60336
  • a.carkey
    Hehe. Ma jött egy mail, hogy

"...you've already gone through a lot together so don't let Vette down. Log back into the game to continue your discovery of the galaxy with Anulu or another hero."

:D

Pedig tegnap pont beléptem megnézni a legacy vendort ...
  • Laroa
    Ejnye, ki szaladt az óvónénihez árulkodni, hogy Pistike meghúzta a haját?
  • [NST]Cifu
    Megkérnék mindenkit, hogy a topicot ne terheljék feleslegesen egymás húzásával, kötekedéssel, trollkodással. Ha nagyon nem bírjátok ki, akkor priviben rendezzétek le. Köszönöm!
  • darth devil
    Sima razer naga egér jóval drágábban mert sw.
  • Tomy Lee

• a.carkey
    Jó drága. Ráadásul darab közeli sincs a termékekről.
  • Nephin
    Picket, Bonc, álljatok le.
  • Tomy Lee
    store
  • Tomy Lee
    Volt már?
    Swtor mouse
  • picket
    Szándékosan félre akartam érteni, szerintem rajtam kívül senki nem értelmezte hasonlóan. sarcasm_sign.jpg
  • picket
    Nem azért, mert ennyire érzékeny téma nálam, hanem ennyire úgy érzem, hogy nem ezzel kéne egy vitában "vissza vágni". Case closed.
  • N1ggA
    most shotoltam:
  • darth devil
    Fegyvert nem tudok szétszedni, de armort lehet.
  • darth devil
    Biztos az, de én mindig medálokra mentem, a win jött úgyis előbb utóbb.
  • darth devil
    Holnap is lesz egy DT 9-1ig.
  • a.carkey
    De legalább nem kell Ahton 3-9 mit tudom mennyi győzelmet összeszedni. Ez azért mindenképpen változás, legalábbis egy atomcsapást megelőző atomcsapáshoz képest.
  • DummyBoy
    Igen ... azt tudom :)

De mint említettem nekem igen kevés időm van játszani, és inkább a sztorit szerettem volna befejezni ...

Scrapper scoundrelként akkor lettem firss 50-es, mikor kijött az 1.2 ... Szóval most épp a healerkedéssel ismerkedem :(

Reward: A reward az kutyafüle ... maga a kveszt teljesítése vagy teljesíthetetlensége ami motiváló, vagy demotiváló ... (Nekem legalábbis ...)
  • darth devil
    Már benne van.
  • z3d
    Patch notesból kimaradt:
    1 győztes meccs 2 meccsnek számít a napi 6ból.

dev tracker a forrás.
  • darth devil
    Most meg kellene lepődni? :D
    Én félek mostmár a pvptől, mert olyan is bejön aki semmi hasznosat nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez. De ne legyen igazam.
  • Tafaya
    Minden segítség jól jön a gyűjtögetésben :) Ettől függetlenül egy 16 meccses szopóroller így se úgy se kellemes :)

‎"Custom (orange) moddable items that have no modifications installed can now be reverse engineered."

Ezt meg majdnem sikerült megcsinálniuk :)
  • darth devil
    Ha egyedül pvpzel akkor simán van esélyed bekerülni egy jó premade mellé, amivel nyerhetsz. Ha klánnal akkor azért illik elhozni egy két győzelmet. De nem értem miért ez a kétségbe esés, olyan nagy reward jár szerintetek a napi/hetiért?
  • Tafaya
    Szerintem szuper a változás, még egy 17/1 wz win és olyan uninstall lett volna a vége, hogy füstöl...
  • darth devil
    Nem értelek. Én fris 50esként 1.2 után felvettem a kis rec setet, és 2-3 hét alatt full bmbe öltöztem. Statban lehet rosszabb mint a mezei ruha, de az exp bőven kárpótól pvpben. A hiba benned van. :D
  • 1Darton1
    Ha szándékosan félre akarod érteni, akkor küzdhetek napestig. Tehát meg sem próbálok neked megfelelni.

"Eleve képzavar: a troll nem dühös, hanem tudatosan cukkol."

Hát épp ez az. Bár én csak jóindulatú próbáltam lenni, mert a másik verzió cikibb, és egyre inkább beleéled magad.
  • Curze
    Egy rövid megjegyzés a "mi van benne az 1,3 millióban" vitához:

A jelentésben hivatkozott időszak 2012 március 31.-el került lezárásra. Az extra 30 napot 2012. április 12.-13.-án jelentették be és egy héttel ezt követően kezdték aktiválni.
    Röviden: az ingyen 30 nap irreleváns az 1,3-at illetően.
    Ugyanakkor aki kapott 30 napot, az biztosan benne van az 1,3 millióban, hiszen március 31.-én kellett legyen élő előfizetése, ha jogosult volt április 12.-én :)

Az active subscribers azokat az előfizetőket jelenti, akiknek élő accountjuk van, tehát be tudnak lépni a játékba. Függetlenül attól, hogy ezt megteszik-e vagy sem. Ugyanakkor ha a trialosok benne vannak, akkor ez csúsztatás. Ha azok benne vannak akik megvették, de még nem fizettek új hónapot az első után, az normális.

