Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
swtor még a jól bevált(?) formulát alkalmazza, mint az összes többi MMO, amelyik a tutira próbál/próbált menni és nem mertek újítani. GW2 már más eset. Kíváncsi vagyok mikor lépi meg a szervertranszfert a bio. Részvényeknek biztos nem fog jót tenni, a játékosoknak viszont annál inkább.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

köcsög leszek,de ahogy nézegetem újabban GW2-t SWTOR úgy 3-5 évvel van elmaradva........😞(

fogynak még jobban az emberek?

TDC Geronimo
Ahogy néztem minden pvps szerverrõl a még játszani akarók átvándoroltak tombra. Az az egyetlen normális popos szerver :/

Khabbas
Hidden Beks is hasonló...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

TDC Geronimo
ahton 18an empire fleeten most. Jó kis szerver lett ez...

Lotro-ban is volt hasonló.
Nekem majdnem tökéletes lesz a critelhetõ orange cuccok módszer.

darth devil
Ha az 1.2 nem váltja be úgy a reményeket, akkor úgyis lesz merge vagy transfer.

War, war never changes.

Hát tombot én is kipróbáltam és nagyon vagány😊....csak rájöttem, hogy nincs erõm még egy karit felhúzni. Szal várok a tarnsferre mert az én szerverem nagyon halódik.
Szerintem aki most akar újítani nVidia-ra annak már érdemes megvárni a 6xx sorozatot, a hírek alapján elég jól sikerült, és végre nem kazánként mûködik.

Megjelenéskor a játékban lévõ feature-ökhöz egy kis példa:
GW2 wardrobe fül és armor színezés darabonként, egyes tárgyakat többféle színnel (fõ és mellék színekkel) színezhetünk ki.
Elnézést, nem gondoltam, hogy ekkora érzelmeket kavarok a videókártyás kérdéssel 😊.
Köszi azért az infókat, még agyalok.
hogyne tolnam, guild kicsi, de a fleeten mindig van 1xx ember.

nightmare lands, empire

anti hero

TDC Geronimo
Tolod még swtort te? Befizettem tegnap, mert úgyis jön az 1.2 hamarosan, de ahto szerver jól behalt. Délután 5kor volt kemény 60 ember empire fleeten. Átmentem tombra csináltam karit. Jedi kezdõn 120 ember, fleeten éjjel fél 1kor 160 oO Asszem ott folytatom.

ember hol lobaltam en valamit is, latod az alairasomban hogy gtx580 3 giga?! atit donto tobbsegben azok vesznek akiknek az ar az elso helyen szerepel. (vagy fanok, de ezt most hagyjuk) megertem! de engem is meg lehet erteni.
amit leirtam, h merlegelni kell. termeszetesen nem engedhet meg maganak minden jatekos, hogy a legjobbat vegye, de aki megengedheti maganak az gondolkozzon el, hogy mennyi idot tolt a gep elott es azz az elmenyt hogyan kivanja fokozni. van tapasztalatom mind2 gyarto kartyairol, en az nvidia mellett tettem le a voksom, teljesitmeny, stabilitas es tamogatottsag alapjan, amivel maximalisan meg vagyok jelen pillanatban elegedve. latszik, hogy az ar nincs a fo szempontok kozott..
de ha valaki barki az ati-val boldog, amellett partoskodik azzal nekem nincs bajom, de ha azt ajanl masnak azt ellenzem, mert megyozodesem es tapasztalataim szerint ez nem egy jo tanacs

ennyi

anti hero

örülj neki, nem te vagy a nagy tomeg amely folyton visit meg szopik.

anti hero

DummyBoy
Ezeket a képeket én csináltam 😊 A lényeg pont ez volt, ugyanazon küldetés elindítása, majd lehetõleg ugyanott - ugyanolyan kép készítése, hogy látszódjon a különbség.

Mindkét kép a játékban BEKAPCSOLHATÓ MAX élsimítás mellett készült, nézd meg a drótokat vagy a szárnyat ... SSAA és LOD Clamp segített rajta, de ezek nVidia featurék voltak anno ... Ami igen ciki és gáz lépés volt az Atitól.

Elhiszem hogy élnek a földön olyan emberek akiknek nem volt még gondjuk Ati kártyával, de az sajnos tény, hogy nem az élet könnyebbik oldala a piros sarok.

guru3d Ati driver section topikok elsõ kérdései: jó ez a driver végre BF3-hoz és Skyrimhez? Jó már benne a GPU clock bug? Ésatöbbi ...

És sajnos egyet kell értenem Bhalage-el, az Ati kártyák mindig az ár/teljesítmény arányukkal tudnak odalépni az nvidiának, mással nem. Az más kérdés, hogy a megfogalmazás nem volt a legjobb ...

