60334
-
#44989 Nah kb az összes mai kommentet nyugodtan törölheti Nephin :] -
Alienator #44988 Amiről írok (F2P, haldoklik a játék stb) azokat el is hiszem, mert szerintem (és rengeteg ember szerint) igaz. Akkor én melyik vagyok? -
#44987 2 fajta troll van:
- Az egyik el is hiszi a saját hülyeségeit, azért pusholja - sorry
- A másik azért trollkodik, hogy idegesítse az embereket - az ilyennek viszont mehet GUID BAN, hálókábel, ujjak el és levágása, LAN portba és szembe forró ólom ... A további lehetőségeket mindenkinek a fantáziájára bízom :) -
Alienator #44986 1. A trollos dolog mögé tettem smiley-t (segítek, ez a komolytalanság jele a postban)
2. picket haverod is trollkodik és személyeskedik is, de őt nem cseszegeted mert fanboy mint te.
házigazdaként nem kéne objektívnek lenned? -
Nephin #44985 Bevallottan trollkodik, láttam, már nem először írja.
Azt hiszem, még egy dobása van, ha nem változtat, végleges helye lesz a listán. -
#44984 -
Alienator #44983 Na erre nem számítottam. Egyetértek vele, de nem tudok ellenkezni. nem hiszem el, nagyon beletaláltál :)
Van egy cimborám akivel együtt járunk rock kocsmába. Ő ismeri a politikai nézetemet, és a SW fanatikusságomat. Egyszer megkérdezte:
- Szerintem a fénykard átviszi egy tigris tank páncélzatát?
na akkor éreztem utoljára ilyet mint most :) -
#44982 F2P lesz a game :) -
Alienator #44981 Akkor dobj fel valami témát. Megígérem, ha egyet is értek veled, akkor is ellenkezni fogok. Ok? :) -
t0xikus #44980 simán vitatkozok, de ez,h mindig ugyan az a téma... unalmas egy idő után:) -
Alienator #44979 Veled régebben olyan jókat vitatkoztam, ne legyél már ilyen, hol van a tőled megszokott tűz? Ha már SL-es vagy... :) -
Alienator #44978 Nephiiiin... A többi gyerek nem akar játszani velem. Szólj rájuuuuuk :) -
Alienator #44977 Nem értek egyet. Kedves vagyok és aranyos :) -
Rhilen #44976 Egyetértek -
#44975 Nem lehetne torolni az elmult x kommentet, es kitiltani Alient ujra? Semmi szukseg a mubalhera. -
t0xikus #44974 ezt most keményen megmondtad. kicsit sajnálom is magam:) -
Alienator #44973 Jól van Robin Hood, te ezt állítod. Én meg nem hiszem el. Na?
De egye kánya, elhiszem. Akkor kicsit most foglalkozz magaddal is, mert te is hasonló vagy, csak a viccesebb kiadásból :) -
Alienator #44972 Lehet, de ez sem számít. Feláldozom magam a nagy cél érdekében, és életben tartom a topikot, sőt tovább megyek, még a szellemi kihívásokkal hadakozó picketre is hajlandó vagyok reagálni. Ez pedig nem kis dolog ám :) -
t0xikus #44971 éééés ismét egy árnyékra vetődés:D (tudom, részedről ez napi rutin)
"Hát ha te ilyen "elnéző" mosollyal illetsz egy szellemi fogyatékost, az téged minősít." hidd el többet tettem eddig fogyatékos, rászoruló emberekért, mint amennyit te valaha fogsz:) -
t0xikus #44970 "Szerintem mindenki tudja hogy nem vagyok ostoba"- véleményem szerint erre a fórum látogatóinak 90%-a elmosolyodott:D -
#44969 -
Alienator #44968 Hát ha te ilyen "elnéző" mosollyal illetsz egy szellemi fogyatékost, az téged minősít. Szerintem mindenki tudja hogy nem vagyok ostoba, és sokszor csak mókából írogatok. Főleg a nagyon nagy baromságokra (nincs player csökkenés, minden rendben stb dologra gondolok).
Amiben meg igazam van, azt vagy belátja az emberek nagy része, vagy vitába száll velem/velünk, és ezzel sincs baj. Ha pár oldalt visszaolvasol láthatod, hogy régi rajongók is látják a lejtőn száguldó játékot, és már nem akkora fanboy-ok. -
t0xikus #44967 igazából számomra érthetetlen,h neked tetszik, ha megmosolyognak az emberek. tudod az a fajta mosolygás, amit pl egy szellemi fogyatékos felé megereszt az ember, amikor az aprót kér, vagy képeslapot árul, és elnéző mosollyal intesz nemet felé. -
Alienator #44966 Nem basztatom, csak reagálok a magam módján. Mindenkinek jobb, ha pörög a topik. ha az ég világon semmi nem történik itt, és 3 óránként van 1 hozzászólás, az nem jó. Gondolom ti se azért jártok ide, hogy a nagy semmit bámuljátok. -
#44965 Az ilyen kijelentésekre figyelni kell, mert ha téged az szórakoztat, hogy basztatod az embereket itt, akkor gyorsan a fő PVP mester nyomdokába léphetsz ... -
Alienator #44964 ha már th-bs filmet említed... mi lesz ha írogatok?
megint dühbe jöttök? :) -
Alienator #44963 Engem szórakoztat. És nekem ez a lényeg. -
t0xikus #44962 az van,h te nem vagy olyan, mint egy th-bs film, hogy huszadszor is derül rajta az ember -
Alienator #44961 Nem igaz. Így unalmas. Ha az SWTOR mint játék dögunalom, legalább a topikja legyen érdekes :) -
#44960 Az erő veled van Luke. -
#44959 És akkor ha kicsit leül, akkor mivan? Inkább legyen csendes, mint tele flammel.
:D -
Alienator #44958 Kincs ami nincs Online? :) -
Alienator #44957 Na mi van, ha én nem szólok semmit leül a topik?
Valaki mondjon már valamit, mert csökken az előfizetők száma és hamarosan F2P lesz a gamma :) -
Bhalage #44956 ja nekem is a kis retardalt oslako jutott eszembe :D -
#44955 "Kő kóláá?" :D
-
#44954 Aham. -
#44953 Jo a nev, csak az a baj velem ilyenkor, hogy ha meglatok egy ilyen nicket a jatekban, mindig az eredeti, altalam ismert es kedvelt "draga jo egyugyu Ánulura" asszocialok, igy aztan mindig furcsa a szitu, ha ilyen nevvel egy jol megtermett "csillagharcos" jon szembe :) Viszont a film tankos jelenetebol kiindulva, erdekes jelenet lenne, ha Anulu egy ilyen kisebb lepegeto tetejen egyensulyozva, termeszetesen teljes torzsi diszben uldozne az jatekosokat :) -
Bhalage #44952 Anulu?
:o -
#44951 Hehe. Ma jött egy mail, hogy
"...you've already gone through a lot together so don't let Vette down. Log back into the game to continue your discovery of the galaxy with Anulu or another hero."
:D
Pedig tegnap pont beléptem megnézni a legacy vendort ... -
Laroa #44950 Ejnye, ki szaladt az óvónénihez árulkodni, hogy Pistike meghúzta a haját?