10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• zsombor23
    ok! kaptam egy 1est de mostmár pls segítsen valaki!
  • reaper4
    helyesírás 1es. leülhecc :D
  • reaper4
    az uccsó sor volt csak nagybetű,mer kihangsújozottan fontos volt számára :D szal
  • V43 1105
    Caps Lock off, Zsombor :]
  • zsombor23
    HAly! Lenee egy elég nagy gondom az episode 2 vége félé tartok pontosan a "különös barátunk" küldetésnél. Alyx találkozik az apjával beszélget aztán mennénk alyxel dr kleiner-hoz hogy adjuk oda neki az infókat mennénk be egy ajtón és akkor befagy a játék én tudok mozogni csak alyx és az apja nem de am minden más npc tud mozogni!
    PLS VALAGI SÍGÍTSEN VÉGIG AKAROM VINNI.
  • cumfu
    már ez is megvan!!! zseni vagyok XD :D :O :P
  • cumfu
    heló! tudom h ez warez kérdés, de lejjebb is voltak...!!! Letöltöttem az episode one-DMA verziót, de nem tudom elindítani! 1. kicsomagolás, 2. run to .bat, 3. jácc! minden megvolt, de közben hibát ír ki. (nem a sima hl2 mappájában van az ep1, lehet h ez a baj?) ja és még ez van oda írva az nfo-ba: Greetz fly out to the flies!. segítséget előre is köszi
  • cumfu
    már megvan!!!
  • cumfu
    heló! én nem tom hányadik pálya ez, de elakadtam ott, ahol romok közt kell menni, és vannak ilyen konténerek, ami az áram miatt ráz, meg olyan szörnyek támadnak, ami megszökött a prof-tól az játék elején! arra gondolok, hogy fel kéne ugrálni a lemezekre a nagy konténer mellett, de nem megy! valaki legyenszives választ adni, hogy mit csináljak! Üdv
  • Crazyn
    Hali!
    Elakadtam a This Vortal Coil résznél:
    "You're not done yet, this tunnel leads nowhere. You have to come back out and
    run to the left until you hop down, then immediately go right to find another
    tunnel. Follow this one to its end.

Have either the GG or the SMG in hand. When you emerge, sprint to the left
    until you reach some boards against a hole in the wall. Bust them quickly and
    hop in. He will be on your tail and take some shots at you while you're in
    here. So look quickly look down and bust some boards on the ground to get to
    safety...."

Namost ahogy követném a sineket, pár méter után egyszerűen kidob a játék.

Mi lehet a gond?
  • zoolee
    OKé..Köszi..Erre nem is gondoltam.:)
  • Rage47
    a guruló akármit vidd alyxhez és ő megbütyköli
  • zoolee
    Hali..Elakadtam az ep1. ben az első map on.:S ..Ugye dog átdobott a citadellába..Aztán ott zuhant a verda mindenfele..Onnan alyx el bementünk egy kis terembe, ahol bütykölt valamit a gépenÖ ott maradt, engem leküldött egy liftel egy szintel lejjebb valami bazi nagy terembe ...Ha elmegyek a lifttől jobbra ott egy health+suit "töltő" ha edíg tovább megyek akkor egy cső lóg le a magasból, benne pár olyan guruló akármi..És azokat kilehet egy gombbal engedni..Ott mit kell csinálni?

THX...
  • Dodo55
    Ja, és ne próbáld robbanóhordóval kiakasztani, mert egyszer valaki azzal próbálta, de nem működött neki XD
  • overlocker
    THX
  • Yoda001
    f5 mielőtt írsz..
  • overlocker
    Ez utána van miután mglogtam a szörny vagy oriás ok vagy mi elol ami kergetett.. csak nem akar a lift jönni
  • Yoda001
    a hátad mögötti kis vízben van ami kell középre
  • overlocker
    Elakdatam itt: ha elhum a kart visszamegy.. mit kell cinálnom? ugye azt kell elérnem hogy jöjjön a lift? de hogy?