Mégvalami: Ati-al nem nagyon lehet hosszabb távra tervezni, mert mikor kijön a bugfix driver ami megoldja a legidegesítõbb problémádat, az tuti, hogy a te kártyádat már pont nem támogatja, csak az újabb szériát ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

PiszkosFred
Lehet ezt ragozni tovabb, de felesleges. ATI-t vasarolva - az esetek nagy reszeben - veszel egy ajandek szopoalarcot is, napi hasznalatra. Ez egy allando dolog a rohano vilagunkban, sajnos vagy sem, de az ATI mar igy vonul be a tortenelembe. Pont. Es most kerem oszoljanak, nincs itt semmi latnivalo.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tegnapelõtti alderaan Wz .) premade:

Természetesen Ati VGA 😄

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Kreeder44
Érdekesek az ati és Nvidia képek... még a felhõ is ugyan ott van minden egyezik... ez kb annyi, h elindítottad a játékot, vagy akié a kép megnyomta a pause gombot be a graf beállításokhoz és az élkisimítást átkapcsolta... mert az még oké, h lent az út recésebb, de hogy ami közel van feszítõzsineg még az is.. hát ez ,marha nagy fake XD és, hogy kivárta ugyan azt a felhõt meg minden XD hacsak nem átvezetõ animáció 😛 BHALAGE neked meg csak annyi, h ne lóbáld a bazisok pénzed...!!! Mi az,h ha csóró vagy vegyél atit lóF@SZ a seggedbe XD van olyan ATI kártya amit lehet Te se tudnál megvenni. Azért meg ne simogasd magad itt h Nvidiát veszel.. ha ilyen okos gyerek vagy csak tudod milyet kéne venned, ha nem fizess Nvidiás embereknek h tanácsot adjanak!! Szerencsétlen

A rep oldal sem sokkal jobb, mint az empire, bolygó küldetések alatt néhányszor meglepõdtem, érdekes technológiákat használnak 😊
Szóval sztem simán szétgyakják egymást is 😊

a.carkey
Nem annyira. Order 66? 😄

A medve nem játék.

darth devil
A guild vs guildel csak annyi a gáz, hogy még az empire oldalon elfogadható ha egymással is harcolnak a guildek, addig rep oldalon érdekes lenne.

War, war never changes.

Hát, van még a guild vs guild (alliance systemmel gondolom), lehet az sem lenne rossz.
Mindenképp hatalmas csaták kellenének, olyanok, amik felidézik a Hoth-i csatát 😊
Valami olyan dologért, amiért érdemes küzdeni, teszem azt, a nyerõ frakció ÖSSZES tagja a szerveren xp/valor/commendation/akármi bónuszt kap. Vagy nem tudom. A lényeg, hogy large scale legyen, ne 8vs8 😊

Bakker, miért nem lehet többet x-elni?

PvPvE de abból is faction pop capped. Egy ennyire elszállt balance-nál másnak nincs értelme.
darth devil
Guild vs guildet akarok. 😄

War, war never changes.

Ami miatt a dolog érdekes lesz: nekem 5850-em van, és SWTOR engedi bekapcsolni az AA-t. Ami megoldja a textúra szélek ugrálását.

Egyébként a mazo kategóriába tartozom, már akkor AMD+ATI volt a gépben, amikor még a win98 nem támogatta az amd-t.

Egy idõben az nvidia nagyon sokat csalt, hogy a képminõség apró rontásával nagyobb teljesítményt hozzon ki, aztán az ati is rászokott.
Most hangzatosan alkalmazás profilnak hívják, hogy melyik játékkal hogyan csalnak.
darth devil
Nekem meg bugos a kúrva gyors, kúrva olcsó, kúrva jó Ati egyik játékkal se. Bennem van a hiba. 😄
De értem én, az Ati szar az Nvidia meg jó.

War, war never changes.

DummyBoy
Ez nem meglepõ, mindenkinek más az ingerküszöbe, addig örüljetek amíg nincs különbség xD

ROF fórumon is volt olyan ismerõs akinek ez fel sem tûnk és nem is zavarta amíg el nem lett mondva mi is a szar ... utána õt is idegesítette.

A gond az, hogy engem ezek a dolgok NAGYON zavarnak, ezért veszek drágább VGA-t ... És mindig öngólt rugok ... Bár most lehet megpróbálom elcserélni majd ...

Álló képen annyira nem látszik (az útak egyenetlensége), de élõben, amikor ugrál az út széle, és a szemed ezt mozgásnak, rezgésnek vesz, az kellemetlen.

Alderaanon lépcsõknél, ott és fleeten a rácsoknál nagyon kellemetlen tud lenni.

Ja igen:
Legújabb béta a 8.96 march 15 1%-al jobb, mint a 11.12, magyarul sokkal jobb, mint a 12.2 whql.
Akit ilyen 1%-ok nem érdekelnek, azoknak még mindig az amd uninstall után a windows update által adott az ajánlott.
Kösz a rászánt idõt 😊

Dögöljek meg ha különbséget látok azon túl, hogy az egyik képen a repzi már kicsit arrébb repült <#idiota>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

milyen gfx-t vegyek?
-egyertelmu nvidia!
-ha csoro* vagy, vagy mazo akkor ati **
end of story

*- gfx kartyan nem szabad sporolni
**- lehet h kúrva jó lesz, lehet h kúrva gyors lesz, lehet h kúrva olcsó lesz, de a TE kedvenc jatekoddal legyen barmi is az, azzal bugos szar lesz az hotziher

anti hero

darth devil
Biztos bennem van a hiba, de nem látok semmi különbséget. Az átlagos júzer, nem vizsgálja nagyítóval a képet, hogy melyik milyen. Én megint csak elmondom, hogy jópár éve csak Ati kártyám van, soha sem volt problémám a driverekkel. Ízlések és pofonok.

