10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Seth
    nem, vízszintesbe áll, az úgy jó, nem kell döntve lennie
  • RelakS
    Ha meg mindegyiket lelöki, rossz irányba dől a híd, nem?
  • Seth
    a vezethető járművet gondolom nem lökte le, az nem azon a hídrészen van, de ha lelöki, akkor úgy is game over, kiírja hogy anélkül cseszheted ^^
  • RelakS
    Viszont ha minden roncsot lelökdös, akkor nem is fog átugrani, nem?
  • morvaigaben
    csáó mindenkinek!
    Most vittem végig az Episode Two-t és naon izgat a folytatás.
    Mikor adják ki az Episode Three-t?
    Valami kép, trailer?
  • Seth
    Ott a kocsi, azzal kell átugratni
  • Pityesz
    Sziasztok!
    Elakadtam az Episode Two-ban.
    Egy hídon állok, az autóroncsokat lelökdöstem , de így sem tudok átugrani a túloldalra!
    Van valamilyen speciális ugrás?
    Ill. mi a trükk?
    Előre is köszi!
  • MaxPayne
    console-t hogy hívom le? :) boccs a hülye kérdésekért
  • K Ace
    console-be: ai_disable 0
  • MaxPayne
    Az lenne a gond hogy mikor mentem a játékot és később a mentést betöltöm minden karakter mozdulatlan. Mi a megoldás?
  • MaxPayne
    Tudja valaki hol van a síma HL2 FAQ?
  • Seth
    a kocsival ne magadat barikádozd el, hanem lökdösd rá a lyukra amiből a dögök jönnek ^^
  • morvaigaben
    Üdv Half-life fanok!
    Egy kérdésem lenne: Az Episode One-ban a LowLife fejezetben nem tudok kimenni. Követnek a bogarak, ha Alyxet támadják elkezdem kinyitni a csapot akkor meg engem harapnak és így visszafordol a csap(ez a második).Mert az első csapnál magamhoz húztam egy kocsit és az megvédett, de itt nincs semmi amivel eltorlaszolhatnám magam. Segítsetek!
    Válaszotokat előre is köszi!
  • TSL16b
    Akkor ezt nevezik "izgalmas új kezelőfelület"-nek?
  • K Ace
    pff gyerekek ma a steam nagyon kicseszett velem, azthittem szívrohamot kapok. Egyszer csak kilépek a tf2-ből 1 óra játék után, és mit veszek észre? Eltűnt az orange box tartalma a my games listából, csak a hl2 maradt ott azis pre-load ban, hogy vegyem meg. Szerencsére steam ujraindítás után helyreállt mindenm, de képzeljétek milyen lehetett hítelen meglátni, majdnem lefordultam a székről. A hiba nemtudom mi volt.
  • daneelolivaw
    apropó,milyen e-mail címre lehetne írni ezt a problémámat? mert elküldtem az [email protected] (vagy mire), és nemtom, h jó hely-e
  • daneelolivaw
    sztetek meg lehet oldani, h az ep2 fájljaiból bizonyos fájlokat átmásolgatok (mondjuk konfigfájlokat) a hl2 mappájába?
  • Dodo55
    Egyszer majd frissíteni fogják a HL2 meg az EP1 motorját is az új enginere, amit az EP2 használ, akkor valószínűleg jó lesz azokkal is.
  • daneelolivaw
    nah,mindegy,írtam a valve-nek
  • daneelolivaw
    szal akkor semmi ötlet :D kár,pedig fun lett volna gamepaddal vinni végig :(
  • chopin42
    Milyen géped van? Lehet nem haverok. Ha warezed van, sztem nem annak a hibája.
  • chopin42
    Told billentyűvel és egérrel. Ez FPS nem mortalkobmat.
  • daneelolivaw
    csak türelem :)
    el fog az fogyni. de az én kérdésemre valaki tudja a választ?
  • Mindkillers
    Srácok,a végén amikor a rakétát kell megvédeni a Combine-októl akkor mennyi jön? Mert már 8-9 et kinyírtam de már megint jön 4 egyszerre...
  • daneelolivaw
    üdv!
    szóval megkaptam a karácsonyra az orange boxot, és xbox 360 pc-s kontrollerrel akarnám tolni... de itt kezdődnek a gondok. az episode two-nál nagyon faja a joystick beállítás, lehet vele menni rendesen. de a sima hl2-nél nagyon ratyi. egyetlen analóg kontrollerrel lehet mozogni,mással semmit sem, nem lehet fel-le nézni,stb.. tudna rá valaki megoldást?
  • Skyline
    Hali boldog karácsonyt!:)
    Van egy kis gondom...Most toltam végig újra a hl2-t,aztán lenoymtam az epi1-et,most kezdtem el először az epi 2-t,de olyan fura az egész....Az első 5 percnél járok,a kép ugrál ha elkezdek mozogni (elre hátra indulok,párat mintha ugrana a csóka úgy ugrik a kép),valamint nem hallom a csaj hangját...Beszéd közbe még csak nemis tátog pedig magyaráz nekem,ki is van írva....
    5let?
    Thx!
  • bigfoot
    nah ilyen nekem is volt,azt csináltam hogy azt a pályát elkezdtem újra, és utánna nem fagyott le!szal ne a mentésből hozzd vissza hanem a pályát kezd újra
  • 89
  • Yoda001
    uninstalláld
  • reaper4
    ok, de lécci ha akarsz vmit, akkor 1 hsz-ben írd le ne 2-3-4-5 ben. mert ahogy írták már előttem "ez nem chat". ha valaki tud, akkor válaszol és nem kell sürgetni az embereket, mert ez csak ellenszenvet vált ki. ennyi. amúgy full ellenszenves vagy nekem :D (csak őszintén)
  • zsombor23
    csak idegesít hogy a végén nem tok tovább menni!
  • zsombor23
    jó ok bocs lenyugodok!
  • reaper4
    nem kicsit :D
  • zeli
    lol, ez az utolsó néhány hsz.
  • Yoda001
    nyugodj már le, ez nem chat
  • zsombor23
    azon kívül hogy segítséget kértem??
  • zsombor23
    mit hoztam fel??
  • reaper4
    paraszt. te hoztad fel és most meg fikázol? loool
  • zsombor23
    lol má ezt haggyuk valaki más tud segíteni??
  • reaper4
    hihetetlen. nézd már meg kinek írtam! magamnak nem? ne bassz fel :D