60334
  • Kryon
    Jó megoldás nincs, próbálják a kisebbik rosszat válsztani egy probléma megoldására (hosszú várakozás WZ-re), ami a kihalt szervereknek köszönhető, amikor azt megoldják utána talán ezt is átgondolják.
  • darth devil
    Az utóbbi pár napban, elég nagy veréseket kaptunk az 50es repesektől. De komolyan mi így a kihívás benne? Beállok afkolok kicsit egy medált összelövök és kész. Ez így jobb?
  • Kryon
    Elsőre hülyeségnek tűnik, de ha azt nézed mi a jobb? Ha be se mész WZ-ra, mert szökőévente 1et nyersz, nemhogy 3mat és ezért már feladtad pvpt, pl. Ahto Rep.
    Vagy, ha a többség letolja a napi 6 WZ-t, mindenkinek lesz gearje, lelkesedése mire jön rated, és sűrűn hív WZ.
    Kihívásnak ott lesz a rated, normalban meg legalább nem megy el az ember kedve a lámáktól meg az 5v8-aktól.
  • picket
    Hülyeségeket beszéltek, én meg rávilágítok. De te elvileg nem foglalkozol velem :p
  • darth devil
    Na nézzük a mai patchet. A mátrix cubeok bugosak lettek, eltűntek. Már nincs napi 3 win, helyette csak 6 meccsen kell részt venni. Nórmálisak ezek? Ezzel az erővel belogolás után naponta adhatnának ranked/sima wz commendet.
  • Kryon
    Motor fos, de nem csúnya a játék. Örülök, hogy nem csillog úgy mint Tera és GW2, nem illene a világba. Majd javítják a bugokat aztán jól megy, remélem.
    Ami most a legnagyobb baj, az a kihalt szerverek, ezt kéne gyorsan megoldani.
  • Alienator
    Na ez a tökéletes hasonlat.
    Nephin azt hiszem picketre is ráférne egy ban. Szeintem te is látod. Csak azért nem kell kímélni mert fanboy. Ő személyeskedik a legtöbbet.
  • picket
    P1-es grafika Emese?
  • 1Darton1
    Annyiban sántít a hasonlat, hogy itt egy zsiguli kaszniba rakott trabant motorról van szó. Ráadásul ezt az autót 2010 után gyártották, és az a legnagyobb vonzereje, hogy egy ferrari emblémát raktak rá.
    Ebben az esetben valóban nem a motorválasztás a legnagyobb probléma.
  • picket
  • PiszkosFred
    "Ez olyan mint ha egy maratoni futónál futás közben akarnál szívet átültetni .."

Ket egyetemista sebesz gyakornok megoldja.
  • DummyBoy
    "... de az engine felháborító, és pofátlanság ragaszkodni hozzá ... "

Ezzel csak az a baj, hogy az 601-es trabival is ez a helyzet, de egyszerűbb átülni egy v8-as 6 literes Camaroba, mint annak a motorját belerakni a trabiba ...

Nekem bloom és árnyék kivételével minden maxon olyan 25-30 FPS WZ-kben. És nem csúnya ...

Ettől függetlenül tény, hogy valami gebasz van az engine-el, de ez nem úgy működik, hogy fogjuk magunkat és pattintunk egy új engine-t egy futó MMO alá ... o.O

Ez olyan mint ha egy maratoni futónál futás közben akarnál szívet átültetni ...
  • darth devil
    Ezzel elég sokan így vannak.
  • N1ggA
    Hát én eddig nagyon támogattam a játékot, és még mindig naponta játszom elég sokat megjelenés óta, de azt el kell ismerni, hogy nagy szarban van a játék. A guildem keménymagján (pár ember) kívüli része párhetente cserélődik, az emberek folyamatosan hagyják abba, és már tombon sincs sor.
    Az engine K*RVA SZAR. Megjelenés óta gondjaim vannak vele, és kb. mindenkinek, ráadásul annyira nem is szép. Nem ízlés kérdése, mert ahhoz, hogy wzben meglegyen a kb. élvezhető (nagyon határ) 25 fps, olyan alacsonyan van a grafika, hogy csúnyább, mint a CS1.6. Bolygókon meg questelve max. grafikán stabil 60. Ez egy vicc.
    Tetszik a content, mert guilddel együtt élvezetes, de az engine felháborító, és pofátlanság ragaszkodni hozzá.
    Nyáron nem lesz időm játszani, és nem hiszem, hogy ősszel újra befizetek, mert elegem van az engineből. Max egy kiegkor, hátha addig kezdenek vele valamit, ha nem, akkor tényleg kuka
  • Boncmester
    Erre a kirohanásodra ennyit tudok reagálni:
  • Nephin
    Nyilván neki is szólt, amit írtam, meg úgy mindenkinek.
  • picket
    Nem tudom hivatásos kerítő-e (és így reklámozza magát), mert ha nem az, akkor szerintem ő személyeskedett, én meg csak közlöm, hogy szerintem ritka bunkó, aki ilyet - ebben a formában - csinál. Ennek adtam csupán hangot. Majd reagál rá, és akkor lesz személyeskedés (mert hogy elnézést nem kér, arra hadd vegyek mérget).

