10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
laci19760817 #6694 Sziasztok!
Én most töltöttem le a Half-life2 episode two Unlehased verziot, de valamiért nem mükszik, pedig mennie kénne! A gépem: 3 Ghz, Intel Core 2 duo, 8800GTS 728, 6GB rammal.Leírom még az infoba mit ír le a játék indításáról:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game ep2 3. Play and Enjoy :) Kérlek Segítsetek??!! -
#6693 Kösz, sima ügy volt. :) -
Raszkál #6692 Valaki mondja már meg mi a szart kell csinálni amikor az Apjához ér Alyx???,,,,...
-
#6691 Egyszerűen meg kell szüntetni az energiaellátást... Talán Alyx mondja is.
Elő a Gravity Gun-t, aztán kilőni a golyót az erőtérből... Ezután meg nyugton maradni, mert mozi jön -
#6690 Ennél akadtam el én is, mentségemre legyen mondva, hogy előtte nem nagyon ha mégis rájöttem magamtól. :D Itt a hordokból meg egy nagy vas dobozból kell valami támasztékot építeni, hogy rá bírjak ugorni a pult legtetejére?Vagy hogy?:S -
#6689 Half-life kettő trilógia: Half Life 2, episode1, episode 2. jójó-tudom, hogy jön az epsiode 3 és nem is igaz trilógia de akkor is :-) -
#6688 "hát ennek az Half life 2 trilógiának"
Úgy érted, ennek az epizódnak?
Amúgy ez a Valve ilyen, direkt csinálja! :D -
#6687 hát ennek az Half life 2 trilógiának hogy lett vége? G-man adta kristályt? az igen :-) Gyyaa mikor jön az episode 3 :-) Kabbe Valve, hogy ennyi váratsz minket -
#6686 Az sem egyszerű, de még mindig jobb, mint a "kijátszottam"... fel is áll a szőr a hátamon ettől a szótól.
Anno a kvarcjátékomat "akasztottam ki", amikor 9990 pontnál megállt a játék -
[] -
#6684 Ne menj el!!! -
Raszkál #6683 Köszi,hogy egyetértesz velem...
Na mindegy ettől a fórumtól is elment a kedvem!
UI: Ja és én szinte nem is játszok!
Ez úgy az 5. játék amibe belekezdtem...
Üdv,Mindenkinek!
-
#6682 És azzal mit kezdesz, mikor jön a komment, hogy xy játékot is kiakasztottam? -
#6681 a pattanást szokták kinyomni :P
A játékot végignyomják :P
Mindenféle kötözködés nélkül -
#6680 talán az, hogy elmondhatja, hogy egy hónap alatt 23 játékot kinyomott... -
#6679 Ő kezdett el sértegetni azzal, hogy egész nap a gép előtt szarakodok, ami nem is igaz.
Azért van a láma szmájli, hogy használjuk. Nem? :)
De most őszintén mi abba az élvezet, hogy más mondja meg neki, hogy merre kell továbbmenni.
-
Dodo55 #6678 Azért lelámázni nem kéne.
Tényleg vicces kicsit, hogy ennyiszer elakad, de ez nem ok arra, hogy személyeskedj, meg sértegesd. -
#6677 warez verzió-e? -
Raszkál #6676 Mikor Alyx megtalálja az apját és Ő nyítja ki az ajtót a lifthez.
Engem hív én kimegyek és a lift nem csinál semmit,ők + nem jönnek.
:-(
-
#6675 valami hir az Episode 3-rol? -
#6674 Vagy lehet hogy mégis te vagy a béna?
Hol van ez? Ki nem mozdul/nem csinál semmit? Mi a szar van? De az újrakezded a pályát opció lehet megoldja...Tényleg -
#6673 Elég röhejes a srác, de segítünk. Itt speciel sztem nem ő a béna, mert nálam is voltak olyan hibák a lifteknél, hogyha pl megelőztem valakit beszállás előtt, akkor megállt, és csak betöltés után esetleg ajlandó volt beszállni...
Ja, és kérem szép ez a magyar nyelv, beszéljük hát... -
#6672 Próbáld bemásolni az említett dll-t a játék könyvtárába. -
#6671 Ajánlom neked a Syberia sorozatot...kíváncsi vagyok hányszor akadnál el...szerintem rekordot döntenél :D -
Gab606 #6670 Hi!
HL2: DM inditásakor ezt a hibaüzit kapom:
Vkinek van vmi ötlete miért van ez?
Portal müxik.
Jah, igen Nvidia féle ingyen verzióról van szó. -
#6669 Te meg egy vagy.
Nem ülök egész nap a gép előtt, csak értelmesen tudok gondolkozni, ami a te kis 10 éves fejednek nem nagyon megy.
Nyugodtan vissza lehet olvasni, semmilyen segítséget nem kértem, mindenre magam jöttem rá. Ahogy te csinálod semmi játékélmény nincs. -
Raszkál #6668 Szétnéztem és semmi,ott van Alyx és az Apja is de ők nem jönnek ki!
-
#6667 Nem sokszor :D -
#6666 Azért ez már tényleg sok...
Az EP2 nem tartozik minden idők legbonyolultabb játékai közé, ez egy lineáris FPS, én nem is emlékszem, hogy görcsöltem volna a végigvitele alatt, hogy jajj, most mit...
Nézz szét, gondolkozz.. -
#6665 én valahogy hiányolom a képről Alyx-ot és Eli-t -
Raszkál #6664 nem sokszor,de itt tényleg tanácstalan vagyok....Nem csinál semmit a liftnél és semerre nem megy!
-
#6663 hanyadszor akadsz el? -
#6662 Start -> Futtatás -> beírod: shutdown -s -
Raszkál #6661
???
??
?
. -
Raszkál #6660 Köszi Laca133...
-
#6659 A portal topikban legalább percenként lesz friss kép. -
zsotesz #6658 Kicsit gondolkozni kéne és nem rögtön 1 perc elakadás után a fórumra sietni. Persze a fórum azért van, hogy segítsünk egymásnak, de saját magadtól veszed el a játékélményt. Nem kötöszködni képpen, de tényleg pici gondolkodással végigvihető. Remélem a Portalnak nem fogsz nekiállni. -
#6657 LOL -
#6656 Hehe! -
#6655 mivan velem?:)))