Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy láma kérdés. Elakadtam a barlangban. Van egy fogaskerekes motor egy karral. Mit kell ott csinálni. A kar elmozdul és utána vissza áll a helyére. Segítsetek a lámáknak. thx.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
sztem ez az egyik legszebb és legjobban optimalizált játék amit eddig készítettek
mondjatok szebbet kiváncsian várom
(aki megemlíti a crisyst annak mingyá jól bemosok egyet)
ut3 motoros játékok sem szebbek , az ut3 demo sem, ráadásul azokban élsimítás sincs
pl amikor mész a kanyonban, a parton ég egy tûz. száll a füst, és ez mind tükrözõdik a vízben..vagy a számszeríj krómozott távcsöve, a vortigantok lövés-effektjei..szal lehet sorolni
a gépemen fent van a hl2, és összehasonlítva nagyon jól látszik, hogy mi változott a grafikában
GOOBY, pls
"I'll catch up with you in a bit" - majd ütközünk egy bit-ben 😊
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam annál a résznél, ahol egy épület alatt kell egy helységbe eljutnom, ott a lány bekapcsol egy kék fényû valamit, és van még ott egy koma aki tárt karokkal áll! Itt mit kell csinálni? Tényleg ez egy másolásvédelem? Valami cheattel át lehet ugrani rajta?? Köszi!
Mert haveromnál x1650xt az kipörgeti fullon a játékot.
És 26000ft a vga.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bérbe vehet? reklámfelület...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Pedig ez egy jó vga.
Next PC upgrade: 2022
nekem simán futott max grafon, csak az egyik volt mediumon, de tépett 1280x1024-be, és nem akadt be be egyszer, se amúgy olyan 50 FPS körül szaladgált😄
Nincs egy atombrutál gépen! 2500+-os Athlon XP giga ram, 7600GS 256!
Már végén járok, lehet, hogy még ha lesz kedvem JERICHO után kijátszom, de már nagyon fáradt vagyok! Amúgy amit írtam múltkor, annak köszi, segítet és sikerült, azóta egyszer se akadtam meg benn 😄!
Szerintem nagyon brutál játék lett!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Nem is csoda hogy nincs nagy gépigénye miért lenne ilyen textúrák mellett!
a végén csak akkor lassult be,amikor a rakétát kilõtték.amúgy 30 fölötti fps-sel ment medium/highon
Nekem jobban bejon,mint az uj hardverzabalo probalkozasok...
"Aminek viszont örülnék, és szerintem mások is, ha szintén nem túlzásba víve, de viszonylag többen beírnátok, hogy milyen gépetek van, és hogy fut rajta a játék. Ez sokak számára hasznos info lehet majd."
Pl a csajszi feje jól meg van csinálva de a többi csávó feje okdk fos.Ugyanez egy csomo mással emberek ruhájával mert tárgyakkal.
Itt is a vízre gyurtak semmi másra 😞
Eddig nem vettem eszre akadast😊
"Hogy menne ezen a gépen? ..."
És ez egy támpontot ad azoknak akiknek hasonló gépe van.
És kötekedni nem kéne!
Egészen konkrétan a zenék az episode two content.gcf fájlban vannak az ep2/sound/music könyvtárban.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
élet a legjobb méreg
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
High grafikán max élsimítás/szûrés, hdr on
60-70 fps
Config: Athlon 64 X2 4400+, 1GB DDR2 800mhz, Asus 8600GTS
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
PS3 ID: SDani456
De eddig minden hivatalon forrás 19.-ei európai megjelenést mondott...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP