Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szépen túlzol itt-ott-amott.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Szeretném leszögezni, hogy még mindig játszom a játékkal és ha sikerül embereket szerezni nagy örömömet is lelem benne, de itt van pár dolog amit én hiányolok, és ami talán jobbá tehette volna a játékot.

- nem ennyire merev kaszt rendszer. Jobb lett volna, ha a szakmákat máshogy alakítják ki és idõ közben dönthettem volna, hogy akkor most imp vagy repunlic leszek...esetleg vmi neutral (pl hutt). Tudom, hogy a sztori központúság miatt ezt nem lehetett így megcsinálni.

- Ha már a sztorinál játszunk. Lehetett volna kicsit variálni. Ez a fix bolygósorrend nem az igazi. Mondjuk én inkább híve vagyok a sandboxosabb dolgoknak, de lehetett volna jobban variálni.

- A játéktér nagy része egyszer használatos. lásd az elõzõ pontot. megcsinálsz egy adott bolygót és nem nagyon jársz oda többet. Nincs miért.

- World pvp: kellenek célok, jutalmak, fékek. per pillanat amennyire látom ez nem nagyon él. A két frakció eléggé el van különítve, ha jól tudom sokáig más bolygókon is tolják...más a bolygósorrend.

-pvp: 3 wz kevés. kellett volna több és külön jelentkezhetõ, a legkevesebbet használz wzket ki kéne venni idõrõl-idõre és egy másikkal helyettesíteni, átdolgozni, pihentetni.

- Craft. ez a recis dolog nem az igazi. Mindenki ugyanazt tudja, csak néha critel és lesz augment slot (armorokon mondjuk). Jobb lenne, ha több faktoron múlna, hogy ki-milyen terméket gyárt le végül.

- minden egyes dolgot craftolni is lehetne. Az igazán jó craftolt cuccnak jobbnak kellene lennie a dropoknál.

- pve: raidek: kevés és bugos. ezzel együtt szeretek raidelni.

- loot. fpkbe, hmekben kéne variálni a loottal. ez a csak zöld esik, meg ezek a kurva tionese kristályok, amibõl van vagy 500 semmire nem jó. Az elején igen, hogy esetleg felöltözhess, de utána át kellene tudni váltani.

- gear. nem kellene ennyire hangsúlyosnak lennie. Arról nem is beszélve, hogy szabadon kellene tudni színezgetnünk a cuccainkat.

- népesség: valahogy nagyon elszámolták. A standrad szervereken is alig lézengenek néhányan. Az ha este fleeteken olyan 30 ember van és a többi bolygón is csak 4-5, az nem igazán mmo.

- közösség: semmi olyan tool 6cucc nincs amivel a közösségi létet lehetne építeni. Cantináknak nem sok értelme van. kellen saját housing, stb.

Van még több dolog amit említhetnék, de egyelõre most legyenek csak ezek.
Nem. Ez csak egy része. A teljesség igénye nélkül:
Az említett pvp dolog
ATI kártyán sebesség és grafikai bugok, van ami nem is mûködik
Egyes configokon indokolatlanul magas gépigény
Egyéb bugok (nem kevés)
Semmit nem tudsz lvl50 után csinálni
Csõjáték szinte nulla szabadsággal
Haszontalan szakmák
Gyenge grafika (a többi MMO-hoz képest)
Fos support
TDC Geronimo
Nem fizetõs mivolta ellenére õk azok, akik mernek újítani. Volt szerencsém játszani a hétvégén vele és szinte mindenben más, mint az eddigi copypaste MMOk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

És ez lenne akkora katasztrófa egy 3 hónapos játékban, hogy telesírják miatta az összes fórumot?

azért azthiszem ilyen mikro tranzakciók lesznek....

GW2 nagyobb veszélyt jelent wow/rift/aion-ra mint erre, mert más stílus, ráadásul mivel csak 1x kell érte fizetni simán tolható más mellett párhuzamosan.

darth devil
Nincs kidolgozva a pvp.

