Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami miatt a dolog érdekes lesz: nekem 5850-em van, és SWTOR engedi bekapcsolni az AA-t. Ami megoldja a textúra szélek ugrálását.

Egyébként a mazo kategóriába tartozom, már akkor AMD+ATI volt a gépben, amikor még a win98 nem támogatta az amd-t.

Egy idõben az nvidia nagyon sokat csalt, hogy a képminõség apró rontásával nagyobb teljesítményt hozzon ki, aztán az ati is rászokott.
Most hangzatosan alkalmazás profilnak hívják, hogy melyik játékkal hogyan csalnak.
darth devil
Nekem meg bugos a kúrva gyors, kúrva olcsó, kúrva jó Ati egyik játékkal se. Bennem van a hiba. 😄
De értem én, az Ati szar az Nvidia meg jó.

War, war never changes.

DummyBoy
Ez nem meglepõ, mindenkinek más az ingerküszöbe, addig örüljetek amíg nincs különbség xD

ROF fórumon is volt olyan ismerõs akinek ez fel sem tûnk és nem is zavarta amíg el nem lett mondva mi is a szar ... utána õt is idegesítette.

A gond az, hogy engem ezek a dolgok NAGYON zavarnak, ezért veszek drágább VGA-t ... És mindig öngólt rugok ... Bár most lehet megpróbálom elcserélni majd ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Álló képen annyira nem látszik (az útak egyenetlensége), de élõben, amikor ugrál az út széle, és a szemed ezt mozgásnak, rezgésnek vesz, az kellemetlen.

Alderaanon lépcsõknél, ott és fleeten a rácsoknál nagyon kellemetlen tud lenni.

Ja igen:
Legújabb béta a 8.96 march 15 1%-al jobb, mint a 11.12, magyarul sokkal jobb, mint a 12.2 whql.
Akit ilyen 1%-ok nem érdekelnek, azoknak még mindig az amd uninstall után a windows update által adott az ajánlott.
Kösz a rászánt idõt 😊

Dögöljek meg ha különbséget látok azon túl, hogy az egyik képen a repzi már kicsit arrébb repült <#idiota>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

milyen gfx-t vegyek?
-egyertelmu nvidia!
-ha csoro* vagy, vagy mazo akkor ati **
end of story

*- gfx kartyan nem szabad sporolni
**- lehet h kúrva jó lesz, lehet h kúrva gyors lesz, lehet h kúrva olcsó lesz, de a TE kedvenc jatekoddal legyen barmi is az, azzal bugos szar lesz az hotziher

anti hero

darth devil
Biztos bennem van a hiba, de nem látok semmi különbséget. Az átlagos júzer, nem vizsgálja nagyítóval a képet, hogy melyik milyen. Én megint csak elmondom, hogy jópár éve csak Ati kártyám van, soha sem volt problémám a driverekkel. Ízlések és pofonok.

War, war never changes.

DummyBoy
Nem. Nem az a bajom, hogy itt jobban megy amott meg rosszabbul, mert az architektúrás különbségekbõl (meg szponzori támogatásokból) fakad ...

Engem olyan dolgok zavarnak inkább, mikor egy KOMOLY grafikai gondot az egyik gyártó drivereivel 2 kattintásból megoldasz, és vesztesz 5 FPS-t, a másiknál is 2 kattintás, de csak közép és felsõkategóriás kártyáknál, mert a többi NEM TÁMOGATOTT (Nem nem tudja ... nem TÁMOGATOTT) és buksz vele 50 FPS-t ...

De itt egy élõ példa (Jelzem ugyanez a gáz az SWTOR-ral is ...) bár ez élõben sokkal idegesítõbb:

ATI kép

nVidia kép

Az utakat és a látóhatárt kell figyelni ... ami külön király benne, hogy még hullámzik is, csak hogy az idegeidet is tönkretegye ...

Shimmering ... Ez pl: megvan SWTOR-ban is ... városokban pl: Alderaanon ahol sok a lépcsõ ...

Az nvidia is írt már szar drivert ... de nem kell 4 driverenként új vga-t venned, hogy az alapfícsöröket elérd, stb ... Meg a rengeteg extra lehetõség ami van az sokat jelent.

tehát ha van egy játék, ami atin megy jobban, akkor az nvidia ír szar drivert, amikor meg fordítva, akkor az ati ír szar drivert?😊

DummyBoy
Nem direkt adnak ki szar drivert ... csak nem tudnak írni egy jót ...

