10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6454 Nah sikerült!!!
Leírom, h csináltam:
1.kitömörítettem a rarokat
2.halflife 2 ep 2 mappába beléptem, és az indító fileból csináltam egy parancsikont az asztalra (küldés-->parancsikon az asztalon)
3.aztán a parancsikonra rá mentem, és jobb klikkeltem, és ezután a TULAJDONSÁGRA léptem.... és megjelent egy ablakszerűség, és már ott is volt a célmező, és az időzőjel után szóközt nyomtam és beírtam amit kellett a -steam.... -
#6453 Meg van minden .gcf file, mind a 13 + a half life mappa -
#6452 Már kicsomiztam meg minden... az 1 dvdényi rarcsomagokból sokkal több jött ki... és ezt írja az nfo/readmebe:
Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
It will look like: X:\somedir\portal\hl2.exe -steam -game ep2
Run the shortcut and have fun ;) -
#6451 Milyen verziót szedtél te le? nekem működött. 13 gcf fájlé kell, hogy legyen, de nem ez a hioba sztem. Magyarítpttad? Csomagold ki újrak, aztán ha valami nfo van, akkor olvasd át... -
#6450 Elvégre ez a topik azért van, h a legbénábbat is segítsétek h a unl verziont hogyan kéne elindítani...
a faqban ami van, egyszerűen nem értem:PPP -
#6449 Azt írja ki: Failured to load launcher DLL -
#6448 Ez nem megy...
peddig csináltam egy parancsikont az asztalra... és beírtam hl2.exe -...amit kellett, d esemmi, hibaüzi:( -
#6447 Csinálsz parancsikont a hl2 exének, és jobb kattintás után a cél mezőbe az ott lévők és egy szóköz után beírod ezt: -steam -game ep2. Párszor kérdezték, és a kereső is működik... plusz szerintem van hozzá valami nfo, amiben leírják... -
#6446 helló!
Az Unleashed verziohoz kell e crack? Mert sajnos nem találok hozzá:( a burnworldon -
#6445 megvan! annyi volt a hiba ,hogy nem az .r37 stb-t kell csomagolni, hanem azt, ami után nincs szám ( a legelsőt, és abban van a maradék fájl)
amugy megvettem az orange boxot tegnap, ma nagy nehezen végigvittem az episode 2-t...de durva vége van:D amugy vmi sztori összefoglaló van?
sokszor nem halottam a hangot mert a család itthon volt és nyüzsögtek:D
a rakétával bezárták a portált, az invázió megállt, de eredetileg hova akart alyx+freeman a helikopterrel menni?
ep3 : várunk -
cumfu #6444 nem kérdeztem semmit -
cumfu #6443 heló! ez az orange box az micsoda? -
Code92 #6442 ááá ezen még nem is gondolkodtam :D tényleg igazad van:D nah akkor inkább kijátszom, lehet h. úgy lesz történet :D -
#6441 köszi, de nem eredeti a játék... mindegy akkor hanyagolom a HDR-t, anélküli is szép a grafika! :) -
Dodo55 #6440 Próbáld -dxlevel 95 beállítással indítani a játékot(Steamben jobb gomb a nevére, properties, set launch options, és oda írd be), lehet elállítódott mondjuk DX8-ra, ami ugye nem támogatja a HDR-t.
He egyszer elindítottad, akkor utána vedd ki a paramétert, mert ahányszor így indítod, reseteli a videobeállításokat. -
#6439 Ez nem érhető el nekem, nem tudok rékattintani.
Úgy kellene hogy valahol a telepitési könyvtárban kelljen átirjam hogy menjen. -
#6438 options-->video-->advanced -
#6437 a HDR-t hogyan tudom bekapcsolni? a beállitások menüből nem érhető el, pedig birná a gépem...
arra gondolok hogy valahol configban esetleg, de én nem találtam meg -
#6436 De ha álladóan kinyomod, amikor elkezded akkor sose érsz a végére :) -
Code92 #6435 így külön-külön lehet h. annyira nem jók, (sztem se olyan ütősek így) de ha majd kijön az ep3 akkor monfdjuk elkezded az ep1-et kinyomod ráküldöd az ep2-t kinyomod és dettó az ep-3 at is úgy kiad egy történetet ami ha úgyvesszük elég változatos lesz sztem ^^ -
#6434 MountAppFilesystem hiba: nézzétek meg a gcf eket. 13nak kell lennie, ha ez az a hiba, bár nem emlékszem lehet...
wid22: lehet hogy a windows a gáz. vagy kevés a géped...vagy nemtomn -
wid22 #6433 AppName: hl2.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: shaderapidx9.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00029c96
Ha elakarom inditani mindig ezt irja ki. Mi lehet a gond? Hibás az exe fájl?
