Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
A felszín nekem jobban tetszett, a barlangok nyomasztóak voltak.

Kedvenc részeim:
-vonatmegállónál lelõni a repülõt
-az autóig vezetõ kalandok
-a hunterek támadása a hegyekben, a kis "üdülõfaluban"

Qwerty4

Noninnyó
Nincs sok vissza innen. Még lesz egy nagyobb barlang, ahol a vortigaunt-tal ügyeskedtek kicsit, aztán irány a felszín, és a kaland folytatódik 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Yoda001
jaaa, kösz mind2-töktõl 😄 végülis gondoltam hogy arra, csak azt nem tudtam hogy cselezhetnénem ki, mert ugye melette nem férek el... és kb. milyen messze vagyok a "felszíntõl"?

http://9gag.com/gag/5135249

Noninnyó
Kikukkantasz az oszlop mögül, kicsit elõrébb mész. Akkor ráddob a szörnyike 2 követ, majd elindul feléd. Arra kell menned, ahonnan õ jön. Szóval kikerülöd ezen a keskeny párkányon, és iszkiri elõle gyorsan.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Qwerty4
Vezesd félre a "szörnyet".Indulj el elõre, majd feléd tart a szörny és változtass is irányt hamar (a képrõl nézve jobbra), így idõt nyersz, és a legközelebbi petézõhelynél pihenj meg.Onnan meg irány egy bedeszkázott helyre.Megtalálod. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Lehet igazad van, hasonlítanak is egymásra, az arcvonásaik olyan hasonlóak. 😊Meg a nevük is összecseng.

Qwerty4

Yoda001
itt merre kell menni? ha elmegyek egyenesen és ott jobbra azon a kis keskeny izén akkor ot van az a bogár,szörny, nemtudok minek lehet nevezni... ha me elmegyek balra nincs kiut

Qwerty4
Már be is fejeztem, tetszett, jobban mint az Ep1. <#smile>
De semmi nem tudja ûberelni az alap HL2-t azt hiszem, soha nem tudja senki megteremteni azt a hangulatot amit árasztott magából.Az Ep2-nak egy-egy részénél mintha megérintett volna az a feeling, de mégse. <#pardon1>
A harcok is tetszettek, akadt nem is egy húzós helyzet.Huu a végén a strider és hunter támadás nem volt kutya...<#taps>

Több mint egy éve azt írtam itt, hogy addig nem cserélem le a HL2-õs logom amíg végig nem viszem az Ep2-t, hát végigvittem.Lassan logot is fogok cserélni, de még hagyom legalább egy hétig.<#vigyor5>

Qwerty4

zeus89
szerintem mi vagyis GORDON FREEMAN ... a jövõbe valami nagy poszton lesz, és valamit nagyon elbax ..... (GMAN) és igy Gman(vagyis Gordon freeman) segiti saját magát, hogy nehogy elkövesse még egyszer azt a hatalmas hibát .... de szerintem nem fogja tudni elérni a célját és egy BAD END lesz a vége ....

Tehát GMAN a jövõbeli Gordon Freeman aki segit önmagának a múltba ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
szerintem GMAN = (dr.) G ordon Freeman

kékszem = kékszem 😊 és lehet, hogy a jövõbõl jött 😊 majd kiderül az ep3 ba ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Noninnyó
Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed

google-val keress rá, torrenteken fent van, pár kilobájt az egész. Tuti mûködik, tegnap végigtoltam a fix-el, és minden tökéletes vele.

Noninnyó melyik fixet,és honnan szedjem le??????

TSL16b
Megjelent róla elõzetes videó is.

adios
Jah mondjuk az lehet.Nem láttam én sem mit tett vele az Advisor.Pedig megnéztem vna😊)

Yoda001
melyik fix?