War, war never changes.

Valaki foglalja már össze mik is lennének azok a hihetetlen ütõs dolgok amiket annyira hiányolnak, mert nekem így is tetszik...

A GW2 indulása után 1 hónappal kb.
darth devil
Mikor lesz a hivatalos Swtor temetés?

War, war never changes.

Hát jó lett volna. Vártam én is, hogy majd tele lesz új dolgokkal, aztán amikor megláttam az elsõ infokat már tudtam, hogy nagyon nem új irányba mennek.

Az a baj, hogy a nagy cégek általában nem mernek belevágni újításokba mert azt mondják, hogy van egy jól mûködõ modell és akkor minek újat csinálni. Azt viszont nem értik meg, hogy sajna ez a modell már egyre inkább idejétmúlt.

Lassan megtanulják, hogy ez így nem mûködik.
Azt nyilatkozták, a 12.3-as ATI driverben benne lesz a mûködõ ingame AA. Kipróbáltam. Mûködik? Dehogy mûködik. Komolyan vicc kategória.
BioWare + AMD = FAIL!

A szavazásra:
PTS-en megnéztem az 1.2-t, de annyi régi és új bug is van benne hogy hihetetlen. Egyszerûen nem megy ez nekik na. Kár szépíteni.
csináljunk egy közvélemény kutatatást,hogy áll jelen pillanatban a topik látogatóközönsége a játékkal....szavazás,hogy ki játszik ,ki nem játszik és kb. mennyit játszik...ugyan nem reprezentativ,de viszonyitásnak nem rossz

csak neked:

most te tényleg ennyire buta vagy?

az elején azért kellett annyi szerver,mert 16x annyian játszottak mint most...és nem azért,mert sirtak!
az az 5 perc pedig valakinek akár 50 perc is lehetett.....nem azért fizetett senki,hogy akár 5 másodpercet is várjon!

Sziasztok! ne haragudjatok mégegyszerrr.a barátomat is nagyon el kezte érdekelni ez a játékkk és azt terrvezzük h még a jövöhéten vagy az azutáán in megis vesszükk de még ki akarja próbálniiiii esetleg ha lennétek olyan tökjóó fejek küldenétek neki is egy 7 napos free trialttttt nagyon megköszönnénk 😊 [email protected]
Azt szépen elfelejted, hogy az elején azért indítottak annyi szervert, mert egyesek sírtak, hogy sor van... mondtuk már akkor is, hogy majd késõbb eloszlik, de nem, mamaaaa, nem tudok belépni, várnom kell 5 percet stbstb. Most ugyanezek sírnak, hogy sok a szerver, kis túlzással.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

An amiben különbözik a többitõl, sõt, köröket ver a többire. Van amiben átlagos. És van, amiben gyengébb.
Én az elsõ tulajdonsága miatt tolom, mások a két másik tulajdonsága miatt nem.
Kéne transfer, ez tény, én fizetnék is érte akár.

Az a fura, hogyha bátrak lettek volna, akkor legrosszabb esetben is kb. ugyanekkor eresztett volna le a lufi. Valószínûleg csak nyerhettek volna vele, bár a költségszámításokat nem láttam. Mondjuk amennyi hibát elkövettek, talán azok se voltak helyesek.
Ez a beszari stratégia is bejöhetett volna, ha minimum a Rift színvonalát hozzák, de valahogy rosszul kalkuláltak.

TDC Geronimo
Szerintem ez a döntés nem a biowaren múlott. Kiadó diktál, mainstream fost akartak. Meg is kapták.

Igen az van csak.
Én is megvárom transfer-t vagy merge és irány Tomb,most nem kezdek újra mindent.

