Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
a "warez" szót le sem irnám sose
meg ilyet hogy "vérpisti"
ilyen geciidétlen szavakat
de ez a legrosszabb : "lewarezoltam" boááf . Na meg a "vazzeg" is.
Lehetne sorolni.

Vaxi
-.-
hát szerintem el vagy tévedve, a honosítás ide nem jó. növényt lehet honosítani, meg állatokat, játékot magyarítani lehet.
meg nézzél szét ezen az oldalon. felsoroljam a magyartalan szavakat?
Linkek, FAQ, WAREZ Topic csak pár példa. Szal a magyarításban legalább benne van a magyar szó.. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

BiG G
a magyarítás elég magyartalan szó, akkor már honosítás.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Vaxi
magyarosítás az az, ha Alyx õzpörköltet fõz, Gordon meg nem strikerekre vadászik, hanem a csodaszarvasra. a szó amit keresel az a magyarítás.

Vaxi
pontosabban?
a játék során 3425 ilyen hely van. 😄

már továbbjutottam!
sziasztok! segítséget szeretnék kérni mert elakadtam! autókáznom kell most! white forest inn táblánál vagyok! egy bereteszelt alagútnál vagyok és nem tudom merre tovább! amit a radar kijelzett azt már mind megtaláltam! elõre is köszi a helpet!
Hali! Légyszi segítsetek. Az elején lemegyek a liftel, van egy szoba amit retesz van és nem tudom leszedni.Hogyan tovább? Köszi
PhantomAss
mindent el lehet lopni, csak pénz kérdése
a valve a hl1 ben is megmutatta mit tud , össze sem lehetett hasonlítani a korabeli fps -ekkel
nem hinném hogy erre a lépésre szorultak volna

GOOBY, pls

HEllo, bocsi valaki nem tudja, valaki hol tart a magyarositása a játéknak mert én csak avval kezdeném el😊?

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Dante73
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen, nem azért aggódtam, hogy "meghal", hanem hogy kiírják, és nem lessz az Ep3-ban...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Törölt felhasználó
Köszi!
Eagle16
Balra a fegyver mellett van egy kinyitható izé, azt kinyitod és beledobsz egy gránátot 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Depridol
te segghülye vagy😊) a win2k-nek is kikerült a forráskódja😊) tájékozott barátom...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Törölt felhasználó
Elakadtam egy picit.
Ott járok ahol a roncstelepn a kocsik közt lavírozva, bejutok az épületbe ahol az automata lézerfegyver van. Ott hogyan tovább?
koschwarz
atyaég, b+, megint az összeesküvés elméletek, persze, biztos a valve akarta hogy a legújabb engine forráskódja kikerüljön, mert majd a publik kijavítja a hibákat...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Depridol
ezt te sem gondolod komolyan h aggódsz Alyx-ért...

Depridol
az jó jel volt a HL2-nek h kikerült a forráskódja? vajon miért került ki ilyen könnyen? igen a Valve akarta h még nagyobb réteg tudjon tesztelni és kijavítsák az AI hibáit (nekem szintén megvolt a Doom 3 alfa és Stalker alfa)

koschwarz
nolf1 jó volt<#worship>, legjobban azt bírtam, amikor bunyózni kellet az egyik fõbb karakterrel (már nem emlékszem ki volt az), mert addig ilyet még nem láttam FPS játékban

PhantomAss
ááá
a legjobb fps a nolf1 volt
már aki ismeri....
amúgy pont az a jó a hl sorozatban, hogy tudom mire számíthatok
nem félek hogy agyatlan hent lesz, vagy a csilli grafikára gyúrnak csak, hanem viszik elõre a sztorit
bele tudod élni magad
negyedszer tolom végig 2 hét alatt , de nem unom
ez a nemmindegy!!

GOOBY, pls

Dante73
Sajnállak, hogy nálad a feliratok jelentik a hangulatot, vagy a warez textura hibái.
Én, a magam részérõl, túl soxor estem pofára ahhoz, hogy egy demo alapján ítéljek. Lehet, nem lessz rossz, az általad emlitett játék, de a HL2 már bizonyitott, sokaknak. Hogy mi az, ami klasszikussá teszi, nem tudom, talána az, hogy hiába ugyanaz a feladat, (gravigun rulez) sosem unatkozol közben, mikor kezd unalmassá válni egy rész, jön a következõ, barlang, szabad tér, kocsikázás, épületek, stb. Mindig változik valami. A fejtörõk el vannak találva, nem túl nehezek, de nem is túl könnyüek. Az AI, bár itt sem túl okos, de legalább nem idegesitõen hülye, és még sorolhatnám.
A TimeShift eddig 5 percet tett le az asztalra. A Half-Life Sok-sok órát, így magát az összehasonlítást (bármilyen szinten) sem értem.
Azt meg pláe, mit keres valaki ebben a topikban, aki csak leszólni képes a játékot, annélkül, hogy esélyt adott volna neki.
Persze, ez a magánvéleményem, amivel nem muszáj egyetérteni.