• Kori
    http://cs2.hu/doc1342/1/
  • zoolee
    Fu..én ma fejeztem be de nem vágom hitrelen ez meik map:D
  • Seth
    nem a vízbe, hanem ahol beérkeztél ebbe a terembe, fennt, ott kell az utat keresni
    Egyébként annó, mikor kijött a game, a játékosok 50%-ka elakadt itt , ebből 49% megpróbált a hordókból utat építeni a csőhöz(köztük én is :D), ami aztán totál felesleges volt
  • cumfu
    heló! igen bemegyek ott balra a piros lámpánál, és ott van asszem 2 "emelet" amit egy létra köt össze, és az alatt is víz van! Ott hova essek le, és mit csináljak ott? Én leestem a vízbe is meg minden hova, de nem bírok rájnni mit kellene csinálnom :(. Írj
  • Seth
    Ott ahol beestél ebbe a terembe, a korlátról felugrassz a csőre és végigmész rajta és a túloldalon fennt pedig leesel
  • cumfu
    heló! Én most a sima HL2-vel játszok, de elakadtam a 2.,vagy 3. pályán. Már a piros kaszás röpködő kis valamik támadnak rendesen..! ott vagyok a hogy bementem 1 terembe , rengeteg ilyen "robot" van ott, és egy csomó hordót fel kell robbantanom, hogy felrobbantsam őket! Ez megtörtén, és nem tudom h mit csináljak. Alattam víz, (egy rácson állok) van lefele 1 létra, de ott nem tudok semmit csinálni. Valaki legyenszives egy végigjátszást belinkelni, vagy segíteni. Köszönöm előre is!
  • Rip
    Hihi! :D
  • Depridol
    háháááháááwww lényeg a commodore feeling
  • RelakS
    Nem maradt le, mert a program van szarul megírva, és felb@ssza a rencer chipjeit :P
  • Rip
    Nem jó, mert ha ez a vége, akkor lemaradt a ?LOAD ERROR :D
  • Depridol
    tetszik az avatarod
  • Dodo55
    Eredetileg a sima HL2-ben is benne lett volna, az Alpha vagy Beta leakben van is egy Borealis-os pálya, ahol Stalkerek ellen kell menni.
  • berczely
    Mért ez legendás?
  • RelakS
    Borealis
  • grebber
    Na végigtoltam 2x-ra immáron magyar nyelven.
    Várom már a 3. epizodot.
    Kiváncsi leszek erre a "legendás" Boralis-re (nemtom igy kell-e irni).
  • Crazyn
    Hali!
    Elakadtam a This Vortal Coil résznél:
    "You're not done yet, this tunnel leads nowhere. You have to come back out and
    run to the left until you hop down, then immediately go right to find another
    tunnel. Follow this one to its end.

Have either the GG or the SMG in hand. When you emerge, sprint to the left
    until you reach some boards against a hole in the wall. Bust them quickly and
    hop in. He will be on your tail and take some shots at you while you're in
    here. So look quickly look down and bust some boards on the ground to get to
    safety...."

Namost ahogy követném a sineket, pár méter után egyszerűen kidob a játék.

Mi a gond?
  • bigfoot
    Portal ból kiderül?az vmi game vagy mi?(levok maradva)
    egyebként az a Dr Magnuson vagy ki is ott volt black mesaba?mert full nem emlékszem itt meg vmi mikros esetet szövegel,mikor HL1 ben felrobbantjuk a mikrot?:D
  • 89
    Igen, de ahogy Seth is írta, a Borealison lévő teleport rendszer még a kezükbe kerülhet...
  • bigfoot
    most akkor úgy néz ki hogy a rakéta fellövésével megszünt az éppen létrejövő teleport ,amivel combine erők jöttek volna a földre, és most már csak a földön maradt erők ellen kell harcolni?szal teleport nincs nyitva ugye?és a combine ok vezérét még nem lehetett látni ?
  • tboy01
    Ok köszi, tudtam hogy valamelyikben van csak nem derengett, mert rég játszottam már Half Life-al
  • Kori
    az alap HL-ben van ott pálya de a HL2-ben nincs