★ 汤姆 李

de baszki olyan buták ezek a biowaresek! faszért nem vállaltak be valami ütõset,komolyat,egetrengetõt! STAR WARS baszki STAR WARS! epiq lett volna!
most meg vonogatják össze a szervereket 4 hónappal release után? vicc b+

TDC Geronimo
swtor még a jól bevált(?) formulát alkalmazza, mint az összes többi MMO, amelyik a tutira próbál/próbált menni és nem mertek újítani. GW2 már más eset. Kíváncsi vagyok mikor lépi meg a szervertranszfert a bio. Részvényeknek biztos nem fog jót tenni, a játékosoknak viszont annál inkább.

köcsög leszek,de ahogy nézegetem újabban GW2-t SWTOR úgy 3-5 évvel van elmaradva........😞(

fogynak még jobban az emberek?

TDC Geronimo
Ahogy néztem minden pvps szerverrõl a még játszani akarók átvándoroltak tombra. Az az egyetlen normális popos szerver :/

Khabbas
Hidden Beks is hasonló...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

TDC Geronimo
ahton 18an empire fleeten most. Jó kis szerver lett ez...

Lotro-ban is volt hasonló.
Nekem majdnem tökéletes lesz a critelhetõ orange cuccok módszer.

darth devil
Ha az 1.2 nem váltja be úgy a reményeket, akkor úgyis lesz merge vagy transfer.

War, war never changes.

Hát tombot én is kipróbáltam és nagyon vagány😊....csak rájöttem, hogy nincs erõm még egy karit felhúzni. Szal várok a tarnsferre mert az én szerverem nagyon halódik.
Szerintem aki most akar újítani nVidia-ra annak már érdemes megvárni a 6xx sorozatot, a hírek alapján elég jól sikerült, és végre nem kazánként mûködik.

Megjelenéskor a játékban lévõ feature-ökhöz egy kis példa:
GW2 wardrobe fül és armor színezés darabonként, egyes tárgyakat többféle színnel (fõ és mellék színekkel) színezhetünk ki.
Elnézést, nem gondoltam, hogy ekkora érzelmeket kavarok a videókártyás kérdéssel 😊.
Köszi azért az infókat, még agyalok.
hogyne tolnam, guild kicsi, de a fleeten mindig van 1xx ember.

nightmare lands, empire

anti hero

TDC Geronimo
Tolod még swtort te? Befizettem tegnap, mert úgyis jön az 1.2 hamarosan, de ahto szerver jól behalt. Délután 5kor volt kemény 60 ember empire fleeten. Átmentem tombra csináltam karit. Jedi kezdõn 120 ember, fleeten éjjel fél 1kor 160 oO Asszem ott folytatom.

ember hol lobaltam en valamit is, latod az alairasomban hogy gtx580 3 giga?! atit donto tobbsegben azok vesznek akiknek az ar az elso helyen szerepel. (vagy fanok, de ezt most hagyjuk) megertem! de engem is meg lehet erteni.
amit leirtam, h merlegelni kell. termeszetesen nem engedhet meg maganak minden jatekos, hogy a legjobbat vegye, de aki megengedheti maganak az gondolkozzon el, hogy mennyi idot tolt a gep elott es azz az elmenyt hogyan kivanja fokozni. van tapasztalatom mind2 gyarto kartyairol, en az nvidia mellett tettem le a voksom, teljesitmeny, stabilitas es tamogatottsag alapjan, amivel maximalisan meg vagyok jelen pillanatban elegedve. latszik, hogy az ar nincs a fo szempontok kozott..
de ha valaki barki az ati-val boldog, amellett partoskodik azzal nekem nincs bajom, de ha azt ajanl masnak azt ellenzem, mert megyozodesem es tapasztalataim szerint ez nem egy jo tanacs

ennyi

anti hero

örülj neki, nem te vagy a nagy tomeg amely folyton visit meg szopik.

anti hero

DummyBoy
Ezeket a képeket én csináltam 😊 A lényeg pont ez volt, ugyanazon küldetés elindítása, majd lehetõleg ugyanott - ugyanolyan kép készítése, hogy látszódjon a különbség.