Olyanok mint a Logitech.

De hogy ontopik legyen a dolog: A twitteren CatalystCreator postolta, hogy a 12.3-ban javítva lesz a 69xx széria SWTOR AA bugja ...

12.3 WHQL ... rilíznóccban semmi ...
12.4 OCL béta ... rilíznóccban semmi ...

kijött vmi fasza peccs és mindenki elégedett,h újra ez a hülyeség a téma?😄

muahaha😊 megint az eszetlen ati vs nvdia szánalomharc😄

ATI-t felejtsd el. Egyértelmûen nvidia. Foglalkozom gépek összerakásával, van elég tapasztalatom. nvidia egyértelmûen, az ATI driverekkel mindig is volt és lesz is baj. Az nvidia többet eszik, jobban melegszik de ne ez számítson, ha nem akarsz szívni akkor nvidia.
darth devil
Akkor az én 6870em, vagy a régi x1600xt, vagy épp a 2600hdm, volt hibátlan széria, ugyanis soha semmiféle driver gondom nem volt. Pedig megvoltak már évig.
Hülyeség ez az Ati vs Nvida vita, kinek a pap kinek a papné.

War, war never changes.

Khabbas
Nekem 6870-em van, kipróbáltam az összes elképzelhetõ drivert, amit eddig kiadtak, de nem megy az AA.
Ha meg rá akarom erõltetni, kegyetlenül leesik az fps. Ez van nálam, lehet hogy csak nekem van pechem, de ezek után nem ajánlanám.
(és nem mellékesen, a driver nem pörgeti fel a ventit melegedésre, uh. fixen kell adnom neki 55%-ot hogy valami értelmes hõfokon tudjam tartani..)

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

N1ggA
Természetesen ez csak a régebbi kártyáknál van így. Egyébként:
1. Próbáld ki
2. Gondolj bele
3. Olvass utána
és utána írj.

Spread De Love!

picket
Errõl a vitáról egy vicc jut eszembe:
Bemegy a székely a házába, látja a felesége, hogy csupa víz a nadrágja. Meg is kérdezi tõle: Esik?
Mire a székely: Fúj.

&#3237;_&#3237;

darth devil
Az simán hülyeség, hogy ha játékra kell akkor Nvidia. Semmivel sem rosszabb az Ati. Kinek melyik tetszik.

War, war never changes.

darth devil
Persze direkt szar drivert adnak ki. 😄

War, war never changes.

DummyBoy
Sajnos ez igaz ... Én 2-szer egymás után meglõttem ezt az öngólt, bedõltem az ár/teljesítmény aránynak és a moddolhatóságnak ...

Játék = nvidia ... fõleg ha a képminõség a fontos ...

N1ggA
Jó tud lenni az ATI, viszont direkt szar drivereket adnak ki, hogy vegyél újat. Nézzétek meg a neten, hogy melyik ati kártyához melyik a legoptimálisabb driver, és akkor jó lesz.
Pl. nekem, az 5770-hez pont az jó, amit a windows 7 alapból felrak, az új catalyst -10 fps...

Spread De Love!

Off>
igazad van, de a penztarca a fo szempont😊(mondhatni huzosabb az Nvidia arilag).
"1. a PhysX ne legyen szempont"> Valoban, bar azert a Hero engine leirasnal ott ficcen erosen, hogy van benne PhysX tamogatas. Hozzateszem nekem is Ati-m van mar egy jo ideje😊

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Marfy
GTX460 <#eljen>
Ha játszani szeretnél az Ati-t felejtsd el.

off.:
1. a PhysX ne legyen szempont
2. core2 -> core2Q upgrade 2012-ben (?), serious business
3 (bonus): swtor inkább CPU igényes játék, én az Ati kártyát venném

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
:dd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Schmitt-paste.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hogy lehet karaktert kopizni pts-re?
PhysX miatt igen nvidia, de legyen alatta cpu is.
Baratnomnel gtx 460 van. Mikor csereltem nalam procit core 2-rol core quad-ra, akkor majdnem duplajara novekedett az fps.

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Most kopizták a karakteremet a PTS-re, megnézem valamin.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Khabbas
Ati kártya tulajdonosként, az nvidia-t mondanám.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Sziasztok!