Noninnyó
Használd a megjelent fix-et a játékhoz, úgy tökéletes lesz. Ennél a résznél fõleg megéri, mert ha az emberke normálisan viselkedik, és nem pedig Jézus Krisztus effektus van, akkor meglátod mit tesz vele az Advisor 😊. Fix nélkül ez a rész nem érdekes.

adios
Van egy megoldás.Kiveszed a fényoszlopból a gömböt gravy gunnal és belelövöd a csávó elõtti konzolba,ami ettõl felrobban.Nekem így sikerült😊

koschwarz
hihi, meg kell venni eredetiben...<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hali! A Riding Shotgun pályán vok. beértem egy épületbe, és ott áll egy faszi széttárt kezekkel itt mi a francot kell csinálni??? hlp
Seth
le kell ugrálni, a híd talapzata,aztán meg a domb, onnan vissza kocsihoz

PSN ID.: Beegabor

lelöktem mindeggyiket, de így a kocsihoz nem jutok vissza

BiG G
igen

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Seth
igen

mindegyiket?

Seth
lökd le õket a szakadékba

sziasztok

a hidas résznél vagyok ahol a kocsival kell átugratni, de nem tudom kiegyensúlyozni a hidat, már 2 órája tologatom a roncsokat
segítsetek

Rip
Érdekes, én észre sem vettem, de valahogy sikerült. Már meg nem mondanám, hogy 😄 (Mármint a fletchettes achievement).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

logfree
köszi ...

Noninnyó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a Guardian-t itt még nem szabad kinyírni, a Vortigaunt is mondta neked. Rohanni kell elõle a lyukakba, és majd késõbb kapsz engedélyt a kivégzésre 😊

bon
Nem kell fussál el elõle.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Yoda001
énis pont itt...

logfree
Hellosztok...
itt akadtam el :
http://images.netbag.hu/20071021/10150178582.png
http://images.netbag.hu/20071021/10150348208.png
hogy lehet ezt a gyönyörûséget kinyírni ?

pl magad elõtt tartasz pajzsnak egy hordót a gravity-gunnal aztán visszalövöd a hunterre hogy a pofájába robbanjanak a dartok? <#fejvakaras> (csak tipp)

bcsirke
sziasztok, én most játszok az Episode Two-val, és egy nálam kicsit jobban angoltudó segítségét kérném, aki végigvitte a játékot4 köszi! Amikor a Vorth-ok élesztik Alyxet újra, akkor mit kérnek tõlem? Hoogy csatlakozzak be a gyógyításba? Mit fognak csinálni? És akor Megjelenik G-man, akkor mit magyaráz nekem? Nagyon köszönöm, ezek nélkül nem akarok továbbhaladni a játékban! Köszi!

koschwarz
antlionoknak normalon egy FEJlövés elég, azért ha rosszul céloz az ember, akkor 2-3 is kellhet beléjük.

egyébként ez a kocsival elgázolós történet nekem nem jutott eszembe, de a halott társak rakétáit felszedve 2 elég volt a hunterekbe, illetve egy-két faházban mindig termelõdött egy olyan elektromos bénító lövedék abba a pulse-mittoménmilyen fegyverbe, amibõl egy találat is elég volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"dzsihád-zombi" lol 😄

Amúgy én is utálom õket, fõleg amikor elkezdenek nekem rohanni.

Én elõször easy-n vittem végig, hogy minél hamarabb megtudjam a történetet a játékból, és ne a spoilerekbõl. Aztán újrajátszogattam 1-2 fejezetet azóta, meg commentary mode, stb, és most kezdem el elõrõl rendesen normalon. Szerintem nem sokkal nehezebb, mint az easy, pl a sima antlinok mintha egyáltalán nem lennének erõsebbek, 1 shotgun lövéstõl megdöglenek. Amik érezhetõen erõsebbek azok az antlion guardok, meg a fastzombiek. Easy-n egy lövéstõl megdöglenek, itt meg kell beléjük vagy 4(shotgun). Huntereknél még nem tartok, de van egy olyan érzésem, hogy azokkal sem lesz egyszerû dolgom.