Mindkét kép a játékban BEKAPCSOLHATÓ MAX élsimítás mellett készült, nézd meg a drótokat vagy a szárnyat ... SSAA és LOD Clamp segített rajta, de ezek nVidia featurék voltak anno ... Ami igen ciki és gáz lépés volt az Atitól.

Elhiszem hogy élnek a földön olyan emberek akiknek nem volt még gondjuk Ati kártyával, de az sajnos tény, hogy nem az élet könnyebbik oldala a piros sarok.

guru3d Ati driver section topikok elsõ kérdései: jó ez a driver végre BF3-hoz és Skyrimhez? Jó már benne a GPU clock bug? Ésatöbbi ...

És sajnos egyet kell értenem Bhalage-el, az Ati kártyák mindig az ár/teljesítmény arányukkal tudnak odalépni az nvidiának, mással nem. Az más kérdés, hogy a megfogalmazás nem volt a legjobb ...

Mégvalami: Ati-al nem nagyon lehet hosszabb távra tervezni, mert mikor kijön a bugfix driver ami megoldja a legidegesítõbb problémádat, az tuti, hogy a te kártyádat már pont nem támogatja, csak az újabb szériát ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

PiszkosFred
Lehet ezt ragozni tovabb, de felesleges. ATI-t vasarolva - az esetek nagy reszeben - veszel egy ajandek szopoalarcot is, napi hasznalatra. Ez egy allando dolog a rohano vilagunkban, sajnos vagy sem, de az ATI mar igy vonul be a tortenelembe. Pont. Es most kerem oszoljanak, nincs itt semmi latnivalo.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tegnapelõtti alderaan Wz .) premade:

Természetesen Ati VGA 😄

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Kreeder44
Érdekesek az ati és Nvidia képek... még a felhõ is ugyan ott van minden egyezik... ez kb annyi, h elindítottad a játékot, vagy akié a kép megnyomta a pause gombot be a graf beállításokhoz és az élkisimítást átkapcsolta... mert az még oké, h lent az út recésebb, de hogy ami közel van feszítõzsineg még az is.. hát ez ,marha nagy fake XD és, hogy kivárta ugyan azt a felhõt meg minden XD hacsak nem átvezetõ animáció 😛 BHALAGE neked meg csak annyi, h ne lóbáld a bazisok pénzed...!!! Mi az,h ha csóró vagy vegyél atit lóF@SZ a seggedbe XD van olyan ATI kártya amit lehet Te se tudnál megvenni. Azért meg ne simogasd magad itt h Nvidiát veszel.. ha ilyen okos gyerek vagy csak tudod milyet kéne venned, ha nem fizess Nvidiás embereknek h tanácsot adjanak!! Szerencsétlen

A rep oldal sem sokkal jobb, mint az empire, bolygó küldetések alatt néhányszor meglepõdtem, érdekes technológiákat használnak 😊
Szóval sztem simán szétgyakják egymást is 😊

a.carkey
Nem annyira. Order 66? 😄

A medve nem játék.

darth devil
A guild vs guildel csak annyi a gáz, hogy még az empire oldalon elfogadható ha egymással is harcolnak a guildek, addig rep oldalon érdekes lenne.

War, war never changes.

Hát, van még a guild vs guild (alliance systemmel gondolom), lehet az sem lenne rossz.
Mindenképp hatalmas csaták kellenének, olyanok, amik felidézik a Hoth-i csatát 😊
Valami olyan dologért, amiért érdemes küzdeni, teszem azt, a nyerõ frakció ÖSSZES tagja a szerveren xp/valor/commendation/akármi bónuszt kap. Vagy nem tudom. A lényeg, hogy large scale legyen, ne 8vs8 😊

Bakker, miért nem lehet többet x-elni?

PvPvE de abból is faction pop capped. Egy ennyire elszállt balance-nál másnak nincs értelme.
darth devil
Guild vs guildet akarok. 😄

War, war never changes.