SWTOR-ra általában Nvidia vagy ATI kártyák a jobbak (konkrétan HD6850 és GTX460 között gondolkodom)?

Köszi.
Öööö....mekkora noob vagyok, tényleg...
Egy csomó sima ruhám critelt lett...
Azt hiszem, túl sok PTS logot olvasok 😊 Kösz.

N1ggA
De lehetett. Valószínûleg modolható ruhákat nem lehetett, de sima övet vagy bracert tudtam. Alapból synthweavinggel meg tudtad tanulni trainertõl 400-on a rakata bracert és övet.

Ezt valamikor januárban csináltam:

Spread De Love!

Augmentes öv? Azt meg hogy a pék haragjába? Elvileg nem lehet crit craftolni ruhát, csak fénykarodt meg pisztolyt jelenleg.
Vagy PTSen tolod?

Olvasgattam kicsit, vmi olyasmit írtak a patch notesbanm, hogy szétszedhetsz szinte bármilyen modolható cuccot, és van esélyed megtanulni az üres verziót. Persze a bármilyen modolható cuccban szvsz nem lesz benne a social gear, meg a quest rewardok sem. De lehet, tévedek.

N1ggA
Ez engem is érdekel. Jó lenne tudni mit kell tennem pl. egy nekem tetszõ 5 részes szet narancssárga augmentes synthweavinges legyártásához + a hozzá valo rakata minõségû bracer, ha megvan a receptje, vagy maga a cucc. Vagy arra semmi esély? A legjobb bracer továbbra is a rakata kinézetû rakata lesz, azon változtatni se tudok? Eddig nagyon ritkák voltak a receptek, és a krit esély is kicsi volt. 10 biometricem és jó sok star silkem ment rá 1 augmentes rakata övre, a bracer meg nem is sikerült, mert feladtam.

Spread De Love!

Van vki PTSen innen?
Igazán kíváncsi lennék, pontosan milyen cuccokat is lehet szétRE-ni. Leginkább arra, hogy ha van egy nekem tetszõ zöld cucc, akkor abból tudok e zöld-kék-lila-narancs(izé, barna) slotos cuccot REni, majd azt critelni.

Én beleolvasgattam, de nem mindent.
Ami érdekelt, az a craft/pvp/BHmerc változások. Ezekkel meg elégedett vagyok, merc dps output megnõ. Mekkora sírás lesz, már alig várom 😉

Tafy szúrta ki tegnap, hogy a visszaváltás merc commról WZ commra 10/10 lesz. Ez nagyon jó ötlet volt, be lehet tárolni 2000 com-ot 1.2re így, rögvest meg is lesz a BM main hand.

Megalol 😊

Eddig csak a class változásokat néztem (ami kiábrándító), de most találtam egy ilyet, hogy

Loot drops from endgame activities, such as Operations and Flashpoints, now take group composition into account.

PTS-en ezt tesztelte már valaki?
"Én is vígan pvpztem" but then I took an arrow to the knee 😄
j0nNyKa
van itt olyan beteg ember, aki pontról pontra végigolvasta az 1.2 patch notes-t? már vagy fél órája bújom..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

a.carkey
Én is vígan pvpztem a majdnem ilyen idõs gépemen, azon nyomtam még vasárnap is, de most ez kimondottan más lett. 😄

A medve nem játék.

Ez nem teljesen igaz, az 5 éves gépemen vígan pvpzek, de ezt már mondtam párszor. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

a.carkey
Akkor pláne, hogy nevetséges. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ezen én is röhögtem ma. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ebben a játékban tök mindegy mit nerfelnek, mert akinek jó gépe van az nagy valószínûséggel élvezi a pvpt és mert el tudja nyomni a skilljeit, akinek nincs, annak kínszenvedés az egész.

Végre nálam is változott a helyzet, nem sokat, de pont annyira, mintha egy Ladából ültem volna át egy Mercedesbe ...

A medve nem játék.

Biztos,hogy nincs ilyen.Az elsõ bombát és utána még talán egyet fel tudom tenni ha nagyon gyorsan mozgok hide-ba és megfelelõ idõben teszem fel a +stealth buff-t és odaérek mielött bárki észrevenné de ritka az ilyen.
Próbáltam combat stealth-el azzal se engedte.
Elég szépen megy a robbantás mondjuk Shadow-al de ilyen nincs amit írtál.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

picket
spawn volt <#idiota>

&#3237;_&#3237;