War, war never changes.

DummyBoy
Nem. Nem az a bajom, hogy itt jobban megy amott meg rosszabbul, mert az architektúrás különbségekbõl (meg szponzori támogatásokból) fakad ...

Engem olyan dolgok zavarnak inkább, mikor egy KOMOLY grafikai gondot az egyik gyártó drivereivel 2 kattintásból megoldasz, és vesztesz 5 FPS-t, a másiknál is 2 kattintás, de csak közép és felsõkategóriás kártyáknál, mert a többi NEM TÁMOGATOTT (Nem nem tudja ... nem TÁMOGATOTT) és buksz vele 50 FPS-t ...

De itt egy élõ példa (Jelzem ugyanez a gáz az SWTOR-ral is ...) bár ez élõben sokkal idegesítõbb:

ATI kép

nVidia kép

Az utakat és a látóhatárt kell figyelni ... ami külön király benne, hogy még hullámzik is, csak hogy az idegeidet is tönkretegye ...

Shimmering ... Ez pl: megvan SWTOR-ban is ... városokban pl: Alderaanon ahol sok a lépcsõ ...

Az nvidia is írt már szar drivert ... de nem kell 4 driverenként új vga-t venned, hogy az alapfícsöröket elérd, stb ... Meg a rengeteg extra lehetõség ami van az sokat jelent.

tehát ha van egy játék, ami atin megy jobban, akkor az nvidia ír szar drivert, amikor meg fordítva, akkor az ati ír szar drivert?😊

DummyBoy
Nem direkt adnak ki szar drivert ... csak nem tudnak írni egy jót ...

Olyanok mint a Logitech.

De hogy ontopik legyen a dolog: A twitteren CatalystCreator postolta, hogy a 12.3-ban javítva lesz a 69xx széria SWTOR AA bugja ...

12.3 WHQL ... rilíznóccban semmi ...
12.4 OCL béta ... rilíznóccban semmi ...

kijött vmi fasza peccs és mindenki elégedett,h újra ez a hülyeség a téma?😄

muahaha😊 megint az eszetlen ati vs nvdia szánalomharc😄

ATI-t felejtsd el. Egyértelmûen nvidia. Foglalkozom gépek összerakásával, van elég tapasztalatom. nvidia egyértelmûen, az ATI driverekkel mindig is volt és lesz is baj. Az nvidia többet eszik, jobban melegszik de ne ez számítson, ha nem akarsz szívni akkor nvidia.
darth devil
Akkor az én 6870em, vagy a régi x1600xt, vagy épp a 2600hdm, volt hibátlan széria, ugyanis soha semmiféle driver gondom nem volt. Pedig megvoltak már évig.
Hülyeség ez az Ati vs Nvida vita, kinek a pap kinek a papné.

War, war never changes.

Khabbas
Nekem 6870-em van, kipróbáltam az összes elképzelhetõ drivert, amit eddig kiadtak, de nem megy az AA.
Ha meg rá akarom erõltetni, kegyetlenül leesik az fps. Ez van nálam, lehet hogy csak nekem van pechem, de ezek után nem ajánlanám.
(és nem mellékesen, a driver nem pörgeti fel a ventit melegedésre, uh. fixen kell adnom neki 55%-ot hogy valami értelmes hõfokon tudjam tartani..)

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

N1ggA
Természetesen ez csak a régebbi kártyáknál van így. Egyébként:
1. Próbáld ki
2. Gondolj bele
3. Olvass utána
és utána írj.

Spread De Love!

picket
Errõl a vitáról egy vicc jut eszembe:
Bemegy a székely a házába, látja a felesége, hogy csupa víz a nadrágja. Meg is kérdezi tõle: Esik?
Mire a székely: Fúj.

&#3237;_&#3237;

darth devil
Az simán hülyeség, hogy ha játékra kell akkor Nvidia. Semmivel sem rosszabb az Ati. Kinek melyik tetszik.

War, war never changes.

darth devil
Persze direkt szar drivert adnak ki. 😄

War, war never changes.

DummyBoy
Sajnos ez igaz ... Én 2-szer egymás után meglõttem ezt az öngólt, bedõltem az ár/teljesítmény aránynak és a moddolhatóságnak ...

Játék = nvidia ... fõleg ha a képminõség a fontos ...

N1ggA
Jó tud lenni az ATI, viszont direkt szar drivereket adnak ki, hogy vegyél újat. Nézzétek meg a neten, hogy melyik ati kártyához melyik a legoptimálisabb driver, és akkor jó lesz.
Pl. nekem, az 5770-hez pont az jó, amit a windows 7 alapból felrak, az új catalyst -10 fps...

Spread De Love!