Pedig nem vitát akarok szítani, csak közölni, hogy civilizált ember vitapartnerének szexuális életéről nem gyárt elméleteket. Bár azt hittem ez köztudott dolog.
  • Nephin
    Tényleg nem kéne személyeskedésbe csúszni, úgy ánblokk.
  • Omlás
  • picket
    És pont 100 hsz!

• picket
    Eccsém mekkora öngól. Írok valamit arra, ami "rajta van a lemezeden" (folyamatosan előjön és ismételgeted), majd elmegyek órákra dolgozni, ebédelni, stb... mire visszajövök te meg még ketten rittyentetek ide 100 hsz-nyi flémet, és én találjak magamnak nőt. Ennyire nincs érv, vagy ennyire bunkó ember vagy?
    Raktam mögé "trollfejet" (???), így már nem is kell komolyan venni.
  • Boncmester
    Te is az vagy, mégis szoktál randizni :D
  • t0xikus
    a macskám már nemtelen:D
  • Kryon
    Már meg is untad Tera-t?
  • Boncmester
    Pont tegnap jött ki az EA pénzügyi jelentése, és ennyi.
  • Ewron
    Én inkább csak kultúráltan, olvasva szórakozom, nem akarok belegázolni senkinek sem a finom kis lelkivilágába :)

Érdekes, hogy mindig a szerver leállás napján pörög a topik. Lehet, hogy egyébként a többség a játékkal van elfoglalva és nincs ideje ide irogatni?
  • Boncmester
    A macska a macskádnak randipartnernek.
  • Omlás
    Alienator: akárhogy csűröd csavarod a témát mindig az jön ki belőle, hogy SZERINTED bukott a játék, NEKED nem tetszik.

Teljesen mindegy mi a téma a végére mindig ugyanoda jutunk már hetek óta, hogy neked nem tetszik és, hogy bukott a mutatvány.

Had kérdezzem meg nem unod még ? :]
  • t0xikus
    ?
  • Nephin
    Ewron mellett nem rúghatsz labdába, nekünk már hosszú közös történetünk van, ugye, Ewron? :P :D
  • Boncmester
    Sanyinak jó lesz :)
  • Alienator
    Te meg ne flörtölj addig Ewronnal amíg nem születik hivatalos döntés a randiról jó???
  • Nephin
    Tess. :P
  • Boncmester
    Volt kb 2-3 hónapja egy nyilatkozat, hogy meglepődtek a fejlesztők, hogy a játékban népszerű a PvP, nem gondolták, hogy ez túl sok embert érdekelne, ezért majd elkezdenek arra fókuszálni.
  • Nephin
    Na szép, itt generálom a kontentet, te meg csak leechelsz, tessék beszállni! :P :D
  • Alienator
    Jó akkor majd kiderül hogy mi lesz. Így jó, kedves fanboy-ok? :)
    Várom a + és - jeleket.
    Ez egy event itt a fórumon. Hozzuk össze Alienatort és Nephint vagy ne? Hm izgalmas és tartalmas topiktéma. Az swtor olyan amilyen, de a szerelem az csodálatos dolog, akármit írnak is a haterek :)

Szóval aktív fórumozók, rajta. Lészen-e láv vagy nem-e lészen-e láv?
    A döntés csak rajtatok múlik :P
  • Pacho
    Kicsit furcsa ezt így olvasni, elhiszem amit írsz nem arról van szó, csak akkor hogy gondolták a fejlesztők az egészet, mert a class sztorik arra haladnak, hogy közeledik és végül kitör újra a háború....no most akkor a playerek felkiáltanak, hogy "kitört a háború menjünk instázni"? Vagy "HÁBORÚ!!! - irány a daracronok Tythonon!"
    Én pl. tényleg tök naivan azt hittem, hogy a háború a játékban pvp-t jelent.
  • Boncmester
    Hát van ilyen, nem mindenkinek volt gyerekszobája, de amúgy szerintem néhányan azok közül is lazán megérdemelnének némi temp bant a stílusuk miatt, akik itt Alienatorral szoktak vitatkozni, és akik direkt rátrollkodnak a trollkodásra.
  • Ewron
    Mégmégmég, különben unalomba fullad az ebédszünetem! :)
  • darth devil
    Egyértelműen pozitív, hiszen a játék legnagyobb gyengéje a pvp. Sokmindent elmond, hogy elve nem is akartak pvpt a játékba.