Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ilyet hogy "vérpisti"
ilyen geciidétlen szavakat
de ez a legrosszabb : "lewarezoltam" boááf . Na meg a "vazzeg" is.
Lehetne sorolni.
hát szerintem el vagy tévedve, a honosítás ide nem jó. növényt lehet honosítani, meg állatokat, játékot magyarítani lehet.
meg nézzél szét ezen az oldalon. felsoroljam a magyartalan szavakat?
Linkek, FAQ, WAREZ Topic csak pár példa. Szal a magyarításban legalább benne van a magyar szó.. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
a játék során 3425 ilyen hely van. 😄
a valve a hl1 ben is megmutatta mit tud , össze sem lehetett hasonlítani a korabeli fps -ekkel
nem hinném hogy erre a lépésre szorultak volna
GOOBY, pls
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a legjobb fps a nolf1 volt
már aki ismeri....
amúgy pont az a jó a hl sorozatban, hogy tudom mire számíthatok
nem félek hogy agyatlan hent lesz, vagy a csilli grafikára gyúrnak csak, hanem viszik elõre a sztorit
bele tudod élni magad
negyedszer tolom végig 2 hét alatt , de nem unom
ez a nemmindegy!!
GOOBY, pls
Én, a magam részérõl, túl soxor estem pofára ahhoz, hogy egy demo alapján ítéljek. Lehet, nem lessz rossz, az általad emlitett játék, de a HL2 már bizonyitott, sokaknak. Hogy mi az, ami klasszikussá teszi, nem tudom, talána az, hogy hiába ugyanaz a feladat, (gravigun rulez) sosem unatkozol közben, mikor kezd unalmassá válni egy rész, jön a következõ, barlang, szabad tér, kocsikázás, épületek, stb. Mindig változik valami. A fejtörõk el vannak találva, nem túl nehezek, de nem is túl könnyüek. Az AI, bár itt sem túl okos, de legalább nem idegesitõen hülye, és még sorolhatnám.
A TimeShift eddig 5 percet tett le az asztalra. A Half-Life Sok-sok órát, így magát az összehasonlítást (bármilyen szinten) sem értem.
Azt meg pláe, mit keres valaki ebben a topikban, aki csak leszólni képes a játékot, annélkül, hogy esélyt adott volna neki.
Persze, ez a magánvéleményem, amivel nem muszáj egyetérteni.
Dante.
Hoz_Hun;
Tomb Raider; <#worship>#worship>
Tiszta Lost (a sorozat) <#idiota>#idiota>
Off Off
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amúgy ha a vitába akarok be"konnektelni" akkor azt mondom, hogy a HL-ek iszonyatosan jó hangulatú játékok és nagyon ritka mostanság az ilyen, pláne így 2007 ben amikor mindenki a graffra veri a "kokkját" és nem a játékélményre.
A játékban az a lényeg hogy élvezzük, nem pedig az hogy unalmas lapos hintelõs-hentelõs terragigamega combat emberünkkel kinyírjuk a FÕFÕ gonoszt. Nem mondom HL ben is van ilyen, de MÁS kategória itt van hangulat.
SZVSZ
ßye <#integet2>#integet2>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
gordon freeman meg tudja állítani az idõt dr. kleiner legújabb találmányával? kapunk 34 új fegyvert, 16 új ellenségtípust? nem értem mit várnak el egyesek. nyilván a timeshift tele újdonságokkal, mert egy új játék, igaz egyszer már visszahívták, mert senkit nem gyõzött meg a 1,5 évvel ezelõtt már kiadott demo...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1. Rainbow Six (tudom nem mindegyik része üt, de alapvetõen az alapkoncepció az nálam mindent ver. Egy fps-t sem élveztem annyira mint azt)
2. Half Life (leginkább a 2 illetve azon bellül is az ep1)
3. Hidden and Dangerious (ez amolyan Rainbow 4 a-la WW2 környezetben)
4. F.E.A.R.
5. Unreal (alapvetõen minden beleértve a Tournamentet is, egy kivétel a 2 rész, az nem jött be... de végül is az kinek?)
Ja és nevessetek nyugodtan, de a kedvenc játékom "über ales" az a Tomb Raider.
de ha ez megnyugtat bárkit, a lúzereket visszavonom<#miaz>#miaz>
Mondjuk azt nem értem minek mondja, hogy ne játszunk vele ha neki nem tetszik. Timeshift meg megnézzük ha megjelenik, addig minek foglalkozni vele.
Ja a F.E.A.R. meg nagyon jó játék. Nem HL, de nagyon jó.
kár volt.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
élet a legjobb méreg
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ha neked a hangulat meg a cirill betûket meg a rovarokat jelenti csak, akkor is lúzer vagy, lúzer<#mf1>#mf1>
<#dumcsi>#dumcsi>
élet a legjobb méreg
majd meglátod és akkor csendben maradsz..:-)
élet a legjobb méreg
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
emberi szereplõk kellenek, és olyan történet ami megfogja a játékost, mert önmagában annak hogy menjek és lõjek, még semmi értelme nincs, még akkor sem, ha vissza tudom tekerni az idõt, vagy fölveszek a nanosuit-ot, mert az kb. 1 óra játék után már nem újdonság.
2, Ennek a játéknak HANGULATA van, amit a TimeShift 5 perces demója alappján nem tudok megitélni, de van egy olyan gyanum, hogy fél óra után, unalomba fullad!
Ezt melyik játékról lehet még elmondani?
Dante.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
itt megmondom neked, hogy a timeshift-et kb. megjelenés után 3-4 hónappal már a kutyát nem fogja érdekelni. f.e.a.r. és prey-effektus....szerencsétlen fejlesztõk kínjukban nem tudnak mit kitalálni, mint ezt az idõlassítós, meg fejjel lefelé rohangálós szarságokat, amitõl én ugyanúgy csak ásitoztam, ehhez képest az ep2-t alig bírtam abbahagyni, pedig az végeredményben ezekhez képest egy relatíve egyszerû shooter, de valamiért mégis fogva tartja a játékost.
na ha erre képes lesz a timeshift valaha is, akkor visszaszívom...<#mf1>#mf1>