnek és kifogy a lõszerem! mit tegyek? elõre is köszi a helpet!
Ez a warez verzió sajátossága. Én mindenestre megoldottam crackelt steammel, ami letöltötte az Unleashed verzióhoz a hiányzó fájlokat/frissítette azokat, így nem volt se hiányzó textúra, se tárt karokkal váró hegesztõmunkás 😊
Sziasztok! Kellene egy kis segítség!
Elakadtam annál a résznél, ahol egy épület alatt kell egy helységbe eljutnom, ott a lány bekapcsol egy kék fényû valamit, és van még ott egy koma aki tárt karokkal áll! Itt mit kell csinálni? Tényleg ez egy másolásvédelem? Valami cheattel át lehet ugrani rajta?? Köszi!
Menübõl is elérhetõ, de ha ezt nem írod be a config fájlba, akkor nem marad úgy.
DarkSector
Mennyivel lett vona drágább?
Mert haveromnál x1650xt az kipörgeti fullon a játékot.
És 26000ft a vga.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

barret
Szar,de legalabb olcso 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Egyaltalan nem vagyok elajulva tole... X1950 pro kellett volna helyette 😄

DarkSector
Nálam menüben maxon van, és amikor beírtam konzolba, nem változott semmit, úgyhogy gondolom ez már a menübõl is elérhetõ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De a Very High textúrabeállítás elérhetõ a menübõl is, nem? Vagy ez még highabb?
gduck
Na 7.1 óra lett... Szupi volt, de sajnos elég rövid 😞((

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Nem bírja a vga az élsimítást ilyen fb mellett?
Pedig ez egy jó vga.

barret
Az elsimitast kellett levennem csak. 1280@960 felbontas mellett.

grebber
Hát igyse valami szép no mindegy.Van még valami konzolparancs amitól szebb lesz??

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ennyit kell a konzolba írni, és akkor szebb lesz?

ezen nem ment maxon? C2d E 4300 @2400 2 giga ram His Excalibur 1650 pro 256 mega??

nekem simán futott max grafon, csak az egyik volt mediumon, de tépett 1280x1024-be, és nem akadt be be egyszer, se amúgy olyan 50 FPS körül szaladgált😄
Nincs egy atombrutál gépen! 2500+-os Athlon XP giga ram, 7600GS 256!
Már végén járok, lehet, hogy még ha lesz kedvem JERICHO után kijátszom, de már nagyon fáradt vagyok! Amúgy amit írtam múltkor, annak köszi, segítet és sikerült, azóta egyszer se akadtam meg benn 😄!
Szerintem nagyon brutál játék lett!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Very High textúrabeállítás konzolparancsa.
grebber
Ez mi?

mat_picmip -1
grebber
Ja szép ha kint avgy és messze bámulod a tájat meg a vízet na az aszép de közelrõl a dolgok <#levele>
Nem is csoda hogy nincs nagy gépigénye miért lenne ilyen textúrák mellett!

kiakasztottam,nagyon optimalizált,nagyon jó😊
a végén csak akkor lassult be,amikor a rakétát kilõtték.amúgy 30 fölötti fps-sel ment medium/highon

Yoda001
jo, nekem aztán tök mind1, téma lezárva<#vigyor3>

http://9gag.com/gag/5135249

barret
Az irigyek be fognak miatta szolni...<#shakehead>

barret
Ezt a Hl2 fanok nem fogjak meltanyolni 😛 Akkoris gyonyoru a grafika.
Nekem jobban bejon,mint az uj hardverzabalo probalkozasok...

Nem.

"Aminek viszont örülnék, és szerintem mások is, ha szintén nem túlzásba víve, de viszonylag többen beírnátok, hogy milyen gépetek van, és hogy fut rajta a játék. Ez sokak számára hasznos info lehet majd."
grebber
Csomo dolog a játékban olyan okádék hogy az már fáj.Ezt a grafikára értem.
Pl a csajszi feje jól meg van csinálva de a többi csávó feje okdk fos.Ugyanez egy csomo mással emberek ruhájával mert tárgyakkal.
Itt is a vízre gyurtak semmi másra 😞

Yoda001
ott a faq, nem elég? ott az srtest.com, nem elég?

barret
Nekem nem megy fullon😞 De nagyon szepen szakit igy is 30 fps atlaggal.
Eddig nem vettem eszre akadast😊

Cápafogxy
Talán azért mert minden 20. hsz az hogy
"Hogy menne ezen a gépen? ..."
És ez egy támpontot ad azoknak akiknek hasonló gépe van.

És kötekedni nem kéne!

w77d
tájékoztatás végett!

Facek
Nemtudom mit problémázol leírta, hogy milyen géppel, mien beállítások mellett mekkora fps-el futott neki...
Noninnyó
GCFScape progival ki lehet szedni a zenéket a gcf fájlokból.
Egészen konkrétan a zenék az episode two content.gcf fájlban vannak az ep2/sound/music könyvtárban.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

LackoMester
hát felraktam a gamet,úgy döntöttem,h.Vista legyen,de a játék beállitásánál már láttam,h.mind1 mert rohadtul nemtámogatja a directX 10,a grafika ugyanaz mint a korábbi részeknél,hát a játék noha még csak alig 1 órát játszottam vele hát nem nagydurranás-jobbat vártam

élet a legjobb méreg

Yoda001
és a gépet minek kell odairni?

Soldiers
Episode 2 zenéjét nem tudjátok honnan lehet letölteni???

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Cápafogxy
Most végeztem vele, akárki akármit mond nekem bejött.
High grafikán max élsimítás/szûrés, hdr on
60-70 fps
Config: Athlon 64 X2 4400+, 1GB DDR2 800mhz, Asus 8600GTS

Soldiers
na én most vittem végig hát nekem nagyon tetszet fõleg a vége

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SD456
Igen... Én is néztem egyet amikor jött délben az E-Mail a CDGalaxis-tól, hogy már rendelhetõ<#wow1> De nembaj legalább már holnap játszhatok azzal a sárga dobozzal<#buck>!

PS3 ID: SDani456

Noninnyó
576.hu-n is kapni már, szóval igen, végre megjelent 😊

Hm, érdekes, úgy tûnik tényleg.
De eddig minden hivatalon forrás 19.-ei európai megjelenést mondott...
scorpeeon
Jaja 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

SD456
Hy all!

Gondoltam szólok. A banner-ban átkéne írni azt, hogy: "Magyarországi dobozos megjelenés: 2007. október 19."-t arra, hogy: "Magyarországi dobozos verzió: megjelent". De én nem szólok bele csak azért kéne átírni mert a CDGalaxis-ban már kapható.

Bye All!

PS3 ID: SDani456