Kösz -
#6432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem meg elég lapos volt a játékmenet... és mocskosul rövid... valve lehúzása az EP1-2-3... -
#6431 még az öszi szünetben vettem meg az orange-t és az ep2 jó mozgalmas volt :) -
#6430 hy letöltöttem a hl ep2-t, parancsikonba beraktam a -steam -game ep2 parancsot, de indításkor ezt irja ki nekem:
Error!
MountAppFilesystem() failed:
akkor most hogy tudom működésre birni?:s
(unleashed féle verzió) -
#6429 vagy talán nem tudja? ... -
gricsenko #6428 Biztos válaszol valaki!De leesne a gyűrű az ujjatokról ha annyit odaböffentenétek hogy te barom azé nem megy!De csak azé se me nem jo helyen kérdi! -
r4pt0r #6427 Majd ha kérdezel lesz élet. Én sem írok egy c&c-s kérdést egy cs:s topikba. :D -
gricsenko #6426 de ott csöppet kihalt a dolog nincs élet!!!! -
#6425 a portal topicban probáljad már öregem -
gricsenko #6424 most persze mindenki hallgat :( -
gricsenko #6423 Akkor most ujjra feltenném a kérdést amivel sajnos vagy szerencsére elinditottam ezt a "lázadáast".Hl2 portal ilyen hibauzit produkál:mountfilesystemes!Hátha most anélkül h leszednétek a felyem mondtok rá valami okosságot! -
#6422 Eszem ágában sincs warez topic-ot nyitni. Nem akarok vitatkozni, de én erre a mondatodra kaptam fel a fejemet: „Amúgy itt a legtöbbünknek eredeti van, és elég idegesítő dolog, amikor elvárják, hogy az általunk soha nem látott warez verzió ügyeiben segítsünk.” Nézd, ha nem láttad a warez verziót akkor nem kell írni semmi. Aki viszont igen az biztos segít. Ennyi. Ha működne a kereső rendesen biztos azt használná mindenki. Vagy nem. Sajnos ez minden topic-ra vonatkozik, csak itt jegyeztem meg az észrevételeimet. Sorry. Na flame off. -
#6421 térjünk már vissza a hl-hez pls.... -
#6420 Figyelj! Neked is igazad van. Valóban ne legyen szó a warezról abban formában, hogy honnan lehet lehúzni. De könyörgöm, most nyisson valaki azért egy új HL2 topic-ot mert ebben nem kap esetleg választ. Ezt a topic-ot olvassa az is eredetiben nyomja és az is aki nem. Én megértek mindenkit, hogy tele a hócipője az állandóan újból feltett kérdésekre. DE! Pl. most sem jó nálam a lap alján a kereső. Ha kíváncsi vagyok valamire, akkor azt vagy egyenként elolvasva az eddigi hozzászólásokat megkeresem, vagy kérdezek. Igaz, én nem kérdeztem semmit, de valóban dühít már néhány ember hozzáállása, és ezért ragadtam billentyűzetet. -
Dodo55 #6419 Na jó, flame off plz. -
gricsenko #6418 ebben k -ra igazad van! -
Dodo55 #6416 Jó, akkor plz nyiss egy warez témájú topicot, kíváncsi vagyok, hogy 3, vagy 4 büntipontot kapsz majd érte...
Amúgy 1000x elmondtam azt is, hogy nem a warezzal van a bajom, hanem azzal, ahogy egyesek művelik. Gricsenko mondjuk nem a legrosszabb eset, de ez a hibaüzenet meg lett nagyon sokszor beszélve, és ráadásul a Portalnak van külön topicja.
Ja, és elárulom neked, hogy a megjelenés előtti 1-2 hónapban szinte semmit nem vettem magamnak, ami nem életszükséglet, mert tudtam, hogy szarul állunk kicsit, de szerettem volna, hogy ez a 10k mindenképp összejöjjön, mert már tavasszal elhatároztam, hogy az Orange Boxot meg fogom venni eredetibe.
Tehát megértem én a Magyar helyzetet nagyon is, de akárhogy nézzük az illegális softwarehasználat bűncselekménynek minősül, és ha valaki nyilvánosan csinálja, azzal csak a többi, csendesen warezolóra hozhatja rá a bajt. Csak ennyit értsetek meg, hogy hiába elfogadott társadalmilag a warez, jogilag nem az, ezért nem kéne vele feltűnősködni...
És persze mivel nem vagyok milliomos, ezért természetesen én sem tehetem meg magamnak, hogy ...
De nem hírdetem olyan helyen, ahol nem kéne. -
#6415 -
gricsenko #6413 Ugy érzem nagy igazsága van az előttem szólónak!Csak azért mert neked eredetiben van meg másnak lehet még (letöltött szar warezes okádék a te nézeted szerint)verzioban.És ha bűn az h valaki nem akar 300000000000000000 oldalt visszaolvasgatni akkor bocs visszaolvastam nem 1 nem 2 oldalt.