10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6775 Feltelepitettem az episode one-t de a játék inditása után mindig kidob Engine Error, Platform Error: module failed to initialize hibával. Próbáltam a videókártya driver-et frissiteni de ugyanezt a hibát írja új és régi driverrel is. Valakinek van valami ötlete?? -
Nandusz #6774 Tudja valaki, hogy hogyan kell magyarítani a Half-Life2 Episode two-Unleashed verziót? Csak mert nekem nem akar működni a fájlok felülírása és a steam-hungarian.reg alkalmazása után.
Egyébként ezt a steam kérdést sem értem. Mert pl. az Episode one-nál nem kellett ezzel variálni, ott megy. -
szmeagoll #6773 hell!
még régebben vki írta h a steamet offline is lehet helyezni...
erről érdeklődnék mivel szeretnénk egy orange boxot és a steam jobb enne offline úgy mond.
úgy tudom van több módja is lehetőleg minél többet szeretnék tudni h biztos mennyen!
előre kössz!
RESPECT! -
hbalazsnyh #6772 Üdv!
Kérek valakit, hogy segítsen nekem. Az lenne a problémám a sima HL2-vel, hogy minden loadingnál kidob a játékból de csak annyit ír, hogy a HL2 leállt és elnézést a kellemetlenségért.
Köszi! -
#6771 Megvan. Elsőre. Elnézést, hogy zavartam. -
#6770 Bocs, bocs... Nem tudom merre kéne menni, de most megpróbálom még1szer. Remélem sikerül. -
#6769 Hát szűkszavú voltál tudjuk hol a gömb (de az nem átlátszó tudtommal)Miért nem tudsz ott továbbmenni? -
#6768 "kijukattam" omg -
#6767 Hello!
Az EP1-nél ott tartok, hogy 'kijukattam' a nagy átlátszó gömbnél és nem tudom hogyan tovább. Ha nagyon szűkszavú voltam képet is felrakok ha akarjátok.:) -
#6766 A bejelentkezés képernyőnél jelöld ki a password megjegyzőt.
Így már net nélkül is tudzs játszani mivel a megjegyzett jelszóval Offline-ba lép a steam. -
janisz72 #6765 Hello Mindenki!
A kerdesem a kovetkezo,hl2 jatek,a media marktban vettem,nem a narancs szinu!Telepites az interneten keresztul(steam).Vegeredmeny:nem tudok a jatekal jattszani,csak ha van internet kapscolat!Seitseg!Mit kell tennem,hogy net nelkul is jatszhasak?Segitsegetek elore is koszonom! -
#6764 Hát nem pont ezt csináltam de sikerül sima minden!Kössz! -
#6763 Rakj fel minden updatet ami winupdaten van (kivéve a nyelvi csomagokat), pluszba keress rá microsoft.com letöltéseinél "virtual address" és találsz egy ilyen updatet (az első kidobott találat az x86-os, a második x64-es Vistáé), aztán ha ottvagy futtasd le a directx webupdatet, majd rakd fel a legújabb nvidia driver, indítsd újra a gépet és menni fog. :D -
#6762 Hát nekem Vista alatt az istennek se akar kisimulni a HL2!Control Panelben próbáltam állítani de semmi eredménye! -
#6761 Fél perc se volt találni egy torrentet, mást meg ne várj: Hl2:EP2 Complete OST by TPB -
szmeagoll #6760 kérlek az én kérdésemre is válaszoljatok ha tudtok!! sajna a gép nem keni a játékot de a zenék nagyon jók... -
#6759 A hl2 videók legjobb jelenetei is kimaradtak a Hl2-ből, ez nem újdonság... -
Dodo55 #6758 Biztos lesz, csak azt mondták, hogy most jó sokáig vissza fognak tartani minden infot.
Gondolom azért, mert amik kijöttek trailerek az EP2-ről, azokhoz a végén sok köze nem volt a végleges játéknak :) -
#6757 köztudott hogy lesz,és azis hogy készül,azt hogy mikor jelenik meg nemtudjuk. -
#6756 Lehet már tudni hogy lesz-e Episode 3 és ha igen kb. mikorra tervezik? -
szmeagoll #6755 ugyanis nekem csak a zenék kellenének... -
szmeagoll #6754 ja ez NEM vareztéma (remélem) -
szmeagoll #6753 hy! nem tudtok olyan oldalt ahol ingyér letölthetem az ep 2 offical soundtracket? -
#6752 Húú gyerekek de nem ilyen véget vártam ehhez az ep2-höz. Gonoszan hamar vége lett ott, ahol egyáltalán nem számítottam rá. Na majd ep3 folytköv. -
#6751 Hali, az episode 2-ben, a lakatlan házban vagyok, a combine katonákat kiiktattam, maradt egy pár hunter, de azokat csak az egyik ablakból tudom kilőni, de mindig jön egy új. a házból csak a kocsihoz tudok kimenni, ami két energiamező között van. hogyan tovább? -
#6750 De a steamen nincs hozzá crack. -
#6749 a megoldás hogy felmész steamre és letöltöd onnan :) -
#6747 Már rég van hozzá javított crack. -
Menő #6746 Hy
Lehet voltmár ez a kérdés, de most nincs kedvem visszaolvasni 200 oldalt. Van valami megoldás a rózsaszín textúrák orvoslására? -
#6745 ahhha sikerült...játékban kikapcs cc-ben bekapcs 16x-re olyan sima minden mint a babapopsi -
#6744 Azért, mert NVidia kártyád van, és az nem ismeri a 6x módot. Válaszd a 4x-et, vagy erőszakold meg NV Control Panel-ből -
#6743 milyen cucc?Leszedtem legújabb NV drivert control paneles (Vista van fent) Overclocking?Az nem a kártyáthúzza?Kicsit noob vagyok sorry!Ja meg kicsit off! -
Dodo55 #6742 Van az a cucc, ami unlockolja a Control Panelben az overclockingot, ahhoz jár ez, ilyen kis tálcára ülő ikon, amire kattintva megnyílik egy menü sok opcióval. -
#6741 NVTray ezmi? -
Dodo55 #6740 A 6x-os mód nem működik rendesen. Szerintem kapcsold ki a játékban, és NVTray-el írd felül, azzal én olyat is rá tudok erőltetni bármire, amit nem is igazán tud a VGA-m.
A HDR belevarázslásához meg az időt kéne előrevarázsolni kicsit, ugyanis egyelőre nem lehet, de ígérnek egy update-et hozzá, ami frissíti az új engine-re a mapokat meg HDR-esre, csak eredetileg azt ígérték, hogy az Orange Box megjelenésével egy időben jön ki, aztán meg azóta húzogatják az időt, azt mondják mindig 1 hónap azt nem történik semmi. -
#6739 Hali!
Miért van az hogy felteszem a Half-Life 2-t és 6x élsimításra beállítom minden maximumra és tök rece minden!Control Panel-ban is próbáltam feltenni magasabbra az álsimítást de semmi haszna!Ja és HDR-t lehet valahogy varázsolni a játékba? -
#6738 Valahol van egy létra. Arra mássz fel és lesz ott vagy 20 rakéta. -
Dodo55 #6737 give ammo_rockets
Amúgy van ott valahol egy láda, amiben van végtelen mennyiségű. -
#6736 jó, de csak két lőszerem van, az meg kevés neki -
#6735 Rakétavetővel kell lőni.