Dante.

Hoz_Hun;

Tomb Raider; <#worship>

Katun
Off On
Tiszta Lost (a sorozat) <#idiota>
Off Off

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DJ Skyline
ja, meg a történetben lévõ megválaszolatlan kérdésekkel, és csavarokkal fogja meg az embert leginkább a játék! legalábbis szerintem

Katun
Reméltem, hogy nem csak én éreztem át olyan nagy, bár mondjuk én sírtam is a végén...

Amúgy ha a vitába akarok be"konnektelni" akkor azt mondom, hogy a HL-ek iszonyatosan jó hangulatú játékok és nagyon ritka mostanság az ilyen, pláne így 2007 ben amikor mindenki a graffra veri a "kokkját" és nem a játékélményre.

A játékban az a lényeg hogy élvezzük, nem pedig az hogy unalmas lapos hintelõs-hentelõs terragigamega combat emberünkkel kinyírjuk a FÕFÕ gonoszt. Nem mondom HL ben is van ilyen, de MÁS kategória itt van hangulat.

SZVSZ

ßye <#integet2>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Egyetértek. És ami jó az jó. A Half-Life nagyon jó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
igazából nem tudom, hogy milyen nagy horderejû újdonságokat lehet beletenni egy olyan játékba, aminek a története szorosan kapcsolódik az elõzõ részekhez és van egy kialakult háttérvilág.

gordon freeman meg tudja állítani az idõt dr. kleiner legújabb találmányával? kapunk 34 új fegyvert, 16 új ellenségtípust? nem értem mit várnak el egyesek. nyilván a timeshift tele újdonságokkal, mert egy új játék, igaz egyszer már visszahívták, mert senkit nem gyõzött meg a 1,5 évvel ezelõtt már kiadott demo...

Az butaság volt nem lúzerság. hehehe

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fps sorrend nálam.
1. Rainbow Six (tudom nem mindegyik része üt, de alapvetõen az alapkoncepció az nálam mindent ver. Egy fps-t sem élveztem annyira mint azt)
2. Half Life (leginkább a 2 illetve azon bellül is az ep1)
3. Hidden and Dangerious (ez amolyan Rainbow 4 a-la WW2 környezetben)
4. F.E.A.R.
5. Unreal (alapvetõen minden beleértve a Tournamentet is, egy kivétel a 2 rész, az nem jött be... de végül is az kinek?)

Ja és nevessetek nyugodtan, de a kedvenc játékom "über ales" az a Tomb Raider.

koschwarz
baszki, az smg gránát is rózsaszín volt, csak az hamar felrobbant<#hehe>

ismerd el az az azért tényleg elég nagy lúzerság volt hogy a rózsaszin spajszerra hivatkozik <#nyes>

koschwarz
én is csak a vélemyényemet mondtam el, olvass vissza, nem tudom miért kell rögtön mellre szívni...talán nem jó szmájlikat tettem be<#vigyor5>

de ha ez megnyugtat bárkit, a lúzereket visszavonom<#miaz>

Szerintem nem kell lúzerozni. Az is egyfajta vélemény amit õ mond, nem kell hogy mindenkinek tetcedjen a HL2.
Mondjuk azt nem értem minek mondja, hogy ne játszunk vele ha neki nem tetszik. Timeshift meg megnézzük ha megjelenik, addig minek foglalkozni vele.

Ja a F.E.A.R. meg nagyon jó játék. Nem HL, de nagyon jó.

Vaxi
akkor ide mi a fasznak jöttél be? csak hogy ezt elmond?
kár volt.

pulti
Grafikailag szerintem különbözik lehet az összkép nem, de maga a textúra kidolgozások abszolút, a tûz ahogy ég stb.

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

koschwarz

jóvan, jóvan, lúzerkám...

