Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak 128kbps. Legalábbis ami a játékban van zene, az annyi.
Noninnyó
De ez most nem megy ahogy nézem, szal válassz valami mûködõt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

dante3
MPEG 1.0 layer 3, 320 kbps, VBR, 44,1 kHz

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Milyen 116MB???
27 mega csak.

De felrakom majd én.
Blekk Síp
Sztem a 4shared.com ilyesmire pont jó (max 2 klikk a regelés. és ad 5GB-ot), vagy a 2xupload.de.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Noninnyó
Hû, az szuper lenne, mester 😊. Én ezt szoktam használni:
www.files-upload.com

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

offkorz
már sikerült kiszednem minden hangot és zenét amit akartam, de ha ez nem nekem szólt akkor szori. 😊

dante3
Nekem megvan a soundtrackje az episode 2-nek, ha tudtok egy feltöltõoldalt amire feldobhatom, akkor megteszem! 116Mb

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

offkorz
köszönöm.

Noninnyó
Csövi! GCFScape nevû progival a .gcf fájlokból ki lehet szedni mindent.

offkorz
helóz.
valaki nemtudja valahonnan meglehet szerezni a HL2. epizódban lévõ hangokat.és zenéket?nagyon kellene terveim vannak vele.nagyon megköszönném.ha valaki tudna segíteni.

Seth
Ott lyukról lyukra kell menekülni elõle, egy lehetséges út van, úgyhogy talán nem fog gondot okozni a továbbjutás. Egy golyót se pazarolj rá, felesleges

PSN ID.: Beegabor

Aki tolja az epizód kettõt és esetleg már tovább tart mint én akkor az tudna segiteni, annál a résznél nem tudom merre kéne szaladni vagy mit kéne csinálni, ahol ez a nagy izeltlábú izé kerget 😊 egy ilyen póklakba vagyunk, nagyjából a 4,5 pálya lehet, és a furcsa faszikám mondta, hogy ne nyiffantsam ki hanem csaljam valahova ezt a bogarat... ??

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DarkSector
Én sem hagyom ki, mert így is végig szeretném nyomni akkor a sima HL2-õt...
Király lehet így...
Cselezgetni a katonákat, meg kitérni a sérülések elõl..
Mint egy fedezék...
Persze az alapjátékhoz viszonyítva ez csalásnak is felfogható, de én már vagy 2x mentem végig, a HL2-õn, úgyhogy most már szórakozásnak jó!

Ha mûködik, akkor írj...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Cool 😄 Este ki is próbálom 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Most akkor mi lesz?
Lesz 1 topic...vagy 3 topic lesz?
Mert ezzel teljessen megváltozik a játékmenet, és az amúgyis király HL részeit a portal egy magassabb szintre emeli!
Bárhová el tudsz jutni a kapuval...

Ez nem rossz...remélem rendessen mûködik is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Srácok EZT nézzétek meg....!!!
2 kúl játékból egy még kúlabb?!!!!!!!!!!!
HL2 + Portal jobban kapcsolódik egymáshoz, mint hittük!

BiG G
honnan tudod hogy Bulgár nagyvárosban? vmi infót errõl pls 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Rage47
Sztem Eli lett a legjobb😊
Depridol
ezek szerint nemcsak én gondolkodok igy.....

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
a bulgárok meg nem ciril betûkkel irnak.. ott a pont😄

Depridol
igen 😊)

Depridol
haha az ALAP KONCEPCÍÓ mérföldekkel jobb...

BiG G
én sem, bár ezt inkább úgy szokták mondani hogy nem rúgnám ki az ágyamból... a lerúgni valamivel agresszívebb 😄DD

Azért nem rugnám le az ágyamról <#finom>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BiG G
de az elõzõn sokkal inkább hasonlít a játék-beli Alyx-ra.

