10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
MagyaR #40 Énis vmi őszről hallottam -
FLeK0 #39 Nem tudom, de e honap vegen esedekes az ati uj generacios kartyaja, amivel mar a HDR-es dolgok is gond nelkul fognak futni, de biztos van par mostani csucskartyanak is 512-es valtozata. -
FLeK0 #38 Azert mert Gordon nem latja magat a jatkeban, ahogy eddig se. -
MagyaR #37 Most egy nem témabeli kérdés, de mivel te eddig minden kérdésemre válaszoltál remélem erre is tudsz: (de azér más is válaszolhat ha tud)
Most a magyarországi boltokban, azt ati radeon x800 256 megás kártya a legjobb ati amit kapni lehet.
De hallottam valami x850xl-ről ami 512 megás. Nemtom, hogy csak külföldön lehet-e kapni, vagy még nem jelent ki, de akkor az lenne a kérdésem, hogy mikor fog 512 megás ati kártya kijelenni, amit nálunk is lehet majd a boltokban kapni, és mi lesz a neve?
Ugyanis jólenne ha karácsonyra beszereznék egy ijet. -
MagyaR #36 Akkor mér csak alyxot mutatják a trailerbe, ahogy öldösi a bogarakat meg a nemtom miket? :D -
#35 de talán -
FLeK0 #34 Gordonnal fogunk menekulni kifele a varosbol, ezt mar leirtak. -
MagyaR #33 Szntem úgy fog kezdődni, hogy túléltük a robbanást, gordon eltűnt, és amikor mutatták a trailerben, hogy azon a helyen vagy egy olyan vonatban, ahol a robbanás volt, gondolom titokba kisunyizol onnan.
Vagy lehet, hogy össze-vissza fog ugrálni az időben, vagy nemtom.
De lesznek benne hangyalesők ezekszerint, meg valamilyen új félelmetes zombi féle, ami ember alakú.
Idéznék: I found him!
2. amikor nézelődik a vonatban, azt mondja, hogy stalkers. És akkor előjön egy szörny.
Ennyi -
MagyaR #32 Ezt nem hiszem el.
Mér írják, azt hogy nem tudni kivel kell menni, amikor az egész trailerben alyxet láthatjuk ahogy lövöldözik? :DD -
MagyaR #31 Ja és azt megjegyezném, hogy azt írták, hogy még nem lehet tudni, hogy kivel megyünk.
De szntem tuti nem gordonnal.
Gondoljatok a blue shiftre meg az opposing forcera! -
MagyaR #30 Vazeg. Én akartam belinkelni -
#29 jobb klikk, mentés másként -
#28 tessék-friss, ropogós :D -
MagyaR #27 Szeptemberbe jön ki nem?
Akkor egy trailernek már ideje lenne. -
#26 tom láttam és a sniper azt hallottam az is lesz de nem a felhúzós snipa hanem a sorazos -
FLeK0 #25 Ketlem, a hl2 is azon az aron van most is amin kiadtak haromnegyed eve. -
MagyaR #24 Gondolom lemegy 5000 huffra 1-2 hónap alatt. -
FLeK0 #23 Feltehetoen 7-8 ezer Ft korul indul, mint mas kiegeszitok. -
MagyaR #22 És azt nem lehet tudni, hogy mien áron? Mivel csak kieg. biztos nem lesz annyi mint a hl2.
Én meg pont karácsonyra akarok 512 megás atit majd (ami ősszel jön ki asszem)
De tok várni 1 hónapot. -
#21 Inkább november - a 3D Gamers szerint. -
#20 Én úgy tudom ,hogy a Half Life 2: Aftermath szeptemberben jön.
Ez még mindig így van?? -
MagyaR #19 Az a fegyver biztos benne lesz, amit kivágtak a hl2ből.
Az a rohamkarabély. A bétaverziójába még benne is volt. -
MagyaR #18 Én úgy hallottam, hogy alyxel, és az elkezdett szálakat lezárják, de viszont újakat nyitnak benne. -
MagyaR #17 Ha igaz, hogy 1/3ad annyi idő kell hozzá, nehogy eztis 10 000 huffér árulják, mer 5nél többér nem veszem meg :D.
(Azér vok kénytelen megvenni, mer a hl2 is eredetibe van meg, és akko inkább legyen meg a hl sorozat eredetibe, minthogy e célból külön töltögessem) -
#16 lesznek ebbe új fegyverek? -
#15 akkor ugyanúgy freemannal -
#14 nem -
#13 igaz hogy ebbe majd alyxxal kell menni -
#12 én se azt mondtam, hogy abban a percben csinálták az interjút -
Cat #11 -
Cat #10 már nem azért, de ezt már majdnem két hete bejelentették:
http://www.sg.hu/cikkek/36450
http://www.sg.hu/cikkek/36583
-
#9 Hát ja, elég gáz ha azt tekintjük hogy maga a HL2 is elég gyorsan végigtolhato volt -
#8 kiegészítőnek teljesen jó sztem -
#7 1/3-ad idő? -
#6 szal, a PC-s újságban előbb jelentek meg a hírek (természetesen rosszul :) -
#5 "A játék természetesen a Steamen fog megjelenni, de kapható lesz dobozos formában is"
ezt Doug Lombardi nyilatkozta, a PC-s újság (PC Action) hírei után, hogy tisztázza a játék megjelenésével kapcsoltos dolgokat
"Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot"
...
Az újságból az alábbi információk voltak megtudhatóak a folytatásokat illetően:
Aftermath:
• Az E3-on bemutatják a következő hónapban
• Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot
• A végig játszáshoz kb 1/3- idő kell mint a HL2-höz.
• A megjelenés 2005 őszére várható
ez az interjú előtt jelent meg
tehát az interjú elsimította a dolgokat/pletykákat -
#4 ojeah. -
#3 ezt nem értem...lehet én vagyok a hülye...
" A játék természetesen a Steamen fog megjelenni, de kapható lesz dobozos formában is"
"Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot"...
most akkor melyik!?
-
#2 JIPPÍÍÍÍ! -
#1 Half-Life 2 folytatódik
A Planet Half-Life egy interjút készített a Valve egyik vezetőjével Doug Lombardi-val azért, hogy a Half-Life2 folytatása körüli pletykákat tisztázza végre. Ami sikerült is! Lombardi az alábbiakat nyilatkozta:
„A Half-Life 2: Aftermath megjelenése késő nyárra tehető! A történet Gordon Freeman kalandjaival folytatódik onnét ahol a HL2-vel abbamaradt. A játék természetesen a Steamen fog megjelenni, de kapható lesz dobozos formában is! Az E3-on nem fogjuk még bemutatni!
A Half-Life2 XBox verzióját is megtekinthetik az érdeklődők a Microsoft sátrában az E3-on, bár a játék csak Augusztusban fog megjelenni XBox-ra.”
Az interjút kiváltó előzmények ››
A Geme Meca új képeket kapott a Half-Life2 folytatásáról abból a célból, hogy azokat bemutathassa. A képeket a Kóreai Steam kiadó adta közzé.
Kép 1
Kép 2
Ezen kívül ezgy német Számítástechnikai újság a PC Action főcímben hozta le a Half-Life 2: Aftermath-ot, beharangozóan a hamarsan várható megjelenés reményében
Újság
Az újságból az alábbi információk voltak megtudhatóak a folytatásokat illetően:
Aftermath:
• Az E3-on bemutatják a következő hónapban
• Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot
• A végig játszáshoz kb 1/3- idő kell mint a HL2-höz.
• A megjelenés 2005 őszére várható