Amúgy azt a fletchettes achievementet hogy kell megcsinálni? Azt kell ugye, hogy megölni egy huntert a saját flechettjeivel. De elõször is mi az a fletchette? <#idiota>
Gondolom azok a darts szerû izék, de gravity gunnal nem lehet visszadobni nekik, ezek szerint azt kéne, hogy odacsalni õket, hogy amikor robbannak, akkor õk is sebzõdjenek belõle?
De jók vagytok ti is,hogy csak azon izéltek,h jól kisegített csimpok,ti is tehetnétek mûködõ linket,vagy vmi információt,h hogy indítsak el egyetlen modot is a hl2 alatt.

Agy Halott
😮 az igen, pont itt jarok es ez lehetetlen palya, ultra brutal, de latom neked pikk-pakk gratula.

amik jonnek repulok, azt tavraketaval nem kell bombazni?

Seth - már ott járok... 😄
Rage47
Én is azt hittem, hogy ott meghalok, de végülis sikerült elsõre. Pedig nem is carmageddonoztam, hanem mindent fegyverrel...😄
RelakS
Nekem elsõre sikerált normal-on 😄 És volt jópár hunter, amit szétlõttem...

Most végigviszem újra commentary módban, majd újra easy-n, hogy meglegyenek a kihívások is 😄

Ezt nevezem hosszú gémpléjnek <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Ha megunod, menj ki azon az ajtón, ahol a tudós áll

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

" le carmageddonoztam õket" <#nezze>

Pont elõtted egyel írtam, hogy a huntereket én hogy írtottam. Hát kocsival. Egy kanyi lõszert sem kell rájuklõnöd, csak gázold el õket. Van amelyik félreugrik, akkor fordulj azt jiháá.
A kocsira minek gépfegyver? Alyx nekem kilõdözött belõle, de a zombikat, combineokat is legázolhatod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TSL16b
Olcsón adjuk (mint a többit is), és nem fogjuk eltitkolni az sg igényes közössége elõl sem. <#wink>

Na 6 óra alatt meglett, a sztori nagyon jó, várom a következõ részt!

Viszont (enyhe spoiler):
Voltam akkora fasz hogy normálon csináltam, néha akkorákat kurvaanyáztam hogy a szomszédok is összefutottak! <#idiota>

A rohadt dzsihád-zombikba néha egy teljes tár nem volt elég a géppisztolyból, a strikeres kergetõzésnél meg már kínomba röhögtem hogy 3 (három!) hunter kísérte a strikereket és a strikert csak akkor lehet lezúzni ha az összes! hunter megdöglött körülötte, jobban örültem volna egy rakétavetõnek egy lõszerládával mint ennek az idióta kidobósdinak.

Lehet hogy van valami trükkje a hunterek kinyírásának, én nem jöttem rá szal le carmageddonoztam õket de így is csak harmadszorra tudtam azt a kurva silot megvédeni tiszta colin mcrae ez szerintem nem kellett volna <#duma>

Elég horror volt a játék néhány helyen, kettévágott emberek meg a lárvás barlang is durva volt, viszont hiányoltam a kocsiról a géppuskát, asszem HL2-ben volt rajta, a radar jó ötlet volt az nagyon tetszett 😊

Ott még nem jár.

Amúgy ti hogy írtottátok el a huntereket a Striderek mellõl? Én legyurtam õket kocsival. Gyors, könnyû, hatásos. 😊
Mindig tettem egy lasztit a kocsi hátuljára -- gyurma -- labda levesz -- strider kilõve. Húzás visza labádért,... ectera-ecetera.
Egy sem okozott gondot. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Jahogy mégcsak a tréningrõl beszéltek, lol

Jaaaa, háhá nincs semmi baj. Csak menj oda a profhoz aztán kienged az ajtón. Azt mondta ugyanis, hogy annyit gyakorolsz amennyit akarsz és ha végeztél csak menj odahozzá és majd õ kienged az ajtón.

Doki17
Én vevõ vagyok a bétára is szólj ha megvan.