Ez azért egy fokkal szebb kép "Alyx"-rõl szerintem

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Itt azt írják a vért szívják ki az áldozatból. Nekem totál úgy tûnt az agyát szívják ki. Meg szerintem nem a telekinetikus erejükkel repülnek, hanem a hátukra szerelt gépezettel. Ugyanolyan tányér propeller van rajta (két kissebb), mint a Combine repülõmasinákon. Szerintem azok reptetik, nem pedig magukat.

Noninnyó

koschwarz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször át kell jutnod gyalog a letört híddarabra, majd ott a roncsokat a híd túlvégérõl (alyxékhoz közelebbi oldalról) úgy lelökni, hogy a híd autóhoz közeli része lehajoljon. mintha egy mérleg lenne...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
A játék végén (de már az eleje környékén is találkozunk

Azzal a lénnyel akik megölik Alyx faterját.Na azik micsodák??

Next PC upgrade: 2022

RelakS
Látom, Alyx apjának nem csak a játékban van állat egy feje 😊

Némelyik nagyon durván hasonlít az eredetire...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
Options -> Audio->Captioning és ott kiválasztod!

Next PC upgrade: 2022

azé Alyx jóval szebb mint a csaja,akirõl mintázták😊

lámer kérdés: hol lehet bekapcsolni a feliratot?😄

BiG G

AntiHero
no comment<#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Requiem88
igen odaírtad.

"SPOILER! Blablablaolyancuccokamiketspoilertagbekénerakniblablablabla"

így kellett volna:
Blablablaolyancuccokamikspoilertagbenvannakblablablabla

ennyi. gondolom érzed a különbséget, és kinézem belõled hogy tudod hogyan kell spoiler taget csinálni (mármint amit mutattam).
Akkor?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

PhantomAss
""
õ a valódi Alyx?

GOOBY, pls

Közben meglett:
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=204303
Nem tudom hova tûnt a videó, de ha valaki megtalálja linkelje be, olyanok voltak benne, hogy a HL2 elején mikor a Combine mutat a szemétre, hogy dobjuk ki a kukába, akkor nyom egy portált a falra, egyet a szemét alá és belepottyan 😊
Én is "bed"-et értettem 😊
Seth
baszus ezzel szívesen végigtolnám megint a hl2-t, csomó poénos dolgot lehetne vele csinálni ( nameg egy halom bugot is lehetne kreálni, de az most mellékes 😄 )

PSN ID.: Beegabor

Hello. Meg tudnátok mondani hogy merre menjek az Autóval miután megtaláltam és beszálltam. Csak mert a hidról leesek mindig. Elöre is Kösz.
http://www.primotechnology.com/2007/10/17/half-life-2-portal/
Ez volt már? Videót is láttam belõle, de már nem találom...
"Jó is lenne, ha ezt mondta volna. Mi lenne itt az EP3-ban 😊).
"I'll catch up with you in a bit" - majd ütközünk egy bit-ben 😊"

Hahaha elsõre én is azt értettem, hogy: "I'll catch up with you in a bed"
Néztem is "hogy mi van, most poénkodik az öreg miatt (elõtte volt az unokás beszolása)?" Visszatöltöttem, bekapcsoltam a feliratot akkor látom, hogy nem bed hanem bit. Nem kicsit mindegy a mondandó lényege. Lehet nagyon bed-et akartam hallani hehehe.

AntiHero
Na jó nem veszekszem. Látom nem tudlak meggyõzni.
Akkor is oda volt írva a SPOILER. Szval jogtalan volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amiket felsoroltál, azok semmilyen történetbeli spoilert nem tartalmaznak, csak a játékmenettel kapcsolatban pár olyat, amit egyébként is tudni lehet rég.

Te viszont a leges legnagyobb spoilert írtad be. És nem tudok szerkeszteni.
DarkSector
Jah nem akarlak rábeszélni, de a Portal sztem ki..ott jóra sikerült..
TF2-õt meg majd megnézem, mert az videók alapján eléggé szórakoztató lehet...

JaSoN HuNTeR
Srácok amugy Gman az most kivel van a játékba?Vagy ez valami Matrix féle gamma mint ott az a csaj???😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0