Kár ezen vitatkozni amúgy, hiszen már Churchill is megmondta:
    "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."
  • DummyBoy
    No ennek én is örülök ... még megvan az 1.2 előtti WZ weekli küldim xD

Friss 50-esként, úgy hogy a leggyengébb enemy is minimum full BM-ben feszít, nekem meg fel kell vennem egy olyan recruit szart, ami egy jobb 45-ös gearnél is gyengébb nem sok esélyem van ...

Persze előfordulhat hogy bekeveredik az ember egy jó WZ-be és megnyeri, de ez egyvalamire jó. Azokat is PVP-re ösztönzi, akik amúgy nem foglalkoznának vele, mert nincs gearjük, és nem akarnak idegeskedni azon hogy a Daily az valójában Monthly kveszt ...

@1Darton1: Ez megint sarkítás egy kicsit, a hasonlat arra vonatkozott, hogy mennyire bonyolult lenne a komplett motorcsere ...
  • Alienator
    "A mátrix cubeok bugosak lettek, eltűntek." aha profik...
  • darth devil
    Nem tudom, még nem láttam rá példát.
  • Boncmester
    Az afkolókat ki lehet rúgni, nem?
  • darth devil
    Ez világos. Csak messze nem jár érte akkora jutalom, hogy megérje ilyen felelőtlen módon belenyúlni. Szerintem így csak rosszabb lesz a wz, jönnek az afkoló full pve geares emberek.
  • Rhilen
    A fórum színvonala napról napra alacsonyabb.
    WZ win vs résztvétel: ennek viszont határozottan örülök. A magamfajta casual-oknak is van esélye leadni a daily questet ésszerű időkereten belül (értsd: nem 6-8 nap alatt).
  • Boncmester
    Látom ez a nemi élet dolog érzékeny téma nálad, elnézést érte, nem hittem, hogy betalálok...
  • picket
    Rajtad sincsen füstszűrős sapka, szerintem nemsokára boncolás alá vetik a nemi életedet :D
  • picket
    Az én hibám, ha nem érthető amit leírsz? :P
    A P1-es grafika csak egy szófordulat, mert ha azt mondod, hogy zsiguli kaszniban trabant motor, akkor azt mondod, hogy 40 évvel van lemaradva a technológia (mint ahogy a p1 a mai technológiától lassan 20 évvel), a ferrari jellel meg a csomagolásra, marketingre utalsz. Vagy nem, de akkor meg nem érthető amit írsz, mert szerinted egy ferrari jellel ellátott zsiguli a szép. Nem értem miből érzel dühöt, vagy trollkodást. Ha nem közlöd közérthetően a gondolataidat, akkor ne másokban keresd a dühös trollt! Eleve képzavar: a troll nem dühös, hanem tudatosan cukkol.
  • z3d
    Nem egyszer leírtuk már, hogy látjuk a hibákat,meg a csökkenést is.
    Persze akin swtor hater szenüveg van, mert csalódott, az nem. olvassa el ezeket a hozzászólásokat.
  • darth devil
    Inkább másolnák le. Kezdenének valamit a cc-kel. Mert az nem frankó, hogy stun, root, slow, root, root, slowt, stun, dead.
  • Kryon
    Ez lenne legjobb, de lehet hogy nem akarják ilyen nyíltan másolni a wow-os rendszert :)
  • darth devil
    Most nem azért, de mi jár a napiért? 99wz és 99 ranked commend. Ha mondjuk 3 winért kell menend 10 wzt, messze többet szedsz ki. Arról nem is szólva, hogy ugyanez a reward jár a hetiért is. Borzasztóan fogalmatlanok a pvp területén, egyszerűen nem tudják, hogy mit csináljanak. Ide kapnak oda kapnak, és csak rosszabb lesz a dolog.
  • picket
    Az is igaz, hogy egyes időkben esélyem sincs megszerezni a három győzelmet, meg az is igaz, hogy 6 összeafkolt wz nem biztos, hogy a megfelelő ösztönzés... Inkább adtak volna egy questet, amiben egy győzelem 3 pont, egy vesztes wz 1 pont, és 10 pont a napi q...