Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc részeim:
-vonatmegállónál lelõni a repülõt
-az autóig vezetõ kalandok
-a hunterek támadása a hegyekben, a kis "üdülõfaluban"
Qwerty4
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
http://9gag.com/gag/5135249
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Qwerty4
Qwerty4
De semmi nem tudja ûberelni az alap HL2-t azt hiszem, soha nem tudja senki megteremteni azt a hangulatot amit árasztott magából.Az Ep2-nak egy-egy részénél mintha megérintett volna az a feeling, de mégse. <#pardon1>#pardon1>
A harcok is tetszettek, akadt nem is egy húzós helyzet.Huu a végén a strider és hunter támadás nem volt kutya...<#taps>#taps>
Több mint egy éve azt írtam itt, hogy addig nem cserélem le a HL2-õs logom amíg végig nem viszem az Ep2-t, hát végigvittem.Lassan logot is fogok cserélni, de még hagyom legalább egy hétig.<#vigyor5>#vigyor5>
Qwerty4
Tehát GMAN a jövõbeli Gordon Freeman aki segit önmagának a múltba ....
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
kékszem = kékszem 😊 és lehet, hogy a jövõbõl jött 😊 majd kiderül az ep3 ba ....
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
google-val keress rá, torrenteken fent van, pár kilobájt az egész. Tuti mûködik, tegnap végigtoltam a fix-el, és minden tökéletes vele.
a hidas résznél vagyok ahol a kocsival kell átugratni, de nem tudom kiegyensúlyozni a hidat, már 2 órája tologatom a roncsokat
segítsetek
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
itt akadtam el :
http://images.netbag.hu/20071021/10150178582.png
http://images.netbag.hu/20071021/10150348208.png
hogy lehet ezt a gyönyörûséget kinyírni ?
egyébként ez a kocsival elgázolós történet nekem nem jutott eszembe, de a halott társak rakétáit felszedve 2 elég volt a hunterekbe, illetve egy-két faházban mindig termelõdött egy olyan elektromos bénító lövedék abba a pulse-mittoménmilyen fegyverbe, amibõl egy találat is elég volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy én is utálom õket, fõleg amikor elkezdenek nekem rohanni.
Én elõször easy-n vittem végig, hogy minél hamarabb megtudjam a történetet a játékból, és ne a spoilerekbõl. Aztán újrajátszogattam 1-2 fejezetet azóta, meg commentary mode, stb, és most kezdem el elõrõl rendesen normalon. Szerintem nem sokkal nehezebb, mint az easy, pl a sima antlinok mintha egyáltalán nem lennének erõsebbek, 1 shotgun lövéstõl megdöglenek. Amik érezhetõen erõsebbek azok az antlion guardok, meg a fastzombiek. Easy-n egy lövéstõl megdöglenek, itt meg kell beléjük vagy 4(shotgun). Huntereknél még nem tartok, de van egy olyan érzésem, hogy azokkal sem lesz egyszerû dolgom.
Amúgy azt a fletchettes achievementet hogy kell megcsinálni? Azt kell ugye, hogy megölni egy huntert a saját flechettjeivel. De elõször is mi az a fletchette? <#idiota>#idiota>
Gondolom azok a darts szerû izék, de gravity gunnal nem lehet visszadobni nekik, ezek szerint azt kéne, hogy odacsalni õket, hogy amikor robbannak, akkor õk is sebzõdjenek belõle?
amik jonnek repulok, azt tavraketaval nem kell bombazni?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A kocsira minek gépfegyver? Alyx nekem kilõdözött belõle, de a zombikat, combineokat is legázolhatod.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Viszont (enyhe spoiler):
Voltam akkora fasz hogy normálon csináltam, néha akkorákat kurvaanyáztam hogy a szomszédok is összefutottak! <#idiota>#idiota>
A rohadt dzsihád-zombikba néha egy teljes tár nem volt elég a géppisztolyból, a strikeres kergetõzésnél meg már kínomba röhögtem hogy 3 (három!) hunter kísérte a strikereket és a strikert csak akkor lehet lezúzni ha az összes! hunter megdöglött körülötte, jobban örültem volna egy rakétavetõnek egy lõszerládával mint ennek az idióta kidobósdinak.
Lehet hogy van valami trükkje a hunterek kinyírásának, én nem jöttem rá szal le carmageddonoztam õket de így is csak harmadszorra tudtam azt a kurva silot megvédeni tiszta colin mcrae ez szerintem nem kellett volna <#duma>#duma>
Elég horror volt a játék néhány helyen, kettévágott emberek meg a lárvás barlang is durva volt, viszont hiányoltam a kocsiról a géppuskát, asszem HL2-ben volt rajta, a radar jó ötlet volt az nagyon tetszett 😊
Amúgy ti hogy írtottátok el a huntereket a Striderek mellõl? Én legyurtam õket kocsival. Gyors, könnyû, hatásos. 😊
Mindig tettem egy lasztit a kocsi hátuljára -- gyurma -- labda levesz -- strider kilõve. Húzás visza labádért,... ectera-ecetera.
Egy sem okozott gondot. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...