10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Raszkál
    Saját verda???...
    Hm
  • EnZsolt
    Libikókázz a roncsautókkal és közben a saját verdával ugrass át a következő híddarabra.
  • Raszkál

Többet nem írok ,de itt hogy tudok átmenni?
  • wantonly
    Ott van a hátad mögött a hiányzó fogaskerék...

De szerintem ez a játék nem neked való!
  • wantonly
    Tovább.. Ha nem jobbra, akkor balra. Ez egy lineáris játék, komolyan nem értem, hogy lehet itt eltévedni.
  • Raszkál
    SIKERÜLT....
    Érdekes egy játék.

ITT?.
  • Raszkál
    Na jó ,de hova meneküljek előle???...
  • Narxis
    Na itt vagyok én is.
  • Seth
    Most nem, amíg a barlangban vagy addíg menekülni kell előle. Majd ha kijutottatok Alyx-el és a vortival egy nyílt terepre, a szabadba, akkor kell legyőzni
  • Raszkál
    De Ő ki akar nyírni engem!!!
    :-(
    Ilyenkor mi van? és nem tudok semerre menekülni!
  • kirol
    Szerintem pont mondják, hogy ne hogy kinyírd!
    (Legalábbis még ne!)
  • Raszkál

• Raszkál
    Ezt a szörnyt ki lehet nyírni valahogy ,már nincs lőszerem!...
  • Raszkál
    Köszi ezen túlmentem...
  • Nexxuss
    ergo mikor eljutsz a kb uccsó kis alagutakhoz akkor ha elindulsz balra, akkor találsz egy járatott ami be van deszkázva. na oda kell bemenni. Mondjuk ilyenkor már ott szokott lenni a bestia:-)

Amúgy én is csak most értem el az Episode 2-höz. Nemsemmi mit csináltak a grafikával. Nagyon jól néz ki. Egy hete játszom az Orange Box-val. Péntek kivételével minden nap toltam. Jó sokat! Írgalmatlanul jó a szabatosság. Episode2 ben most vagyok az autós résznél. Aztán még le kell nyomni a portalt is végig. No meg a Team Fortressbe még bele sem néztem. Megérte a pénzét annyi szent.
  • RelakS
    Fel is hívták a figyelmed, hogy ne nyírd ki a dögöt, mert ha megdeglik, annyi a kivonatnak :P
  • Narxis
    Jaja, időjözben rájöttem, hogy hiányzik a ventillátor egyik lapátja.De most egy bazi nagy szörny szed szét mindig, egy ideig tudtam menni vele párhuzamosan kis alagutakban, de mostmár nincs tovább kisebb alagút és az a nagy dög kinyír, hiába eresztek bele vagy 6 zár shotit vagy akármit.
  • Nexxuss
    arra tovább.
  • Narxis
    This Vortail Coil rész-nél vagyok-Mellettem egy zárt lift, előttem, kicsivel lejjebb egy kis alagút ventillátorral a végén, ha kiszedem a fadeszkát ami megakasztja akkor pár másodpercig megy és aztán leáll.
  • Narxis
    Erre valaki?
  • K Ace
    Hello. A lényeg, hogy minél több súlyt pakolsz a liftre annál lasabban megy fel. Nammost lehívod, rárakod a nehéz cuccokat, felküldöd, és mivel jól megvan pakolva elég lassan megy fel ahoz, hogy rá bírj ugrani. Tehát rá ugrasz és kész.
  • Seth
    Őőőő, a sorrendel vmi nem stimmel :D
  • Narxis
    Ne küld fel, rárakod az ott található cuccokat, kart megnyomod, sietsz a liftre, ledobálod a cuccokat és mész fel.Más út nincs.
  • Raszkál
    Már felküldtem a liftet,de semmi...
    Le is pakoltam róla,de ÉN csak a lifttel tudok kimenni innen nem?
  • Narxis
    Pakoly súlyókat a liftre, hogy ne induljon el vagy csak nagy lassan, aztán ha rámentél ledobálhatod őket.

Én ott akadtam el, hogy az a szörny próbálta gyógyítgatni a csajt, megvédtem a srácokkal, aztán elindultunk ketten(én és a szörny) és most valami liftaknában vagyunk, de ott se fel se le nem tudok menni asszem.Hogyan tovább?Amúgy nagyon jó game, nem játszottam előtte egyik részével se, de ha ilyen jók akkor végigtolom azokat is.
  • Seth
    Lehívod a liftet és az összevissza fellelhető súlyokat rárakod.Aztán meghúzod a kart, a súly miatt addíg nem tud felmenni a lift amíg le nem pakolsz róla
  • Raszkál
    Sziasztok!

Itt mit kellene csinálni?...
  • Raszkál
  • Raszkál
    Valaki nem tudna egy jó képfeltöltő oldal címet,ahova nem kell regisztrálni?

THX
  • Raszkál
    [IMG]http://images.netbag.hu/20080105/22070396630.jpeg[IMG]
  • RelakS
    De ha lassú vagy, rájön, hogy mi a baj, és megköszöni, hogy voltál olyan szíves, és bedugtad :)
  • kirol
    Na én is végigvittem. Csak most vettem észre, hogy Alyx apjának milyen az egyik lába. :)

Hát szomorú vége van az biztos.
    És akkor most lehet min. 2 évet várni az Episode 3 -ra?
  • Seth
    Normál esetben Alyx fel mászik oda a géphez, de nem tudja beindítani, erre véletlen pont lekalimpál ez a vezeték amit be kell dugni oda szembe, Alyx meg jókat derül hogy hűdejól csinálta, miközben mi voltunk :)
  • strebacom
    A képen szemben egy kapcs.tábla két zöld egy piros fény na oda kell a dugót bedugni, az meg balra fenn a kapcsolók felett van a Grav.gunt használd...ennyi...
  • Raszkál
    Ő ott áll hátul nem is jön eddig előre!...
  • Kori
    Alexy nyitja majd
  • Raszkál
    ITT!

• Raszkál
    Sziasztok!

Még az elején elakadtam amikor egy számkombinációs ajtó elé érek és semmi,semmerre!
    :-(
  • Pityesz
    Sziasztok,
    mindenkinek köszönöm a segítséget,és persze B.U.É.É.!!!
  • Silent Knight
    konzolt előhívni: parancsikonon jobb gomb, tulajdonságok, cél mezőben a .exe" -console szereplejen (kaparás útáni helyre katt, egy szóköz (ne rögtön szóköz, mert törli a sot), majd beírod. eztuén a játék konzollal indul, de nem zárd be a konzolt, mert később nem tudod előhozni (nekem nem sikerült), csak ha újraindítod a játékot. alternatív mód: új játék, és az adott epizódtól kezded (én így csináltam), igaz, itt nem kell takarékoskodni a lőszerrel, mert ez esetben nem törődik az összeszedett fegyverekkel, fix csúzlikat kapsz minen epizód elején. hol van már az EP3????