LackoMester
lúzer,láma stb.az te vagy-kisfiam.végigjátszottam az elözöket,de ezt tuti nemfogom.minimális újdonság, játékmenetben grafikailag meg ugyanaz mint az EP1. Ja és nelámáz meg ne lúzerozzál,nem áll jól,meg már nemdivat-tudod.részemröl ennyi.sze

élet a legjobb méreg

lúzer talán ha végigjátszottad volna az eddigi összes részt rájönnél h. mért is olyan jó, ha akkora láma vagy h. meg kell állítsd az idõt h. le tudj szedni 3 ellenfelet akkor csak tessék van timeshift topic szvsz

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

koschwarz
ha warez-olsz akkor rózsaszín a csákány, lúzer<#mf1>

ha neked a hangulat meg a cirill betûket meg a rovarokat jelenti csak, akkor is lúzer vagy, lúzer<#mf1>

<#dumcsi>

LackoMester
hangulat,talán a ciril betükre gondolsz,meg a rovarokra,rózsaszinen világitó csákány,lehet neked igen-nálam nemjön be...

élet a legjobb méreg

LackoMester
TuimeShift-hát az gáz,h.nemtudod...
majd meglátod és akkor csendben maradsz..:-)

élet a legjobb méreg

Noninnyó
Tök igazad van, kevés az olyan játék, ami magával ragadja az embert hosszabb távon is. Én nagyon várom ezért az Alan Wake-et, hû de jó lesz az 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Már van fix a grafikai és AI bugokra EP2 és Portal számára is. Bocs a warezért, spoilerbe írom:
Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

koschwarz
ezt így sose fogalmaztam meg, de egy kezemen meg tudom számolni hány olyan játékkal (max payne, half life karakterei-még dog is 😊, tommy angelo, prince of persia) játszottam, amelynek a szereplõivel együtt éreztem vagy aggódtam a sorsukért...a játékokban a legtöbb karakter egy közömbös senki, ami még rosszabb, hogy ráadásul mindegyik újabban egy szuperkatona...aminél kiábrándítóbb marhaságot én el sem tudok képzelni (lásd crysis, timeshift, fear, halo)

emberi szereplõk kellenek, és olyan történet ami megfogja a játékost, mert önmagában annak hogy menjek és lõjek, még semmi értelme nincs, még akkor sem, ha vissza tudom tekerni az idõt, vagy fölveszek a nanosuit-ot, mert az kb. 1 óra játék után már nem újdonság.

Dante73
1, Ez hogy jön ide?
2, Ennek a játéknak HANGULATA van, amit a TimeShift 5 perces demója alappján nem tudok megitélni, de van egy olyan gyanum, hogy fél óra után, unalomba fullad!
Az Episode Two végén szószerint aggódtam Alyx-ért, és eggyüttéreztem vele, hogy kicsinálták az apját!

Ezt melyik játékról lehet még elmondani?

Dante.

koschwarz
elmegyegetett...<#violent><#dumcsi>

a FEAR az jó te mánta <#nyes>

koschwarz
meg azért azt is érdemes tudni, hogy a timeshift-nek úgy 1,5 éve már kijött egyszer egy demója, csak annyira érdektelenségbe fulladt az egész, hogy a fejlesztõk visszahívták a cuccot még egy kis kalapálásra...nem jó jel...<#ticking>

Ha elfogytak a hozzávágni valók akkor még adj nekik valamelyik fegyóval. Elvileg akkor már nem kell nekik sok.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

koschwarz
hagyjál már ezzel a timeshift-tel, ki nem szarja le, a half life-ot meg nem azért szeretjük, mert minden új részbe nemtudommilyen szuperkatonás fícsöröket pakolnak bele, hanem a sztori és a hangulat miatt. <#nezze>

itt megmondom neked, hogy a timeshift-et kb. megjelenés után 3-4 hónappal már a kutyát nem fogja érdekelni. f.e.a.r. és prey-effektus....szerencsétlen fejlesztõk kínjukban nem tudnak mit kitalálni, mint ezt az idõlassítós, meg fejjel lefelé rohangálós szarságokat, amitõl én ugyanúgy csak ásitoztam, ehhez képest az ep2-t alig bírtam abbahagyni, pedig az végeredményben ezekhez képest egy relatíve egyszerû shooter, de valamiért mégis fogva tartja a játékost.

na ha erre képes lesz a timeshift valaha is, akkor visszaszívom...<#mf1>

köszi de nekünk ez így pont jó ahogy van , mi a fene az a timeshift <#wave>